«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011

Στόχος, 05/05/11, Πως γίνεται η γιαούρτη Καλασνίκωφ…

Στόχος, 05/05/11

Πως γίνεται η γιαούρτη Καλασνίκωφ…


Την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2010 (ναι, είχαν το θράσος να «το παίξουν δημόσια» παραμονή μάλιστα της 25ης Μαρτίου, τόσο απροκάλυπτοι έγιναν πλέον οι εθνοπροδότες), βράδυ, στην εκπομπή "Το Κουτί της Πανδώρας" της Ρεπουσιάδας Βαξεβάνη το θέμα ήταν "Μύθοι του '21". Κάθε τρεις και λίγο φιγουράριζε ο φίλος του ο Τ(σ)ατσόπουλος να δίνει τα ιστορικά φώτα του. Μέσα σ' όλα είπε μια μεγάλη αλήθεια. Άθελά του, αποκάλυψε το "κλειδί της όλης υπόθεσης". Ή καλύτερα, «παραδέχτηκε», καθ’ ότι ούτως ή άλλως ήταν γνωστό. Μ’ άλλα λόγια, «κλιμάκωσε την επιχείρηση».
Είπε λοιπόν μέσες άκρες:

"...Εντάξει, ήρωες έχουν όλοι οι λαοί. Αγιοποιημένους μάλιστα. Χωρίς κανένα ψεγάδι στην ιστορική τους συμπεριφορά. Κι αυτό είναι εσκεμμένα «κεκαθαρμένη απόδοση της υπόστασής τους». Είναι μια πολιτικοκοινωνική ανάγκη που ήταν ίσως θεμιτή κάποιες άλλες εποχές που η Ελλάδα πολεμούσε και διεκδικούσε την απελευθέρωση αλύτρωτων εδαφών της. Σήμερα όμως δεν ισχύει αυτό. Διεκδικούμε εδάφη; Είμαστε σε πόλεμο με κάποιον;..."

Αυτή είναι όλη η ουσία του Ρεπούσιου/Βερέμειου/Δραγώνειου εθνοπροδοτικού Λόγου και η αιτία που χαρακτηρίζεται από τους Έλληνες Πατριώτες ως "Ανθελληνικός Λόγος".
 Είναι η απόδειξη - δια του Λόγου των ιδίων - πως επιχειρούν την "απεθνικοποίηση του Έλληνα", την "απομείωση μέχρις εξαφάνισης" του "Εθνικού στοιχείου/φρονήματος" μέσα του, επειδή, ΛΕΝΕ, δεν χρειάζεται πλέον αυτός ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ.
 Και πως να μην περάσει στο συλλογικό υποσυνείδητο, στην Συλλογική Ψυχή της Ελληνικής Κοινής Γνώμης όταν αυτή βομβαρδίζεται όλο και πιο πολύ, όλο και πιο συχνά, όλο και πιο συστηματικά από όλο και πιο πολλούς "πομπούς", επίμονα, ξανά και ξανά και ξανά από το "ίδιο μήνυμα";
 Την κυριότερη αντίσταση κι αντεπίθεση τη βρίσκει κυρίως στο Πατριωτικό διαδίκτυο.
 Δυστυχώς, τα Πατριωτικά ΜΜΕ δεν έχουν την (τεχνική) δυνατότητα να αντιπαραθέσουν τον ίδιο (τουλάχιστον)"όγκο (επικοινωνιακού) πυρός". (Είναι ν’ απορείς βεβαίως: «…μα καλά, αυτή την αναγκαιότητα δεν την βλέπει κανένας πατριώτης «κεφαλαιούχος» ώστε να ενισχύσει οικονομικά τα Πατριωτικά ΜΜΕ; Προφανώς – είμαστε αναγκασμένοι εκ του αποτελέσματος να συμπεράνουμε - δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ τέτοιος. Δυστυχώς, αλλά η μαθηματική συνεπαγωγική λογική είναι αμείλικτη μέσα στην απλότητά της).
 Μόνον κάτι θαρραλέοι πεισματάρηδες "300" που επιμένουν στον "Πατριωτικό Ακτιβισμό", πότε στις Πλατείες, πότε στις Πατριωτικές εκδηλώσεις για τα Ίμια και την Λαθρομετανάστευση και πότε έξω από το ΣΚΑΙ.
 Ούτε αυτό όμως είναι αρκετό.
 Οι διάσπαρτες Πατριωτικές Δυνάμεις βλέπεις αρνούνται να ομονοήσουν και να ρίξουν τις δυνάμεις τους σ' αυτή τη μορφή Υπέρ Πάντων Αγώνα (πατριωτικός απόλυτος και μέχρις «εσχάτων» ακτιβισμός) ως ενιαία συμπαγή φάλαγγα. (Και μην ρωτήσουν μερικοί μερικοί τι σημαίνει αυτό. Ξέρουν καλά ποιοι με διαβάζουν μεν πλην μου έχουν κόψει την καλημέρα δε).
 Ο Ελληνικός Λαός από την άλλη θα ξεσηκώνονταν ενάντια σ' αυτούς που του "αποκαθηλώνουν τους Πολεμικούς Ήρωές του" μόνον σε περίπτωση Πολέμου. Κανονικού πολέμου. Απ' αυτούς που συνοδεύονται από άφθονο αίμα και πολύ πόνο.
Διότι, αυτόν τον "Άγνωστο αδυσώπητο σιωπηλό καθημερινό πόλεμο" που ήδη μαίνεται με θύματα μόνον από την πλευρά των Ελλήνων, αδυνατεί να τον συνειδητοποιήσει.
 Συνεπώς, αδυνατεί και να ξεσηκωθεί «ανακλαστικά» ενάντια σε όποιον τολμάει να του "ακυρώσει/διαγράψει τους πολεμικούς Ήρωές του", τα Εθνικά Σύμβολα όπως η Σημαία. Δεν αντιλαμβάνεται πόσο καταστροφική για το Εθνικό του φρόνημα (που θα το χρειαστεί εν καιρώ πολέμου) είναι πχ η απόσυρση των αρμάτων μάχης, των πυραύλων, του πυροβολικού και των μαχητικών από τις Εθνικές Παρελάσεις.
 Ο Ελληνικός Λαός θα ξεσηκωθεί ενάντια σ' αυτές τις ύπουλες Βερέμειες/Ρεπούσιες ανθελληνικές επιθέσεις ενάντια στο Εθνικό Φρόνημα ΜΟΝΟΝ εαν το πληρώσει με αίμα. ΜΟΝΟΝ εαν νοιώσει ότι πραγματικά είμαστε σε Πόλεμο με εισβολείς. ΜΟΝΟ εαν συνειδητοποιήσει ότι οι Λαθρομετανάστες και η Εγκληματικότητα είναι ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. Κι αυτό σημαίνει ΜΟΝΟΝ εαν κάποιοι (άγνωστο ποιοί) αποφασίσουν να προσφέρουν στον Ελληνικό Λαό αυτό το "άφθονο χυμένο Ελληνικό Αίμα".
 ΜΟΝΟΝ τότε θα νοιώσει πως είναι σε Πόλεμο και θα βγει στην επιφάνεια η "Ελληνική Ψυχή" που ξέρουμε. ΜΟΝΟΝ τότε θα χυμήξει σαν λυσσασμένος ο Έλληνας να ξεσκίσει όποιον τολμάει να του αγγίξει τα Ιερά και τα Όσια, τα Εθνικά του Σύμβολα, τους Ήρωές του, το Εθνικό του Φρόνημα.

ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ!!!

Γι’ αυτό και κανείς απ’ τους «εισβολείς» δεν του δίνει αυτή την ευκαιρία. Ούτε Ισλάμ, ούτε Τούρκοι, ούτε UCK, ούτε κανείς.
Σαν προοπτική (το αιματηρό ξέσπασμα λαϊκής οργής) το πλήθος των Πολιτικών/Πολιτειακών παραγόντων δεν δείχνει να το αντιλαμβάνεται, πολλώ δε μάλλον να το αποδέχεται ως πιθανότητα.
Που και που, κάποιοι λίγοι ελάχιστοι μόνον δείχνουν να το «ψιλοαντιλαμβάνονται» όταν αλλάζουν πλευρό μέσα στον ψευτόκοσμο που ζούνε, κοιμούνται, απολαμβάνουν κι ονειρεύονται.


Τα γιαούρτια θα γίνουν καλάσνικωφ…

Αυτά τα «ακραία λόγια» ακούστηκαν την 28η Απριλίου 20011 μέσα στην Ελληνική Βουλή!
Απίστευτο! Εκεί που ο πολιτικός λόγος είναι πάντα εύσχημος, καλωπισμένος, ξύλινος, ευπρεπής, αμβλυμένος, έλλογος, βαρετός, κενός ουσίας…
Όχι. Δεν ξεστομίστηκαν από κανέναν ακροαριστερό ή ακροδεξιό.
Από χείλη καθεστωτικά ξεστομίστηκαν.
Πάνος Καμμένος. Βουλευτής και πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας. Ναυτιλίας (των εφοπλιστών) παρεμπιπτόντως. Κρατήστε το αυτό. Θα…καταλάβετε πιο κάτω.
Κι από κοντά να τον ψέξει, ποιος; Ο Α. Πλεύρης. Αν κι απ’ αυτόν θα περίμενες ν’ ακουστούν τέτοια λόγια – σαν του Καμένου, έστω λόγια -  αυτός επέλεξε να φερθεί ως βασιλικότερος του βασιλέως και να καταλογίσει σ’ αυτά τα λόγια προσβολή του κοινοβουλίου και της δημοκρατίας!
Λες και είναι βουλευτής των Πράσινων και όχι Εθνικιστής!
Άσε τον Πλεύρη όμως.
Έτσι κι αλλιώς, το ίδιο το ΛΑΟΣ είναι που πριν λίγες ημέρες έλεγε «…να προσέξουν στο ΠΑΣΟΚ γιατί τα γιαούρτια θα μετατραπούν σε βυσινάδες και λεμονάδες και τα αλουμινένια κουτάκια πονάνε περισσότερο…».
Κι ακόμη περισσότερο, ο ίδιος ο πρόεδρός τους διαπίστωνε προ ημερών ότι «…μάλλον το Γουδί θα είναι πολύ λίγο…».
Τι διαφορά έχει λοιπόν ο συνδυασμός των δύο παραπάνω φράσεων από αυτό που ξεκάθαρα ξεστόμισε – και μπράβο του, έστω και γι’ αυτό το λίγο, αν και θα το πάρει πίσω μόλις του «τραβήξουν το αυτί» – ο Καμένος;
Ενώ βλέπουν οι κύριοι του ΛΑΟΣ πως είναι υποχρεωμένοι να αγκαλιάσουν το Κίνημα Λαϊκής Πατριωτικής αυτοάμυνας/αυτοδικίας που αναπτύσσεται, ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ. Ξεχνώντας πως αυτό ακριβώς είναι η ενσάρκωση του ακροτελεύτιου άρθρου του Συντάγματος:

«…η ύστατη προάσπιση του Συντάγματος επαφίεται στον Πατριωτισμό των Ελλήνων…»

Κύριε Πλεύρη κι εσείς γενικώς κύριοι του ΛΑΟΣ ποιος σας είπε πως η εφαρμογή αυτού του άρθρου μπορεί να είναι ποτέ αναίμακτη;
Θέλετε δεν θέλετε, μπροστά μας βρίσκεται «Αίμα».

 Αποδεχτείτε το και βρείτε την  Εθνική σας Ατραπό ή κάντε στην άκρη.

Τόσο απλό είναι.
Όσον αφορά στον κύριο Καμμένο τώρα.
Ώστε τα γιαούρτια θα γίνουν Καλάσνικοφ….
Κύριε Καμμένε, εάν θέλετε να ξεχωρίσετε απ’ το σωρό, τα λόγια δεν αρκούν. Χρειάζονται ΕΡΓΑ. Ασυνήθιστα Έργα. Χρησιμοποιείστε πχ τα resources σας και ιδρύστε μια ελληνική Blackwater που θα απορροφήσει καμιά εκατοστή χιλιάδες Έλληνες μισθοφόρους αξιοποιώντας τους στα διεθνή μέτωπα και μετατρέποντάς τους σε εμπειροπόλεμους βετεράνους. Τα «υπόλοιπα» τα …μαντεύετε.
Πρέπει να ξυπνήσει το πολεμικό στοιχείο/στοιχειό/δαιμόνιο του Έλληνα. Κι αυτό θα γίνει μόνο μέσα από την επαφή του με τον πόλεμο.
Και η λύση βεβαίως δεν θα έρθει από μέσα ούτε με Πολιτειακές Διαδικασίες.
Παρά μόνον «απ’ έξω».
Πρέπει να ιδρυθεί μια καθαρόαιμα Πολεμική Ελληνική μικρο-κοινότητα εκτός Ελλάδας.
Έξω από τη διεφθαρμένη τρυφηλή μητρόπολη.
Μια Ελληνική κοινότητα Ελλήνων πολεμιστών.
Αυτό μπορεί να ξεκινήσει μόνον με έναν τρόπο. Μια Πολεμική Εταιρεία. Μια εταιρεία Ελλήνων Μισθοφόρων. Μια Διεθνής Ελληνική Ταξιαρχία εμπειροπόλεμων καθαρόαιμων Ελλήνων πολεμιστών. Μια Ελληνική Blackwater που θα φροντίσει να έχει δυναμική παρουσία σε όλα τα διεθνή πολεμικά μέτωπα.
Εκεί που θα στήσει την «Επαγγελματική Βάση» της, εκεί θα ιδρύσει και την αντίστοιχη Ελληνική παροικία/κοινότητα. Αυτή η Νέα Πολεμική («φιλτραρισμένη») μικρο - Ελλάδα είναι που σύντομα – και αναπόφευκτα - θα συμπαρασύρει και την Μητρόπολη στο να ξαναβρεί τον Αρχέγονο Πολεμικό εαυτό της.
Είναι ο μόνος τρόπος να ξεπεραστούν όλα αυτά τα μύρια όσα «τεχνικά οργανωτικά προβλήματα/προσκόμματα» που παρεμβάλλει συστηματικά, επίμονα και έντεχνα η Εθνοπροδοτική Πολιτεία των Νενέκων.
Εξ’ αιτίας και χάρη στην εγχώρια οικονομική κρίση, η Πολεμική αυτή Ελληνική Παροικία θα μπορούσε συντομότατα να φτάσει ακόμη και τις 500,000 – 1,000,000 πληθυσμό. Εύκολα μαντεύει κανείς τις «δυνατότητες κοινωνικοπολιτικού/Πολιτειακού επηρεασμού/καθορισμού» της Μητρόπολης από την «Θυγατρική Παροικία».
Που θα βρεθούν αυτά τα εκατοντάδες χιλιάδες άτομα εθελοντές Έλληνες μισθοφόροι;
Τον καιρό της κρίσης, η συμμετοχή σε μια Διεθνή Ελληνική Ταξιαρχία για 2 – 3,000 ευρώ ημερησίως, σίγουρα είναι ένα πολύ καλό κίνητρο.
Άλλωστε οι Έλληνες Εθνικιστές θα ήταν μια αξιόλογη «Πρώτη Μαγιά» για το ξεκίνημα.
Από την άλλη, οι Έλληνες Εφοπλιστές και Μεγαλοκαρχαρίες, καιρός είναι να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Αρκετά έφαγαν.
Άλλωστε, διεθνής υπερ-επένδυση είναι, υπερκέρδη θα βγάλουν.
Θα πρέπει δε να θυμούνται κι αυτοί και όλοι οι Έλληνες πως:
Ένας σημαντικός λόγος που έχουμε γίνει η χωματερή του τρίτου κόσμου είναι ΑΥΤΟΙ. Οι Έλληνες διεθνείς μεγαλοεπιχειρηματίες.
Πως;
Είναι απλό.
Πχ Οι μόνοι κερδισμένοι από την κινέζικη υπερ-ανάπτυξη είναι οι Έλληνες εφοπλιστές. Τα πλοία τους χρόνια τώρα μεταφέρουν στην Κίνα πρώτες ύλες απ’ όλο τον κόσμο κι από την Κίνα στον υπόλοιπο κόσμο εμπορεύματα. Με τι αντάλλαγμα;
Να γίνει η Ελλάδα «ξέφραγο αμπέλι» για τους Κινέζους. Κι έτσι έγινε.
Πχ Τα δεκάδες χιλιάδες κινέζικα μαγαζιά έχουν πνίξει τα πάντα στην Ελληνική αγορά. Έχουν στραγγαλίσει το ελληνικό εμπόριο.
Αντίστοιχα, οι Έλληνες μεγαλοκατασκευαστές που δεκαετίες τώρα αναλαμβάνουν τεράστια τεχνικά έργα σε Βόρειο Αφρική και Μέση Ανατολή βγάζουν επίσης υπερκέρδη.
Το αντάλλαγμα;
Η Ελλάδα να δεχτεί να γίνει η χωματερή μεταναστών από αυτές τις χώρες.
Όπερ και εγένετο. Και συνεχίζει ώρα την ώρα, μέρα τη μέρα να πραγματοποιείται.
(Και) γι’ αυτό και δεν τολμάει η Ελληνική Πολιτεία να θωρακίσει τα σύνορά της και να απελάσει όλα αυτά τα εκατομμύρια «απρόσκλητων κατακτητικών εποικιστών».
Ποιος πολιτικός υπαλληλίσκος άλλωστε θα τολμούσε να πάει κόντρα στο μεγάλο αφεντικό; Τον «μεγαλοϊδιώτη κοτζαμπάση» που ξέρει με το πουγγί του να εξαγοράζει τα πάντα και τους πάντες.
Κι έτσι, για να βγάζουν οι παραπάνω μεγαλοκαρχαρίες υπερκέρδη, πληρώνει διαρκές αφόρητο αντίτιμο η Ελληνική κοινωνία και το Ελληνικό Έθνος.
Για πόσο τάχα πιστεύουν αυτοί οι (δήθεν Έλληνες) κύριοι «Μεγάλοι» πως αυτό θα περνάει έτσι;
Έχουν λοιπόν την ύστατη «ευκαιρία διαφυγής».
Έβγαλαν κέρδη για εκατό γενιές.
Ας δουλέψουν τώρα για το Έθνος τους. Ας επιστρέψουν και κάτι. Ας συμβάλλουν στο να επιβιώσει η «κότα με τα χρυσά αυγά». Η Χώρα τους. Η κοινωνία τους. Το Έθνος τους.
Είναι οι μόνοι που διαθέτουν τα τεράστια resources που απαιτούνται για να ιδρύσουν μια τέτοιας διεθνούς εμβέλειας Ελληνική Blackwater. Μια Διεθνή Εταιρεία Ιδιωτικών Αμυντικών Υπηρεσιών. Μια Διεθνή Εταιρεία Ελλήνων Μισθοφόρων.
Η πλέον ενδεικνυόμενη περιοχή για την τοποθέτηση  αυτής της Ελληνικής Πολεμικής Παροικίας  είναι οι περιοχές πέριξ των συνόρων μεταξύ Αλβανίας και Σκοπίων. Αντιλαμβάνεται βεβαίως κανείς τι θα σήμαινε αυτό δημογραφικά γι’ αυτές τις  περιοχές, έτσι; Ταχύτατος Επανελληνισμός.
Το αντίτιμο φυσικά για να επιτραπεί κάτι τέτοιο από τις ΗΠΑ (σ’ αυτή την περίπτωση είναι αδιάφορο το τι στάση θα κρατούσαν οι Ευρωπαίοι – το αντάλλαγμά τους θα ήταν μια εξίσου ισχυρή Ελληνική στρατιωτική στήριξή τους για την ευρωπαϊκή επάνοδο στην Αφρική) είναι μια «υπερ-συμμετοχή» Ελληνικών Δυνάμεων στην πρώτη γραμμή όλων των μετώπων του ΝΑΤΟ. Κι επειδή βεβαίως, η Ελληνική Πολιτεία των εθνοπροδοτών νενέκων δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι τέτοιο, θα αναλάμβανε αυτό το τιτάνιο Πολεμικό έργο η Ελληνική αυτή πολεμική παροικία. Και βεβαίως, μιλάμε για μια συμμετοχή της τάξεως τουλάχιστον 100 - 200,000 Ελλήνων μαχητών στα ενεργά μέτωπα του ΝΑΤΟ.
 Το γεωπολιτικό αποτέλεσμα είναι εύκολο να το φανταστεί κανείς.
Η διάλυση του UCK, η διάλυση των Σκοπίων, ο πλήρης πολιτικοστρατιωτικός έλεγχος της Αλβανίας. Και βεβαίως, η ταχύτατη πλήρης ελληνοποίηση όλης της περιοχής που θα περιλαμβάνει Σκόπια και Νότια Αλβανία.
Τα ευκόλως εννοούμενα….παραλείπονται…


Γεράκι του Αιγαίου