Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Η Συγχώρηση αυτού που σε έβλαψε, σε περιφρόνησε, σε διέβαλλε, σε επιβουλεύτηκε, σε εχθρεύτηκε (αδικώντας σε) καθ’ οιονδήποτε τρόπο είναι μια ανώτερη ηθική πράξη. Εξίσου υψηλή ηθική αξία έχει το να ζητήσει κάποιος ειλικρινή Συγχώρηση για τα δεινά που προκάλεσε (με τις πράξεις ή/και με την απραξία του) σε κάποιον άλλον. Με μια ΔΙΑΦΟΡΑ. Το δεύτερο έχει αξία ΜΟΝΟΝ όταν απευθύνεται σε κάποιον κατώτερο από πλευράς κοινωνικής/πολιτικής/οικονομικής ισχύος. Τι αξία μπορεί να έχει άραγε μια «Συγγνώμη» που απευθύνεται σε κάποιον «ανώτερο κοινωνικά» (και «ισχυρότερο») όπου εάν τολμήσεις να μην ζητήσεις «συγγνώμη» (συνοδευόμενο δε με πολλαπλάσια «αποκατάσταση» ζημιών) γι’ αυτά που του έκανες όταν ήταν «κατώτερος» μπορεί να σε συντρίψει «ανταποδοτικά» αλλά και «προς παραδειγματισμό» κάθε άλλου (κατώτερου αλλά και «ανώτερου») που θα αποτολμήσει τα ίδια;"

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

Συνεχίζουν να προκαλούν οι Αλβανοί. Διδάσκουν στη γεωγραφία τους ότι Αλβανικά εδάφη έχει στην κατοχή της παράνομα η Ελλάδα (και η Ελλάδα δίνει εκλογικά δικαιώματα σε ΑΥΤΟΥΣ τους μετανάστες;;;Αυτούς που αύριο θα στείλουν στην ελληνική βουλή αλβανούς βουλευτές για να διεκδικήσουν αυτονομία αυτών των εδαφών υπέρ της Αλβανίας;;;)
Το βιβλίο γεωγραφίας της τρίτης λυκείου στην Αλβανία διδάσκει στους μαθητές της ότι πολλά Αλβανικά εδάφη κατέχει παράνομα η Ελλάδα προσπαθώντας να δημιουργήσει αλυτρωτικές και προκλητικές βλέψεις.


Πρόσφατα το Αλβανικό κράτος γκρέμισε αρκετά σπίτια Ελλήνων στη βόρεια Ήπειρο με την αιτιολογία ότι ήταν παλιά και χαλούσαν την αισθητική.


Φυσικά ο πραγματικός λόγος των Αλβανών είναι να εκδιώξουν σιγά σιγά τους Έλληνες που κατοικούν στα εδάφη της Βορείου Ηπείρου.
Μήπως η απάντηση μας ως χώρα στις προκλήσεις των Αλβανών θα πρέπει να είναι για κάθε πρόκληση τους να απελαύνονται ένα εκατομμύριο Αλβανοί από την Ελλάδα για να δούμε ποιος θα βγει χαμένος;
Δείτε το βίντεο…


(https://www.youtube.com/watch?v=FAVUooQHrdc)


votegreece.grσχετικά:

Άρθρο-σοκ από το Spiegel: "Πώς οι Αλβανοί ετοιμάστηκαν για αντάρτικο στην Β.Ελλάδα" - Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ