Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Οι άνθρωποι επιδιώκουν να βολευτούν. Μόνο όμως όσο είναι ξεβολεμένοι υπάρχει ελπίδα γι' αυτούς" (Ralph Waldo Emerson). Όσο για τις δικαιολογίες πως δεν υπάρχει κανένας αξιόλογος "Σχεδιασμός" για να ακολουθήσει κανείς,δεν είναι αυτό το "πρωτεύον"...Ακόμη κι αν υπήρχε, ιδού τι έλεγε ένας Αρχιστράτηγος (Von Moltke) περί τούτου: "Ένα σχέδιο μάχης έχει διάρκεια ζωής όσο τα πρώτα λεπτά της μάχης..." Πράγμα που σημαίνει: Τόσο πριν όσο και μετά το «Σημείο 0 της Σύγκρουσης» είναι θέμα "Ψυχής", Αποφασιστικότητας, προετοιμασίας, ικανότητας προσαρμογής...Όσο όμως οι "βολεμένοι" είναι "απίστευτα πολλοί", "ισχυροί" και "αδίστακτοι" και όσο η Φτωχολογιά είναι ένα τσούρμο "ΔΕΙΛΟΙ", κανένα Φονικό Καθεστώς δεν κινδυνεύει...κι αυτό το "ΞΕΡΟΥΝ"..."

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

Συνεχίζουν να προκαλούν οι Αλβανοί. Διδάσκουν στη γεωγραφία τους ότι Αλβανικά εδάφη έχει στην κατοχή της παράνομα η Ελλάδα (και η Ελλάδα δίνει εκλογικά δικαιώματα σε ΑΥΤΟΥΣ τους μετανάστες;;;Αυτούς που αύριο θα στείλουν στην ελληνική βουλή αλβανούς βουλευτές για να διεκδικήσουν αυτονομία αυτών των εδαφών υπέρ της Αλβανίας;;;)
Το βιβλίο γεωγραφίας της τρίτης λυκείου στην Αλβανία διδάσκει στους μαθητές της ότι πολλά Αλβανικά εδάφη κατέχει παράνομα η Ελλάδα προσπαθώντας να δημιουργήσει αλυτρωτικές και προκλητικές βλέψεις.


Πρόσφατα το Αλβανικό κράτος γκρέμισε αρκετά σπίτια Ελλήνων στη βόρεια Ήπειρο με την αιτιολογία ότι ήταν παλιά και χαλούσαν την αισθητική.


Φυσικά ο πραγματικός λόγος των Αλβανών είναι να εκδιώξουν σιγά σιγά τους Έλληνες που κατοικούν στα εδάφη της Βορείου Ηπείρου.
Μήπως η απάντηση μας ως χώρα στις προκλήσεις των Αλβανών θα πρέπει να είναι για κάθε πρόκληση τους να απελαύνονται ένα εκατομμύριο Αλβανοί από την Ελλάδα για να δούμε ποιος θα βγει χαμένος;
Δείτε το βίντεο…


(https://www.youtube.com/watch?v=FAVUooQHrdc)


votegreece.grσχετικά:

Άρθρο-σοκ από το Spiegel: "Πώς οι Αλβανοί ετοιμάστηκαν για αντάρτικο στην Β.Ελλάδα" - Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ