«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

Κάλεσμα των Τιράνων στους "12,000 αλβανούς στρατιώτες του ελληνικού στρατού" να ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ!!!Ο Μπερίσα καλεί όλους τους αλβανούς των βαλκανίων να ξεσηκωθούν!!! (Οι 7 αλβανοί του Μεσολογγίου προορίζονταν για ΕΥΖΩΝΟΙ!!!Δηλαδή, φρουρά του Προέδρου και της Βουλής...πόση ανοησία πια ακόμη σ' αυτόν τον τόπο;;;)

Οι αλβανοί στρατιώτες που κάνουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό είναι ΠΑΝΤΑ 7 γιατί τόσες σύμφωνα με την αλβανία είναι οι "αλβανικές περιοχές"...ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ/ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ ΤΩΡΑ σε όλους τους μη ομογενείς αλβανούς...αλλιώς, το αίμα που σύντομα θα χυθεί εξ' αιτίας τους (κι εξ' αιτίας κάποιων εγχώριων προστατών τους) κάποιοι "εκ των έσω" θα το πληρώσουν και δη πολύ ακριβά...

Να γιατί ΠΑΝΤΑ στις φωτό είναι 7 οι αλβανοί στρατιώτες που κάνουν με τα χέρια τους το "Σήμα του αλβανικού αετού"...7 είναι οι αλβανικές περιοχές (κάποιες εκ των οποίων πρέπει να "κατακτηθούν") σύμφωνα με τους τουρκαλβανούς...Είναι ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΕΣΤΑΤΟ ΨΕΜΜΑ λοιπόν το ότι "δεν ήξεραν τα καϋμένα τα παιδιά "τι έκαναν"...ο χάρτης είναι δικός τους από το http://www.imgrum.net/media/1237162527535684135_2276908093 όπου λένε μεταξύ τους τα "εθνικιστικά" τους και φτιάχνονται...
Στα όπλα 12.000 αλβανικής καταγωγής στρατιώτες στον ελληνικό στρατό! Κάλεσμα εσωτερικής αποσταθεροποίησης από Τίρανα;

Να αποσταθεροποιήσουν την Ελλάδα μέσω των 12.000 στρατιωτών αλβανικής καταγωγής που υπηρετούν στον Ελληνικό στρατό φαίνεται να καλούν τα Τίρανα, με όλα τα ενδεχόμενα πλέον να είναι ανοικτά για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας.
Αριστερά, οι 7 του Ελβετικού στρατού, Δεξιά, οι 7 του Αυστριακού στρατού, κέντρο, οι 7 του Ελληνικού στρατού στο Μεσολόγγι...το "γιατί είναι ΠΑΝΤΑ 7" το είδαμε πιο πάνω...καθόλου τυχαίο λοιπόν το "(δήθεν) αθώο φωτο-παιγνιδάκι των αλβανών στο Μεσολόγγι"... 
«Από τους 86.000 στρατιώτες που διαθέτουν οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, υπηρετούν περίπου 12 χιλιάδες αλβανικής καταγωγής νεοσύλλεκτοι στις τάξεις του ελληνικού Στρατού. Έτσι, κάθε έβδομος στρατιώτης είναι Αλβανός», αποκαλύπτει αλβανικό τηλεοπτικό κανάλι.

Αυτό σημαίνει πολύ απλά, ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή, Αλβανοί που υπηρετούν την θητεία τους, μπορούν να δράσουν κατά της χώρας μας είτε σε περίπτωση διαμάχης με την τουρκική πλευρά, είτε να δώσουν, -κάτι το οποίο μπορεί να συμβαίνει και αυτή την στιγμή- πληροφορίες στις μυστικές υπηρεσίες της Αλβανίας. 

Αριστερά, άλλη μια οπτική εκδοχή των "7 αλβανιών" (από http://freemalesia.blogspot.gr/2013/01/cia-analysis-by-year-2035-albanian.html ένα αλβανικό blog που ο τίτλος του και μόνο ουσιαστικά σημαίνει "λευτεριά στην αλβανική περιοχή του Μαυροβουνίου"...στο άρθρο θα δείτε μια "πρόβλεψη των CIA & ΣΙΑ" πως το 2035 η Μεγάλη Αλβανία (του χάρτη) θα είναι πραγματικότητα...δεξιά, έχουν ξεφύγει τελείως....κοντεύουν να απαιτήσουν τα μισά Βαλκάνια και την μισή νότια Ιταλία!!!
Οι αρμόδιες Αρχές θα πρέπει να δράσουν άμεσα, διότι ο κίνδυνος παραμονεύει.

Ταυτόχρονα αλβανικά ΜΜΕ κάνουν εκτενή αφιερώματα για το περιστατικό που έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες, ενώ σε έρευνα που διενήργησαν σε συνεργασία με τις αλβανικές Αρχές και σύμφωνα με τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων τους αποκαλύπτουν τον αριθμό των 12.000 Αλβανών στον Ελληνικό Στρατό.

Ο Αλβανός δημοσιογράφος στην Αθήνα, Robert Goro, κατά τη διάρκεια ενός ρεπορτάζ για την εκπομπή «Γνώμη» του τηλεοπτικού σταθμού «Κλαν» αποκάλυψε τον αριθμό αυτό.

«Οι Αλβανοί που δεν είχαν τελειώσει το γυμνάσιο, πηγαίνουν υποχρεωτικά την στρατιωτική θητεία τους στην Ελλάδα. Τα αγόρια που ήταν στην εικόνα ( στο κέντρο νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου) προβλεπόταν να αποτελέσουν 

  μέρος της Εθνικής Φρουράς, φορώντας την παραδοσιακή φουστανέλα μπροστά από το ελληνικό κοινοβούλιο »,  (δηλαδή, ΕΥΖΩΝΟΙ!!!) είπε ο ίδιος δημοσιογράφος!!!

Μήπως γι' "αυτό" δεν αντέδρασε ο αξιωματικός υπηρεσίας της φρουράς των ευζώνων στη Βουλή τέλη του 2016 όταν συνέβη το παραπάνω περιστατικό και από παντού "θάφτηκε"; Είναι "εξοικειωμένοι" πια στους ουλαμούς των ευζώνων με τους αλβανούς" και τον αλβανικό αετό;

.....................................

Ο Σαλί Μπερίσα καλεί σε ξεσηκωμό τους Αλβανούς για την «Μεγάλη Αλβανία» και ζητάει πόλεμο με την Σερβία – Πολεμικές προετοιμασίες από τα Τίρανα 
του Ανδρέα Μουντζουρούλια

«Φωτιά» στα Βαλκάνια βάζει ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα με ομιλία του που πραγματοποιήθηκε στο Αλβανικό Κοινοβούλιο, καθώς δήλωσε πως εάν η Σερβία δεν σεβαστεί το Κοσσυφοπέδιο, τότε αυτό σημαίνει πως τα Τίρανα μαζί με την Πρίστινα θα πρέπει να κηρύξουν το πόλεμο κατά του Βελιγραδίου.

«Ή θα ισχύσουν οι συμφωνίες που έχουν υπογράψει, αλλιώς πόλεμος», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ συνέχισε λέγοντας πως ναι μεν η ειρήνη πρέπει να επικρατήσει, αλλά το συγκεκριμένο ζήτημα έχει δύο μονοπάτια, ή διάλογος, ή πόλεμος.

«Οι συμφωνίες αυτές θα πρέπει να παγιώσουν την ειρηνευτική διαδικασία και να αφήσουν πίσω τις έχθρες του παρελθόντος», είπε.

Ο Σαλί Μπερίσα προέτρεψε επίσης εμμέσως τους Αλβανούς να ξεσηκωθούν, καθώς δήλωσε πως θα πρέπει όπου υπάρχει Αλβανός στα Βαλκάνια να προστατεύσει την γη του και την περιουσία του, κάνοντας σαφή υπαινιγμό για την λεγόμενη Μ. Αλβανία, καθώς όπως όλα δείχνουν οι Αλβανοί ετοιμάζονται να ξεσηκωθούν σε κομμάτι γης που κατοικούν στην Βαλκανική χερσόνησο.

Μάλιστα έφθασε στο σημείο να κατηγορήσει την Σερβία ότι επιζητά την κρίση στα Βαλκάνια και την κατηγόρησε ότι θέλει να δημιουργήσει την Μ. Σερβία.

«Οι Αλβανοί πρέπει να προστατεύσουν το έδαφός τους και προτείνω συνεδρίαση του συμβουλίου εθνικής ασφάλειας στο Κοσσυφοπέδιο,» δήλωσε ο Μπερίσα.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως ο Σ. Μπερίσα είχε δηλώσει το 2012 στην πόλη Βλόρα, με την ευκαιρία της 100ης επετείου από την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του αλβανικού κράτους, ότι η

«Μ. Αλβανία ξεκινά από την Πρέβεζα στην Ελλάδα και καταλήγει στο Πρέσεβο της Σερβίας «.

Την ίδια στιγμή τα Τίρανα προετοιμάζονται πολεμικά, καθώς βελτίωσαν τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης καυσίμων έκτακτης ανάγκης με την τοποθέτηση νέου συστήματος ασφάλειας, εξωτερικής περίφραξης, συστήματος επιτήρησης φωτισμού και βιντεολήψης σε 24ωρη βάση.

Μέρος αυτής της επένδυσης ήταν η δημιουργία νέων αποθηκών καυσίμων, που κατασκευάσθηκαν βάσει των προτύπων του ΝΑΤΟ (με ισχυρό σκυρόδεμα) και θεωρούνται οι ασφαλέστερες στην Αλβανία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα των Αλβανικών Ενόπλων Δυνάμεων, οι νέες εγκαταστάσεις αποθήκευσης εγγυώνται καύσιμα για περίπου έξι (6) μήνες, όχι μόνο για τα ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορία, αλλά και για διάθεση προς το υπουργείου Εσωτερικών και Υγείας.

Όπως μας ενημερώνει το echedoros-a.gr, η υπουργός Άμυνας Μίμι Κονέλι, εξέφρασε την ικανοποίησή της για το έργο που επιτελέσθηκε και δήλωσε ότι με αυτό η πολεμική αεροπορία γίνεται πιο αποτελεσματική.

Σημειώνεται ότι το έργο της αποθήκευσης καυσίμων για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης της χώρας, άρχισε το 2015.

http://www.pentapostagma.gr