Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Η Συγχώρηση αυτού που σε έβλαψε, σε περιφρόνησε, σε διέβαλλε, σε επιβουλεύτηκε, σε εχθρεύτηκε (αδικώντας σε) καθ’ οιονδήποτε τρόπο είναι μια ανώτερη ηθική πράξη. Εξίσου υψηλή ηθική αξία έχει το να ζητήσει κάποιος ειλικρινή Συγχώρηση για τα δεινά που προκάλεσε (με τις πράξεις ή/και με την απραξία του) σε κάποιον άλλον. Με μια ΔΙΑΦΟΡΑ. Το δεύτερο έχει αξία ΜΟΝΟΝ όταν απευθύνεται σε κάποιον κατώτερο από πλευράς κοινωνικής/πολιτικής/οικονομικής ισχύος. Τι αξία μπορεί να έχει άραγε μια «Συγγνώμη» που απευθύνεται σε κάποιον «ανώτερο κοινωνικά» (και «ισχυρότερο») όπου εάν τολμήσεις να μην ζητήσεις «συγγνώμη» (συνοδευόμενο δε με πολλαπλάσια «αποκατάσταση» ζημιών) γι’ αυτά που του έκανες όταν ήταν «κατώτερος» μπορεί να σε συντρίψει «ανταποδοτικά» αλλά και «προς παραδειγματισμό» κάθε άλλου (κατώτερου αλλά και «ανώτερου») που θα αποτολμήσει τα ίδια;"

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Αμετανόητοι οι 7 Αλβανοί Φαντάροι στο στρατοδικείο:"η πράξη μας δεν ήταν τυχαία, ούτε αστεϊσμός.Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε αλβανοί" (γιατί άραγε το "θΑΒΟΥΝ" και συστημικά ΜΜΕ αλλά και bloggers; Διανεμήθηκαν μήπως τίποτα "μυστικά πακέτα επιδότησης" πάλι; )Αμετανόητοι οι 7 Αλβανοί Φαντάροι σήμερα στο Στρατοδικείο δήλωσαν ομόφωνα ότι η πράξη τους αυτή δεν ήταν τυχαία και ούτε αστεϊσμός, αφήνοντας άναυδο το Προεδρείο του Στρατοδικείου.

«Όλοι γεννηθήκαμε στην Αλβανία, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Αλβανοί», δήλωσαν και οι επτά, αποκλείοντας το «ελαφρυντικό» του αστεϊσμού, όπως δήλωνε πριν λίγες ημέρες μητέρα ενός από τους 7 φαντάρους σε ελληνικό κανάλι.
(https://www.youtube.com/watch?v=FEmO7W_Ik38)

Η πειθαρχική ποινή που τους επιβλήθηκε με απόφαση του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, είναι φυλάκιση πενήντα (50) ημερών, που είναι το ανώτατο όριο που μπορεί να επιβάλλει.

Η απόφαση του Αρχηγού ΓΕΣ, έχει υποβληθεί στο ΓΕΕΘΑ και στο Υπιουργείο Εθνικής Άμυνας. Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος αποφάσισε να επαυξήσει τις ανωτέρω ποινές, στο ανώτατο όριο της πειθαρχικής του δικαιοδοσίας, δηλαδή σε 60 ημέρες φυλακή.

Τώρα στο Στρατοδικείο έχουν να αντιμετωπίσουν την ποινική κατηγορία της προσβολής του εθνόσημου και της σημαίας, όπου η ανώτερη ποινή φτάνει τα πέντε (5) έτη φυλάκισης.

Η απόφασή τους να εμφανιστούν αμετανόητοι στο στρατοδικείο τους «αναβαθμίζει» σε «ήρωες» στους Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα, αλλά και στην πατρίδα τους, αλλά και γενικά όπου υπάρχει αλβανικό στοιχείο π.χ. Κόσοβο και Σκόπια.

Πηγή: Παραπολιτικά Ραδιόφωνο

http://antizitro.blogspot.gr

http://www.triklopodia.gr