«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011

Στόχος, 01/04/10Σώμα Ελλήνων Αξιωματικών : Η Φωνή της Σιγής

Η χώρα υφίσταται ήδη επίθεση. Διαμελίζεται βήμα βήμα. Ο Στρατός σιωπά. Γιατί άραγε;

Η εφιαλτική πραγματικότητα του Τουρκικού Παρακράτους δεν είναι δυστυχώς όσο πρέπει «τονισμένη».
Και όχι μόνον από τους διεθνείς οργανισμούς, αλλά ούτε καν από την Ελλάδα που έχει πρωταρχικό συμφέρον.
Πτυχή του «Παρακρατικού Τουρκικού Εφιάλτη» είναι η ασύμμετρη επίθεση προς την Ελλάδα μέσω των «Λαθρομεταναστών» που διαρκώς επιδεινώνεται.
Νάταν όμως μόνο αυτό το Υπερόπλο…
Δυστυχώς, το Τουρκικό Οπλοστάσιο εμπλουτίζεται με όλο και  περισσότερα.
Στόχος της Τουρκίας είναι το απόλυτο «γκριζάρισμα» όχι μόνον της Κύπρου, των βραχονησίδων, όλου του Αιγαίου, της Κρήτης και της Θράκης, αλλά όλης της Ελλάδας.
Γι’ αυτούς είμαστε τμήμα της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και παλεύουν με εξαιρετικά επαγγελματικούς τρόπους (διπλωματικούς και στρατιωτικούς)  για την επιτυχή επαναπροσάρτησή μας.
Γι’ αυτούς «Γκρίζα ζώνη» είναι όλη η Ελλάδα.
Η Τουρκία επιδιώκει όχι απλώς να ανατρέψει τον – ήδη πάλαι ποτέ - συσχετισμό επτά προς δέκα στην αναλογία μαχητικών αεροσκαφών αλλά να αποκτήσει συντριπτική υπεροχή στον αέρα. Και δείχνει να το επιτυγχάνει.
Παρόμοια είναι η τραγική κατάσταση και στον συσχετισμό Μαχητικών ελικοπτέρων, όπως και στον στόλο.
Μια από τις μεγαλύτερες στρατηγικές ανατροπές φέρνουν επίσης τα επίφοβα βαλλιστικά προγράμματα της Τουρκίας. Και ιδίως τα «Πυραυλικά Συστήματα Μακράς εμβέλειας». Φιλοδοξία της φυσικά είναι να μπορεί να πλήξει στόχους στην Ελλάδα από την «απρόσιτη ενδοχώρα» της (πχ Αττική, Θεσσαλονίκη, κλπ)
Και πάει λέγοντας.
Η πλέον επικίνδυνη δραστηριότητα όμως του Τουρκικού (Παρα)Κράτους είναι η «Πυρηνική».
Σύμφωνα με καταγγελίες της Siebel Edmonds (πρώην στελέχους του FBI) η Τουρκία την δεκαετία του ’90 προέβη σε εκτεταμένη Πυρηνική κατασκοπεία στο εσωτερικό των ΗΠΑ για λογαριασμό του Πακιστάν. (Και όχι μόνο στις ΗΠΑ δικαιούμαστε να σκεφτούμε, όπως και όχι μόνο για το Πακιστάν αλλά και για «ιδία χρήση»).
Ταυτόχρονα, η Τουρκία επί δεκαετίες έχει «ιδιαίτερα ανεπτυγμένη δράση» και συμμετοχή στο παράνομο διεθνές εμπόριο ραδιενεργών υλικών.
Απο τη μια, ευρεία "πυρηνική κατασκοπεία" και απο την άλλη επί δεκαετίες συστηματική συμμετοχή του Τουρκικού Παρακράτους στο διεθνές παράνομο εμπόριο ραδιενεργών υλικών.
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;
Είναι οφθαλμοφανές.
Η Τουρκία δεν έχει καμία πρόθεση να περιμένει τα πυρηνικά της εργοστάσια (μετά από δέκα είκοσι χρόνια) για να αναπτύξει (μετά από άλλα είκοσι χρόνια) πυρηνικά όπλα.
Προφανώς, θα τα αναπτύξει πολύ πιο σύντομα, εφόσον από τα παραπάνω στοιχεία συνάγεται πως δουλεύει επιστάμενα επί τούτου ήδη επί σειρά δεκαετιών.
(Κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονται πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο ήδη διαθέτει πυρηνικά όπλα στα χέρια της. Και υπονοούν ότι αυτός είναι ο λόγος που «δειλιάζουν και κάνουν πίσω» οι Έλληνες πολιτικοί και Στρατιωτικοί. Εάν όμως ήταν αλήθεια κάτι τέτοιο, η Τουρκία θα είχε ήδη χρησιμοποιήσει εμφανώς αυτό το χαρτί στη Διεθνή της Πολιτική προκειμένου να εκτοξεύσει την Νεοοθωμανική της αυτοκρατορική πορεία. Άρα, ας μην ακούμε ύποπτες (προπαγανδιστικές; Πληρωμένες;) καταχωρήσεις ακόμη κι Ελληνικών εντύπων περί τούτου).
Μήπως άραγε αυτό – το πρόγραμμα ανάπτυξης πυρηνικού οπλοστασίου - συνδέεται και με το εκτεταμένο Τουρκικό βαλλιστικό σύστημα πυραύλων μακράς εμβέλειας που λέγαμε παραπάνω;
Κι εμείς;
Εμείς κύριοι Πολιτικοί αλλά ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ (κυρίως) ;
Τι θα πείτε μωρέ στον Ελληνικό λαό εάν ανατραπεί σε τέτοιο δραματικό και καθοριστικό βαθμό η στρατιωτική ισορροπία με την Τουρκία;
Ή ακόμη χειρότερα, εάν ισοπεδωθεί με ένα (πυρηνικό;) πλήγμα όλη η Αττικοβοιωτία (που συγκεντρώνει το 50% του πληθυσμού, της βιομηχανίας και σύντομα και της παραγωγής Ενέργειας);
Άντε και να τα φορτώσουν οι Τούρκοι σε ένα "προσκηνοθετημένο αναλώσιμο καθεστώς λίγων ημερών", να κρεμάσουν και μερικούς πολιτικούς και στρατηγούς για το «ειδεχθές έγκλημα» (όπως κάποτε τον Μεντερές, δήθεν για τα έκτροπα του '55 - αφού πρώτα έκαναν τη δουλειά τους οι Στρατηγοί – βλ. έβαλαν πόδι στην Κύπρο για πρώτη φορά από την Λωζάνη κι έδιωξαν και τους Έλληνες από την Πόλη) και ούτε γάτα ούτε ζημιά με την διεθνή κοινότητα.
Η Ελλάδα θα έχει τελειώσει με μερικούς πυραύλους όλο κι όλο και κανά δυό πυρηνικές κεφαλές.
Κι αν το «πυρηνικό σενάριο» είναι «τραβηγμένο», ας θυμηθούμε πως η Αττικοβοιωτία μπορούν να «σβήσουν» και με άλλα οπλικά μέσα. Αν τους αφήσουμε.
Και καλά οι πολιτικοί. Μια ζωή Κοτζαμπάσηδες προδότες ήταν σε τούτο  τον τόπο.
Εσείς μωρέ, οι Έλληνες Αξιωματικοί τι θα πείτε τότε σε τούτο τον λαό που ορκιστήκατε να προστατεύετε;
Πως τάχαμου «δεν ξέρατε», «διαταγές μόνο εκτελείτε», «δεν διαθέτατε τα κατάλληλα οπλικά συστήματα» και πως «φταίνε οι πολιτικοί»;
Βρε μέσα στους νεκρούς θα είναι και οι δικές σας οικογένειες.
Κοιτάξτε τα παιδιά σας τώρα στα μάτια και ψελλίστε τους αυτές τις γελοίες δικαιολογίες. Πως νοιώθετε; Τα…πείσατε; Τους εαυτούς σας τους πείσατε;
Άντε λοιπόν και να κρεμαστούνε τότε μερικοί από δαύτους τους Μαυροκορδάτους στο Σύνταγμα.
Θα αλλάξει τίποτα για τη χώρα;
Θα πάψει τότε να υπάρχει Ελλάδα και το ξέρετε καλά.
Τι κάνετε γι' αυτό όμως κύριοι Έλληνες αξιωματικοί;
Τι μέτρα λαμβάνετε προκειμένου να συνειδητοποιήσουν και οι πολιτικοί και η κοινωνία μας τους σοβαρότατους Εθνικούς κινδύνους  που απειλούν ΑΜΕΣΑ τη χώρα και να κάνουν τις κατάλληλες κοινωνικοπολιτικές επιλογές;
ΤΙΠΟΤΑ.
Απλά κάθεστε και περιμένετε το μοιραίο με την ψευδαίσθηση πως είστε στην «…θέση του εφ ω ετάχθη ο καθείς…» έτοιμοι να πολεμήσετε για να υπερασπιστείτε την πατρίδα.
Άντε με μια μικρή υποτυπώδη εξαίρεση των Απόστρατων της Ευελπίδων Τάξης ’77 που πρόσφατα αποφάσισε να ξεπεράσει τους φόβους σας και να ρίξει μερικές («προσεκτικά διατυπωμένες») λεκτικές βολές για την τιμή των Όπλων.
Συγχαρητήρια κύριοι.
Να χαίρεστε τη στολή που φοράτε και το εθνόσημό σας.
Μωρέ με το G3 θα πολεμήσετε την καταιγίδα πυραύλων που θα έρθει κάποια νύχτα τόσο πάνω σας όσο και πάνω στα κεφάλια των πόλεών μας;
Τι περιμένετε για ν’ αντιδράσετε με θυμό; Εθνικό και προσωπικό θυμό και οργή.
Το ξέρετε καλά πως η Ελλάδα χρειάζεται αντίστοιχους εξοπλισμούς και δεν υπάρχει η ανάλογη πολιτική βούληση για κάτι τέτοιο.
Το ξέρετε επίσης καλά πως το μόνο που θα προστάτευε τις πόλεις μας από βαλλιστικά χτυπήματα θα ήταν ένας ανάλογος φόβος της Τουρκίας.
Να γέμιζε ας πούμε η Θράκη μας από δικά μας βαλλιστικά συστήματα πυραύλων που θα στόχευαν Ανατολική Θράκη και Κωνσταντινούπολη με ικανότητα να τις ισοπεδώσουν εν ριπή οφθαλμού.
Όπως επίσης γνωρίζετε πως δεν υπάρχει ανάλογη πολιτική βούληση για κάτι τέτοιο.
Τι κάνετε εσείς αλήθεια για να αλλάξει αυτή η  «Νενέκικη Πολιτική Βούληση» προς το Πατριωτικότερο που θα προκρίνει λύσεις Στρατιωτικοποίησης της χώρας προκειμένου να προλάβουμε μια ολοκληρωτική (αυτή τη φορά) Εθνική καταστροφή;
Τίποτα.
Τίποτα απολύτως δεν κάνετε κύριοι αξιωματικοί.
Απλά κάθεστε και περιμένετε διαταγές. Από ποιόν μωρέ; Από τους προδότες που παρέδωσαν αυτόν που κρατούσε μισό εκατομμύριο Τουρκικό στρατό στην Ανατολία και που μετά τον έφεραν στην πλάτη μας στο Αιγαίο; Από αυτούς που παρέδωσαν τα Ίμια;

Το σχόλιο που έλαβα πριν λίγο καιρό για τα παραπάνω σε ένα blog ήταν το εξής :

«…Κάλλιστα τα λέτε κε. …. αλλά δυστυχώς άλλη μια φορά τους κάνατε/με, τα μούτρα κρέας. Ο μισθός εκ του πρυτανείου και η μίζα να πίπτει και όλα καλά, ας είναι και σε γρόσια. Όσο για το εθνόσημο, ε, δε βαρυέστε...όλοι αδέλφια είμαστε σε τούτο τον κόσμο...
ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ!!!»

Τα λόγια αυτά είναι πράγματι σοκαριστικά – εάν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Δεν μπορώ πάντως να πιστέψω πως είναι δυνατόν να φτάσαμε σε τέτοιο οικτρό σημείο σαν Έθνος.
Δηλαδή, εαν εμείς οι απλοί απληροφόρητοι πολίτες κάνουμε τους παραπάνω "λογικούς επαγωγικούς συλλογισμούς" στηριζόμενοι σε κάποια ελάχιστα επίσημα δημοσιεύματα κι εκφράζοντας δικαιολογημένες ανησυχίες, φαντάσου τι έχουν στα χέρια τους οι διάφοροι "Πολιτειακοί ειδήμονες" (Πολιτικοί, Μεγαλοεκδότες, Μεγαλοκεφαλαιούχοι, Ανώτεροι Γραφειοκράτες, Διπλωμάτες, Υπηρεσίες Πληροφοριών, Ανώτατοι Στρατιωτικοί, κλπ).
Και παρ' όλα αυτά, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση απο τον Ελληνικό Στρατό.
Αντιθέτως, αντί να τον ενισχύουν δραστικά οι Πολιτικοί Εθνοπροδότες (πειθώμενοι για τον κίνδυνο απο τους αξιωματικούς), τον αποδυναμώνουν κάθε τρεις και λίγο.
Έφτασαν δε στο αισχρό σημείο να καταργήσουν τα Άρματα μάχης και τα μηχανοκίνητα από τις Εθνικές παρελάσεις, τις εθνικές εορτές και τις Σημαίες από τις Πρεσβείες μας.
Να ατονήσει δηλαδή τελείως το «πολεμικό αισθητήριο» του Λαού μας. Αυτή η πανάρχαια Ασφάλεια ζωής της Φυλής μας.
Κι ακόμη χειρότερα, αφού μείωσαν σε κρίσιμα επίπεδα την θητεία, τόλμησαν να καταργήσουν συνολικά μέχρι και τις Ασκήσεις του Στρατού.
Να μην ξαναϋπάρξει δηλαδή εκπαιδευμένος Ελληνικός Στρατός.
Ακόμη και τις αναχαιτίσεις των Τουρκικών Μαχητικών όταν παραβιάζουν τον ΔΙΚΟ ΜΑΣ εναέριο χώρο τις απαγόρευσαν κι αυτές.
Και ποιος ξέρει πόσα ακόμη έκαναν οι Κοτζαμπάσηδες Μαυροκορδάτοι που δεν φτάνουν στη δημοσιότητα.
Κι όμως, οι Αξιωματικοί επιμένουν να λάμπουν δια της απουσίας τους απο το Δημόσιο Λόγο.
Καμία αντίδραση σ’ όλα αυτά.
Εκτός εαν υποθέσουμε πως ε, δεν μπορεί, κάποια "κινητικότητα εκδήλωσης ανησυχιών" θα υπάρχει στους κόλπους του Στρατεύματος.
(Αλλά εν τοιαύτη περιπτώσει, πως είναι δυνατόν να μην "φτάνει και λίγος καπνός προς τα έξω";)
Μα τι στο καλό, ζωντανός οργανισμός είναι ο ΕΣ. Με ιστορία χιλιάδων ετών πίσω του. Ακόμη κι αν δεν το θέλουν, έχει αναπτύξει κάποια ισχυρά αμυντικά εθνικά "γενετικά ανακλαστικά πολιτικού λόγου και πράξης" μέσα του.
Γιατί όμως, όχι μόνον δεν βλέπουμε τίποτα ν' αλλάζει προς το πατριωτικότερο στην Ελληνική κοινωνία (με πρωτοβουλία των Αξιωματικών) αλλά δεν ακούμε ούτε καν την "ΑΝΑΣΑ" τους;
Ακόμη και τις χειρότερες περιόδους της χώρας, όταν εκτελούσαν αντιφρονούντες αξιωματικούς με το παραμικρό, πάντα υπήρχε ο "πεισματικός πολιτικοκοινωνικός αντίλογος" απο κάποιους αξιωματικούς.
Τότε δεν αντιμετώπιζαν οι Αξιωματικοί το φάσμα της ανεργίας, του κοινωνικού ξεπεσμού και της πείνας άμα της αποτάξεώς τους;
Αυτή τη στιγμή, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ολίγων αποστράτων  (που κι αυτοί «εκφράζονται ιδιαιτέρως προσεκτικά») δεν κινείται φύλλο στο Σώμα των Αξιωματικών.
Άρα:
Ή έχουν δίκηο οι αναλύσεις που λένε πως οι σημερινοί Έλληνες αξιωματικοί (ένεκα επιλογής, εκπαίδευσης κι επετηρίδας) μοιάζουν  περισσότερο με στελέχη επιχειρήσεων κι επ' ουδενί με Πολεμιστές/ηγήτορες (άρα δεν έχουν και εθνικές ανησυχίες – εξαιρετικά τραγικό εθνικά εάν είναι αληθινό),
ή έχουν όντως "εθνικές ανησυχίες" πλην όμως, πως τα "καταφέρνουν" και δεν περνάει τίποτα προς τα έξω στον κόσμο; Τίποτα δεν κατορθώνει να παραμείνει τόσο «στεγανό» στην εποχή της παντοκρατορίας των media και των «διαρροών».
Ή, πως είναι δυνατόν να μην έχουν κατορθώσει (έστω και σιωπηρά) να αλλάξουν κάτι στην στάση των πολιτικών προς το πατριωτικότερο;
Κι ακόμη χειρότερα, πως είναι δυνατόν να μην έχουν πείσει την Πολιτεία να ξεκινήσει την "προετοιμασία" του πληθυσμού για τις "δύσκολες μέρες" που έρχονται;
(Μήπως οι παραπάνω σκέψεις περί «Πυρηνικής Τουρκίας» στερούνται λογικής βάσης; Δεν νομίζω. Και γνωρίζουν καλύτερα από μας πως η έντονη «Στρατιωτικοποίηση» της Τουρκίας δεν εξαντλείται στα «πυρηνικά» )
Αφύσικα πράγματα.
Και καλά οι πολίτες. Την ραστώνη επιζητούν. ("Πες μου ένα ψέμα ν' αποκοιμηθώ").
Και καλά οι Πολιτικοί.
Η φύση τους είναι να είναι "παντός καιρού μηχανές πονηρής επιβίωσης"...κινούνται με αυτόματο πλοηγό την πολιτική επιβίωση (βλ.διαπλοκή) και μόνο.
Και καλά οι επιχειρηματίες. Το κέρδος δεν έχει χρώμα. Τι κι αν είμαστε Ελλάδα ή Βουλγαρία, ή Τουρκία ή Αλβανία. Το χρήμα να ρέει.
(Οι παραπάνω, άλλωστε, ανέκαθεν ενσάρκωναν τον Νενέκικο Κοτζαμπασισμό – είτε ενεργά είτε παθητικά - σε όλο του το κακόηθες μεγαλείο).
Οι Αξιωματικοί όμως δεν δικαιολογούνται. Ήταν πάντα το πρώτο και τελευταίο Πατριωτικό Οχυρό του Γένους.
Εαν τώρα χάθηκε κι αυτό, τότε ως Έθνος να πάμε να πνιγούμε απο τώρα.
Δεν μπορώ πάντως να πιστέψω πως, ακόμη κι έτσι νάναι και να "σκάρτεψε πατριωτικά" η πλειοψηφία του ΕΣ, δεν απέμεινε ούτε ένας Πατριώτης αξιωματικός με Πολιτικό Πνεύμα.
 Ε, δεν μπορεί, κάποιοι πατριώτες θα έχουν απομείνει.
Και είναι εξαιρετικά ανησυχητικό να βλέπεις πως δεν "κρούεται καμία καμπάνα Κινδύνου" ούτε καν απο μέρους τους.
Άρα, υπ' αυτό το "πρίσμα" θα πρέπει να υποθέσουμε πως με κάποιον τρόπο η Τάξη των Πολιτικών και των Κοτζαμπάσηδων "κρατάει" τους Αξιωματικούς καθηλωμένους στη "Σιωπή" και στην "Πατριωτική Αδράνεια".
Τι είναι αυτό εν τέλει που κάνει ακόμη και έναν απόστρατο να "προτιμάει τη σιωπή" απο τον "Ένθερμο αφυπνιστικό πατριωτικό λόγο" προς την Κοινή Γνώμη;
Το τι συμβαίνει, το γνωρίζουν μόνον αυτοί οι ίδιοι.

Και καθώς φαίνεται, δεν έχουν σκοπό να μιλήσουν, ούτε καν γι' αυτό.
Μόνο που αγαπητοί Έλληνες Αξιωματικοί, η "Φωνή της Σιγής" είναι περισσότερο εκκωφαντική - όταν ξεφεύγει απο κάποια όρια - απ' ότι ίσως φαντάζονται αυτοί που σας διέταξαν να την τηρήσετε.
Και τα «Όρια» αυτά τα έχει ξεπεράσει προ πολλού η «ιδιότυπη Σιγή σας».
Προφανώς πάντως, εάν ακόμη και τούτο το Οχυρό έπεσε, το εθνικό μας πρόβλημα είναι πολύ χειρότερο απ' ότι νομίζαμε.
Εάν μάλιστα συνδυαστεί με το ότι πριν λίγο καιρό «αποστρατεύθηκε» το 40% των ανώτατων αξιωματικών του ΕΣ (οι οποίοι προέρχονται από παλιότερες πιο «Εθνικοπατριωτικές κλάσεις», τουτέστιν, δυνητικά πιο «επικίνδυνες» για τα «νεοταξίτικα» σχέδια ορισμένων), το ζήτημα γίνεται ακόμη πιο «ακανθώδες».
Κι ακόμη χειρότερο γίνεται εάν υπολογίσουμε το ότι κάπου 5,000 αξιωματικοί αποχώρησαν «πρόωρα» από το Στράτευμα «ιδία βουλήσει κι εσπευσμένα» τα πολύ τελευταία χρόνια. Και δυστυχώς, οι ρυθμοί «Εξόδου» τους διαρκώς αυξάνονται.
Κάτι (επιεικώς) «περίεργο» συμβαίνει λοιπόν στο Σώμα των Αξιωματικών.
«Κάτι εξαιρετικά σοβαρό συμβαίνει».
Εν κατακλείδι, είμαστε υποχρεωμένοι να σκεφτούμε πως ίσως οι Έλληνες Αξιωματικοί εισπράττουν κάτι σαν «απαξίωση» και «υποτιμητική περιθωριοποίηση» από την Ελληνική Πολιτεία.
Και ίσως άρχισαν να «αντιδρούν με τον τρόπο τους». Έναν τρόπο δε, «εξαιρετικά επικίνδυνο» για την Εθνική Ασφάλεια.
Εάν όμως είναι έτσι, όταν μετατρέπονται σε απόστρατους γιατί δεν «μιλάνε» συμμετέχοντας ενεργά στην πολιτική και το Δημόσιο Λόγο;
Γιατί αυτή η «επιδεικτική αυτοπεριθωριοποίηση»;
Δικαιούμαστε να κάνουμε εδώ μια σύγκριση.
Οι αξιωματικοί της Επταετίας που πρώτα «Αμνηστεύτηκαν», μετά (αντισυνταγματικά) «αποαμνηστεύθηκαν», δικάστηκαν και καταδικάστηκαν σε ισόβια, υποβιβάστηκαν στο βαθμό του στρατιώτη με στέρηση των μισθών και συντάξεών τους, μέχρι και της υγειονομικής τους κάλυψης, είναι προφανώς το «μαστίγιο» της Πολιτείας απέναντι στο Σώμα των Αξιωματικών.
(Γι’ αυτό προφανώς συνεχίζει η «ανεκδιήγητη ποινή» τους).
Η ίδια η «Επετηρίδα» εξέλιξής τους άλλωστε απαγορεύει την οποιαδήποτε «δημόσια πρωτοβουλία» των Ελλήνων Αξιωματικών. Για την ακρίβεια, εκφράζονται από σοβαρούς ερευνητές αμυντικών θεμάτων βάσιμες ανησυχίες πως, ακόμη και στην Πρώτη Γραμμή να βρεθούν, υπάρχει πια ο σοβαρός κίνδυνος να διστάσουν να πάρουν πρωτοβουλία – για να μην προσθέσουν μια πιθανή κακή αξιολόγηση στο φάκελο βαθμολογικής εξέλιξής τους -  περιμένοντας «οδηγίες εμπλοκής» ακόμη κι αν τεχνικά είναι ανέφικτη οποιαδήποτε επικοινωνία με την Διοίκηση! Κάτι που φυσικά θα έχει ολέθριες συνέπειες για την εξέλιξη της συγκεκριμένης εμπλοκής με τον εχθρό. Τέτοια ωραία επετηρίδα έφτιαξαν οι πολιτικοί της μεταπολίτευσης για να δέσουν πισθάγκωνα τους Αξιωματικούς. Τους ευνούχησαν. Και μαζί μ’ αυτούς, ίσως και το Στράτευμα.
Οι Αξιωματικοί προφανώς φοβούνται πως ο οποιοσδήποτε «Λόγος» τους ίσως εκληφθεί από το «Καθεστώς των ανερυθρίαστα αντισυνταγματικώς δρώντων πολιτικών της Μεταπολίτευσης» ως «δυνητικά αποσταθεροποιητικός» και συνεπώς «κολάσιμος» με την εσχάτη των ποινών.
Εξ’ ου προφανώς και συνεχίζεται ακόμη χωρίς αιδώ η αηθέστατη ποινή των Αξιωματικών της Επταετίας.
Ως φόβητρο για κάθε αξιωματικό που όχι μόνο σκέπτεται να «κάμει Κίνημα» αλλά πολύ χειρότερα ακόμη και να εκφραστεί με λόγο μη «politically correct» για τα «Νεοταξίτικα δεδομένα» της Εθελόδουλης πολυπολιτισμικής παγκοσμιοποιημένης Ελλάδας.
Γι’ αυτό και είναι άμεση προτεραιότητα να καταρρεύσει η ποινή των Αξιωματικών της Επταετίας και να επανέλθουν τα κεκτημένα νόμιμα δικαιώματά τους.
Πέραν του προκλητικά αντισυνταγματικού της ποινής, λειτουργεί και ως αντεθνικός φραγμός στην «Δημόσια Πατριωτική Ύπαρξη και Δράση του Σώματος των Αξιωματικών».
Αλλά πέραν τούτου, πρέπει και το Σώμα των Ελλήνων Αξιωματικών να συνειδητοποιήσει πως απέναντι σε αυτόν τον Λαό του οποίου είναι γέννημα και τον οποίο ορκίστηκε να προστατεύει οφείλει να κάνει την Υπέρβαση.
Να ξεπεράσει τους «φόβους» του και να ενεργήσει τα δέοντα προκειμένου να ενισχυθεί έγκαιρα η Εθνική Ασφάλεια της χώρας.
Αξιωματικοί του Ελληνικού Έθνους.
Θυμηθείτε το Γουδί. (Του 1909 εν προκειμένω). Κι εκείνοι φοβόντουσαν. Εάν δεν έκαναν όμως την «Εθνική Υπέρβαση», σήμερα τα σύνορά μας θα ήταν ακόμη στη Θεσσαλία.
Νικήστε το φόβο σας. Τι θα κάνετε τα Άρματα δίχως πυρομαχικά; Τι να κάνουν τα S-300 στις αποθήκες απενεργοποιημένα επί τόσα χρόνια;
Τι θα κάνετε χωρίς ικανό και επαρκή στρατό υπό τις διαταγές σας;
Τι θα κάνετε χωρίς αρκετά μαχητικά;
Τι θα κάνετε χωρίς όπλα;
Τι θα κάνετε τελευταία στιγμή;
Τίποτα.
Θα είναι πολύ αργά πια.
Θυμηθείτε από ποιους προγόνους προέρχεστε, θυμηθείτε την ιστορία σας και σταθείτε να δώσετε την μάχη. Μην σιωπάτε πια, μην κρύβεστε άλλο. Μην υποχωρείτε άλλο.
Είναι εθνικά προσβλητικό το ότι την παραπάνω φράση την είπε ο κατ’ εξοχήν δειλός αντίπαλος της Ελλάδας, ο Ατατούρκ, που δεν στάθηκε να δώσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ενόσω προέλαυνε πλήρης ισχύος ο Ελληνικός Στρατός, παρά υποχωρούσε διαρκώς για χρόνια όπως ανέκαθεν έκαναν οι θρασύδειλοι Τουρανομογγόλοι πρόγονοί του στις επιθέσεις τόσο του Βυζαντινού όσο και του Περσικού τακτικού στρατού.
Είναι διπλά προσβλητικό όμως το ότι αναγκάζεται τώρα να σας απευθύνει την ίδια προτροπή ο ίδιος ο λαός σας.
Και μην επιτρέψετε στο ΣΥΣΜΕΔ να εκφυλίσει το Στρατιωτικό πρόβλημα σε ένα ακόμη συνδικαλιστικό ζήτημα.
Γνωρίζετε πως από την στιγμή που η Μεταπολίτευση σας έβαλε στο «περιθώριο», χάσατε πολλά.
Το ζήτημα δεν είναι συνδικαλιστικό όμως.
Απομονώστε τους και κάντε αυτό που πρέπει να κάνετε.
Ιδρύστε Πατριωτικούς Συλλόγους (όπως έκαναν εκατό χρόνια πριν οι προκάτοχοί σας) και όχι συνδικαλιστικούς.
Αναπτύξτε εθνικό – πατριωτικό λόγο και δράση και όχι οικονομίστικη.
Διεκδικείστε Δημόσιο Εθνικό λόγο για το Στρατό και όταν αποκτήσει αυτός ο τόπος Εθνικού πατριωτικού προσανατολισμού κυβερνήσεις, τότε γνωρίζετε πως θα αποκατασταθεί και η δική σας Αξιοπρέπεια και Τιμή.
Συνέλθετε επιτέλους και δράστε. Δράστε προτού σας ξεπεράσουν οι εξελίξεις.
Προτού δείτε πχ να γεννιέται από τα σπλάχνα του λαού σας ένας «Δεύτερος Εθνικός Πατριωτικός Στρατός» που θα φροντίσει να «παράγει τις κατάλληλες συνθήκες και εξελίξεις» προκειμένου να επιβιώσει ο Λαός μας από την δυσοίωνη μοίρα που κάποιοι «εντός κι εκτός των τειχών» του απεργάζονται.

Γεράκι του Αιγαίου