Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Οι άνθρωποι επιδιώκουν να βολευτούν. Μόνο όμως όσο είναι ξεβολεμένοι υπάρχει ελπίδα γι' αυτούς" (Ralph Waldo Emerson). Όσο για τις δικαιολογίες πως δεν υπάρχει κανένας αξιόλογος "Σχεδιασμός" για να ακολουθήσει κανείς,δεν είναι αυτό το "πρωτεύον"...Ακόμη κι αν υπήρχε, ιδού τι έλεγε ένας Αρχιστράτηγος (Von Moltke) περί τούτου: "Ένα σχέδιο μάχης έχει διάρκεια ζωής όσο τα πρώτα λεπτά της μάχης..." Πράγμα που σημαίνει: Τόσο πριν όσο και μετά το «Σημείο 0 της Σύγκρουσης» είναι θέμα "Ψυχής", Αποφασιστικότητας, προετοιμασίας, ικανότητας προσαρμογής...Όσο όμως οι "βολεμένοι" είναι "απίστευτα πολλοί", "ισχυροί" και "αδίστακτοι" και όσο η Φτωχολογιά είναι ένα τσούρμο "ΔΕΙΛΟΙ", κανένα Φονικό Καθεστώς δεν κινδυνεύει...κι αυτό το "ΞΕΡΟΥΝ"..."

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Αμετανόητοι οι 7 Αλβανοί Φαντάροι στο στρατοδικείο:"η πράξη μας δεν ήταν τυχαία, ούτε αστεϊσμός.Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε αλβανοί" (γιατί άραγε το "θΑΒΟΥΝ" και συστημικά ΜΜΕ αλλά και bloggers; Διανεμήθηκαν μήπως τίποτα "μυστικά πακέτα επιδότησης" πάλι; )Αμετανόητοι οι 7 Αλβανοί Φαντάροι σήμερα στο Στρατοδικείο δήλωσαν ομόφωνα ότι η πράξη τους αυτή δεν ήταν τυχαία και ούτε αστεϊσμός, αφήνοντας άναυδο το Προεδρείο του Στρατοδικείου.

«Όλοι γεννηθήκαμε στην Αλβανία, είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Αλβανοί», δήλωσαν και οι επτά, αποκλείοντας το «ελαφρυντικό» του αστεϊσμού, όπως δήλωνε πριν λίγες ημέρες μητέρα ενός από τους 7 φαντάρους σε ελληνικό κανάλι.
(https://www.youtube.com/watch?v=FEmO7W_Ik38)

Η πειθαρχική ποινή που τους επιβλήθηκε με απόφαση του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, είναι φυλάκιση πενήντα (50) ημερών, που είναι το ανώτατο όριο που μπορεί να επιβάλλει.

Η απόφαση του Αρχηγού ΓΕΣ, έχει υποβληθεί στο ΓΕΕΘΑ και στο Υπιουργείο Εθνικής Άμυνας. Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος αποφάσισε να επαυξήσει τις ανωτέρω ποινές, στο ανώτατο όριο της πειθαρχικής του δικαιοδοσίας, δηλαδή σε 60 ημέρες φυλακή.

Τώρα στο Στρατοδικείο έχουν να αντιμετωπίσουν την ποινική κατηγορία της προσβολής του εθνόσημου και της σημαίας, όπου η ανώτερη ποινή φτάνει τα πέντε (5) έτη φυλάκισης.

Η απόφασή τους να εμφανιστούν αμετανόητοι στο στρατοδικείο τους «αναβαθμίζει» σε «ήρωες» στους Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα, αλλά και στην πατρίδα τους, αλλά και γενικά όπου υπάρχει αλβανικό στοιχείο π.χ. Κόσοβο και Σκόπια.

Πηγή: Παραπολιτικά Ραδιόφωνο

http://antizitro.blogspot.gr

http://www.triklopodia.gr