«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Δεν μπορείς να πας σε ΠΟΛΕΜΟ αν πρώτα δεν συντρίψεις την 5η φάλαγγα...δηλ. όποιον, αντί να ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ, "σαμποτάρει/ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ" την υπερ πάντων πανεθνική προσπάθεια κι από πάνω...(ηχηρό παράδειγμα:Η Ρωσία έθεσε εκτός νόμου τους Ιεχωβάδες)Ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης
Ρωσία: Εκτός νόμου οι Μάρτυρες του Ιεχωβά

Η θρησκευτική οργάνωση συμπεριελήφθη στον κατάλογο των κοινωνικών και θρησκευτικών οργανώσεων, η δραστηριότητα των οποίων απαγορεύεται «επειδή ασκούν εξτρεμιστική δραστηριότητα».

Στην Ρωσία απαγορεύθηκε η λειτουργία της «θρησκευτικής οργάνωσης» των Μαρτύρων του Ιεχωβά εξαιτίας της «εξτρεμιστικής» της δραστηριότητας όπως γράφει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα Vedomosti, επικαλούμενη σχετική ανακοίνωση του Ρωσικού Υπουργείου Δικαιοσύνης


Η θρησκευτική οργάνωση «Διαχειριστικό Κέντρο των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Ρωσία» συμπεριελήφθη στον κατάλογο των κοινωνικών και θρησκευτικών οργανώσεων, η δραστηριότητα των οποίων απαγορεύεται «επειδή ασκούν εξτρεμιστική δραστηριότητα».

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ρωσίας αναμένεται να λάβει την τελική απόφαση επί της απαγορεύσης όπως αναφέρει η εφημερίδα στις 5 Απριλίου. Υπό την διεύθυνση του «Διαχειριστικού Κέντρου των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Ρωσία» βρίσκονται τα παραρτήματα των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Ρωσία.

Στην ιστοσελίδα τους, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά στη Ρωσία αναφέρουν ότι δεν έχουν λάβει καμία μηνυτήρια αναφορά που να έχει κατατεθεί από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

http://www.protothema.gr

σχετικά:

Ιεχωβάδες:Ναι, και στρατεύονται,και όπλο παίρνουν και σκοτώνουν...αλλά υπό τις εντολές συγκεκριμένης Ηγεσίας...όχι πάντως της Ελληνικής...

Ιεχωβάδες και Στρατιωτική Θητεία:Ναι, παίρνουν όπλο αλλά υπό τις εντολές "μιας και μόνης Κυβέρνησης"...όχι πάντως της Ελληνικής...Πριν μπεις ΑΕΙ γίνεσαι Αριστερός,πριν πας Στρατό "Ιεχωβάς" και με την επαγγελματική έναρξη "Ιλουμινάτι"...σωστά;

Θες 250 ευρώ το μήνα, θέση στο Δημόσιο 6 ώρες κάθε πρωί και να "το ξύνεις";Τράβα φαντάρος...απλώς θα γίνεις Ιεχωβάς πρώτα..

Ο παππούς του Γ. Παπανδρέου μέγας διδάσκαλος των χιλιαστών στις ΗΠΑ;(Τώρα κατάλαβες γιατί αλωνίζουν στην κυριολεξία σήμερα οι ανθέλληνες Ιεχωβάδες στην Ελλάδα;)