Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Η Συγχώρηση αυτού που σε έβλαψε, σε περιφρόνησε, σε διέβαλλε, σε επιβουλεύτηκε, σε εχθρεύτηκε (αδικώντας σε) καθ’ οιονδήποτε τρόπο είναι μια ανώτερη ηθική πράξη. Εξίσου υψηλή ηθική αξία έχει το να ζητήσει κάποιος ειλικρινή Συγχώρηση για τα δεινά που προκάλεσε (με τις πράξεις ή/και με την απραξία του) σε κάποιον άλλον. Με μια ΔΙΑΦΟΡΑ. Το δεύτερο έχει αξία ΜΟΝΟΝ όταν απευθύνεται σε κάποιον κατώτερο από πλευράς κοινωνικής/πολιτικής/οικονομικής ισχύος. Τι αξία μπορεί να έχει άραγε μια «Συγγνώμη» που απευθύνεται σε κάποιον «ανώτερο κοινωνικά» (και «ισχυρότερο») όπου εάν τολμήσεις να μην ζητήσεις «συγγνώμη» (συνοδευόμενο δε με πολλαπλάσια «αποκατάσταση» ζημιών) γι’ αυτά που του έκανες όταν ήταν «κατώτερος» μπορεί να σε συντρίψει «ανταποδοτικά» αλλά και «προς παραδειγματισμό» κάθε άλλου (κατώτερου αλλά και «ανώτερου») που θα αποτολμήσει τα ίδια;"

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

(Σχόλιο Γ. Ανεστ.): Νοέμβριος '16 - ο Έλληνας χάνει το πρωτάθλημα από τον "Γερμανό" με το "ισλαμικό όνομα" - νοκ άουτ από (δήθεν) "back fist" του Γερμανού που όμως ήταν "αγκώνας" που φυσικά ο διαιτητής "δεν είδε"...ενώ στο video - 1.53 - φαίνεται κανονικά...και φυσικά, ΚΑΝΕΙΣ εδώ δεν διαμαρτύρεται...

Στοφορίδης (Μαύρα) - Kerim Jemai (Μπλε)

Σίγουρα το πιο σκληρό νοκ άουτ της καριέρας του δέχτηκε ο Γιάννης Στοφορίδης αντιμετωπίζοντας τον Kerim Jemai στην Ελβετία.
Το ματς έγινε στα πλαίσια του τελικού 4άδας τουρνουά στο 'Fight Explosion 2' αρχές Νοεμβρίου (2016) με τον Έλληνα αθλητή λίγο μετά το νοκ άουτ να συνέρχεται αλλά φυσικά να μην μπορεί να συνεχίσει.


Ο αγώνας που βρήκαμε πριν λίγο διαδικτυακά δείχνει μόνο τον τρίτο γύρο, όπου και σημειώθηκε το ΚΟ.

Αρχικά ο Jemai επιχείρησε μία γυριστή γροθιά (back fist) που δεν βρήκε τον Στοφορίδη, στην συνέχεια ο Έλληνας αθλητής ανταπέδωσε, όμως ο Jemai επέστρεψε με γυριστή γροθιά δίχως να το περιμένει ο 'Big Stofo'.

Νωρίτερα ο Στοφορίδης για να περάσει στον τελικό έχοντας επιβληθεί ο ίδιος με νοκ άουτ επί του Γερμανού Moritz Schaft.


World Championship K-1 Kerim Jemai vs. Joannis Stofiridis


(https://www.youtube.com/watch?v=EAD1vVvzNpI)