«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

Ιδού γιατί φεύγουν οι επιχειρήσεις από Ελλάδα και πάνε Βουλγαρία...(ένα μεγάλο μπράβο στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ - αλλά και στο ΣΥΡΙΖΑ-νεοΠΑΣΟΚ - που όντως με κάθε τρόπο κατάφεραν να αδειάσουν αυτό τον τόπο από κάθε δημιουργικό στοιχείο και να τον δώσουν βορά στα "βόρεια αφεντικά" τους...και στο ισλάμ βεβαίως βεβαίως)


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ: 

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ…ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Έλληνας επιχειρηματίας με εργοστάσιο 710 ατόμων παραγωγής επίπλων στην Βουλγαρία, σε μια προσωπική συζήτηση δηλώνει γιατί έφυγε από την Ελλάδα και λέει: «Αν αλλάξουν αυτά, εγώ αύριο κλείνω το εργοστάσιο μου στην Βουλγαρία και τα φέρνω όλα στην Ελλάδα....

1. Συνδικαλιστές με εκβίαζαν κάθε φορά και ζητούσαν μίζες για να μην μου κλείσουν την παραγωγή με απεργίες. Είναι μαφιόζοι !2. Το Ελληνικό κράτος μου επιστρέφει το ΦΠΑ μετά από 3 με 4 χρόνια, ενώ στην Βουλγαρία τα παίρνω σε 40 μέρες πίσω τα λεφτά.

3. Προκαταβολή φόρου. Γιατί μου ζητά το κράτος φόρο για του χρόνου που ακόμα δεν έχω δουλέψει ;

4. Με τα ελληνικά δικαστήρια χρειάζεται να περάσουν 2 με 3 χρόνια για να απαιτήσεις τα χρωστούμενα από κάποιον αντίδικο, ενώ στην Βουλγαρία η 
υπόθεση λύνεται σε 10 με 15 μέρες.

5. Ενώ σε όλον τον κόσμο τα εισαγόμενα προϊόντα φορολογούνται βάσει τιμολογίου, στην Ελλάδα τα τελωνεία έχουν δικό τους τιμολόγιο, δεν πα να έχεις αγοράσει εσύ ένα προϊόν π.χ 10 ευρώ γιατί βρήκες ευκαιρία, αυτοί αυθαίρετα βάζουν μια δική τους τιμή που είναι διπλάσια και τριπλάσια και ζητούν φόρους ΟΧΙ για το ποσό του τιμολογίου, αλλά στο ποσό που οι ίδιοι βγάζουν αυθαίρετα.

Βρε τους δείχνεις καταθέσεις από την τράπεζα, τα συμβόλαια, μέχρι και την επίσημη καταχώρηση τιμής σε άλλη χώρα, αυτοί συνεχίζουν να λειτουργούν αυθαίρετα !

6. Το παραμύθι ότι η Βουλγαρία έχει φθηνό προσωπικό δεν ισχύει, γιατί και εκεί για να βρεις ικανούς εργαζόμενους πρέπει να πληρώσεις 500 και 600 και 1000 ευρώ τον μήνα, αν θέλεις ότι να’ναι θα βρεις με 300 ευρώ, αλλά αυτοί δεν μπορούν να σου βγάλουν παραγωγή και να λειτουργήσουν το εργοστάσιο. Για αυτό, αν άλλαζαν αυτά, εγώ σε μια νύχτα έρχομαι πίσω στην Ελλάδα !

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ» ΑΥΤΟ, ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ…

«ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΜΑΦΙΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΟ ΛΕΝΕ!ΚΑΙ ΑΝΘΙΣΕ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚΑΡΑΔΕΞΙΑΣ, ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΣ….»»

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/