«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Οι "Αλβανικές μυστικές υπηρεσίες" πίσω από τις εικόνες με τον αλβανικό αετό (κάποιοι Έλληνες πολιτικοί ευθύνονται γι' αυτό το έγκλημα και θα έπρεπε ν' ανησυχούν σοβαρά...Κι όμως δεν ανησυχούν...τι συμβαίνει άραγε; )


(σχόλιο Γ.Ανεστόπουλος: κάποιοι Έλληνες πολιτικοί ευθύνονται γι' αυτό το έγκλημα (γίνεται λόγος για 1 εκ αλβανούς στην Ελλάδα, πολλοί δε εξ' αυτών "ελληνοποιημένοι").

Από το '90 που άνοιξαν τα σύνορα και άρχισαν την σωρεία ελληνοποιήσεων μέχρι σήμερα που ακόμη τους "αφήνουν ανεξέλεγκτους" να γίνονται όλο και περισσότεροι και όλο και πιο επικίνδυνοι, είναι "μακρύς ο κατάλογος" των ελλήνων πολιτικών που έβαλαν το χεράκι τους σ' αυτό το εθνικό έγκλημα...

...ήξεραν αυτά τα "τομάρια" πως ο συγκεκριμένος λαός αφού πρώτα θα αύξανε δραματικά τον πληθυσμό του στην Ελλάδα, θα έθετε θέμα "αλβανικής μειονότητας", θέμα διεκδίκησης της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Ηπείρου μαζί με "θέμα Τσάμηδων" και σε συνεργασία με τους υπόλοιπους ισλαμιστές λαθρομετανάστες (και με την στήριξη της Τουρκίας) αλλά και τις "τακτικές UCK" θα δημιουργούσε τα μύρια όσα προβλήματα στην χώρα μας...

...αυτό ακριβώς που έχει ξεκινήσει να συμβαίνει ήδη στην Ελλάδα...

...κι όμως...υπήρξαν (πολλοί) έλληνες πολιτικοί που άνοιξαν διάπλατα την πόρτα σ' αυτό το θηρίο...

...το υποστήριξαν...το έθρεψαν...του έδωσαν "χαρτιά και νομιμοποίηση"...μέχρι και ελληνική ιθαγένεια...

...κι ενώ η "έκρηξη" της Ελληνικής κοινωνίας φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι κοντά - μέγα τμήμα της οποίας θα ξεσπάσει μετά ΟΡΓΗΣ στα "κεφάλια" αυτών των πολιτικών - κανείς απ' όλους αυτούς τους "εθνοπροδότες" δεν ανησυχεί ώστε να "φροντίσει να εξασφαλίσει την ασφάλειά του στο δυσοίωνο μέλλον" που τον περιμένει (πχ με τον γνωστό τρόπο της "έγκαιρης αλλαγής στρατοπέδου")...

...γιατί άραγε δεν ανησυχούν; 

...ή μήπως ανησυχούν αλλά είναι "δεμένοι πατόκορφα από τους ξένους εντολείς τους" και τους "σημαδεύουν κι από την άλλη μεριά κάποια άλλα πιστόλια"; )

...............

 Επιχείρηση «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία»

Η εικόνα των νεοσύλλεκτων αλβανικής καταγωγής που σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό προκάλεσε αίσθηση και ανησυχία.


 Και το ερώτημα που τέθηκε στη συνέχεια ήταν το εξής: 

Πρόκειται για μια μεμονωμένη και αυθόρμητη ενέργεια μιας ομάδας νεαρών ή για μια κίνηση ενταγμένη σε ένα ευρύτερο σχέδιο;

Πληροφορίες που δημοσιεύει σήμερα το «Πρώτο Θέμα» κάνουν λόγο για ένα ρεύμα, με εμπνευστή τον ακραίο αλβανό εθνικιστή Κρεσνίκ Σπαχίου, επικεφαλής του εθνικιστικού κόμματος Ερυθρόμαυρη Συμμαχία. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Σπαχίου προσπαθεί εδώ και χρόνια να στρατολογήσει νεαρούς Αλβανούς που έχουν πολιτογραφηθεί Έλληνες, θεωρώντας ότι η καλλιέργεια εθνικισμού στους αλβανούς μετανάστες, και ειδικότερα σε όσους η ελληνική Πολιτεία έχει δώσει την υπηκοότητα, θα αποτελέσει ένα πολιτικό όπλο των Τιράνων στη σχέση τους με την Αθήνα.

Το «σχέδιο άλωσης», όπως το αποκαλούν οι ίδιοι οι οραματιστές του, προβλέπει τη δημιουργία ενός αλβανικού εθνικιστικού ρεύματος στην Ελλάδα. 


Στόχος, αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, δεν είναι μόνο η διεκδίκηση μειονοτικών δικαιωμάτων, αλλά και η υποστήριξη από τα μέσα αφενός των απαιτήσεων που προβάλλουν οι Αλβανοτσάμηδες, αφετέρου του οράματος της «Μεγάλης Αλβανίας».

Το σχέδιο αυτό μπήκε σε εφαρμογή το 2014. Ο ισχυρισμός του αρχηγού των αλβανικών μυστικών υπηρεσιών Βίσιο Αγιάζι Λίκα στην Επιτροπή Εθνικής Ασφάλειας της αλβανικής Βουλής ότι είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ελληνικοί εξτρεμιστικοί κύκλοι επιθυμούν να αποσχιστεί η περιοχή της Χειμάρας ως νέα Κριμαία πυροδότησε την αρχή ενός νέου κεφαλαίου. 


Ο Σπαχίου από την πλευρά του αποδείχθηκε πολύτιμος παίχτης. 

Με τη στήριξη του βαθέος αλβανικού κράτους και παρακρατικών στοιχείων δρομολόγησε την επιχείρηση προσηλυτισμού νεαρών αλβανών που ζούσαν στην Ελλάδα.

«Δεν υπάρχει κάτι πιο αποτελεσματικό από το να έχεις μικρές βόμβες έτοιμες να εκραγούν ανά πάσα στιγμή στο εσωτερικό της Ελλάδας. 


Έτσι αντιμετώπιζαν τα παιδιά αυτά. 

Στόχος τους ήταν να λειτουργήσουν με τη λογική μιας προπαγάνδας του δρόμου και να πετάνε κάθε τόσο φωτιά σ’ ένα ιδιαίτερα εύφλεκτο υπόστρωμα», δηλώνει στην εφημερίδα ανώτατος αξιωματούχος που παρακολουθούσε τις εξελίξεις εκείνη την εποχή.

Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς το «μακρύ χέρι» των αλβανικών μυστικών υπηρεσιών, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα». 


Για προφανείς λόγους, αποφεύγουν να εμπλέκονται απευθείας, προτιμώντας να αναθέτουν αποστολές σε κυκλώματα της εν Ελλάδι αλβανικής μαφίας. 

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, υπάρχει ώσμωση και διασύνδεση του αλβανικού εθνικιστικού δικτύου και ομάδων της αλβανικής μαφίας στην Ελλάδα.

http://www.antinews.gr