«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011

Στόχος, 11/02/10Μέσα ο Αστυνομικός….έξω ο Χιλιανός…


Ένα ολόκληρο Έθνος ξεβρακώθηκε, δια των τεμενάδων του Υπουργείου Προ-Πο έναντι ενός μαχαιροβγάλτη λαθρομετανάστη.
Συνελήφθη για απειλή φόνου (κατοχή χρήση μαχαιριού), προσπάθησε να δραπετεύσει από το κρατητήριο, αναγκαστικά έγινε χρήση περιορισμένης και συγκρατημένης βίας από τους αστυνομικούς προκειμένου να ελεγχθεί ένας επικίνδυνος κρατούμενος και τελικά το αποτέλεσμα;

Ελεύθερος με εγγύηση ο Χιλιανός μαχαιροβγάλτης και στη φυλακή ο αστυνομικός.

Τούτων δοθέντων, ο παραπάνω τίτλος φιγουράρει και ως …προτεινόμενο σύνθημα σε επόμενες πορείες.
Και όχι μόνον από πολίτες…
Φαντάζομαι είναι ένα σύνθημα που ηχεί οδυνηρά μέσα στο κεφάλι κάθε αστυνομικού.
Μαζί μ’ ένα αμείλικτο ερώτημα:

Ρε γαμώτο, έχω και παιδάκια που με χρειάζονται ζωντανό και ακέραιο, μήπως πρέπει να κάνω «λευκή απεργία»;
Ρε μήπως δεν πρέπει να κάνω την «σύλληψη» γιατί πάνω στην «επιχειρησιακή εμπλοκή» ίσως αναγκαστώ ν’ ασκήσω και βία προκειμένου να τον συλλάβω, για να μην κινδυνέψει η ζωή μου και η ζωή των συναδέλφων μου; Κι αν πάνω στην εμπλοκή ρίξω και καμία με το κλομπ ή το όπλο και βρεθώ εγώ μέσα κι αυτός έξω; Τι θα μου συμβεί άραγε στη φυλακή από τους «παράνομους συναδέλφους» του «εγκληματία»; Και τι θα συμβεί στην οικογένειά μου απ’ αυτόν τον αλήτη όσο εγώ θα είμαι στη φυλακή; Άσε που η ταυτότητά μου μ’ αυτόν τον τρόπο θα δημοσιευθεί και αμέσως θα «στοχοποιηθώ» κι εγώ και η οικογένειά μου. Κι άντε και γλίτωσα απ’ όλα αυτά. Μήπως με «απολύσουν» από το Σώμα ύστερα; Ή, μήπως αρχίσουν να μ’ εκβιάζουν ύστερα οι διάφοροι παράνομοι αγοράζοντας ο ένας τα «στοιχεία μου και το συμβόλαιο» από τον  άλλον;

Αρα; Κάτσε στ’ αυγά σου αστυφύλακα μη βρεις και τον μπελά σου. Αφού δεν έχεις «υποστήριξη» από τους Προϊσταμένους σου, κάτσε ήσυχα.

Αμφιβάλλει κανείς ότι δυστυχώς αυτή η «ηττοπαθής ψυχολογία» έχει αρχίσει ν’ αναπτύσσεται στην Αστυνομία ένεκα της Ανθελληνικής, αντιπατριωτικής και αντιαστυνομικής πολιτικής του Υπουργείου Προ – Πο;;


Μετά το Σταυρό και τη Σημαία, τι;

Αυτό θα μπορούσε να δοθεί μ’ ένα άλλο «έμμετρο σύνθημα» προς τους φίλους Αστυνομικούς :

«…Σας πήραν το Σταυρό, σας πήραν τη Σημαία
      θα φέρουν και Ισλαμιστές γι’ Αστυνομία νέα…»

Καλό θα ήταν να τους το θυμίζουμε όσο είναι καιρός, μήπως και συνειδητοποιήσουν καμιά φορά το ότι «κάποια πράγματα συνδέονται μεταξύ τους». Και πως η «αυριανή εγκληματικότητα» συνδέεται άμεσα με πράξεις και παραλείψεις του σήμερα. Τόσο Θεσμικές όσο όμως και λαϊκές, κοινωνικές, τουτ’ εστίν «…πράξεις απ’ τη βάση».
Όπως έφτιαξαν οι Αστυνομικοί Συνδικαλιστικά όργανα για τα οικονομικά τους συμφέροντα, διεκδικώντας στην πράξη το δικαίωμα του «πολιτικώς σκέπτεσθαι και δραν», έτσι θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως οφείλουν να επεκτείνουν αυτό το «μοτίβο σκέψης και δράσης του Πολιτικού Όντος» και στα επίπεδα της «Προστασίας του Έθνους».
Να μην περιμένουν πχ να τους υποχρεώσουν να εργαστούν για είκοσι χρόνια παραπάνω για να «αντιδράσουν» - επειδή τότε θα τους αγγίξει συντεχνιακά το θέμα (να τα λέμε λίγο «ωμά», έτσι;). Διότι τότε δεν θα βρουν δίπλα τους κανέναν κοινωνικό σύμμαχο. Θα έχουν διαλυθεί τα πάντα - εφ’ όσον τους ένστολους, η λογική λέει, ότι θα τους αφήσουν τελευταίους, ως ορντεβρ. Και συν τοις άλλοις, τότε ήδη θα έχει «χτιστεί» η «Νέα Αστυνομία». Η «Πολυεθνική». Η «μη Εθνική», η «Μη αμειγώς Ελληνική».
Πρέπει ν’ αρχίσουν να σκέφτονται το τι «μηνύματα» περνάει η «αντίδρασή» τους ή αντίστοιχα η «μη αντίδρασή» τους σε όσους επιβουλεύονται Έθνος και Αστυνομία.
Από τη στιγμή πχ που οι Αστυνομικοί δέχτηκαν τη σύλληψη του συναδέλφου τους, αύριο τι θα δεχτούν; (Πόσο απίθανη θεωρείται άραγε στην δουλειά τους η χρήση του όπλου τους; Εάν αφήσουν να περάσει το μήνυμα ότι «…όποιος βγάζει όπλο πάει φυλακή», τότε τι άραγε θα συμβεί; Δεδομένου του ότι η «φάση της εμπλοκής» είναι μια τόσο πολύπλοκη κατάσταση που κανείς δεν μπορεί να παραμετροποιήσει προβλέψιμα και μηχανικά την θεσμικά επιθυμητή  εξέλιξη να περιμένουμε «τι στη συνέχεια»; Την «Λευκή Απεργία» που λέγαμε και παραπάνω;)
Από τη στιγμή που δέχτηκαν να αφαιρεθεί ο Σταυρός και η Σημαία από τις στολές τους και μάλιστα κατ’ εντολήν και μετά ποινής σε περίπτωση παραβίασης της εντολής, τι περιμένουν ότι θα τους ζητηθεί μετά;
Να παραδώσουν ίσως το όπλο τους όπως ζητούν επί σειρά ετών οι Ινστρούχτορες του  (πρώην) Συριζαίου Υφυπουργού Προ-Πο;
Και να σταλούν κατόπιν άοπλοι να πολεμήσουν το έγκλημα;
Σας ζυγίζουν κύριοι. Σας ζυγίζουν οι πολιτικοί εργολάβοι του ανθελληνισμού. Ζυγίζουν τις αντοχές και τις αντιδράσεις σας. Όσο δεν αντιδράτε και αποδέχεστε ότι σας διατάξουν, τόσο θα είναι βαρύτερες οι εντολές τους. Και διαρκώς πιο ανθελληνικές.
Πως μπορείτε να αντιδράσετε;
Δεν είπε κανείς να τραβήξετε το όπλο σας κατά της Πολιτείας – όπως πονηρά υπονοούν μερικοί.
Μπορείτε όμως να αντιδράτε νομίμως σε «πονηρές μεθοδεύσεις».
Ποιος από σας αντέδρασε στην παράνομη αντισυγκέντρωση των αντεθνικών αναρχοαυτόνομων που αυθαίρετα κατέλαβαν τα Προπύλαια εμποδίζοντας μια νόμιμη και νομότυπη Πατριωτική συγκέντρωση την 6η Φεβρουαρίου;
Ποιος αντέδρασε στην πρόσφατη παράνομη σύλληψη και προφυλάκιση Πατριώτη δημοσιογράφου (εξ’ αιτίας του Πατριωτικού Λόγου του) αλλά και στην μεθοδευμένη παρακώλυση κατάθεσης αντιμηνύσεων (οι οποίες επιτράπησαν μόνον αφού αφέθηκαν να φύγουν οι καταγγέλλοντες τον δημοσιογράφο χωρίς να τους πάρει κανείς τα στοιχεία!);
Φίλοι αστυνομικοί, θυμηθείτε πως αν και λίγο έλειψε να σκοτωθούν πολλοί από σας σ’ εκείνα τα θλιβερά «στημένα εγκάθετα αντεθνικά επεισόδια» του Δεκεμβρίου ‘08, αν και εκτεταμένα καταστράφηκαν περιουσίες πολιτών, δυστυχώς  δεν αντιδράσατε μαζικά.
Το «τεστ αντοχής» σας πέρυσι – εν είδη «Κοινωνικής Μηχανικής» -  ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
Εκεί είναι που «αντελήφθησαν κάποιοι» πως μπορούν να σας κάνουν πολλά περισσότερα και δεν πρόκειται να αντιδράσετε.
Πόσοι από σας έχουν μέχρι τώρα τεθεί σε διαθεσιμότητα αδίκως κατά το «κοινόν αστυνομικόν αίσθημα»;
Απαντήστε στους εαυτούς σας κύριοι.
Ούτε στους συνδικαλιστές σας, ούτε σε κανέναν άλλον.
Απαντήστε στον εαυτό σας  και στην οικογένειά σας.
Πόσο έτοιμοι και άνετοι νοιώθετε να παλέψετε ενάντια στο όλο και διογκούμενο (ένεκα εν πολλοίς της λαθρομετανάστευσης) έγκλημα;
Πόσο ελεύθεροι αισθάνεστε να κάνετε τη δουλειά σας;
Σε μια ενδεχόμενη «αντιπαράθεση» με αναρχοαριστερούς αντάρτες πόλεων (διότι αυτό είναι, ας λέμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους) και αστυνομικούς ποιος πιστεύετε πως θα δικαιωθεί στο τέλος από την Πολιτεία των Ανθελλήνων;
Στην αντιπαράθεση που αντικειμενικά σας περιμένει κάθε βράδυ με τους λαθρομετανάστες ποιος πιστεύετε ότι θα δικαιώνεται από δω και πέρα;
Ποια «εχέγγυα» σας έχει δώσει η Υπηρεσία σας ότι θα σας στηρίζει στα «δύσκολα»;
Ξέρετε ποια εχέγγυα σας έδωσε.

Συνέλαβε και φυλάκισε τον συνάδελφό σας αφήνοντας ελεύθερο το Χιλιανό ο οποίος απέδειξε το «ήθος» του μη παρουσιαζόμενος στην δίκη του.
Έθεσε σε διαθεσιμότητα όποιον συνάδελφό σας τόλμησε να ακολουθήσει το ένστικτό του κατά την εκτέλεση του άκρως επικίνδυνου και με δυσδιάκριτες ισορροπίες έργου του κατά της εγκληματικότητας.
Συνεπώς, μόλις ποινικοποιήθηκε επίσημα το βασικό σας όπλο ως Όργανα κατά του Εγκλήματος και της παραβατικότητας:
Το «ένστικτό» σας.
Που σημαίνει, ότι από δω και στο εξής, αυτό «απαξιώνεται».
Συνειδητοποιείστε ότι αναζητούν πειθήνια άβουλα ένστολα ανδράποδα για να εξαφανίσουν κάθε έννοια αστυνομίας και προστασίας του Πολίτη και του Έθνους απ’ αυτόν τον τόπο. Κι αυτό το μεθοδεύουν όχι μόνον βήμα βήμα αλλά και ιδιαιτέρως ταχέως τους τελευταίους μήνες.(Λες και κάτι βιάζονται να επιτύχουν. Τι άραγε;).
Σήμερα σας ζητάνε να υποκύψετε σε εμφανείς παραβιάσεις ανθρώπινων δικαιωμάτων όπως η ελευθερία της Πολιτικής Συγκέντρωσης ή η ελεύθερη δημοσιογραφία, την επόμενη σας αφελληνίζουν αφαιρώντας από τη στολή σας το Σταυρό, τη Σημαία και το Εθνόσημο.
Ξεχνώντας το Λόγο του Γέρου του Μοριά στην Πνύκα περί της Επανάστασης :

«…επιάσαμεν τα άρματα πρώτα για την Πίστη μας και μετά για το Γένος…».

Αύριο με θρασύτητα θα σας ζητήσουν το όπλο σας. Θα θεωρείστε – αν και στον τόπο σας - δεύτερης κατηγορίας λειτουργοί και πολίτες.
Μεθαύριο θα καλύψουν τη μισή Αστυνομία με μετανάστες ώστε να σας καταστήσουν μειοψηφία.
Μετά θα τους πάνε στα σύνορα για να διασφαλίσουν την ελεύθερη είσοδο ακόμη περισσότερων λαθρομεταναστών. (Μέχρι που ως πλειοψηφία θα σηκώσουν τη σημαία της ανεξαρτησίας σε Κύπρο, Κρήτη, Αιγαίο, Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρο, Επτάνησα).
Και μετά θα σας στείλουν σαν το σκυλί στ’ αμπέλι να πολεμήσετε το έγκλημα χωρίς όπλο και συναδελφική υποστήριξη.
Έλληνες Αστυνομικοί, δώσατε έναν όρκο, στο Σταυρό και στο Έθνος – αυτά που τώρα σας αφαιρούν. Θα περιμένετε αυτή την Τελική Στιγμή του Θανάτου;
Του Θανάτου του δικού σας, των Ανθρώπων σας, του Λαού σας και της Πατρίδας σας;
Μην νομίζετε ότι είναι μακριά αυτή η Σκοτεινή Στιγμή.


Εμφανή διακριτικά : ατομική εξόντωση ένας ένας

Σήμερα υποχρεωθήκατε να έχετε εμφανή τα διακριτικά σας σε κάθε διαδήλωση. Αύριο θα υποχρεωθείτε να τα έχετε διαρκώς σε δημόσια θέα.
Σε λίγο θα αρχίσετε να αντιμετωπίζετε «στημένες καταγγελίες» που σκοπό θα έχουν να σας «τσακίσουν το ηθικό», να σας «καθυποτάξουν», να σας κάνουν υποχείρια ή να σας ωθήσουν στην απόλυση ή την παραίτηση.
Τα προσωπικά δεδομένα, παρεμπιπτόντως,  γνωρίζετε ότι πλέον εύκολα βρίσκονται στο «παραεμπόριο».
Όταν κάποιος έχει τον αριθμό σας, εύκολα θα βρει κι εσάς και την οικογένειά σας.
Είστε «έκθετοι» πλέον κύριοι, αντιληφθείτε το.
Και μην νομίζετε πως έχετε μπροστά σας όλο τον καιρό του κόσμου για ν’ αντιδράσετε.
Για την ακρίβεια, δεν έχετε καθόλου χρόνο. Έπρεπε να έχετε αντιδράσει από…χτες.
Συνειδητοποιείστε τους κινδύνους που αντιμετωπίζετε κύριοι και όσο ακόμη υπάρχουν ελεύθεροι Έλληνες Πατριώτες σύμμαχοί σας να σας συνδράμουν βρείτε τον τρόπο ν’ αντιδράσετε.

Αποφασίστε επιτέλους να «γυρίσετε ανάποδα τις ασπίδες σας» ΟΛΟΙ και όχι κάποιοι λίγοι τολμηροί.
Ελάτε στις συγκεντρώσεις των Πατριωτών με τα πανώ σας (ή έστω και χωρίς).
Δημιουργείστε μεταξύ σας Ομάδες Εθνικοπατριωτικής Πολιτικής Σκέψης και δικτυωθείτε με τις Πατριωτικές Ομάδες για κοινή κοινωνικοπολιτική Δράση.
Δημιουργείστε blogs και πλημμυρίστε τα με κείμενα.
Απαιτείστε να μετατραπεί το Περιοδικό της Αστυνομίας σε Εθνικοπατριωτικό έντυπο.
Συμμετέχετε στο Πατριωτικό Κίνημα κύριοι, όσο υπάρχει ακόμη.
Γιατί όταν θα στραφούν προς εσάς, σημαίνει ότι θα έχουν τσακίσει όλη την υπόλοιπη κοινωνική Εθνικοπατριωτική αντίσταση.

Και τότε, θα είστε ΜΟΝΟΙ κι αβοήθητοι.

Βοηθείστε λοιπόν τώρα. Που δεν είστε μόνοι.
Μπας και αποφασίσουν να συνειδητοποιήσουν τους κινδύνους και οι άλλοι «σιωπηλοί ένστολοι» και ενεργοποιηθούν κι αυτοί επιτέλους Εθνικοπατριωτικά.
Πριν μείνουν κι αυτοί μόνοι τους για «ορεκτικό» των αντεθνικών νεοταξιτών επιβουλέων του Έθνους.


Γεράκι του Αιγαίου