Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Οι άνθρωποι επιδιώκουν να βολευτούν. Μόνο όμως όσο είναι ξεβολεμένοι υπάρχει ελπίδα γι' αυτούς" (Ralph Waldo Emerson). Όσο για τις δικαιολογίες πως δεν υπάρχει κανένας αξιόλογος "Σχεδιασμός" για να ακολουθήσει κανείς,δεν είναι αυτό το "πρωτεύον"...Ακόμη κι αν υπήρχε, ιδού τι έλεγε ένας Αρχιστράτηγος (Von Moltke) περί τούτου: "Ένα σχέδιο μάχης έχει διάρκεια ζωής όσο τα πρώτα λεπτά της μάχης..." Πράγμα που σημαίνει: Τόσο πριν όσο και μετά το «Σημείο 0 της Σύγκρουσης» είναι θέμα "Ψυχής", Αποφασιστικότητας, προετοιμασίας, ικανότητας προσαρμογής...Όσο όμως οι "βολεμένοι" είναι "απίστευτα πολλοί", "ισχυροί" και "αδίστακτοι" και όσο η Φτωχολογιά είναι ένα τσούρμο "ΔΕΙΛΟΙ", κανένα Φονικό Καθεστώς δεν κινδυνεύει...κι αυτό το "ΞΕΡΟΥΝ"..."

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Αποζημίωση 800.000 ευρώ για ψυχική οδύνη στις οικογένειες των φονευθέντων αστυνομικών, πιλότων ελικοπτέρων και F-16, των νεκρών στρατιωτών από τους ελαττωματικούς όλμους και στην οικογένεια της Μυρτώς...ΟΧΙ, ΛΑΘΟΣ!!! όλοι αυτοί "δεν μετράνε μια" για το Ελληνικό Κράτος...ΜΟΝΟΝ στην οικογένεια του Α. Γρηγορόπουλου πήγε τέτοια αποζημίωση!!!Αποζημίωση ύψους 800.000 ευρώ επικύρωσε το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους στην οικογένεια του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Σημειώνεται ότι η μητέρα του Α. Γρηγορόπουλου και η αδελφή του κατέθεσαν αγωγή στο Διοικητικό Πρωτοδικείο το 2013, ζητώντας από το Ελληνικό Δημόσιο να τους καταβάλει 2,7 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση για ψυχική οδύνη για τον θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.Το 2015 το Διοικητικό Πρωτοδικείο με απόφασή του επιδίκασε 900.000 ευρώ ως ψυχική οδύνη. 

Συγκεκριμένα 650.000 ευρώ στη μητέρα του και 250.000 ευρώ στην αδερφή του. 

Κατά της συγκεκριμένης απόφασης ασκήθηκαν εφέσεις και από τις δύο πλευρές.

Η μητέρα και η αδερφή του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου έκαναν αίτηση στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους για συμβιβαστική επίλυση της διαφοράς και τελικώς η αίτησή τους έγινε δεκτή.

http://www.thetoc.gr