«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011

Στόχος, 21/10/10

Ώστε η Ελλάδα αποχριστιανίζεται Άγιοι Πατέρες…

Ξαφνικά ακόμη και οι «μεταναστόφιλοι» Ιεράρχες διαπίστωσαν στην Ιερά Σύνοδο Οκτωβρίου ότι τελικά, υπάρχει πρόβλημα.
Τώρα που καταργείται το υποχρεωτικό του μαθήματος Θρησκευτικών, που αλλοιώνεται σοβαρά το μάθημα ιστορίας στα σχολεία με υποβιβασμό της Βυζαντινής περιόδου, που κατεβαίνει ο Σταυρός από τους δημόσιους χώρους αποφασίσατε να «θορυβηθείτε» - έστω και «εν μέρει». Αν και αυτά ακόμη με το ζόρι έγιναν δεκτά από τους «σκληρούς Διεθνιστές Πασοκοσυριζαίους Ιεράρχες» που επέμεναν για «ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ». Αν είναι δυνατόν, ακόμη και τώρα!!!
Δηλαδή, όταν Ρεπούσηδες και Δραγώνες, Κουτσίκου και Διαμαντοπούλου άνοιγαν το αντεθνικό δρόμο γι’ αυτά τα αίσχη εσείς που ήσασταν Άγιοι Πατέρες;
Όταν διώκονταν η Νικοπούλου στην Θράκη από ανθελληνικά «έξωθεν και έσωθεν συμφέροντα» που ήσασταν;
Όταν αφαιρούνταν ο Σταυρός και η Σημαία από τις στολές των αστυνομικών, που ήσασταν;
Όταν έκλεινε τις Πύλες του Αγ. Παντελεήμωνα ο ανθέλληνας Ιερέας του Ναού κατάμουτρα στους διωχθέντες Έλληνες Πατριώτες, που ήσασταν; (Να σας θυμίσω εγώ: τον επιβραβεύσατε κι από πάνω προάγοντάς τον σε Επίσκοπο και στέλνοντάς τον εκεί που ακόμη κυματίζει η Γαλανόλευκη, στα Καλάβρυτα).
Τώρα που δεν έχουν αφήσει ξωκλήσι για ξωκλήσι και τάφο για τάφο αγύμνωτο οι μετανάστες, τώρα θορυβηθήκατε;
Όταν συμβάλλατε ΚΑΙΡΙΑ στο να πλημμυρίσει η Ελλάδα από μετανάστες που αυτομάτως τίναξαν την εγκληματικότητα στα ύψη δεν το σκεφτόσασταν;
Έφτυσαν αίμα οι Πατριώτες Αρχιερείς για να αναδείξουν ΕΓΚΑΙΡΑ τις παραμέτρους αυτής της διαπιστωμένης κατάστασης αποχριστιανισμού της Χώρας μας. Τουτέστιν, όχι μόνον κατά τις μέρες της Συνόδου αλλά καιρό πριν.
Κι αντί να γίνουν δεκτοί οι πατριωτικοί προβληματισμοί τους και να συνειδητοποιήσουν (οι «ενάντιοι») ότι η «αποχριστιανοποίηση» είναι η άμεση συνεπαγωγή της «αποεθνοποίησης» που εξελίσσεται συστηματικά κι επίμονα καιρό τώρα, τους κατηγόρησαν κι από πάνω για «ανάρμοστη Εκκλησιαστικά πολιτικολογία».
Υπομονή Άγιοι (Ιερωνυμικοί) Πατέρες.
Αφού ανταποκρίνεστε μόνον στα «τετελεσμένα αρνητικά γεγονότα» και ποτέ «Προδρομικά» όπως σοφότατα σας συνεστήθη από έμπλεους Ελληνορθόδοξου Πνεύματος και Φωτός Αδελφούς σας, να είστε σίγουροι ότι θα τα έχετε τα «τετελεσμένα» ως απώλεια της «μη-δράσης σας στα Εθνικά Ζητήματα». Ή αλλιώς, της «εσκεμμένης απραξίας» σας.
 Πχ Ένα Τζαμί απέναντι από την Μητρόπολη Αθηνών ή την Ι. Μονή Πετράκη.  Πόσο απίθανο θεωρείτε άραγε κάτι τέτοιο; Χρήματα άλλωστε υπάρχουν άφθονα. Να είναι καλά η Ουαχαμπίτικη Σαουδική Αραβία, η Νεοοθωμανική Τουρκία, το εξτρεμιστικό Ιράν, το Πυρηνικό Πακιστάν – και όχι μόνο. Ας είναι καλά εν γένει η Ισλαμική Διεθνής που ξέρει να καταλαμβάνει κάστρα. Ενώ εσείς φροντίσατε να λησμονήσετε την Βυζαντινή Ελληνορθόδοξη Αυτοκρατορική Πολεμική Παράδοση. Και κρατήσατε μόνον τον  «Φαναριώτικο Βυζαντινισμό».
Όσον αφορά στον απαραίτητο μεγάλο αριθμό Ισλαμιστών πιστών που θα δικαιολογούσαν τέτοια μεγαλεπήβολα εγχειρήματα που θυμίζουν την προκλητική ανέγερση Τζαμιού ακόμη και στο σημείο 0 των Δίδυμων Πύργων ουδέν πρόβλημα.
Ήδη υπάρχουν ατέλειωτες μουσουλμανικές ορδές στο κέντρο της Αθήνας. Κι όλο και περισσότερα στίφη εισβάλλουν καθημερινά στην έρμη χώρα μας.
Ο Φετουλάχ Γκιουλέν, ο Χομεϊνί της Τουρκίας να είναι καλά και τα Τουρκικά Ισλαμικά Τάγματα.
Εκατοντάδες ισλαμιστές λαθρομετανάστες μπαίνουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ από τον Έβρο. Κι αντί να κρυφτούν, ψάχνουν κι από πάνω τις Αρχές για να παραδοθούν!
Γιατί άραγε; Δεν νοιώθετε τάχα πως ίσως βάλατε κι εσείς το χεράκι σας σ’ αυτήν την «καταστροφική πλημμυρίδα» που πνίγει μέρα τη μέρα την Ελλάδα;
Οι Άγιοι Πατέρες της Θράκης ΜΑΣ – ιδίως - τι έχουν να πουν τώρα γι’ αυτό το Έγκλημα κατά της Πατρίδας που συντελείται καθημερινά;
 Εξακολουθείτε (πχ) Σεβασμιώτατε Άγιε Διδυμοτείχου να υποστηρίζετε (καλοπροαίρετα και υπό το πρίσμα μιας Χριστιανικής ανοικτής καρδιάς, δεν αμφιβάλλω) ότι «…Το πανάρχαιο ψηφιδωτό του λαού μας και των παραδόσεών μας χωράει, αντέχει και μερικές ψηφίδες διαφορετικού χρώματος.…» όπως χαρακτηριστικά και με μεγαλοθυμία αναφέρετε στην Καθημερινή της 03/02/10 (βλ. http://www.diavatirio.net/diavat/news.php?extend.6566 , αλλά και ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Διδ. & Ορεστιάδος όπως και http://www.ecclesia.gr/greek/dioceses/mitro_index.asp?mitra_id=12) ;
(Για να θυμίσουμε δε, εκείνη την δραματική για το Έθνος περίοδο αξίζει να θυμίσουμε ότι στην εν λόγω Καθημερινή αναφέρoνταν τότε ως εισαγωγή : «…Σε μείζον θέμα στο εσωτερικό της Ελλαδικής Εκκλησίας τείνει να εξελιχθεί το μεταναστευτικό. Η απόφαση της κυβέρνησης να προωθήσει νέες ρυθμίσεις για την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε νόμιμους αλλοδαπούς και τη δεύτερη γενιά μεταναστών και η διακριτική στήριξη που φαίνεται να παρέχει σε αυτές τις πρωτοβουλίες ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έχουν πυροδοτήσει αντιδράσεις στο εσωτερικό της Εκκλησίας. Ηδη οι «σκληρότεροι» της Ιεραρχίας, σύμφωνα με πληροφορίες, διαμηνύουν στην Αθήνα πως το ζήτημα θα πρέπει να εξεταστεί από το σύνολο των μητροπολιτών, ενώ ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος με επιστολή του καλεί τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο -η οποία συνεδριάζει σήμερα- να πάρει θέση για τις απόψεις που διατύπωσε πρόσφατα, μέσω της «Κ», ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος.

“Απαρχαιωμένες” απόψεις για τον Μεσσηνίας
«Η Εκκλησία από την ίδια τη φύση και την ταυτότητά της δεν μπορεί να εξαιρέσει κανέναν» είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, ο κ. Χρυσόστομος, χαρακτηρίζοντας απαρχαιωμένες τις απόψεις εκείνων που υποστηρίζουν ότι οι μετανάστες δεν έχουν θέση στην ελληνική κοινωνία…» )

 Συμφωνείτε – ελπίζω τώρα - Άγιε Πατέρα Διδυμοτείχου πως δεν μιλάμε πια για μόνο «μερικές  ψηφίδες» αλλά για εκατοντάδες χιλιάδες πλέον. Επίσημα άλλωστε δηλώνεται από τις Ευρωπαϊκές υπηρεσίες ότι το 90% των λαθρομεταναστών μπαίνουν στην Ευρώπη από την Ελλάδα. Και όλοι βεβαίως «μένουν εδώ» εφόσον, (περιέργως) εύκολα μπαίνουν αλλά είναι αδύνατον να «βγουν», είναι αδύνατον να περάσουν τα σύνορα προς Ευρώπη. (Εσκεμμένη Ελληνική πολιτική ενέργεια όπως δηλώνεται ξεκάθαρα μέσα στο εν λόγω άρθρο).
Να θυμίσω και το τι υπέστη πρόσφατα το Γαλλικό τηλεοπτικό συνεργείο από τους μουσουλμάνους  «τουρκικής επιρροής» στα Πομακοχώρια ΜΑΣ;
Να θυμηθούμε και τον ολέθριο για την Εθνική μας κυριαρχία ρόλο του Τουρκικού Προξενείου;
Τι να πρωτοθυμηθούμε για τον «αναβρασμό των μουσουλμάνων της Θράκης» και τον Τουρκικό δάχτυλο επ’ αυτών;
Την «Κεμαλική Βαριοπούλα 2» μήπως (βλ. Defencenet και «Στρατηγική» Οκτωβρίου ’10) που προετοίμαζε μαζική εισβολή στον Έβρο το 2003;
Κι όμως. Για την πλειοψηφία των Αρχιεραρχών μας, οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες είναι «φίλοι κι αδελφοί» μας!!!


Φωτιά…Μια σπίθα μόνο

Αναρωτιέται πραγματικά ο απλός Έλληνας Πατριώτης προς τι αυτή η «απέραντη υπομονή», αυτή η «Σιωπή» και «αργοπορία αντίδρασης» των Πνευματικών Ηγετών του Ελληνορθόδοξου Ποιμνίου.
Βλέποντας βεβαίως αυτό το «παράδειγμα των Ηγετών» του, ανάλογα αντιδρά και ο «απλός λαός». Με ραστώνη, έλλειψη εθνικών αντανακλαστικών, ανώριμα.
Πλην όμως (και σύμφωνα με τον Κ. Καστοριάδη στο «Είμαστε υπεύθυνοι για την ιστορία μας», εκδ. Πόλις)

«…τον Μάρτιο του'68 θα έλεγε κανείς με σιγουριά ότι ο γαλλικός πληθυσμός ήταν εντελώς αποχαυνωμένος. Όμως δύο μήνες μετά ήρθε ο Μάης...
Κανείς, ποτέ, δεν προέβλεψε μια κοινωνική έκρηξη ή μια ριζική αλλαγή στη στάση του πληθυσμού. Η ιστορία είναι δημιουργία…»

Άρα;

Όσο αποχαυνωμένος κι αν είναι ο Ελληνικός λαός, είναι τόση η «φλόγα της οδύνης και της οργής» που βράζει μέσα στους κόλπους της Ελληνικής κοινωνίας που αρκεί μια «απρόβλεπτη σπίθα» για να βάλει φωτιά στα πάντα.
Από πόσες πλευρές Άγιοι Άρχοντές μου πιστεύετε ότι θα μπορούσε να μπει αυτή η «σπίθα»;
Πόσοι άραγε - πιστεύετε εσείς - ότι καραδοκούν να βάλουν αυτή την «σπίθα»; Λίγοι ή απίστευτα πολλοί;
Άλλωστε, δεν έχουμε παρά να αναλογιστούμε

«…τι κοινό είχαν όλες οι αυτοκρατορίες ανά την υφήλιο και την ιστορία κατά το στάδιο της πτώσης τους…;»

Τι άλλο;

Άπληστους διεφθαρμένους κυβερνήτες και άρχουσες ελίτ, ασύδοτη φοροεισπρακτική πολιτική και αδίστακτους φοροεισπράκτορες. Συνεπικουρούμενοι βεβαίως απ’ όλους τους ποικίλους  βολεμένους επιτήδειους ημέτερους της Πολιτειακής και παραπολιτειακής Μηχανής υποστήριξης αυτού του διεφθαρμένου καθεστώτος.

Γιατί πχ να φυλάξει τα σύνορα ο ακριτικός πολίτης του Βυζαντίου; Με τι διάθεση και πως άλλωστε να έχει εκεί το νου του όταν αργοπεθαίνει μέσα στην φτώχεια του εγκαταλελειμμένος και κυνηγημένος από την διοίκηση (Κεντρική και τοπική) του ίδιου του κράτους του;
Δυστυχώς, αποδείχτηκε ιστορικός κανόνας που με το πέρασμα των αιώνων μετατράπηκε σε αμείλικτο αρχέτυπο

… Όταν τίθεται πια θέμα «επιβίωσης» για τον πολίτη, έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους κυβερνώντες και μίσος για την χώρα του,  παύουν να υφίστανται φιλοπατρίες και εθνικοπατριωτικοί αλτρουϊσμοί.

Τότε ακριβώς είναι η στιγμή που τα σύνορα «γυμνώνονται» και γίνονται ευάλωττα.
Και τότε ακριβώς είναι που οι επίδοξοι εισβολείς επιλέγουν να κάνουν την κίνησή τους με πεμπτοφαλαγγίτικες μεθόδους.
Άλλωστε, το μόνο που έχουν να κάνουν για να προσαρτήσουν την εν λόγω περιοχή είναι απλώς να προσφέρουν στον γηγενή χειμαζόμενο πληθυσμό την φροντίδα που δεν του παρέσχε η κυβέρνησή του. Πχ Μια ιδιαίτερα χαμηλή φορολογία, τοπική ανάπτυξη (ενίοτε μέχρι και τρόφιμα, νερό και ενέργεια), παιδεία, πολιτισμό, αδιάφθορη δικαιοσύνη, εσωτερική ασφάλεια, αποτελεσματική άμυνα. (Τουλάχιστον στην αρχή της «κατάληψης», εφόσον στην πορεία όλα αλλάζουν καθώς η διαφθορά είναι πανταχού παρούσα στην Ιστορία).
Και τότε ο πολίτης απλά στέλνει στον διάολο τους κυβερνήτες του, εξεγείρεται και αυτομολεί στον εισβολέα. Ακούγοντας την οργή του και την πείνα του. Τόσο απλά και τόσο ωμά. Αυτό εφάρμοσαν εν πολλοίς οι Άραβες και οι Ωθωμανοί. Και τους βγήκε. Γιατί να μην το ξαναπαίξουν και τώρα λοιπόν;
Πόσο ασφαλή άραγε νοιώθουν τα πράγματα σήμερα οι τωρινοί άπληστοι φορομπήχτες άρχοντές μας;
Τα κατάφεραν άριστα καθώς φαίνεται στην «έξωθεν ανατεθείσα αποστολή» τους.


Αναζητώντας μια Νέα Ορμή

Η Ελλάδα ως Έθνος βρίσκεται σε ιστορική υποχώρηση διαρκείας.
Ο Λαός μας βρίσκεται σε διαδικασία απώλειας της Εθνικής του Συνείδησης. Λαός βεβαίως χωρίς Εθνική Συνείδηση δεν μπορεί να υφίσταται. Εξαφανίζεται. Διανύουμε δυστυχώς τα τελευταία μέτρα αυτού του ξέφρενου χειμάρρου προτού καταλήξουμε στον αδυσώπητο καταρράχτη του Χρόνου.
Αν θέλουμε να υπάρχουμε και αύριο σαν Ελληνικό Έθνος, πρέπει ο Λαός μας πάρ’ αυτα να περάσει στην Αντεπίθεση. Πρέπει να ξαναβρεί την Ιστορική Ορμή του. Κι αυτό περνάει μόνον μέσα από την επιλογή μιας επιθετικής διαδρομής. Αυτή η εξέλιξη μπορεί να γεννηθεί μόνον μέσα από την πιο αρχαία διαδικασία αυτού του πλανήτη:

Την αναβάπτιση μέσα στο Αίμα. Ή, αλλιώς, «Πόλεμος πατήρ πάντων».

Διότι τα «Πάτρια, οι Βωμοί και οι Εστίες, ο Τρόπος Ζωής και ο Πολιτισμός, η ίδια η ύπαρξη της Φυλής» προστατεύονται μόνον με θυσίες αίματος.
Ακόμη κι αν χαρακτηριστεί από την διεθνή κοινότητα ως «Ξυπνημένος Δαίμονας από τα Βάθη της Αρχαιότητας», η Φυλή μας πρέπει να ξαναβρεί το επιθετικό της πνεύμα. Πρέπει να πάψει να άγεται και να φέρεται σαν άβουλη μαριονέτα από τα νήματα των διαφόρων σύγχρονων ισχυρών. Πρέπει να ενεργήσει με πρωτοβουλία, επιθετικά, ασύμμετρα κι απρόβλεπτα. Και πάνω απ’ όλα αποφασισμένα και αδίστακτα. Πρέπει η Νέα της Πολιτικοκοινωνική Διεθνής Στάση να προκαλέσει ρίγη τρόμου σε κάθε «Επίβουλο».
Και τέτοια ρίγη από μία μικρή χώρα μπορούν να προκληθούν ΜΟΝΟΝ εάν πεισθούν οι πάντες ότι είμαστε διατεθειμένοι και ικανοί να βάλουμε φωτιά σε όλη την ευρύτερη περιοχή (Βαλκάνια, Μέση Ανατολή, Β. Αφρική, Καύκασο) και μαζί μ’ αυτήν στην παγκόσμια (δήθεν) ειρηνική τάξη πραγμάτων.

Αν δεν θέλουμε φυσικά να είμαστε η Γενιά που θα σφραγίσει γεμάτη όνειδος το Τέλος της Ιστορίας της Ελληνικής Φυλής. Μετά από χιλιάδες χρόνια! Τι αδυσώπητη μοίρα μας έλαχε αλήθεια!

Διότι, αφού η πλειοψηφία του λαού μας βρίσκεται σε χειμερία νάρκη, οφείλουν οι «αγρυπνούντες φύλακες», οι Πατριώτες του Λαού να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.
Οφείλουν να συγκεντρωθούν τα κατάλοιπα της Ιστορικής (Οιονεί) Ελληνικής Φάλαγγας και να ανασυνταχθούν σε μάχιμη ισχυρή δύναμη.
Κι αφού η επίσημη Ελληνική Πολιτεία είναι ένα κάστρο αλωθέν και παρμένο, η Ελληνική Φάλαγγα οφείλει να ανασυνταχθεί σε άλλα Κάστρα. Σε άλλες «Βάσεις». Σε πιο «υγιές περιβάλλον» που θα «βοηθάει, στηρίζει κι ενισχύει» αντί να «σαμποτάρει».

Χρειαζόμαστε κατά βάση μια άλλη Ελληνική Πολιτεία, έναν άλλον Στρατό, ένα άλλο Διπλωματικό Σώμα, μια άλλη κοινωνική στρατιωτικοποιημένη  οργανωτική Δομή, μια άλλη δικαιοσύνη . Μια «Αδελφότητα».

Που σημαίνει να βρεθεί συγκεντρωμένο ένα ιδιαίτερα μεγάλο σύνολο Πατριωτών – αποφασισμένων για όλα - σε κάποια «νευραλγική γεωστρατηγικά περιοχή».
Έχουν κατατεθεί στο παρελθόν προτάσεις όπως πχ ίδρυση Παροικίας στο κατάλληλο σημείο εκτός Ελλάδας πχ Ν. Αφρική και παράλληλη ίδρυση ισχυρού Ελληνογενούς Μισθοφορικού Στρατού που θα δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέτωπα. Αυτή η «Στρατηγική επιλογή» θα εξασφαλίσει όλα όσα χρειάζονται για την ισχυροποίηση της Οργανωμένης αυτής Ομάδας.
Θα μπορούσε επίσης να είναι η οποιαδήποτε χώρα της Αφρικής που θα δεχόταν να στηρίξει ένα τέτοιο εγχείρημα. (Προφανώς και κάποιο δικό της συμφέρον θα εξυπηρετούσε κάτι τέτοιο).
Κάλλιστα επίσης θα μπορούσε να είναι η Κύπρος ή το Κόσοβο ή η Βοσνία ή το Ιρακινό Κουρδιστάν ή η Αρμενία ή η Χερσόνησος της Κριμαίας ή η Ρωσική Άπω Ανατολή ή η Τσετσενία (οι Ρώσοι θα είχαν κάθε λόγο να μετατρέψουν αυτή την Ελληνική παροικία σε πανίσχυρη Στρατιωτική δύναμη), ή η Κινέζικη περιοχή των Ουϊγούρων Τούρκων, ακόμη ακόμη (σαν δεύτερη ισχυρή Βάση) και η Θράκη ή η «ήδη οπλισμένη στρατιωτικοποιημένη Κρήτη».

Γεγονός είναι πως αν επιλεγεί η «επιθετική διαδρομή» και  ξεκινήσει αυτή η «ζωντανή διαδικασία», πολλές γεωστρατηγικές προτάσεις κι επιλογές θα αναδειχθούν.

Αρκεί να ξεκινήσουμε επιτέλους.

Αρκεί να το πάρουμε απόφαση και να ξυπνήσουμε αυτόν τον Αρχαίο Δαίμονα.

Τώρα κι όχι αύριο όταν πλέον θα συρόμαστε αμυντικά από τις εξελίξεις και φυσικά βάση των αρχών του Σύγχρονου Πολέμου θα είναι πλέον απολύτως αργά.


Γεράκι του Αιγαίου