«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Τσακίστε τους παρακρατικούς της ANTIFA...Διώξτε ακόμη και τον εγκληματικό ίσκιο τους από τα σχολεία...


mavroskrinos 09/2007

Ο «αντιφά» αντίθετα, επιτρέπεται να χρησιμοποιεί βία σε οποιοδήποτε μορφή, μπορεί να διαπράττει μέχρι και απόπειρες ανθρωποκτονίας δίχως το θέμα να προβάλλεται πουθενά δίχως το παραμικρό πολιτικό κόστος, δίχως να κλονίζει τις «δημοκρατικές» αυταπάτες του λαού. 

Δεν περιορίζεται από πουθενά και είναι εκεί που το σύστημα τον χρειάζεται όταν τον χρειάζεται. 

Θα γίνει ο ρουφιάνος και ιδεολογικός μπάτσος στη γειτονιά, στη σχολή, στο δρόμο, στη δουλειά, θα μπορεί να χρησιμοποιεί σιδηρολοστούς , ρόπαλα , καδρόνια , πέτρες και φωτιές όταν αυτά για λόγους «δημοκρατικών» αυταπατών δεν επιτρέπονται ακόμα να χρησιμοποιούνται εμφανώς από την επίσημη μισθωτή αστυνομία. 

Και όλα αυτά τα προσφέρει δωρεάν, χωρίς να ζητάει μισθούς και επαγγελματικά δικαιώματα. 

Δεν χρειάζεται να τον διατάξει κανείς, θα πάει μόνος του να πάρει τη γραμμή του από την αστική φυλλάδα στο περίπτερο ή από τη χρηματοδοτούμενη από το Σόρος και άλλα αφεντικά «ανεξάρτητη ενημέρωση» στο Internet και μόνο όταν υπάρχει «ανάγκη» θα τον βοηθήσει και θα τον οργανώσει ο «σύντροφος» ασφαλίτης με μαλλιά και μούσια που μπαινοβγαίνει όποτε θέλει στην «παρέα», στην «ομάδα» και στην «κατάληψη». 

Ο μπάτσος πάλι μπορεί κάποιες φορές να νιώθει «δημόσιος υπάλληλος» και να ενδιαφέρεται να βγάλει το μισθό του όσο πιο ανώδυνα γίνεται, αντίθετα ο «αντιφά» είναι ένα πορωμένο πρόβατο σε ιδεολογικό νεοταξικό παροξυσμό , πρόθυμο να θυσιαστεί με κάθε τρόπο για τα αφεντικά του. 

Ο μπάτσος δεν επιτρέπεται, κατά τα προσχήματα τουλάχιστον, να «ποινικοποιήσει» την πολιτική άποψη και γνώμη. 

Ο αντιφά αντίθετα ποινικοποιεί όχι μόνο την πολιτική άποψη αλλά ακόμα και το ντυσίματος που δεν του αρέσει. 

Έτσι οι «αντιφά» λειτουργούν ως εθελοντικές δυνάμεις επέμβασης και καταστολής, είναι η βάση της πυραμίδας της κατασταλτικής ιεραρχίας που ξεκινά με τους υπερεθνικούς στρατούς , και συνεχίζει με τις διάφορες μορφές καταστολής σε επίπεδο «εθνικού» κράτους.
Ας το καταλάβουμε καλά : Κράτος και παρακράτος πάνε μαζί ενάντια σε κάθε φωνή που είναι ενάντια στην Παγκοσμιοποίηση , το κεφάλαιο , τον Διεθνή Σιωνισμό και όλους τους γνωστούς εχθρούς της χώρας , της Ευρώπης αλλά και του πλανήτη. 

Η συλλογικότητα «antifa !» που υπάρχει οργανωμένη στην Ελλάδα ( με σημαντικό ποσοστό στις τάξεις της από άτομα στα βόρεια προάστια ) είναι «μόδα» που μας ήρθε πρόσφατα από το εξωτερικό χρηματοδοτείτε από συγκεκριμένους καθεστωτικούς κύκλους και χτυπάει στόχους μετά από υπόδειξη εγκεφάλων.


σχετικά:

Οι "εισαγόμενες" φιλονεοταξίτικες αντιπατριωτικές ANTIFA (που "συμπτωματικά" γεννήθηκαν στις φωτιές των Δεκεμβριανών του 2008!!!"Ποιοί είπαμε "ενορχήστρωσαν" το θάνατο του Γρηγορόπουλου "παγιδεύοντας" τους αστυνομικούς και "κάνοντάς" τους να ρίξουν; )