«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011

Στόχος, 2 Ιουλίου ‘09


Όταν οι Τούρκοι ανησυχούν…

Όπως πάντα : Αιγαίο vs Ανατολία

Ε, λοιπόν εκεί πέρα απ’ τον Σαγγάριο, στα βάθη της Ανατολίας, στα επιτελικά γραφεία των Τούρκων Πασάδων και της ΜΙΤ, κάπου στα έγκατα της γης θα πρέπει να εντρυφούν βαθύτατα στο «Στόχο».

Έχει αρκετούς μήνες που από τούτες τις σελίδες άρχισε να επικοινωνείται προς τους Έλληνες η Φιλοσοφία των «Γερακιών του Αιγαίου». Σε αντιδιαστολή φυσικά με τις δειλές και εθνοπροδοτικές κότες που επί δεκαετίες – πολλές δεκαετίες - μας διοικούν καταπνίγοντας κάθε νικηφόρα Πολεμική Παράδοση αυτού του Ιερού Τόπου.
Τονίζεται διαρκώς από τούτη τη σελίδα η  αναγκαιότητα να «Στρατιωτικοποιηθεί» η Ελληνική κοινωνία και να γεμίσει κάθε γειτονιά από «Γεράκια του Αιγαίου». Με δια βίου στρατιωτική εκπαίδευση και πολεμική ετοιμότητα, ψυχωμένα κι έτοιμα να υπερασπιστούν με κάθε τρόπο το έθνος τους και τα εδαφικά του συμφέροντα όντας μέλη μιας πανελλαδικά εκτεταμένης Πανστρατιάς.
Αμυντικά ή/και επιθετικά.
Φιλοσοφία που φυσικά αποστρέφεται μετά βδελυγμίας προδοτικές θέσεις τύπου «…η Κύπρος κείται μακράν…», «…η μικρά και έντιμος Ελλάς…», «…δεν διεκδικούμε τίποτα…», «…αποστρατιωτικοποιημένη Ελλάδα…», «…παραχώρηση εδαφών για να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια…».
Για τα Ελληνικά Γεράκια, για τα Γεράκια του Αιγαίου ούτε η Κύπρος, ούτε η Πόλη, ούτε ο Πόντος είναι μακριά, ούτε είναι αποδεκτό πως η Ελλάς θα είναι για πάντα μικρή και, ΝΑΙ διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν. Τις πατρογονικές μας Εστίες στη Μικρασία.

Για τα «Γεράκια του Αιγαίου» είναι άμεση ανάγκη να επαναληφθεί ΤΩΡΑ το «Θαύμα της Στρατιάς του Έβρου» το 1922 - 23. Όπως εκείνος ο ιδιοφυής, αποφασιστικός κι ακατάβλητος Στρατηλάτης ο Στρατηγός Πάγκαλος κατόρθωσε από τα ξεσκισμένα ρετάλια της Μικρασιατικής Καταστροφής να οργανώσει την «Χαλύβδινη Στρατιά Έβρου» που αν της το επέτρεπαν θα είχε επανακτήσει σε μια εβδομάδα Ανατολική Θράκη και Πόλη (γι’ αυτό κι έκαναν «ακαριαία πίσω ολοταχώς οι «αλαζόνες νικητές Τούρκοι» στη Λωζάνη), έτσι και σήμερα, θα πρέπει να επαναληφθεί το «Θαύμα» και η νωθρή, τρυφηλή Ελληνική Κοινωνία να μετατραπεί σε μια Χαλύβδινη Στρατιωτική Κοινωνία, ως γνήσιο τέκνο του Αρχέτυπου Πολεμικού Εαυτού της.

Αυτή εν συντομία είναι η «Φιλοσοφία των Γερακιών του Αιγαίου».

Και όπως φαίνεται δεν άρεσε καθόλου μα καθόλου στους Τούρκους Στρατηγούς.

Κάποιοι έκριναν λοιπόν «εκεί στα βάθη της Ανατολίας» (έχει σημασία η «γεωγραφική επισήμανση») πως «διαμορφώθηκε μια “κατάσταση” που εμπίπτει στα πεδία των Ψυχολογικών Στρατιωτικών Επιχειρήσεων».
Μια σοβαρή (κατά πως φαίνεται) κατάσταση που έπρεπε πάραυτα να «αντιμετωπιστεί» με τα «αντίστοιχα αντίμετρα».
Και τι έκαναν οι αθεόφοβοι Μεμέτηδες;
Πρόδωσαν  μέχρι και το «ιστορικό τους σύμβολο» που επί δεκαετίες (από Ατατούρκ μάλιστα) κι επίμονα πάλεψαν να το καθιερώσουν στην συνείδηση των Τούρκων πολιτών: το Λύκο.
Πάει ο Αρχέτυπος Λύκος της Μογγολικής Στέπας, απεβίωσε ως Σύμβολο.
Το Τμήμα Ψυχολογικών Επιχειρήσεων του Τουρκικού Στρατού προφανώς έκρινε πως για να αντιμετωπιστεί η Ελληνική Ψυχολογική Επιχείρηση  «Γεράκια» (αν είναι δυνατόν, λες και επεξεργάσθηκε κι εξαπολύθηκε από την αντίστοιχη Ελληνική Στρατιωτική Υπηρεσία κι όχι από ιδιώτες σαν του λόγου μας) χρειάζεται ένα «αντίστοιχο Σύμβολο».
Και τι σκαρφίστηκαν οι Τούρκοι Ψυχοϊνστρούκτορες Στρατιωτικοί ειδήμονες;

Εσπευσμένη αλλαγή «Συμβόλου», αναγκαστικά δε προσαρμοσμένου στην «Ελληνική Επίθεση».

Με γενέθλια «Έναρξη εφαρμογής της Τουρκικής Επιχείρησης» τα πεδία των Αεροναυτικών Πολεμικών Ασκήσεων κατά των Ελληνοκυπριακών Εθνικών Συμφερόντων.

Ιδού η σχετική δημοσίευση από το Βήμα του Σαββάτου 13/06/09 :

«…Η Αγκυρα, σε συνεργασία με τις τουρκικές δυνάμεις στην Κύπρο, προγραμματίζει στο μεταξύ από την Τρίτη (16/06/09) αεροναυτικές ασκήσεις ανοιχτά της Κύπρου με την ονομασία «Αετός της Ανατολίας» ως αντίποινα για τις πετρελαϊκές έρευνες…»

Η «Σημειολογία» της επιλογής τους είναι εμφανέστατη.
Όπως και η προσπάθεια να περάσουν ένα «Μήνυμα» (πλήρες Στρατηγικών Νοημάτων) προς Τούρκους και Έλληνες.
Με εκ των πραγμάτων όμως «Αμυντικό χαρακτήρα».
Ή πιο καλά «χαρακτήρα μαχών οπισθοφυλακής».

Στα «Γεράκια του Αιγαίου» αντιπαραθέτουν – τάχα – τους «Αετούς της Ανατολίας»…

«Ακολουθώντας» όμως – και δη «εμφανώς κακέκτυπα» - τις δικές μας δράσεις και δη, «καταϊδρωμένοι».
Περαστικά σας κύριοι, αλλά μην παίρνετε τόσο «βεβιασμένες» αποφάσεις όταν πρόκειται για «Ψυχολογικές Επιχειρήσεις».
Το μόνο που επιτυγχάνετε είναι να δείξετε τον «πανικό» σας. Και να μας επισημάνετε κατ’ αυτόν τον τρόπο το πόσο σοφή στρατηγική επιλογή αποδείχτηκε πως είναι η Φιλοσοφία των Γερακιών του Αιγαίου και η περιεχόμενη πρόταση «Στρατιωτικοποίησης της Ελληνικής Κοινωνίας».


Γκαφών συνέχεια…

Παρεμπιπτόντως, υποπέσατε και σε δεύτερη «Σημειολογική γκάφα».

Μέχρι τώρα επιμένατε στον «γεωγραφικό εντοπισμό σας» σε Ιωνία-Πόλη-Πόντο.
Παλαίψατε αιματηρά (και κτηνώδικα) αιώνες τώρα για να εδραιώσετε πότε με γενοκτονίες και πότε με διπλωματικές θρασύτατες ακροβασίες διεθνώς μια τέτοια «εικόνα».
Πρώτη φορά αναδεικνύετε την «Ανατολία» ως «Γεωγραφικό Προσδιορισμό» σας.
Οι Αρχαίοι μας Σοφοί πρόγονοι όμως – ναι, αυτοί που εσείς δεν έχετε και προσπαθείτε να καπηλευτείτε στην Ελληνική Μικρασία – είχαν μια παροιμία περί τούτου :

«…Γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέγει…»

Το «Αετός» που επιλέξατε, είναι ένα συνειδητά επιλεγμένο τρυκ. Ο «υπεύθυνος εμπνευστής και χαράκτης» μιας Ψυχολογικής Επιχείρησης επιλέγει ότι θέλει.
Καλά κάνατε και το επιλέξατε λοιπόν.
ΑΛΛΑ, το επιλέξατε «αμυντικά» για να το βάλετε «απέναντι στα Ελληνικά Γεράκια».
Με γειά σας με χαρά σας, έστω και καταϊδρωμένοι. (Ήθελα νάξερα όμως, βρε αθεόφοβοι, τι θα πείτε στο φανατικό Τουρκικό κοινό σας για το «Θάψιμο του Λύκου»; Θα πάθουν σοκ μπρε. Θα πέσουν να σας φάνε).

Αλλά το «Ανατολία» κύριοι θα είναι ο «Σημειολογικός τάφος» σας.

Μόλις παραδεχτήκατε διεθνώς το «που ανήκετε», «που είναι η θέση σας»:

Στην Ανατολία.

Αυτό λέτε στο λαό σας με την αψυχολόγητη αυτή και βεβιασμένη «Στρατιωτική-Ψυχολογική σας Επιχείρηση».
Ότι όχι μόνον δεν είστε Ευρωπαίοι (άρα, τι δουλειά έχετε στην Ευρωπαϊκή Ένωση;), αλλά κι ότι είστε γέννημα θρέμμα, αναπόσπαστο κομμάτι της «Βαθυτάτης Ανατολίας».
Αποδεχτείτε λοιπόν, τη ιστορική μοίρα και τις ρίζες σας κύριοι και φερθείτε ώριμα πριν καταστραφείτε από την οργισμένη εκδίκηση των πρώην αλλά και νυν υποδούλων σας.
Ρίξτε μια ματιά γύρω σας αλλά και εντός της επικράτειάς σας.
Οι Τουρκογενείς είστε μόλις επτά εκατομμύρια το πολύ.
Υπάρχει θέση για σας στην «Ανατολία του «Τουρκμενιστάν». Και χωράτε και σας θέλουν.
Εκεί είναι η θέση σας κι εκεί θα αποσυρθείτε αργά ή γρήγορα. Είτε με το καλό είτε με το άγριο.
Η Μικρασία ανήκει στους λαούς της. Κι εσείς δεν ανήκετε σ’ αυτούς.
Αντιθέτως, ένα μέγα τμήμα της ανήκει στην Ελλάδα.
Μεταξύ αυτών η Ανατολική Θράκη με την Πόλη, η Ιωνία και ο Πόντος. Και όχι μόνο.
Και θα ξαναβρεθούμε εκεί ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Είτε μ’ εσάς είτε χωρίς εσάς. Είτε με την συγκατάθεσή σας, είτε άνευ.
Επιδιώξατε να βάλετε ως Συμβολισμό έναν δήθεν «Αετό της Ανατολίας» απέναντι στα «Γεράκια του Αιγαίου», αλλά οι βεβιασμένες ηττοπαθείς ενέργειές σας απλά ενίσχυσαν καθοριστικά τα «Γεράκια» (ευχαριστούμε γι’ αυτό) κι άθελά σας (πλην «γκαφατζίδικα») θέσατε τον «Αετό» απέναντι στον «Γκρίζο Λύκο».
Καλά ξεμπερδέματα με τους «δικούς σας» κύριοι Πασάδες.
Ευχαριστούμε και πάλι για τα «Δώρα» σας.

Ακατανοήτων συνέχεια…

Κάτι που επίσης δεν γίνεται κατανοητό είναι το εξής :

Γνωρίζετε «κύριοι της Εργκένεκον» πως ο μόνος τρόπος για να «επιβιώσετε» και να επανακτήσετε την «Τουρκική Εξουσία» είναι μια διαρκής θερμή ρήξη με την Ελλάδα.
Όπως επίσης καλά γνωρίζετε πως κάτι τέτοιο για να επιτευχθεί απαιτεί να προκαλέσετε στην Ελλάδα ένα Perl Harbour, όχι συντριπτικό αλλά ικανής ισχύος ώστε να την «ταρακουνήσει» συθέμελα, να την ενεργοποιήσει πολεμικά και να την θέσει σε άμεση διαδικασία διαρκούς θερμής ρήξης με την Τουρκία.
(Βλέπεις, μια πιθανή «συντριβή» της Ελλάδας – όχι ότι μπορείτε, αλλά λέμε τώρα - θα εδραίωνε αυτοστιγμή στην Τουρκική Ηγεσία τους Τούρκους πολιτικούς, ενώ μια διαρκής θερμή ελληνοτουρκική ρήξη θα έφερνε και θα διατηρούσε στην εξουσία τους Τούρκους Στρατηγούς).
Τι πιο φυσικό και σύνηθες στην ιστορία από ένα Perl Harbour (σχεδιασμένο από εσάς αλλά εκτελεσμένο είτε πάλι από σας είτε από χίλιους δυο πιθανούς κι απίθανους «εκτελεστές») που θα σύρει εν ριπή οφθαλμού την Ελλάδα στην άκρως απαραίτητη για την επιβίωσή σας θερμή αντιπαράθεση με την Τουρκία;

Αναρωτιέται λοιπόν κάθε λογικός νους :

Γιατί άραγε δεν το έχετε «προκαλέσει» ακόμη αυτό το Perl Harbour της Ελλάδας;

Ή μήπως, παρακολουθούμε τα «προεόρτια»; Τις επίμονες προσπάθειές σας να προειδοποιήσετε τους «από δω μεριά του Αιγαίου» για το τι «μέλει γενέσθαι» και να προετοιμαστούν ανάλογα;

Πολλά «παράξενα» μαζεμένα…..

Πολλά…

Και η απάντηση της Ελληνικής Κυβέρνησης στις Στρατιωτικές πιέσεις της Τουρκίας;

Αποφασιστική και σφοδρότατη!

Η ακόμη μεγαλύτερη «μείωση» της στρατιωτικής δύναμης της Ελλάδας μέσα από μια τρομερής έκτασης μείωση της θητείας τον Αύγουστο!!!

Και η αντίδραση της Ελληνικής Στρατιωτικής Ηγεσίας σ’ αυτή την άθλια αντιστρατιωτική πολιτική;

Σφοδρότατη κι αυτή.

Σιγή Ιχθύος και Γιεσμεν των Ελλήνων Αξιωματικών προς τους εθνοπροδότες Έλληνες Πολιτικούς για την εγκληματική αυτή στρατιωτική απομείωση…

Θα τρελαθούμε στο τέλος.

Πιο πολλά κάνουν οι Τούρκοι στρατηγοί για την ασφάλεια της Ελλάδας απ’ ότι οι Έλληνες Πολιτικοί.

Βρε λες να πρέπει να κάνουμε πρόταση στον Μπουγιούκανιτ να αναλάβει πρωθυπουργός της Ελλάδας και να στρατιωτικοποιήσει την Ελληνική κοινωνία;

Στρατηγέ, έτσι και φτιάξετε παράρτημα της Εργκένεκον στην Ελλάδα με σκοπό την Στρατιωτικοποίηση της χώρας μου – μια και από τους δικούς μας καλοζωΐδες Λουφέδες προκοπή και χαΐρι δεν προβλέπω -  τίθεμαι στις διαταγές σας.

Επιτρέψτε μου τέλος δε να σας προτείνω να μην περιμένετε από άλλους να ξεκινήσουν την «Αντιτουρκική Διεθνή» (βλ. Τεύχος Στόχου 11/06/09), αλλά να πάρετε την πρωτοβουλία εσείς και η Εργκένεκον να την ιδρύσετε. Καθ’ ότι, εάν κρίνω από τις «πιέσεις» (sic!) των Τούρκων πολιτικών προς την Εργκένεκον, δεν σας μένουν και πολλά περιθώρια για να «επανακάμψουν» οι Στρατηγοί στην Τουρκική πολιτική από το να αρχίσει η Τουρκία να «πολεμά» για την επιβίωσή της.

Και μεταξύ μας, προτιμώ τους Στρατηγούς στον Τουρκικό θρόνο παρά τους Τούρκους Διπλωμάτες και Πολιτικούς.

Τότε μόνον θα ξεκαθαριστούν τα πράγματα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

Όταν θα έχουμε δύο ξεκάθαρα στρατιωτικοποιημένες χώρες ένθεν κι ένθεν με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τις «πιθανές γεωπολιτικές εξελίξεις» στην περιοχή μας.

Οτιδήποτε άλλο είναι εις βάρος των χωρών μας.

Και ο «Νοών νοείτω»…


Γεράκι του Αιγαίου