«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

σ.Μητρ.Αμβρόσιου:ΕΜΦΥΛΕΣ..... ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΙΕΣ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (Ο ΟΗΕ πίσω από την "διεθνή εκβιαστική επιχείρηση" των "έμφυλων ταυτοτήτων" στα σχολεία!!!)


(επιλογή κεντρικής φωτο και σχόλιο λεζάντας: Γ. Ανεστόπουλος: National Geographic Ιαν '17: 9χρονο αγόρι άλλαξε χειρουργικά φύλο...κι αυτό στα πλαίσια των έμφυλων ταυτοτήτων και του "ελεύθερα επιλεγόμενου κοινωνικού φύλου" από κάποιους θεωρείται "πρόοδος"...

γράφει ο σ. Μητροπολίτης Καλαβρύτων κος Αμβρόσιος 

ΑΙΣΧΟΣ!
ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.
ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ________Στις ημέρες μας μεγάλη συζήτηση γίνεται για τις «έμφυλες ταυτότητες», αλλά το αυτί του κ. Υπουργού της α-Παιδείας και.......αναισχυντίας ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ! Προχωρεί ακάθεκτα στην εισαγωγή στα Σχολεία μας μιάς αισχρής -ανήθικης- συμπεριφοράς των μαθητών!


_______Αλλά ας μη τον αδικούμε! Καθώς φαίνεται ενεργεί κατ' εντολήν άλλων παραγόντων! Ξένα κέντρα αποφάσεων αποφασίζουν «για εμάς πρίν από εμάς».


________Σήμερα, λοιπόν, σας παραθέτουμε ένα video, που προέρχεται από το YouΤube, το οποίον η αγαπητή μας κυρία Μ.Σ. είχε την καλωσύνη να μας αποστείλει από τις ΗΠΑ.

_______Εν πολλοίς το περιεχόμενό του είναι άσεμνο. Είναι όμως αναγκαίο να το παρακολουθήσετε, ώστε να λάβετε άμεση αντίληψη του Προγράμματος μεταβολής του κόσμου σε μια παγκόσμια Κοινότητα Σοδομισμού. Το κείμενο είναι στα αγγλικά, παράλληλα όμως έχει μετάφραση στα ελληνικά.

_______Στη συνέχεια σας παραθέτουμε καί ένα κείμενο, που μας έρχεται από τον Καναδά. Κι εκεί η γλώσσα δεν είναι σεμνή. Αλλά η ωμή γλώσσα της αληθείας δεν επιδέχεται παρεμβάσεις! Και πάλι ζητάμε συγγνώμην για την καταχώριση.

1ΟΝ - TO VIDEO ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

Είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε τι πράγματι είναι ο ΟΗΕ και η ΟΥΝΕΣΚΟ; Δείτε τι ΔΙΑΤΑΖΕΙ ο ΟΗΕ τις χώρες να διδάσκουν στα παιδιά!


(https://www.youtube.com/watch?v=AwA3ScEr6tc)

******************************

2ΟΝ - TO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!
ΧΙΛΙΑΔΕΣ Καναδοί ΜΑΘΗΤΕΣ,(στο Οντάριο) έμειναν ...σπίτι, ως ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ για το νέο πρόγραμμα σεξουαλικής αγωγής!!!

Εδώ ΘΑΒΟΝΤΑΙ όλα αυτά από τα συστημικά ΜΜΕ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ...ΦΡΙΞΕΤΕ! Ο "ΚΑΝΑΔΟΣ" ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 'ΣΕΞ', ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΚΤΙΕΙ ΠΟΙΝΗ, ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ (!!!) & ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ !!!
ΑΚΟΥΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ; ΕΔΩ, ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΘΑΒΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;
IΔΟΥ Ο Α Θ Λ Ι Ο Σ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΚΑΙ Β.ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (!!!) ΤΟΥ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ" ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΣΤΟ ΟΝΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ, ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΘΥΕΛΛΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΓΟΝΕΩΝ!
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΗΚΕ ΩΣ ...ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ (!) ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ!!!

ΤΟΡΟΝΤΟ – Μια ΔΥΝΑΜΙΚΗ εκστρατεία υπό την ηγεσία γονέων για να κρατήσει τα παιδιά στο σπίτι από την τάξη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο αναλυτικό πρόγραμμα σεξουαλικής αγωγής του Οντάριο απέκτησε από νωρίς δημοτικότητα τη Δευτέρα, καθώς το σχολικό συμβούλιο της επαρχίας ανέφερε χιλιάδες απουσιών!!!

Ο Ryan Bird, ένας εκπρόσωπος με το Σχολικό Συμβούλιο του Τορόντο, είπε ότι 34.762 μαθητές του δημοτικού ήταν ΑΠΟΝΤΕΣ από την πρώτη ημέρα της εκστρατείας, η οποία σε μεγάλο βαθμό οργανώθηκε μέσω του 'Facebook'!
Αυτό είναι περισσότερο από το διπλάσιο των 14.191 απουσιών, που σημειώθηκαν την περασμένη Δευτέρα.

Τουλάχιστον ένα από τα δημοτικά σχολεία της πόλεως είχαν ποσοστό απουσιών περισσότερο από 90%, δήλωσε ο Bird.

Το σχολείο του 'Thorncliffe Park' ανέφερε, ότι 1.220 φοιτητές από τους 1.350, δεν ήταν στην τάξη, προσθέτοντας ότι περίπου 100 γονείς είχαν συγκεντρωθεί για να πραγματοποιήσουν διαδήλωση έξω από το κτίριο...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ, ΟΝΟΜΑΤΙ ...ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ;;;

Πολλές από τις αντιρρήσεις για το νέο πρόγραμμα σπουδών ήταν για θρησκευτικούς λόγους. Οι αντίπαλοι υποστηρίζουν ότι το νέο πρόγραμμα, το οποίο θα διδάξει τους μαθητές σχετικά με έννοιες συμπεριλαμβανομένης της ταυτότητας φύλου, του σεξουαλικού προσανατολισμού και τον ...αυνανισμό (!!!!!!), δεν ευθυγραμμίζεται με τις αρχές τους και δεν είναι κατάλληλο για παιδιά σχολικής ηλικίας.

Η Sihu Yahaira, η οποία έχει αποσύρει τα τρία παιδιά της από το σχολείο για την εβδομάδα, είπε ότι τα θέματα ισότητας των φύλων είναι ιδιαίτερα αντίθετα με την χριστιανική της πίστη.

Ο John Cassels, του οποίου τα παιδιά παρακολουθούν το δημοτικό σχολείο στο Georgina του Οντάριο, φοβάται ότι το νέο πρόγραμμα σπουδών θα έχει καταστρεπτική επίδραση στις μελλοντικές γενιές.

“Θα προωθήσει την πρώϊμη σεξουαλικοποίηση των παιδιών. Θα προωθήσει στάσεις και συμπεριφορές που θεωρούμε απαράδεκτες,”.

Ο Cassels είπε για το νέο πρόγραμμα. “Ζούμε σε μια δημοκρατική κοινωνία. Εμείς απλά θέλουμε η φωνή μας να ακουστεί.”

Υποστηρικτές του προγράμματος σπουδών, πάντως, υποστηρίζουν ότι οι επικαιροποιημένες κατευθυντήριες γραμμές έχουν φέρει το Οντάριο στις ίδιες γραμμές με τις υπόλοιπες επαρχίες του Καναδά, καθώς και με διάφορες δικαιοδοσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Alex McKay, εκτελεστικός διευθυντής της Πληροφορίας Φύλου και Συμβουλίου Εκπαιδεύσεως του Καναδά, λέει ότι το πρόγραμμα σπουδών είναι για απόλυτα "ενδεδειγμένη ηλικία"...

«Για τη σεξουαλική εκπαίδευση σε θέματα υγείας για να είναι αποτελεσματική, οι νέοι πρέπει να είναι οπλισμένοι με αυτές τις πληροφορίες, καθώς πλησιάζουν τις ηλικίες όπου ένα σημαντικό ποσοστό από αυτούς θα αρχίσουν να γίνονται σεξουαλικά ενεργοί», δήλωσε ο McKay.

«Η παροχή βασικών πληροφοριών … καθώς τα παιδιά πλησιάζουν στην ήβη είναι εξελικτικά κατάλληλη.”

Οι προσπάθειες της αντιπολιτεύσεως έγιναν πιο έντονες τις τελευταίες εβδομάδες, με την έλευση της ομάδας του 'Facebook' που ονομάζεται «Γονείς & Φοιτητές σε απεργία: Μία εβδομάδα χωρίς σχολείο».

Το γκρουπ ενθάρρυνε τους γονείς, οι οποίοι αντιτίθενται στην διδακτέα ύλη, να κρατήσουν τα παιδιά τους στο σπίτι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ακόμα προσφέροντας ένα πρότυπο επιστολής για να δικαιολογήσουν την απουσία των παιδιών τους.

Το Σχολικό Συμβούλιο του Τορόντο ανέφερε, ότι οποιεσδήποτε απουσίες που σχετίζονται με τη διαμαρτυρία, θα αντιμετωπίζονται ακριβώς, όπως οποιεσδήποτε άλλες και οι μαθητές ήταν υπεύθυνοι για να αναπληρώσουν οποιαδήποτε χαμένη εργασία στην τάξη.... (ΠΟΛΥ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΕΡΙ ΑΠΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ;;;

Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα σπουδών, οι μαθητές τρίτης τάξεως θα μάθουν για τις σχέσεις του ιδίου φύλου, τα παιδιά στην τέταρτη τάξη και πάνω θα μάθουν περισσότερα (;;;) σχετικά με τους κινδύνους του online εκφοβισμού, ενώ οι κίνδυνοι του 'sexting', θα έρθουν στην έβδομη τάξη.

Τα μαθήματα για την εφηβεία θα μεταφερθούν από την πέμπτη στην τέταρτη τάξη, ενώ ο ...αυνανισμός (!) και η ”έκφραση φύλου” αναφέρονται στο πρόγραμμα σπουδών της έκτης τάξεως.

Το ...πρωκτικό σεξ (ΕΛΕΟΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!) είναι μέρος του προγράμματος της έβδομης τάξεως, στο πλαίσιο του να επιλέγουν να απέχουν απ’ αυτό, ή να καθυστερήσουν ορισμένες δραστηριότητες για να αποφύγουν τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις.ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ 


Σημείωση: Υπενθυμίζουμε, ότι ο πρώην Υπουργός Παιδείας του Καναδά Benjamin Levin, ο οποίος και αρχικά συνέταξε αυτό το πρόγραμμα σεξουαλικής αγωγής, καταδικάστηκε με 3 κατηγορίες παιδικής πορνογραφίας!!!
 
ΗΔΗ ΕΚΤΙΕΙ ΠΟΙΝΗ 3 ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, Ο "κύριος" Levin....

Πηγή: 
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/02/blog-post_506.html