«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011

Στόχος, 20/05/10


Καλώς ήλθες εφέντη μ’

Οι 300 σε χαιρετούν

Καλως ήλθες πολυχρονεμένε μας Σουλτάνε και καλό ταξίδι πίσω στην Ιωνία…ε, χμ συχώρα με εφέντη μ’ ,ήθελα να πω στην Ανατολία.
Κι επειδή πολλά μας έχουν σούρει μέχρι τώρα οι δικοί μας οι νεομπέηδες για τη ζημιά λέει που κάνουμε στις αδελφοποιτίες σας με τις «ακραίες μας θέσεις», άιντε για να γίνει χαΐρι να κάμουμε κι εμείς ένα βήμα σα κειθε.
Όχι, μπρε, Σουνέτι δεν πρόκειται να δείτε ούτε στον ύπνο σας. Εμείς το «όπλο» μας το θέλουμε «καλυμμένο και καθαρό», έτοιμο για «χρήση» όπου δη.
Ε, λοιπόν ωρέ, για να βοηθήσουμε κι εμείς οι «κακοί αντιτούρκοι Πατριώτες» την Ελληνοτουρκική Προσέγγιση σας κάνουμε την παρακάτω πρόταση:

Οι Τούρκοι Πασάδες – και στα πλαίσια του Νεοοθωμανισμού Νταβούτογλου - να στήσουν ένα Διεθνές Στρατιωτικό Σώμα  πρώην «Οθωμανικών Κτήσεων».

Όχι Νεογενίτσαροι μωρέ, εκπολιτισθήκαμε πια. Όχι ανήλικα. Όχι μωρομαζέματα πλέον. Άστα στους  Αφρικανούς αυτά.
(Εξάλλου, είπαμε: μόλις η Ελλάδα αποκτήσει την «πρέπουσα ισχύ», εμείς είμαστε που θα δώσουμε γενναιόψυχα στους πολίτες σας την επιλογή να υιοθετήσουμε τα νήπιά σας μετατρέποντάς τα επίσημα σε Ευρωπαίους (Έλληνες) πολίτες. Αλλά έχουμε καιρό ως τότε).
Πάμε στο άλλο σχέδιο, που λέει «Έλληνες Ενήλικες Εθελοντές», δηλαδή, με πλήρη γνώση του που πάνε και του τι θα υποστούν και θα πράξουν.

Να οργανώσουν λοιπόν οι κύριοι Πασάδες και οι Σοφοί σας του Τμήματος Ψυχολογικών Επιχειρήσεων ένα Στρατιωτικό Σώμα 300 Ελλήνων και να καλέσουν  Έλληνες Εθνικιστές να το επανδρώσουν.

Κλείστε το στόμα όμως γιατί τέτοια ζέστη που κάνει στα υπόγειά σας εκεί στην Ανατολία, θα χάψετε και καμιά μύγα, μωρέ.
Αφού καλά το ξέρετε ότι οι Έλληνες Εθνικιστές έχουν βάλει σκοπό να συμβάλλουν καίρια στην Στρατιωτικοποίηση της Ελλάδας και απαραίτητο βήμα προς τούτο είναι η οργάνωση ενός Ανεξάρτητου Εθνικιστικού Στρατού που δεν θα ελέγχεται από τους εθνοπροδότες πολιτικούς μας.
Κι αυτό είναι κάτι που θα γίνει ούτως ή άλλως, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Είτε βοηθήσει ο Θεός σ’ αυτό είτε ο Διάβολος. Είτε το κάνουμε μόνοι μας, είτε με την βοήθεια Τούρκων, Ισραηλινών, Κούρδων, Ρώσων, Αρμενίων, Άγγλων, Μπόερς, Αμερικάνων ή Ιρανών, Παλαιστινίων ή Κινέζων ή όποιου άλλου ήθελε – για δικούς του λόγους, αδιάφορο ποιοι είναι αυτοί - να συμβάλλει σ’ αυτό.
Ποιο θα είναι το «διακύβευμα»;
Ω, ελάτε τώρα, σκεφτείτε «λίγο ασύμμετρα», σκεφτείτε «λίγο πιο παράξενα», λίγο «πιο αντισυμβατικά».
Να, πως το κάνετε ας πούμε όταν έρχεστε ολόκληρη Αυτοκρατορικών διαστάσεων Αποστολή – στην πιο αδύναμη στιγμή της Ελλάδας – για να χαϊδέψετε τ’ αυτιά (και όχι μόνον) των δειλών κοψομέσηδων πολιτικών και κοτζαμπάσηδών μας την ίδια στιγμή που απειλητικά, αλαζονικά και θρασσύτατα τα μαχητικά σας φωτογραφίζουν τουρίστριες πάνω από την Ακρόπολη;
Να, ένα τέτοιο πράγμα.
Ε, μα δεν μπορώ να υποθέσω πως μια τόσο «απαιτητική, ασύμμετρη και αντισυμβατική πολιτική» εκπορεύεται από απλούς πολιτικούς. Πώς να το κάνουμε;
Δεν μου το βγάζει κανείς απ’ το μυαλό πως Δ/νση Ψυχολογικών Επιχειρήσεων του Τουρκικού Επιτελείου, Τουρκικά Ισλαμικά Τάγματα και Τουρκική Κυβέρνηση είναι ένα και το αυτό. Κι ας τσακώνονται - δήθεν - Κεμαλιστές και Ισλαμιστές. Σαρξ εξ Σαρκός τους ο «Θεωρητικός Νταβούτογλου» και οι μαθητές του (Εκτελεστικοί πλην Επικοινωνιακοί) Γκιούλ και Ερντογάν.
Αφού λοιπόν, αυτοί οι ικανότατοι Τεχνοκράτες Νεογκαίμπελς χειριστές ψυχών εκεί μέσα στο Τουρκικό ΓΕΣ   νοιώθουν τόσο σίγουροι για την Πολιτική τους και την «Επικοινωνιακή Ισχύ» που εκπέμπουν οι «Νεοοθωμανικές Γεωπολιτικές Προτάσεις» τους δεν θα πρέπει να διστάζουν μπροστά σ’ ένα τέτοιο «παράξενο αντισυμβατικό εγχείρημα».
Στα πλαίσια της Στρατιωτικής οργάνωσης κι εκπαίδευσης αυτού του Ελληνικού Σώματος θα έχουν άφθονες ευκαιρίες να κάνουν και το «ανάλογο φιλοσοφικό, ιδεολογικό breafing». Ή πιο ωμά, «πλύση εγκεφάλου».
Ω, ναι, αυτή είναι η σωστή έκφραση.
 Να επιχειρήσουν την «Μύηση των πλέον ακραιφνών Ελλήνων Πατριωτών» στο «Νεοοθωμανικό Αυτοκρατορικό Δόγμα». Ξέρει τώρα  η ΜΙΤ την δουλειά της. Θα έχει τη μέγιστη ευκαιρία να κάνει πράξη τα δόγματα του ΥΠΕΞ τους.
Εάν το επιτύχει, θα έχει στη διάθεσή της την μεγαλύτερη κοινωνικοπολιτική στήριξη – εν Ελλάδι – που θα μπορούσε ποτέ να ονειρευτεί το Τουρκικό Παρακράτος στους Νεοαυτοκρατορικούς του Γεωστρατηγικούς σχεδιασμούς.
Έλληνες Πασάδες, Ελληνικό Στρατιωτικό Σώμα στους κόλπους του Τουρκικού Στρατού μέχρι και κοινές στρατιωτικές επεμβάσεις μέσω του ΝΑΤΟ – ή και αυτόνομα μέσω «Ιδιωτικών Αμυντικών Μηχανισμών - σε όλη την υφήλιο.
Δελεαστικό, έτσι;
Να ένα υποψήφιο κατάλληλο σλόγκαν για την προπαγάνδα σας:

«Η προοπτική μιας νέας Μεγάλης Βυζαντινοοθωμανικής Αυτοκρατορίας θα είναι πλέον κοντύτερα από ποτέ».

Το’πα καλά μωρέ;
Τι; Σας ξένισε το πρώτο συνθετικό, το «Βυζαντιν». Βρε μπεζεβέγκηδες, μην γίνεστε χαϊβάνια μωρέ. Αφού καλά το κατέχετε ότι με τους πολέμους δεν τα βγάζετε πέρα με το Γιουνανιστάν.  Δεν κερδίσατε εσείς στην Μικρασία, εμείς χάσαμε. Από κωλοφαρδία κερδίσατε και το ξέρετε καλά. Που ξέρατε μωρέ όσο υποχωρούσατε επί δέκα χρόνια και κοντέψατε να βρεθείτε στο Μάτζικερτ ότι οι (αντίστοιχα) επί δέκα χρόνια νικητές Έλληνες θα κάνουν «Μυθικές Μαλακίες» στο τέλος; Ε; Η …Πυθία σας τόπε; 
Αλλά κι απ’ την ανάποδη. Ακόμη κι όταν κερδίζετε σας στοιχίζει πολύ, πάτε τριάντα χρόνια πίσω ύστερα. Κι αυτό επίσης το ξέρετε καλά. Ξεχάσατε πόσοι είχατε μείνει μετά τον Α’ παγκ. Πόλεμο; Ή ακόμη και μετά τα Μικρασιατικά; Ξεχνάτε πως ενώ είστε επτά φορές περισσότεροι (και μην ξεχνιόμαστε, Τουρκογενείς είστε μόλις το 10%  του πληθυσμού σας) έχετε ΑΕΠ (600δις Ευρώ) μόλις το διπλάσιο από αυτό της Ελλάδας (300 δις);
Άϊντε χαϊβάνια. Χαϊδέψτε μωρέ τ’ αυτιά των ρωμιών προσθέτοντας «προθέματα σαν το Βυζαντιν». Έτσι, κι αλλιώς, αυτό δεν κάνετε; Χάδια και θωπεύσεις δεν κάνετε στους Μαυροκορδάτους και τους Κοτζαμπάσηδές μας και μόλις αυτοί ξεχνιούνται και χαλαρώνουν ζαλισμένοι από τον Τούρκικο ναργιλέ, τους τον σφυράτε οθωμανικά πριν καν προλάβουν να πάρουν χαμπάρι;
Παρ’ όλα αυτά, να παραδεχτώ πως υπάρχει και η αντίθετη πιθανή ροπή που σας, ε χμ, «τσιτώνει».
Της αποτυχίας του φιλόδοξου project «Νεοοθωμανικοποίηση των Ελλήνων Εθνικιστών».
Και το αποτέλεσμα στο τέλος να είναι ένα άριστα εκπαιδευμένο και οργανωμένο Στρατιωτικό Σώμα Ελλήνων Εθνικιστών που θα έχει πλέον βάσιμες ελπίδες να μετατραπεί (βλ. προηγούμενα σημειώματα περί «Διεθνούς Ελληνικού Μισθοφορικού Στρατού») σε ένα Σώμα δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων επαγγελματιών – και οσονούπω βετεράνων – πολεμιστών). Δηλαδή, ένας Νέος Εθνικός Ανεξάρτητος Πατριωτικός Στρατός εκτός Ελλάδας και εκτός ελέγχου από την Ελληνική Πολιτεία.
Ε, τώρα τι να πούμε;
Αχ μωρέ μπίρομ. C’ est la vie.
Αλλά άϊντε, ακόμη και δω κάτι θα πάρετε. Τι θάναι αυτό; Ε, δεν θα χρειαστεί να το ψάξετε πολύ. Τόσα λεφτά τους πληρώνετε, θα διακρίνουν με τη μια τα «κέρδη» οι πονηροί Προπαγανδιστικοί Ψυχομετρητές των Υπηρεσιών σας.
Άλλωστε, τα «κίνητρα για την Στρατολόγηση των άλλοτε υπηκόων σας και νυν αντιπάλων», λογικά θα είναι πολλά. Οι «300» δεν θα έχουν να αντιμετωπίσουν βία, αίμα και πεταλώματα αυτή τη φορά. Αλλά την «Τουρκική Αυτοκρατορική Σαγήνη». Τις «Τουρκικές Σειρήνες». Το «Αυτοκρατορικό Δέλεαρ» μέσα από «χαϊδέματα αυτιών», «τιμές», «υψηλές αμοιβές», κλπ κλπ
Ε, τι στον Αλλάχ. Ακόμη κι αν δεν σας μείνουν όλοι – που σημειωτέον θα είναι άνευ «Τεχνικής υποστήριξης» εφόσον Ελληνικό Κράτος, Κοινωνία και Πολιτεία θα τους έχουν αποκηρύξει – δεν θα καταφέρετε να «δελεάσετε μερικές δεκάδες» ώστε να παραμείνουν και να επανδρώσουν το «Διεθνές Νεοοθωμανικό Αυτοκρατορικό σας Σώμα»;
Αποδεκτή απώλεια για μας προκειμένου να αποκτήσουμε το Εθνικιστικό Στρατιωτικό Σώμα μας.
Βεβαίως, εάν δεν επιτύχει «καθ’ ολοκληρίαν» το project «Νεοοθωμανική Μύηση» των Ελλήνων Πατριωτών, θα ξέρουν οι Αυτοκρατορικοί εγκέφαλοί σας πως ξύπνησαν έναν Δαίμονα. Πως συνέβαλαν στην οργάνωση κι εκπαίδευση ενός επικίνδυνου Ελληνικού Πατριωτικού Στρατιωτικού Σώματος (και το χειρότερο: «εμπειροπόλεμου» λόγω της «ακραίας εκπαίδευσης» που θα λάβουν) που θα αποτελείται από ορκισμένους εχθρούς τους και που ουσιαστικά θα είναι έτοιμοι να «δράσουν» τόσο εντός της Ελλάδας όσο όμως και εκτός.
Τι είδους δράση;
Ποιος ξέρει;
Σίγουρα πάντως, ένα τέτοιο «Ιδιόμορφο Πατριωτικό Ανεξάρτητο Στρατιωτικό Σώμα» (και δη «Εθνικιστικό») δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Ούτε προφανώς και θα μοιράζει λουλούδια στα οδοφράγματα.
Θα μπορούσε ας πούμε να μετατραπεί σε Ιδιωτικό Ελληνικό Μισθοφορικό Διεθνές Σώμα και να κάνει πράξη όλα αυτά που με άφθονες λεπτομέρειες περιγράφηκαν στα προηγούμενα σημειώματα.
Ή ας πούμε Σώμα Εθνικής Ασφάλειας – εν είδη Πολιτοφυλακής - που θα ενεργοποιηθεί κοινωνικοπολιτικά εντός Ελλάδας.
Τέλος πάντων, πολλά έχουν αναπτυχθεί σε προηγούμενα άρθρα. (Τι; Να βρεθεί αυτό το Σώμα στα Βουνά του Κουρδιστάν; Μπαα, δεν μας θέλουν οι Κούρδοι. Το ξέρετε δα πως τους προτάθηκε επανειλημμένα από Έλληνες Πατριώτες μα οι Κούρδοι «αδιαφορούν». Μας το κρατάνε μανιάτικο, λέει, σαν ανώριμα πεισματάρικα παιδιά επειδή κάποιοι προδότες ανεγκέφαλοι δικοί μας Πολιτικοί Ηγέτες τους πρόδωσαν πριν δέκα χρόνια. Ή, αυτό είναι το πρόσχημα, τουτέστιν, είναι μάλλον αποφασισμένοι να τα βρούνε μαζί σας – όπως πάντα στην ιστορία – συνεπώς δεν επιθυμούν πραγματικά να κερδίσουν τον πόλεμο εναντίον σας, παρά μόνον να συντηρούν τη διαμάχη σας, έτσι, για να έχουν κάτι να διαπραγματεύονται).
Άγνωστες οι Βουλές της Μοίρας, του Θεού και του Αλλάχ.
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα κύριοι των Ψυχολογικών Επιχειρήσεων.
Θα ρισκάρετε;
Εδώ είναι οι Έλληνες Εθνικιστές. Στρατολογείστε τους στο Αυτοκρατορικό σας Όραμα.
Δεν μπορείτε να πείτε. Είναι κάτι που – έστω και με  παρά φύσιν τρόπο - εξυπηρετεί τόσο τα σχέδια των Στρατηγών σας, όσο και τους  Νεοοθωμανικούς αυτοκρατορικούς σχεδιασμούς σας.
Τώρα, αν ταυτόχρονα θα εξυπηρετήσει και σκοπούς του Ελληνικού Πατριωτικού Μετώπου, έτερον εκάτερον.
Αυτό έλειπε, να μην έχουμε και μεις κάποιο «Ισχυρό Γεωστρατηγικό Αντάλλαγμα» για τόσο μεγάλο ρίσκο. Το ξέρετε άλλωστε πως οι «300» θα χαρακτηριστούν με συνοπτικές διαδικασίες ως «Προδότες», έτσι; Θα περάσει καιρός για να δικαιωθούν. Θα υποστούν τα πάνδεινα από την κοινωνία τους και την Πολιτεία. Και για πρώτη φορά στην ιστορία μας οι πολεμιστές μας δεν θα πάνε σε μια μάχη με κίνδυνο να χάσουν την ζωή τους αλλά την «ίδια τους την Ψυχή» εγκαταλειμμένοι απ’ όλους τους δικούς τους στην Πατρίδα.
Για όλα αυτά λοιπόν, χρειάζεται ένα «Ικανό Αντάλλαγμα». Όπως ας πούμε, το «Πρόπλασμα ενός ισχυρού Εθνικιστικού Στρατού».
Τι λέτε λοιπόν, θα οργανώσετε και θα εξοπλίσετε τους εχθρούς σας;
Αφού θέλετε ν’ ανακατεύεστε ασταμάτητα στα Ελληνικά χωράφια και επιχειρείτε διαρκώς την επαναπροσάρτησή μας (ή καλύτερα «αξονοποίηση/δορυφοροποίηση»;) με κάθε πονηρό, ανεπιτήδευτο κι επιτηδευμένο διπλωματικό τρόπο, δεν φαντάζομαι να διστάσετε μπροστά σε ένα τέτοιο ακραίο σύστημα «Μύησης» του αντιπάλου.
Θα είναι η Ελληνική Ψυχή 300 νέων Ελλήνων Εθνικιστών – σημειωτέον, «ανεκπαίδευτων κι αστήρικτων» από τις Ελληνικές Υπηρεσίες που αντιθέτως θα ασκήσουν και πιέσεις εναντίον τους - απέναντι στις στρατιές των δικών σας ακριβοπληρωμένων ινστρουχτόρων, διανοητών, ψυχοχειριστών κι εκπαιδευτών.
Και μην μου πείτε πως δεν κάνατε την σκέψη :

«…Αποκλείεται ν’ αντέξουν όλοι μια τόσο ακραία “Ειδική Ψυχολογική εκπαίδευση”. Θα μας μείνουν αρκετοί για να συμβάλλουν καίρια στην Τουρκική Προπαγάνδα του διεθνούς Νεοοθωμανικού Σώματος. Αλλά, ακόμη κι αν αντέξουν τις “Σειρήνες οι 300 Έλληνες”, μετά το τέλος της εκπαίδευσης πόσοι άραγε από αυτό το Σώμα θα είναι οι ίδιοι όπως ξεκίνησαν…;»

Ενδιαφέροντα ερωτήματα, έτσι;
Θα τους δώσετε υψηλή εκπαίδευση σε υψηλής στάθμης εξοπλισμό, πλούσια εμπειρία μάχης μαζί με τους δικούς σας κομάντος ανά την υφήλιο (υπό κάθε πιθανό «οργανωτικό ένδυμα»), άφθονες ώρες διαλέξεων γύρω από τις αυτοκρατορικές δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά σε μια Βυζαντινοθωμανική συνεργασία, ε, όπως και να το κάνεις, έχετε πολλές πιθανότητες επιτυχίας να «στρατολογήσετε τους πιο φανατικούς σας αντιπάλους».
Και τι στο διάολο. Μπορεί να αποστρέφονται το Νεοοθωμανικό Imperium, αλλά ποιος Έλληνας Εθνικιστής μπορεί να αντισταθεί μπροστά στην προοπτική ενός «Βυζαντινού Imperium»;
Ναι, ναι, ξέρω τι σκέφτεστε.
Κι αν επαναληφθεί πάλι το ’21;
Που μέσα στα δικά σας ασκέρια, στρατιωτικές ακαδημίες και πολέμους εκπαιδεύτηκαν αυτά τα ακατανόητα αγύριστα κεφάλια, οι κατοπινοί Έλληνες Οπλαρχηγοί που σας έδιωξαν από την Ρούμελη;
Ενώ τώρα, πέραν της απλής στρατιωτικής εκπαίδευσης που όλοι έχουμε λάβει, το Ελληνικό κράτος αρνείται να μας βοηθήσει να μετεξελιχθούμε σε Οργανωμένο Πατριωτικό Στρατιωτικό Σώμα με διεθνείς προδιαγραφές και διασυνδέσεις, ακριβώς,  για να μην προκαλέσουμε προβλήματα στους ανθελληνικούς σχεδιασμούς των εθνοπροδοτών κοτζαμπάσηδών μας.

Όντως, έχετε απόλυτο δίκαιο. Έχει μεγάλο ρίσκο ένα τέτοιο σχέδιο.
Αλλά τι στον Αλλάχ, κάθε Αυτοκρατορικός σχεδιασμός έχει και μεγάλα ρίσκα.
Μεγάλα βαπόρια, μεγάλες φουρτούνες, έτσι;
Άλλωστε, αν πιστεύετε τόσο πολύ στο Νεοοθωμανικό αυτοκρατορικό σας όραμα και στο πόσο ισχυρά μπορεί αυτό να εκπέμψει στην ψυχή των πρώην υπηκόων σας, τι σας κάνει να διστάζετε;
Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κερδίσετε.
Αλλά και να χάσετε, τι στο καλό. Θα έχετε συμβάλλει τα μέγιστα στην στρατιωτικοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας και κατ’ επέκτασιν Πολιτείας.
Αυτό δεν θέλουν οι Στρατηγοί σας;
Άρα, πάλι κερδισμένοι θα είστε Κεμαλιστές Νεοοθωμανιστές Πασάδες μου.
Χώρια που, αφού θα ιδρυθεί που θα ιδρυθεί αυτό το ευλογημένο «Ανεξάρτητο Ελληνικό Πατριωτικό Στρατιωτικό Σώμα», γιατί να μην το ιδρύσετε εσείς ώστε να έχετε έτσι και μια ευκαιρία να το «ελέγξετε» από «γεννησιμιού» του;
Τι θα περιμένετε;
Να το αναλάβουν τίποτα Ισραηλινοί, Αρμένιοι, Κούρδοι ή Ρώσοι;
Και ξέρουν και κάτι ακόμη οι «Γεωστρατηγικοί Φωστήρες» σας:

«…Εάν υπάρχει έστω και μια πιθανότητα  να υπάρξει κάποιο είδος “στρατηγικής αξονοποίησης” μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, αυτή θα πρέπει να έχει υλοποιηθεί έγκαιρα, τουτέστιν,  προτού εξελιχθεί σε πράξη η Ελληνοτουρκική Σύγκρουση. Όσο ακόμη υπάρχει το “απόθεμα Ειρήνης” των τελευταίων 35 ετών. Εάν μέσω του Πολέμου αναζωπυρωθεί και γενικευθεί το ιστορικά απύθμενο  φονικό μίσος ανάμεσα στους δύο λαούς, δεν θα υπάρχει πλέον καμία μα καμία ευκαιρία για “Σχεδιασμούς αξονοποίησης”…»

Δεδομένου πως αυτή η «Σύγκρουση» δεν είναι καθόλου μακριά, φοβούμαι κύριοι πως θα πρέπει να «ρισκάρετε τα ρέστα σας» στην «Νεοοθωμανική Πολιτική Νταβούτογλου» που ούτως ή άλλως έχετε επιλέξει.

Άιντε λοιπόν.
Εδώ είμαστε.
Πρώτος εγώ. Και σας εγγυώμαι πως θα τους βρω και τους άλλους 299.
Για την ακρίβεια αδημονούν πολλοί περισσότεροι να ενταχτούν σ’ ένα τέτοιο «επίλεκτο Σώμα 300», τον Νέο Ανεξάρτητο Εθνικιστικό Στρατό που την κατάλληλη στιγμή «θα έχουν πολλά να κάνουν για την Ελλάδα. Πάρα πολλά».

Γεράκι του Αιγαίου