Πρόσφυγας σημαίνει λιποτάκτης...

"Η Συγχώρηση αυτού που σε έβλαψε, σε περιφρόνησε, σε διέβαλλε, σε επιβουλεύτηκε, σε εχθρεύτηκε (αδικώντας σε) καθ’ οιονδήποτε τρόπο είναι μια ανώτερη ηθική πράξη. Εξίσου υψηλή ηθική αξία έχει το να ζητήσει κάποιος ειλικρινή Συγχώρηση για τα δεινά που προκάλεσε (με τις πράξεις ή/και με την απραξία του) σε κάποιον άλλον. Με μια ΔΙΑΦΟΡΑ. Το δεύτερο έχει αξία ΜΟΝΟΝ όταν απευθύνεται σε κάποιον κατώτερο από πλευράς κοινωνικής/πολιτικής/οικονομικής ισχύος. Τι αξία μπορεί να έχει άραγε μια «Συγγνώμη» που απευθύνεται σε κάποιον «ανώτερο κοινωνικά» (και «ισχυρότερο») όπου εάν τολμήσεις να μην ζητήσεις «συγγνώμη» (συνοδευόμενο δε με πολλαπλάσια «αποκατάσταση» ζημιών) γι’ αυτά που του έκανες όταν ήταν «κατώτερος» μπορεί να σε συντρίψει «ανταποδοτικά» αλλά και «προς παραδειγματισμό» κάθε άλλου (κατώτερου αλλά και «ανώτερου») που θα αποτολμήσει τα ίδια;"

Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Η μητέρα του βιασμένου 10χρονου (Αυστρία) μετάνοιωσε που καλωσόριζε τους "πρόσφυγες"! (Σέρβα Χριστιανή πρόσφυγας από τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας - που εν πολλοίς οφείλεται στους ισλαμιστές της Βοσνίας - κι όμως - απερίσκεπτα - τους θεώρησε "ίδιου προφίλ πρόσφυγες όπως αυτή κάποτε"!!!)Είναι ίσως ειρωνεία της τύχης ή ίσως ποιητική δικαιοσύνη που η μητέρα του δεκάχρονου παιδιού ήταν ανάμεσα στο σαλεμένο όχλο που καλωσόριζαν σαν ηλίθιοι τους "πρόσφυγες"...

Ανάμεσα σε εκείνους τους "πρόσφυγες" ήταν και ο βιαστής του παιδιού της.... 


Ακόμα πιο ειρωνικό είναι ότι η ίδια είναι Σερβίδα μετανάστης που πήγε στην Αυστρία ως "πρόσφυγας" του Γιουγκοσλαβικού εμφυλίου τη δεκαετία του 1990...


Θεώρησε ΒΛΑΚΩΔΩΣ ότι και αυτοί οι άνθρωποι που "διώκονται" από τα αδέρφια τους και είναι στην ίδια κατηγορία με εκείνην και θέλησε να εκφράσει την αλληλεγγύη της.

https://www.youtube.com/watch?v=mdq_-zMH4A0 

Άλλο όμως οι Χριστιανοί Ευρωπαίοι και άλλο οι Ασιατοαφρικανοί Ισλαμιστές. 

Όσοι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να το καταλάβουν χρειάζονται τέτοιες "ενέσεις πραγματικότητας" για να συνέλθουν από τον ονειρόκοσμο που τους έχουν βάλει να ζουν. 

Όποιος είναι διατεθειμένος να τζογάρει την ασφάλεια των ΔΙΚΩΝ του παιδιών και τις ΔΙΚΗΣ του ζωής μπορεί άνετα να κάνει ένα ταξίδι στις χώρες τους ή απλά να προσκαλέσει στο ΔΙΚΟ του σπίτι όσους θέλει και ας υποστεί ότι ποθεί ο κώλος ΤΟΥ/ΤΗΣ αλλά ΔΕΝ έχει ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να απαιτεί από τους πολίτες να δεχθούν τον εποικισμό της χώρας τους και την μοιρασιά της κληρονομιάς τους ενώ ο ίδιος κάθεται στα αναπαυτικά και ΑΣΦΑΛΗ προάστια τους!σχετικά:

20χρονος πακιστανός βίασε 10χρονο αγοράκι σε πισίνα στην Αυστρία...έφαγε 10 χρόνια...αλλά το Ανώτατο Δικαστήριο τον ΑΘΩΩΣΕ...επειδή, είπαν, "...δεν κατάλαβε ο αλλόθρησκος βιαστής πως το αγοράκι "αντιδρούσε"!!!"

Σουηδία:μουσουλμάνος λαθρο βίασε 13χρονο κοριτσάκι παρά φύσιν στις σχολικές τουαλέτες κι έφαγε ΜΟΝΟΝ δύο μήνες φυλακή!!!

Ισλαμικός "πολιτισμός": Bacha Bazi: Το απαίσιο έθιμο της Ανατολής (Αφγανιστάν) που βιάζουν μικρά αγόρια!! - βίντεο