«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

Στόχος, 14/01/10, "Ώστε …η Βία φέρνει Βία…»…

Στόχος, 14/01/10

Ώστε «…η Βία φέρνει Βία…»…

Και ποια υποθέτετε πως θα είναι η επόμενη «Σκηνή» του Έργου κύριοι;

Τους τελευταίους μήνες, οι «πιέσεις» προς τον Στόχο άλλαξαν «μορφή». Εξατομικεύτηκαν. Όταν οι εμπρησμοί δεν έπιασαν τόπο, άρχισαν οι «έντεχνες πιέσεις σε ατομικό επίπεδο» και δη σε επίπεδο «Συνεργατών».
Πχ «Πιέσεις περίεργες» τους τελευταίους μήνες προς συνεργάτη της Ομάδας.
Πιέσεις και απειλές να «πάψει να γράφει».
Τι συμβουλεύετε να πράξουμε επ’ αυτού ακριβοπληρωμένοι κύριοι Κήνσορες και Θεράποντες της Μηντιακής Κεντροαριστερής (δήθεν) Δημοκρατίας;
Ναι, όλοι εσείς που ανερυθρίαστα τολμάτε να «συνδαυλίζετε την βίαιη δράση με σαφή υπονοούμενα» (πχ «…η Βία φέρνει Βία…»), προς «πάσα (εθνική) κατεύθυνση», με πολιτική μισαλλόδοξη απαξιωτική αλαζονεία και ύφος χιλίων Καρδιναλίων, πυροδοτώντας με το ίδιο σας το χέρι πολλές και διάφορες «έκρυθμες – κι ενίοτε θανάσιμες - καταστάσεις».

 Δεν κατανοείτε «Υ(ι)οί της Αλτσαντίριας Ιντιμιντιάδας» ότι το «όλο πακέτο σας» περνάει προς τα «έξω» (αν και  συγκεκαλυμμένα, ιδιαιτέρως «ξεκάθαρα και δυναμικά») ως «ηγετική γραμμή δράσης» και πως φέρετε ξεκάθαρη ευθύνη για σοβαρά ρήγματα στην Εθνική Ασφάλεια και στην αποδόμηση του Εθνικού Ιστού;

Α, όχι, δεν θα δώσουμε τροφή στα σώου σας, στις ιστοσελίδες  και στις δηλητηριώδεις αντεθνικές φυλλάδες σας παραθέτοντας «γλαφυρές λεπτομέρειες» γι’ αυτές τις «πιέσεις» που υφίστανται τμήματα της Ομάδας του Στόχου.
Αυτές θα διατεθούν μόνον «εκεί που πρέπει».
Ο ένας αποδέκτης φυσικά είναι οι Αρχές Ασφαλείας της χώρας μας – εάν κι εφόσον εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την υπόθεση. (Ναι, το ξέρουμε ότι πάμε λίγο «ανάποδα διαδικαστικά», όμως – ως γνωστόν - σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να προηγείται η «δημοσιοποίηση»).
Αλλά, «επίδοξοι θύτες μας», θα υπάρξει και «δεύτερος αποδέκτης», να είστε σίγουροι γι’ αυτό.
Η υπόθεση θα «ελεγχθεί» κι από «άλλες Δυνάμεις». Μη Πολιτειακές.
Ναι, ξέρω τι σκέφτηκε ο νοσηρός νους σας αριστερά αστέρια της προπαγάνδας:

ώπα, νάτη η «φράση κλειδί», η «συγκεκαλυμμένη εντολή ενεργοποίησης». Προς ποιους άραγε να απευθύνεται; Τι «δράσεις και μέτρα»  άραγε αποσκοπεί να «ενεργοποιήσει»;

Ούτως εχόντων των πραγμάτων, θα σας πρότεινα πριν το επόμενο «αφιέρωμα στην Εθνικοπατριωτική Ελλάδα» (Ακροδεξιά το ονομάζετε εσείς – παρ’ ότι είναι, επιεικώς, αδόκιμος όρος) κύριοι «μεγαλοδημοσιογράφοι» και «μεγαλοσώουμεν» να διαλογιστείτε πάνω στο πως και με πόσους τρόπους ακριβώς (έμμεσα ή άμεσα) μπορούν να «πυροδοτηθούν κοινωνικές ρήξεις», «δράσεις κι αντιδράσεις» μέσα από το Λόγο, το Σώου και την Εικόνα, την «προκλητική δράση» και την «αμυντική αντίδραση». Γιατί προφανώς, σας διέφυγε το ότι κάποια στιγμή με τις ολέθριες αντεθνικές δράσεις σας το Εθνικό Μέτωπο θα «αναγκαζόταν να ακολουθήσει». Κι άσε τον κο Βενιζέλο να το βαφτίζει αυτό πολιτικάντικα ως «…εκκόλαψη του Αυγού του Φιδιού…»). (Στην τελική, αυτός ο ίδιος – που δήλωσε ότι «…δεν πρέπει να επιτραπεί μια τέτοια εκκόλαψη…», είναι ένας απ’ αυτούς που σύντομα θ’ αναγκαστούν να κηρύξουν τη Χώρα σε Κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης - με όλα τα «συνακόλουθα» (βλ. στρατιωτικοποίηση της κοινωνίας και (ανακλαστική) πατριωτικοποίηση της Ηγεσίας της») -  και όχι εμείς. Οι Πατριώτες απλά θα κληθούν – όπως γίνεται πάντα – να ηγηθούν όταν όλοι οι θρασύδειλοι θα φύγουν για τα Παρίσια για να σώσουν το τομάρι τους).

Οι υπαίτιοι των «Απειλών» θα πρέπει να εύχονται φυσικά να φτάσουν πρώτες οι επίσημες Πολιτειακές Αρχές σ’ αυτούς.
Διότι χρήσιμο είναι να γνωρίζουν ότι πληρούν όλες τις προδιαγραφές του «Άριστου Υποψήφιου για παραδειγματικό χειρισμό».
Είναι, όπως αντιλαμβάνεστε κάτι παραπάνω από απλό θέμα «γοήτρου» να βρεθούν και να «αντιμετωπιστούν όπως τους πρέπει», όποιοι και αν είναι «αυτοί και οι Πάτρωνες συνεργάτες τους» και αυτό ακριβώς θα συμβεί. Να είστε βέβαιοι γι’ αυτό «όλοι οι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο εμπλεκόμενοι».
Ο «εντοπισμός και ο παραδειγματικός χειρισμός» των «Ηθικών και έργω αυτουργών» των εν εξελίξει «απειλών» θα είναι ακριβώς ο «καταλύτης» που απαιτείται για να «περάσουμε ΟΛΟΙ (ένθεν κι ένθεν) σε μια Νέα Εποχή».
Αυτή που φοβάται το ετερόδουλο εθνοπροδοτικό Καθεστώς σας.
Και δεδομένων αυτών των «ιδιαζόντων συνθηκών», καλά θα κάνουν οι διάφοροι «αυθόρμητοι φτωχοδιάβολοι της τυχαίας εμπλοκής» να παραμείνουν στην άκρη, αφήνοντας το Πεδίο στους «Σοβαρούς Παίχτες».
Οπότε, καλά θα κάνετε και όλοι εσείς οι «μηντιακοί πάτρωνές» τους (δημοσιογράφοι και σώουμεν) να πάψετε να τους «κουρδίζετε» (εκ του ασφαλούς πάντα) και να τους εξαπολύετε κατόπιν για «τυφλά χτυπήματα» που φυσικά στο τέλος κανείς δεν μπορεί (ή «δεν επιθυμεί») να «συνδέσει» μαζί σας.
Καλό θα είναι να αναφερθούν κάποιες ελάχιστες λεπτομέρειες:

Τα «περιστατικά απειλών» παρατέθηκαν, μεταξύ άλλων, σε πρώην - πλην ικανό και καταξιωμένο - στέλεχος της ΕΥΠ καθώς και σε πρώην Υπουργό Δημοσίας Τάξεως για μια πρώτη «αξιολόγηση». Αυτή πήρε την μορφή του

 «Ναι μεν, αλλά». Ουδέν στάνταρντ, τίποτα ξεκάθαρο.

Και πως θάταν δυνατόν άλλωστε να υπάρξει ξεκάθαρη αξιολόγηση σε «έντεχνα θολό τοπίο»;
Το ζήτημα απέκτησε ιδιαίτερα «μελανή χροιά» όμως από τη στιγμή που ενεπλάκη και τρίτος (και ιδιαίτερα σοβαρός) «Παράγοντας Αξιολόγησης». Αξιωματικός της Αστυνομίας (και ταυτόχρονα ιδιαίτερα σεβαστός και αξιόλογος Διανοούμενος) έκρινε την υπόθεση εντελώς αντίθετα από τους δύο προηγούμενους. Την έκρινε ως «ξεκάθαρη» και δη «ιδιαιτέρως επικίνδυνη».
Για να τονίσει μάλιστα την επικινδυνότητα του ζητήματος και να φέρει (προφανώς) οπωσδήποτε αποτελέσματα η «φιλική προειδοποίησή» του επέλεξε την ώρα του γεύματος στην οικία του συνεργάτη μας (κι επί 20ετία φίλου του) κι ενώπιον της συζύγου και των παιδιών του δεύτερου να πει :

«…σταμάτα αμέσως να γράφεις στο Στόχο, κινδυνεύεις κι εσύ και η οικογένειά σου. Έμπλεξες σε βαθιά νερά που δεν είσαι σε θέση να κολυμπήσεις…»

Άγνωστο ποια είναι αυτά τα «Βαθιά νερά» και το γιατί «δεν πρέπει να τα ανακατεύουμε».
Ποιες «θέσεις» μας και σε ποια ακριβώς «θέματα» άραγε ενόχλησαν τόσο πολύ και ποιούς;
Προφανώς ο Συνεργάτης μας κι ο Στόχος με «κάτι Μεγάλο» έχουν βρεθεί «αντιμέτωποι» κατά την έρευνα και τις δημοσιεύσεις τους και «κάποιος ή κάποιοι» προσπαθούν να τους «σταματήσουν».
Το «τι και ποιοί είναι αυτοί» είναι θέμα χρόνου να βρεθεί. Είτε συνεργαστούν οι Αρχές και η Πολιτεία, είτε όχι, θα «ανακαλυφθεί». Αυτό τους το εγγυόμαστε. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα βρεθούν.
Να κάνει πάντως πίσω η εφημερίδα και οι συνεργάτες της δεν υπάρχει περίπτωση.
Θα συνεχίσουμε να «σκαλίζουμε» και να «αναλύουμε» τα «θέματα» που «ενοχλούν» με τον ίδιο «ενοχλητικό τρόπο» που το κάναμε μέχρι τώρα.
Ακόμη δε βαθύτερο, ακόμη οξύτερο.
Αυτό το υποσχόμαστε κατ’ αρχήν στους φίλους του Στόχου. Και κατά δεύτερον στους επίδοξους αντεθνικούς «Πραίτορες του Μεσονυχτίου».
(Άσε που η έρευνα του «Μελανού αυτού περίεργου θέματος» έχει και ερευνητικό/δημοσιογραφικό ενδιαφέρον).

Πρέπει να το χωνέψουν οι διάφοροι Οργουελικοί Πραίτορες, όποιοι κι αν είναι αυτοί κι απ’ όπου κι αν προέρχονται, πως απειλητικά μηνύματα του στυλ

 «Σκάστε αλλιώς θα έχετε άσχημα ξεμπερδέματα»

Δεν θα βρουν ανταπόκριση εδώ. Το αντίθετο. Όσο βαλλόμαστε από κάτι τέτοια, τόσο  βεβαιωνόμαστε ότι ακολουθούμε το σωστό μονοπάτι.
Επιπροσθέτως, μας πυροδοτούν «ενεργητικές διαδικασίες και  δομές» που χρειαζόντουσαν ακριβώς τέτοιες αφορμές για να υλοποιηθούν και να ενεργοποιηθούν. (Το τι μπορεί να σημαίνει τούτο αφήνεται στην γόνιμη φαντασία του κάθε «θεωρητικού και οργανωτικού ινστρούκτορά τους).
 Τους ευχαριστούμε λοιπόν γι’ αυτό.

Επειδή τέλος, εμείς λειτουργούμε τελείως διαφορετικά από τον μέσο πολίτη του είδους σας θα ενεργήσουμε ανάλογα και τώρα.
Αντί να «σιωπήσουμε και να πάψουμε να σκαλίζουμε» (όπως απαιτήσατε αλαζονικά κι αυτάρεσκα), θα δώσουμε στη δημοσιότητα αυτή την «Απειλή» προκειμένου όλοι να δουν το μέγεθος της δειλίας του συναφιού σας.
Προκειμένου να δει η Πολιτεία και τα Όργανά της άλλη μια απόδειξη του ότι ως Ελληνική κοινωνία βρισκόμαστε ήδη σε πολυμέτωπο Αμυντικό Πόλεμο και πρέπει επιτέλους να λάβει όλα εκείνα τα ενδεικνυόμενα Μέτρα Ασφαλείας για τους Πολίτες της και όχι μόνον για το Τζετ σετ αυτού του τόπου.

Προκειμένου επίσης, να έχει το Πατριωτικό Μέτωπο άλλη μια αφορμή να συνειδητοποιήσει πως όσο δεν χτίζει ένα Οργανωμένο, Ενιαίο και Συμπαγές Εθνικό Μέτωπο θα κινδυνεύει διαρκώς από τα πυρά των οργανωμένων αδίστακτων αντιπάλων του.

Θα είναι δε ευχής έργον κάποιοι εκ των Αρχών Ασφαλείας που έχουν γνώση των «κοινωνικοπολιτικών θέσεών» μας (συνεπώς μπορούν και να προσδιορίσουν τους  «επίδοξους θύτες» μας) να αναλάβουν και τις ευθύνες τους απέναντι σ’ αυτή την «προσωποποιημένη πλέον δυνητική απειλή κατά ζωής».
Εν κατακλείδι, οι κυρίως αρμόδιοι να «αξιολογήσουν τα στοιχεία» και να «αποφανθούν» εισηγούμενοι ή λαμβάνοντας το ένα ή το άλλο μέτρο ασφαλείας, είναι οι ίδιες οι Αρχές Ασφαλείας.
Όπως επίσης, είναι οι μόνοι που μπορούν να ανιχνεύσουν και να συμπεράνουν τυχούσα «μη – ελληνική» ταυτότητα (κι εκτός συνόρων προέλευση) των «απειλούντων», να προσδιορίσουν αυτούς και να προβούν στα ενδεδειγμένα μέτρα.

Σε κάθε περίπτωση, εάν κι εφόσον συμβεί κάτι «απευκταίο», κανείς δεν θα μπορεί να ισχυριστεί πως δεν ενημερώσαμε. Κάποιοι θα επωμιστούν «βαρύτατες ευθύνες» μετά από αυτό.
Για το τι άλλο μέτρο θα ληφθεί για την διερεύνηση και τον χειρισμό του ζητήματος καθώς και προς ποιες κατευθύνσεις θα κινηθούν αυτά, οψόμεθα…
Θα δείξει η «κινητικότητα» των επόμενων ημερών…