Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Οι άνθρωποι επιδιώκουν να βολευτούν. Μόνο όμως όσο είναι ξεβολεμένοι υπάρχει ελπίδα γι' αυτούς" (Ralph Waldo Emerson). Όσο για τις δικαιολογίες πως δεν υπάρχει κανένας αξιόλογος "Σχεδιασμός" για να ακολουθήσει κανείς,δεν είναι αυτό το "πρωτεύον"...Ακόμη κι αν υπήρχε, ιδού τι έλεγε ένας Αρχιστράτηγος (Von Moltke) περί τούτου: "Ένα σχέδιο μάχης έχει διάρκεια ζωής όσο τα πρώτα λεπτά της μάχης..." Πράγμα που σημαίνει: Τόσο πριν όσο και μετά το «Σημείο 0 της Σύγκρουσης» είναι θέμα "Ψυχής", Αποφασιστικότητας, προετοιμασίας, ικανότητας προσαρμογής...Όσο όμως οι "βολεμένοι" είναι "απίστευτα πολλοί", "ισχυροί" και "αδίστακτοι" και όσο η Φτωχολογιά είναι ένα τσούρμο "ΔΕΙΛΟΙ", κανένα Φονικό Καθεστώς δεν κινδυνεύει...κι αυτό το "ΞΕΡΟΥΝ"..."

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

(Σχόλιο Γ. Ανεστ.): Νοέμβριος '16 - ο Έλληνας χάνει το πρωτάθλημα από τον "Γερμανό" με το "ισλαμικό όνομα" - νοκ άουτ από (δήθεν) "back fist" του Γερμανού που όμως ήταν "αγκώνας" που φυσικά ο διαιτητής "δεν είδε"...ενώ στο video - 1.53 - φαίνεται κανονικά...και φυσικά, ΚΑΝΕΙΣ εδώ δεν διαμαρτύρεται...

Στοφορίδης (Μαύρα) - Kerim Jemai (Μπλε)

Σίγουρα το πιο σκληρό νοκ άουτ της καριέρας του δέχτηκε ο Γιάννης Στοφορίδης αντιμετωπίζοντας τον Kerim Jemai στην Ελβετία.
Το ματς έγινε στα πλαίσια του τελικού 4άδας τουρνουά στο 'Fight Explosion 2' αρχές Νοεμβρίου (2016) με τον Έλληνα αθλητή λίγο μετά το νοκ άουτ να συνέρχεται αλλά φυσικά να μην μπορεί να συνεχίσει.


Ο αγώνας που βρήκαμε πριν λίγο διαδικτυακά δείχνει μόνο τον τρίτο γύρο, όπου και σημειώθηκε το ΚΟ.

Αρχικά ο Jemai επιχείρησε μία γυριστή γροθιά (back fist) που δεν βρήκε τον Στοφορίδη, στην συνέχεια ο Έλληνας αθλητής ανταπέδωσε, όμως ο Jemai επέστρεψε με γυριστή γροθιά δίχως να το περιμένει ο 'Big Stofo'.

Νωρίτερα ο Στοφορίδης για να περάσει στον τελικό έχοντας επιβληθεί ο ίδιος με νοκ άουτ επί του Γερμανού Moritz Schaft.


World Championship K-1 Kerim Jemai vs. Joannis Stofiridis


(https://www.youtube.com/watch?v=EAD1vVvzNpI)