«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011

Στόχος, 13 Μαίου 2010, Αξιωματικοί, σας την έχουν στημένη…(3)

Η Εθνικά θανάσιμη « Έξοδος των Ελλήνων»

Ή θα την ελέγξουμε πάση θυσία ή θα μας αφανίσει…


Γιατί άραγε έχει να εμφανιστεί στην Ελληνική εμπορική αγορά σχεδόν έξι μήνες χαρτονόμισμα Ευρώ με αρχικό γράμμα U (δηλαδή, Γαλλικής εκδόσεως);
Και γιατί τα αντίστοιχα με Χ (Γερμανικής εκδόσεως) σπανίζουν χαρακτηριστικά πλέον;
Και γιατί έχει «πνιγεί» αντιθέτως η Ελληνική αγορά από τα S (Ιταλικής εκδόσεως) ;
Κυριαρχούν τουλάχιστον κατά 70%!
Προφανώς, πολλοί είναι αυτοί που «συλλέγουν» τα δύο πρώτα (προεξοφλώντας πως σε επικείμενη «διάλυση του Ευρώ» ή ακόμη και μονομερή επιστροφή στη Δραχμή, τα συγκεκριμένα χαρτονομίσματα θα έχουν και την μεγαλύτερη ανταλλακτική αξία) και αντιθέτως μην θέλοντας ούτε να βλέπουν το τρίτο, «προεξοφλούν» το ότι η Ιταλία θα είναι η «επόμενη Ελλάδα».
Παράδοξο, έτσι;
Η Πορτογαλία και η Ισπανία «ακούγονται» αλλά η  «Αγοραία κινητικότητα των χαρτονομισμάτων «δείχνει προς Ιταλία» για την «επόμενη καταιγίδα».

Όταν η Ελλάδα σε όρους πιστοληπτικής ικανότητας βρίσκεται μόλις πάνω από την Ερυθραία με τα spread να ξεπερνούν ιλιγγιωδώς τις 566 μονάδες και να προσπερνούν με αίσθηση μαύρου χιούμορ ακόμη και τις 666 τι άλλο χρειάζεται για να δούμε την επερχόμενη καταιγίδα;

Στα προηγούμενα δύο σημειώματα είδαμε γλαφυρά τι ετοιμάζουν οι Μαυροκορδάτοι και οι διάφοροι Κοτζαμπάσηδες μαζί με τα έξωθεν αφεντικά τους.
Ανεβοκατέβασμα κυβερνήσεων, όλο και σκληρότερα μέτρα, διάλυση της Ελληνικής κοινωνίας και στο τέλος κήρυξη Έκτακτης Ανάγκης και επίσημο κάλεσμα του Στρατού να «σβήσει τη φωτιά» - αναλαμβάνοντας βεβαίως και την ευθύνη του αναπόφευκτου αίματος και της Εθνικής Καταστροφής και διαμελισμού που θα επακολουθήσουν.
Με το πέρας του κινδύνου βεβαίως, θα ξανακάνει την εμφάνισή της στο τέλος και πάλι – εξαγνισμένη – η νεοευγενής τάξη των Πολιτικών Μαυροκορδάτων και των Νεοκοτζαμπάσηδων εν είδη εθνοσωτήρων.
Και αφού αποκεφαλισθούν οι Δυνάμεις Ασφαλείας και οι Ένοπλες Δυνάμεις «για το ανείπωτο κακό που προκάλεσαν στη χώρα» (κοινωνική, οικονομική, πολιτική, Εθνική καταστροφή! – όλα αυτά θα τα έχουν προκαλέσει αυτοί μέσα σε ελάχιστους μήνες και όχι τα «επιτήδεια πολιτικοοικονομικά πιράνχας επί πολλές δεκαετίες!) , η Εθνική μας Ασφάλεια θα ανατεθεί σε «έξωθεν Δυνάμεις».

Κύριοι Αξιωματικοί, δεν έχετε άλλη επιλογή από το να δραστηριοποιηθείτε κοινωνικοπολιτικά. Τώρα. Αμεσα.
Ένας άλλος νέος «Στρατιωτικός Σύνδεσμος» ή μια άλλη «Εθνική Εταιρεία» είναι επιλογή Μονόδρομος και για σας και για την Πατρίδα.
Το τι θα βγει μέσα από κει είναι άγνωστο.
Το τι θα βγει όμως εάν δεν ενεργοποιηθούν αυτές οι «Εθνικοστρατιωτικές Δεξαμενές Σκέψης» είναι γνωστό:

Εθνική Καταστροφή

Δείτε παρακάτω μερικές εκδοχές της και σκεφτείτε εάν έχει τη δυνατότητα (και την θέληση) η «Παρούσα Πολιτική» να την αντιμετωπίσει όπως πρέπει.


Ο εν εξελίξη Εφιάλτης της Εξόδου των Ελλήνων


Η θύελλα ούτως ή άλλως έρχεται διογκούμενη. Και θ’ αφήσει πίσω της εκατομμύρια θύματα.
Προτού λοιπόν η λαϊκή απόγνωση οδηγήσει σε «απονενοημένα διαβήματα» πρέπει να προετοιμαστεί η κοινωνία μας για «Ασύμμετρα Μέτρα εκτάκτου ανάγκης».
Απίστευτα πολλοί είναι οι συμπατριώτες μας που ετοιμάζονται για «Έξοδο» από την Ελλάδα. Κυρίως βέβαια προς Δύση/Βορρά.
Και ίσως κάποτε, όντως να ήταν η λύση το ταξίδι στην Εσπερία.
Τώρα πια όμως, δεν είναι.
Η κρίση έχει πλήξει τα πάντα.
Κι αυτήν μαζί.
Τέτοιες Πέτρινες, παγκόσμια σκοτεινές εποχές, η λύση βρίσκεται μπροστά στα μάτια μας.
Είναι η μετακίνηση προς την «άδεια Ελληνική Επαρχία-ύπαιθρο».
Όχι πως υπάρχουν δουλειές εκεί. Φυσικά και δεν υπάρχουν.
Όπως δεν υπάρχουν και στη Δύση/Βορρά.
Η Επαρχία όμως διαθέτει φυσικούς πόρους για να επιβιώσει μια οικογένεια τέτοιες δύσκολες εποχές.
Μέχρι να βγούμε από την κρίση, είναι η μόνη ρεαλιστική λύση.
Να ξανακατοικηθούν τα έρημα «Πατρικά», να ξανακαλλιεργηθούν τα παρατημένα χωράφια προκειμένου να ζήσουν από ιδίους πόρους τα αναμενόμενα εκατομμύρια των ανέργων.  
Να ξαναβρούν ζωή τα εγκατελλειμμένα χωριά.
Η ύπαιθρος έχει τον τρόπο να εξασφαλίσει την διαβίωση. Δεν θα κάνει κανέναν πλούσιο, αλλά δεν θα δούμε και «σύνδρομα Κατοχής» και θανάτων από την πείνα όπως πάντα συμβαίνει στην Κοινωνία της Πόλης.
Θα αδειάσει επίσης το Λεκανοπέδιο παύοντας πλέον να αποτελεί «θανάσιμο Στόχο» του κάθε εναέριου εισβολέα.
Και θα γεμίσει από Έλληνες η Μεθόριος κόβοντας την όρεξη σε κάθε ξένο επίβουλο.
Δυστυχώς, ο εφιάλτης έχει ήδη αρχίσει.
Τα τελευταία δέκα χρόνια μισό εκατομμύριο Έλληνες, στην πιο παραγωγική ηλικία και πλήθος αυτών με πτυχία, αθόρυβα πλην σταθερά, μετανάστευσαν εκτός χώρας.
Τους αμέσως επόμενους μήνες θα βιώσουμε την κορύφωση της κοινωνικοοικονομικής κρίσης στην Ελλάδα. Όταν βάλουν λουκέτο εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις σε συνδυασμό μάλιστα με μια δριμεία μείωση του δημοσίου, αυτό θα σημαίνει κάμποσα  εκατομμύρια άνεργους στην χώρα.
Άρα, δεν είναι υπερβολή να προβλέψουμε πως σύντομα θα βιώσουμε μέρες απείρως χειρότερες από την Μετανάστευση του ’60 αλλά και των τελών του 19ου αι.
Κινδυνεύουμε να χάσουμε ξαφνικά δυό τρία εκατομμύρια συμπατριώτες μας που θα αναζητήσουν την τύχη τους εκτός Ελλάδας.
Αυτό – αν επιτραπεί να εξελιχθεί -  θα είναι αναμφίβολα η εθνική καταδίκη της χώρας μας.
Αντιλαμβανόμαστε μήπως τι θα σημαίνει για την Εθνική Ασφάλεια μείωση (και μάλιστα απότομη) του Ελληνογενούς πληθυσμού  κατά μερικά εκατομμύρια;
Τη στιγμή μάλιστα που αντίστοιχα μπαίνουν στη χώρα εκατομμύρια λαθρομετανάστες. Και τη στιγμή που ενώ αυτοί γεννοβολάνε σαν τα κουνέλια οι εναπομείναντες Έλληνες – για οικονομικούς λόγους - θα μειώνουν όλο και πιο πολύ την δική τους γεννητικότητα.
Αυτό σημαίνει πως μέσα σε μόλις πέντε χρόνια – εάν το επιτρέψετε κύριοι Έλληνες Αξιωματικοί – θα έχει ανατραπεί άρδην και ανεπανόρθωτα ο πληθυσμιακός χάρτης της χώρας.
Επ΄ουδενί δεν πρέπει η Πολιτεία να επιτρέψει να διασκορπισθούν αυτά τα εκατομμύρια Ελλήνων εκτός Ελλάδας.
Η Ελληνική Πολιτεία οφείλει για λόγους Εθνικής Ασφάλειας να «κατευθύνει» (με «διάφορα» κίνητρα και Μέτρα) αυτή την «Μεταναστευτική κινητικότητα των Ελλήνων» προς δύο κατευθύνσεις:
Τα δύο τρίτα (περί τα δύο εκατομμύρια) εσωτερικά προς την Ελληνική ύπαιθρο και κυρίως τη Μεθόριο. Ηπειρωτική και νησιωτική.
Το ένα τρίτο που εντέλει θα φύγει εκτός χώρας (περί το ένα εκατομμύριο) πρέπει (με ισχυρά κίνητρα) να κατευθυνθεί προς την Κύπρο, τη Βόρειο Ήπειρο, τα Σκόπια - Μοναστήρι, την Ανατολ. Ρωμυλία, την Ανατ. Θράκη, Πόλη και Σμύρνη και οπωσδήποτε προς μια ισχυρή Ελληνική παροικία σε κάποια υποσαχάρια παραθαλάσσια Αφρικανική χώρα – εφόσον εκεί είναι το «μαλακό υπογάστριο» της χώρας μας και από εκεί αναμένεται η «Μεγάλη Μεταναστευτική αλλά και πολεμική εισβολή»  του κοντινού μέλλοντος.
Όπως αναπτύχθηκε στο προηγούμενο σημείωμα, η χώρα αυτή ενδείκνυται να είναι η Ν. Αφρική.

Αυτή η «κρίση» μπορεί και πρέπει να μετατραπεί σε ιστορικό «Εθνικό παράθυρο ευκαιρίας».

Χρηματοδότες, εκτός της Πολιτείας, επιβάλλεται να είναι αυτοί που ευθύνονται γι’ αυτήν την Εθνική κατάπτωση.
Αυτοί που «έφαγαν» τους δημόσιους πόρους τόσες δεκαετίες δημιουργώντας αυτά τα καταστροφικά υπέρογκα ελλείμματα.
Οι Έλληνες μεγαλοεπιχειρηματίες οφείλουν να χρηματοδοτήσουν αυτό το τεράστιο κοινωνικοοικονομικό εγχείρημα μετακίνησης ενός τέτοιου τεράστιου πληθυσμού, εν γνώσει όλων μας πως θα το μετατρέψουν σε Επιχειρηματική επένδυση.
Ας βρουν τον τρόπο να βγάλουν ακόμη περισσότερα χρήματα από αυτό το τιτάνιο Σχέδιο, αρκεί να επιτύχει και να φέρουν αποτελέσματα.
Να γεμίσει από Έλληνες η Ελληνική Μεθόριος, οι εκτός συνόρων Ελληνικές Εστίες αλλά και η Νέα Μεγάλη Ελλάδα στις εσχατιές της Αφρικής.

Η Πρόκληση της Αφρικής

Η Ν. Αφρική σύντομα θα αναγκαστεί να διχοτομηθεί. Μαύροι και Λευκοί δεν θα μπορούν να είναι «μαζί» για πολύ ακόμη. Ιδίως μετά την εκτέλεση του ηγέτη των Λευκών Τερεμπλάνς, ο στόχος αυτός του AWB θα μετατραπεί αναπόφευκτα (και δια του αίματος) σε αντικειμενικό στόχο όλων των Λευκών της Ν. Αφρικής.
Ακόμη κι αυτών που διαφωνούσαν με τους «Αυτονομιστές Μπόερς».
Εν όψει αυτής της εξέλιξης, η παρούσα περίοδος δείχνει να είναι «παράθυρο ευκαιρίας». Οι Λευκοί της Ν. Αφρικής θα έβλεπαν ως λαμπρή ευκαιρία ενίσχυσής τους – ενόψει της αναμενόμενης διχοτόμησης – μια «πληθυσμιακή ένεση» μερικών εκατοντάδων χιλιάδων λευκών.
Η Ελλάδα μαζί με την Ιρλανδία (ως Νο 1 υποψήφιες χώρες της ΕΕ για απώλεια πολιτών τους εξαιτίας της μετανάστευσης), θα έπρεπε να πρωτοστατήσουν στην ΕΕ για «άνοιγμα αυτού του Δρόμου» προς την Αφρική.
Οι πρώην αποικιακές Ευρωπαϊκές χώρες θα πρέπει να συμβάλλουν τα μέγιστα στο ν’ ανοίξουν τέτοιες «Ευρωπαϊκές Διαδρομές» στην Αφρική.
Η ίδια η Ευρωπαϊκή Εθνική Ασφάλεια το επιτάσσει.
Και της χώρας μας πρωτίστως μια και σ’ εμάς πάντα ιστορικά σκάει το «κύμα» και οι καταστροφές των επελάσεων των Νοτίων.
Η Ελλάδα, όμως είναι και Ορθόδοξη χώρα. Και ένας από τους πολιτιστικούς πολέμους που διεξάγεται στην Αφρική είναι και ο Θρησκευτικός.
Η Ελλάδα θα πρέπει λοιπόν να πρωτοστατήσει και προς αυτή την κατεύθυνση, πείθοντας τις Ορθόδοξες χώρες να συμβάλλουν με πληθυσμούς τους – και με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο – στην δημιουργία αυτής της Νέας Παροικίας του Βορρά στη Ν. Αφρική.
Άμεσος στόχος, το Εγχείρημα αυτό να κατορθώσει να συγκεντρώσει μερικά εκατομμύρια Ευρωπαίων στην Νέα αυτή Παροικία.
Εάν η Ελλάδα επιτρέψει να εξελιχθεί ανεξέλεγκτα η «Έξοδος» των Ελλήνων, στο τέλος θα βρεθούν αυτοί διεσπαρμένοι παντού στην υφήλιο και η χώρα θα έχει υποστεί ένα συντριπτικό στρατηγικό πλήγμα.
Θα πασχίζει δε μια μέρα η Ελλάδα (ως νέο Ισραήλ) να ξαναφέρει πίσω με ανεπαρκή κίνητρα τον πληθυσμό της (εάν υφίσταται ακόμη Εθνικό Κράτος) και δεν θα μπορεί.


 Στρατιωτικοποίηση ως… «ώριμο φρούτο»

Ότι θα μεταστραφεί η Ελληνική Πολιτεία/κοινωνία σε «Στρατιωτικοποιημένο μοντέλο», ναι, αναπόφευκτα θα γίνει τούτο.
Κι έτσι πρέπει.
Όταν τα πάντα θα διαλύονται γύρω μας η Πολιτεία θα μεταπέσει αναπόφευκτα σε Κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης και Πολιορκίας και η Αρχή θα περάσει εκ των πραγμάτων – σαν «ώριμο φρούτο» - στα χέρια των Αρχών Εθνικής Ασφάλειας.
Και λοιπόν;
Είναι αρκετή αυτή η προοπτική για να επαναπαύονται κάποιοι;
Φυσικά και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
Η χώρα θα είναι διαλυμένη όταν συμβεί τούτο. Και η «Οργή Λαού» δεν είναι καλή «βάση» για να στηριχτεί μια «απροετοίμαστη Στρατιωτικοποιημένη κοινωνική εξέλιξη».
Η προετοιμασία θα έπρεπε να είναι «λεπτομερής» και «εκτενής». Να εξαπλώνεται παντού σε κάθε Πολιτειακή Αρχή  και κυρίως να εδράζεται στον ίδιο το Λαό και σε οργανωμένα Κέντρα Εθνικής Σκέψης και Σχεδιασμών.
Συμβαίνει μήπως κάτι τέτοιο;
Φυσικά και όχι.
Παρατηρεί μήπως κανείς γύρω του, στον άμεσο Πατριωτικό του περίγυρο κάτι τέτοιο; Έστω κάτι που να μας βάζει απλές υποψίες πως κάτι τέτοιο «προετοιμάζεται»;
Βεβαίως και όχι.
Πατριωτική (πλην ανέξοδη) αγανάκτηση μόνο. Οπωσδήποτε ούτε καν «επαρκή» κι «επίφοβη».
Τίποτε άλλο.
Αυτοί που μπορούν να ξεκινήσουν αυτή την προετοιμασία, δεν κάνουν τίποτα.
Μια τέτοια προετοιμασία έχει συγκεκριμένες εκφάνσεις.
Πχ Δημιουργία μιας Μεγάλης Ομοσπονδίας Πατριωτικών Ομάδων, εν είδη «Ενιαίου Εθνικού Κινήματος», που θα κατόρθωνε με τα κατάλληλα μέσα και πειθώ να εντάξει στο Δυναμικό της κάθε μα κάθε Πατριωτική Ομάδα ανά την Ελλάδα. Που θα κατόρθωνε να «εμπνεύσει μια σιδηρά πειθαρχία» προκειμένου να το επιτύχει αυτό. Που θα κατάφερνε εντέλει με τον όγκο και την συσσωρευμένη ισχύ της να έλξει ακόμη μεγαλύτερες Λαϊκές μάζες.
Δημιουργία Μαχητικών Υποδομών που θα έβαζαν κάθε αντεθνική και νεοταξίτικη Αριστερή Δυναμική στην θέση της – δηλαδή, στο περιθώριο του Δρόμου από το επίκεντρό του που βρίσκεται ως τώρα.
Δημιουργία ισχυρών Πατριωτικών ΜΜΕ.
Στρατηγικές Συμμαχίες με τα Εθνικά Μέτωπα των υπολοίπων εχθρικών προς την Τουρκία χωρών και σύσταση μιας Αντιτουρκικής Διεθνούς.
Ανάπτυξη πατριωτικής κοινωνικοπολιτικής δράσης σε κάθε επίπεδο. Από τον Δρόμο ως τη Βουλή, από το Βουνό ως την Νύχτα της Πόλης, από το συνδικαλισμό ως το Διεθνές Μέτωπο του Βορρά κι από τα Εθνικά Ζητήματα ως την Οικονομία.
Βλέπει μήπως κανείς αυτό το «Πλέγμα Εθνικής Δράσης» εν εγρηγόρσει;
Βεβαίως και όχι.
Και φυσικά δεν δύνανται να θεωρούνται κάτι τέτοιο τα όποια πατριωτικά τηλεκόμματα.
Ούτε πυρήνες τέτοιας δράσης μπορούν να θεωρηθούν φυλακισμένοι πατριώτες που αρνούνται αλαζονικά ακόμη και ν’ απαντήσουν σε υποστηρικτές τους (εκτός φυλακής) που τους εκφράζουν την αμέριστη και ξεκάθαρη συμπαράστασή τους!
Ένας απέραντος ωχαδερφισμός έχει πλήξει τα πάντα. Δυστυχώς, ακόμη και την πλειοψηφία των πατριωτών όπου εξαιρετικά συχνά βασιλεύει η Αλαζονεία.
Η ραστώνη, ο ωχαδερφισμός και η Εθνική κοινωνικοπολιτική αδιαφορία έχει χτυπήσει τους πάντες.
Δυστυχώς και τους Έλληνες Αξιωματικούς. Τόσο τους εν ενεργεία όσο και τους εν αποστρατεία.
Θα αρκούσε ένας Εθνικά ευαισθητοποιημένος και αποφασισμένος Έλληνας Μεγιστάνας και Πέντε Αξιωματικοί για ν’ αλλάξουν τη χώρα.
Εξηγήθηκε αναλυτικά στο προηγούμενο σημείωμα το πώς.
Προφανώς και δυστυχώς όμως, ούτε αυτοί δεν υπάρχουν.
Είμαστε λοιπόν επάνω σ’ ένα (Εθνικό) τρένο που τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς τον γκρεμό και ουδείς από την Ά Θέση (εφόσον μόνον αυτοί έχουν αυξημένες αρμοδιότητες και ικανότητες επηρεασμού της πορείας, της επάνδρωσης και της ταχύτητας του τρένου) δεν αποφασίζει να σηκώσει τον καλοβολεμένο πισινό του από τον βελούδινο καναπέ του, να πάρει (εθνικές) αποφάσεις και να προχωρήσει σε δράσεις για το «σταμάτημα» του τρένου και τον εξορθολογισμό της ξέφρενης και επικίνδυνης πορείας του.
Περαστικά μας.
Το τρένο μπορεί λόγω φθοράς να τρίζει επικίνδυνα αλλά οι επιβάτες είναι μαθημένοι χρόνια να ακούνε αυτούς τους τριγμούς και δεν ανησυχούν.
Εάν συνέβαινε ας πούμε, κάτι δραστικό για να τους κάνει να συνειδητοποιήσουν τον κίνδυνο και να σταματήσουν το τρένο;
Να έπιανε ας πούμε φωτιά κάποιο βαγόνι.
Κι όμως, ούτε αυτό θα ήταν αρκετό.
Οι «κυβερνήτες» ούτε καν θα φρενάριζαν το τρένο. Θα διέγειραν το «εθνικό φιλότιμο» των φτωχοεπιβατών για να τους πείσουν να σβήσουν με κίνδυνο της ζωής τους τη φωτιά – εκ του προχείρου βεβαίως δεδομένων των ακραίων συνθηκών - και θα πέταγαν από το παράθυρο τα πτώματα των «φτωχών και άτυχων» επιβατών.
Όχι, η μόνη λύση είναι να οργανωθεί  έγκαιρα (και δη «Ασύμμετρα», τουτ’ έστιν σε συνθήκες που να μην μπορεί να «ελεγχθεί» από την Κατεστημένη Ηγετική Ελίτ) η Νέα Ομάδα που θα αναλάβει το Τρένο.

Και που είναι οι «υποψήφιοι» γι’ αυτήν την ομάδα;
Κρυμμένοι, σφυράνε κλέφτικα και ξεκοκαλίζουν τα «κεκτημένα» τους προσέχοντας μην τσαλακώσουν τις στολές τους.

Αντιθέτως, βλέπουμε μέλος διάσημης Ελληνικής κεφαλαιοκρατικής οικογένειας να προωθεί το διαμελισμό της Ελλάδας μέσω της «στήριξης της αποσκίρτησης και  Αυτονομίας της Κρήτης».

Πως αλλιώς να εξηγηθεί το ότι αυτός ο κύριος τους έκανε πρόσφατα «προπόσεις ΕΝΩΠΙΟΝ ΚΟΙΝΟΥ  ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ» του στυλ «άντε και το 2012 σε Κρήτη Αυτόνομη».

Επηρεάζει έτσι αυτός ο «κοινωνικοοικονομικός μεγαλοσχήμων»  - και στηρίζει βεβαίως, ηθικά και έμμεσα σαφώς, άγνωστο εάν το πράττει και υλικά – αυτό το νοσηρό «Αυτονομιστικό Πνεύμα» στα μυαλά ορισμένων ανεγκέφαλων στη Μεγαλόνησο και – το χειρότερο - αφήνεται ελεύθερος να το κάνει!
Το ότι δεν βγήκε η Ελληνική Δικαιοσύνη να τον «συνετίσει» είναι η μία ανησυχητική όψη του σοβαρότατου αυτού ζητήματος.
Η άλλη όψη όμως – εξίσου σοβαρή – είναι γιατί δεν βγήκε η «διάσημη πάμπλουτη (και πανίσχυρη κοινωνικοπολιτικά) οικογένειά» του να τον «συνετίσει» και να τον «συμμαζέψει»;
Μήπως υπάρχει όντως βάση σ’ αυτά που ακούγονται για «στήριξη» των συμφερόντων της Τουρκίας από μέρους του Ελληνικού κεφαλαίου;
Εάν δεν είναι έτσι κύριοι, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.
Συνετίστε αυτόν τον κύριο και αναλάβετε Εθνική Δράση όπως περιγράφεται παραπάνω.
Να χάσετε χρήματα αποκλείεται. Ποιος έχασε ποτέ αναμειγνυόμενος στους Πολέμους της Αφρικής – και όχι μόνον;
Ίσως η μοίρα σας δείχνει με κείνους τους παράδοξους τρόπους που μόνον αυτή γνωρίζει τον τρόπο να επιστρέψετε στην Πατρίδα που εξέθρεψε την τεράστια περιουσία σας ένα μέρος αυτών που απλόχερα σας χάρισε επί δεκαετίες.
Και ν’ αποκαταστήσετε έτσι έγκαιρα και τον «δυσάρεστο αντεθνικό τίτλο» (sic!) που συστηματικά κι επίμονα «χτίζει» ένας από σας για ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
Έλληνες Αξιωματικοί, βλέπετε που οδηγεί τη χώρα η ολέθρια συμπαιγνία εθνοπροδοτών Πολιτικών Μαυροκορδάτων και Νεοκοτζαμπάσηδων.
Αλλά και η δική σας Εθνική κοινωνικοπολιτική αδράνεια.

Και αν δεν φτάνει ο νους σας σε Επίπεδα Υψηλής και Βαθείας Εθνικής Πολιτικής Σκέψης, μήπως συνειδητοποιείτε τουλάχιστον (έστω σκεπτόμενοι «ατομιστικά και ωφελιμιστικά»), το τι σας περιμένει στο τέλος αυτής της θανάσιμης για τη χώρα διαδρομής;

Συνειδητοποιείτε πως εσείς είστε που θα την πληρώσετε και μάλιστα ιδιαίτερα ακριβά;

Γεράκι του Αιγαίου