«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019

Γ.Γιαννάκενας-Πελασγός στηρίζει Γ.Κουριανίδη-Θεσ/νίκη Πόλη Ελληνική για Πατριώτη Δήμαρχο Θεσ/νίκης!!!Καλό Βόλι Αδέρφια!!!


του Γιάννη Γιαννάκενα

ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΣ. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΙΑΝΝΙΔΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ.


Αγαπητέ Φίλε και Συναγωνιστή Γιάννη Κουριαννίδη,


Η πατρίδα μας περνά μια από τις πιο σκοτεινές περιόδους της ιστορίας της, με την προδοσία και την κοινωνική σαπίλα να κυριαρχεί και να εξαπλώνεται στην καθημερινότητα μας τα τελευταία 40 χρόνια.

Από την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών έως την απεμπόληση της εθνικής μας κυριαρχίας στην Θράκη, στο Αιγαίο, στην Βόρειο Ήπειρο, στην κατεχόμενη Κύπρο, ολόκληρος ο Ελληνισμός δοκιμάζεται.

https://www.facebook.com

Χρέος κάθε Έλληνος Πατριώτη είναι να σταθεί όρθιος απέναντι στην πρόκληση και να δώσει την μάχη του σε κάθε επίπεδο.

Απαιτείται:

- Αγώνας να ακυρωθεί η συμφωνία προδοσίας με τα Σκόπια και να υπερασπιστούμε την Μακεδονία μας

- Αγώνας να σταματήσει η «αντικατάσταση πληθυσμού» που επιχειρείται μέσω των εισβολέων ψευτοπροσφύγων λαθρομεταναστών ΕΠΟΙΚΩΝ

- Αγώνας για την υπεράσπιση του διαχρονικού Ελληνισμού και της Εθνικής μας Κληρονομιάς

- Αγώνας ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ του διεφθαρμένου και ανθελληνικού πολιτικού κατεστημένου που καταστρέφει την πατρίδα μας.
Αγαπητέ Φίλε και Συναγωνιστή Γιάννη Κουριαννίδη,

- Επειδή σε γνωρίζω για πάνω από τριάντα χρόνια και όλα αυτά τα χρόνια ΕΣΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ στην ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ με ανιδιοτέλεια και ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, προσηλωμένος στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ

- Επειδή σε εκτιμώ και πιστεύω στην απόλυτη χρησιμότητα σου ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, την πρωτεύουσα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΟΡΡΑ.
Θέλω να σου δηλώσω ότι θέτω τον εαυτόν μου στην υπηρεσία σου (όπου κρίνεις) στον αγώνα σου για τον Δήμο Θεσσαλονίκης με την παράταξή σου «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ», δίπλα στους καλούς και άξιους συναγωνιστές που έχεις κοντά σου.

Σε αυτήν την εποχή, ο καθένας που θέλει να αγωνιστεί, διαλέγει που και πως. 

Επειδή την ζωή μου διαμόρφωσαν οι ΙΔΕΕΣ του ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ και η ΘΥΣΙΑ του ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, θεωρώ ιδιαίτερη τιμή για εμένα να μπορώ να δώσω το αγωνιστικό παρόν μου στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, στην ΓΗ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ και του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, στην ΓΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ.

ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΟΥ.

Με ιδιαίτερη τιμή
Ιωάννης Χρ. Γιαννάκενας
Εκδότης του οίκου «ΠΕΛΑΣΓΟΣ»
- συγγραφέας