«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011

Στόχος, 25/11/10

Μέρος 3ο:

Υπερπληθυσμός….

Στόχος, η Γη των 500 εκ;

Άγνωστος «Χ» : Εξολοθρεύστε τους υπόλοιπους…


"....μια ακρίδα σε ένα χωράφι είναι μια ακρίδα...ακίνδυνη και χαριτωμένη..."
1,000,000 ακρίδες στο ίδιο χωράφι αντικειμενικά είναι καταστροφή....."

Τάδε Έφη … «Σύνδρομο της Ακρίδας»…..


Έχουν κατατεθεί κατά καιρούς – το «που» είναι ένα καλό ερώτημα - πολλά και διάφορα σχέδια ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού. Από politically correct έως εξαιρετικά ακραία.
Φυσικά, οι ίδιοι οι Εμπνευστές τέτοιων Σχεδίων υπερασπιζόμενοι τις προτάσεις τους ισχυρίζονται ότι απλώς «μιμούνται την ίδια την Γη» η οποία λειτουργεί χωρίς συναισθηματισμούς με μόνο κανόνα την «Επιβίωση» των Φυσικών της Οικοσυστημάτων με κάθε τίμημα.
Την ίδια Λογική επικαλούνται ακόμη και σε εξαιρετικά Ακραία «Μοντέλα Αντιμετώπισης της Πληθυσμιακής Κρίσεως» σαν το παρακάτω.

Έμπολα εναντίον Υπερπληθυσμού!!!


«…Ο μόνος τρόπος διόρθωσης του παγκόσμιου προβλήματος του Υπερπληθυσμού θα ήταν μια παγκόσμια πανδημία που θα κατόρθωνε να εξοντώσει ταχύτατα το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού…»

Πως θα ηχούσε στα αυτιά σας μια τέτοια «Δήλωση»;
Τι Άνθρωπος άραγε θα μπορούσε να «εκφέρει» τέτοια «Πρόταση»;
Τι ανταπόκριση άραγε, σε πόσους και σε ποιους θα μπορούσε να έχει μια τέτοια «Πρόταση»;
Εάν σκεφτήκατε πως πρόκειται περί περιθωριακών παρανοϊκών ανθρώπων, ακαλλιέργητων, αμόρφωτων, χωρίς επίπεδο, θεωρήσεων ως εκ τούτου ανάξιων λόγου, τότε μάλλον «βιαστήκατε».
Τα λόγια αυτά αποτελούν Επιστημονική άποψη και εκφράστηκαν δημόσια και με κάθε επισημότητα από κορυφαίο Επιστήμονα και στα πλαίσια εξίσου Κορυφαίας επιστημονικής Συνάντησης.
Για την ακρίβεια στο 109ο ετήσιο Συνέδριο της Aκαδημίας Eπιστημών που διοργανώθηκε 3 – 5 Μαρτίου 2006 στο Πανεπιστήμιο Lamar στο Tέξας των HΠA.
Τιμώμενο πρόσωπο του Συνεδρίου ήταν dr Eric R. Pianka, καθηγητής Ζωολογίας στο Τμήμα Εξελικτικής Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Τέξας και βραβευμένος ως «ο πλέον διακεκριμένος Eπιστήμονας της Πολιτείας» για το 2006.
Ο κορυφαίος αυτός λοιπόν Επιστήμονας πρότεινε από του Βήματος ως αποτελεσματικότερη λύση στο πρόβλημα του υπερπληθυσμού την εξόντωση του 90% των κατοίκων του πλανήτη με τον ιό Ebola Reston.
Και το πρότεινε σε μια «Επιστημονική Συνάντηση» που ουσιαστικά αποτελεί ένα είδος Think tank για την διαμόρφωση συνειδήσεων, κοινής γνώμης και πολιτικής.
Θέσεις του Dr Pianka αποτέλεσαν τα παρακάτω :

«…Mε αερόβιο Έμπολα, έχουμε θνησιμότητα 90% στους ανθρώπους. Σκοτώνοντας ανθρώπους. Σκεφτείτε το...».

«…Ξέρετε και η Γρίππη των πτηνών καλή είναι…»

«Kαι τα ορυκτά καύσιμα εξαντλούνται. Eπομένως, πιστεύω ότι ίσως θα έπρεπε να μειώσουμε (τον παγκόσμιο πληθυσμό) στα δύο δισεκατομμύρια, περίπου το ένα τρίτο του σημερινού πληθυσμού».

«…η παγκόσμια Kοινή Γνώμη δεν είναι ακόμα έτοιμη να ακούσει τα λόγια μου…»

«…προτείνω την στείρωση της συντριπτικής πλειοψηφίας των ανθρώπων…οι ευφυείς και προβληματισμένοι για το μέλλον του πλανήτη πολίτες κάνουν λίγα ή καθόλου παιδιά, με αποτέλεσμα να πολλαπλασιάζονται οι ηλίθιοι και αδιάφοροι άνθρωποι, που τεκνοποιούν χωρίς μέτρο! Η ευφυία και η οικολογική συνείδηση είναι κληρονομικό ζήτημα και όχι ζήτημα παιδείας, συνεπώς απαιτείται η φυσική απομάκρυνση των μη φυσικά χαρισματικών…»

«…η Γη δεν είναι σε θέση να διατηρήσει ζωή στο μέλλον χωρίς τη λήψη «δραστικών» μέτρων και μόνη εφικτή λύση θα ήταν η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού στο 10% περίπου των σημερινών του επιπέδων. Ο πόλεμος και οι λιμοί δεν επαρκούν… Aντίθετα, οι επιδημίες προσφέρουν τον πλέον αποτελεσματικό και ταχύ τρόπο για την εξάλειψη δισεκατομμυρίων (ανθρώπων) που θα πρέπει σύντομα να πεθάνουν, εάν είναι να βρεθεί λύση στην πληθυσμιακή κρίση….»

«…Tο AIDS δεν είναι αρκετά αποτελεσματικό, επειδή δρα υπερβολικά αργά…. η επικρατέστερη «υποψήφια» λύση για την εξόντωση του 90% του πληθυσμού φαίνεται να είναι ένα είδος μεταδιδομένου από τον αέρα ιού Έμπολα (Ebola Reston). Kι αυτό, εξαιτίας τόσο των υψηλότατων ποσοστών θνησιμότητας που παρουσιάζει (περίπου 90%), όσο και του γεγονότος ότι προκαλεί τον θάνατο μέσα σε λίγες μόνο ημέρες….»

(O Ebola Reston αποτελεί μετάλλαξη του θανάσιμου ιού Έμπολα. Ενώ ο Έμπολα μεταδίδεται μόνον μέσω επαφής υγρών, ο Ebola Reston μεταδίδεται κι από αέρος, γεγονός που του προσδίδει την υψηλή ταχύτητα μεταδοτικότητάς του. Τα θύματά του πεθαίνουν νοιώθοντας τα όργανα του πεπτικού τους συστήματος να «ρευστοποιούνται». Παγκόσμια επιδημία Έμπολα αποφεύχθηκε ως τώρα ακριβώς διότι σε μια μόνον εβδομάδα πεθαίνει ο ασθενής μην προλαβαίνοντας να μεταδόσει την ασθένεια. Αυτό το «πλεονέκτημα» φυσικά αναστρέφεται στην περίπτωση της «αερόβιας μετάδοσης». Σε αυτή την περίπτωση, η μετάδοση είναι ταχύτατη και μοιραία για τις κοινότητες των ανθρώπων).

«…η πρόκριση του Έμπολα για την ταχύτατη εξάλειψη του παγκόσμιου πληθυσμού δεν κρύβει σε καμία περίπτωση ρατσιστικές απόψεις…. παρόλο που ο συγκεκριμένος φονικός ιός ευδοκιμεί αυτή τη στιγμή μόνο στις αφρικανικές χώρες, σε αερόβια μορφή θα μπορούσε πολύ εύκολα να εξαπλωθεί στην Eυρώπη και την Aμερική από έναν και μόνο μολυσμένο επιβάτη αεροπλάνου. O Έμπολα δεν κάνει φυλετικές διακρίσεις… η μαζική εξάλειψη του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω κάποιας πανδημίας θα συμβεί εξαιρετικά σύντομα…»

Σύμφωνα με τον Dr Forest Mims, που κατέγραψε ως (διαφωνών) συμμετέχων τα εντός του Συνεδρίου τεκταινόμενα και κατήγγειλε τον Dr Pianka στις Αμερικανικές Αρχές ως «δυνάμει Βιοτρομοκράτη»,

«Όταν ο Dr Pianka τελείωσε τις παρατηρήσεις του, το κοινό χειροκρότησε. Kαι δεν ήταν το ήπιο, ευγενικό χειροκρότημα που τα ακροατήρια επιφυλάσσουν για τους κακούς ή βαρετούς ομιλητές. Ήταν ηχηρό, ζωηρό και ενθουσιώδες!».

Η παραπάνω Συνεδριακή Στάση θερμής αποδοχής των απόψεων Pianka υποδηλώνει ευρύτερη Ακαδημαϊκή Αμερικανική αποδοχή. Άλλωστε, μετά την δημοσίευση των απόψεών του ούτε το βραβείο του αφαιρέθηκε, ούτε διώχθηκε από τον Αντιτρομοκρατικό νόμο των ΗΠΑ, ούτε την πανεπιστημιακή του θέση έχασε, ούτε απαξιώθηκε από την Αμερικανική πανεπιστημιακή κοινότητα.
Κι αυτό κάνει τα πράγματα επικίνδυνα εάν σκεφτεί κανείς πως οι Επιστήμονες που αποδέχονται ή/και ασπάζονται τέτοιες απόψεις έχουν ταυτόχρονα πρόσβαση σε βιολογικά εργαστήρια και επικίνδυνους  ιούς και πειράματα. Αρκεί να θυμηθούμε τα περιστατικά «Άνθρακα» μετά τους Δίδυμους Πύργους.

Φυσικά, εκ των υστέρων και μετά τις ανάλογες έρευνες των Αμερικανικών Αρχών, δημοσιεύθηκαν «κατάλληλα διατυπωμένες δηλώσεις» επιστημονικών ιδρυμάτων, ατόμων και φορέων, links και «πηγές τεκμηρίωσης» εξαφανίστηκαν από το διαδίκτυο, ώστε να «καλυφθεί όλος αυτός ο κουρνιαχτός».

Όπως και να έχει όμως, το «Μήνυμα» πέρασε.
Τι θα μπορούσε να συμβεί άραγε στην Ανθρωπότητα εάν τέτοια Μηνύματα βρουν «ευήκοα ώτα» σε κάποιους Θρησκευτικούς Εσχατολογικούς Φονιάδες Ακτιβιστές τύπου Τζιμ Τζόουνς ή και σε τυχόν Οικοτρομοκράτες που διασπείροντας θανατηφόρους ιούς θα θεωρούσαν παρανοϊκώς πως εκτελούν «θεάρεστο» ή «Γαιάρεστο» Έργο;
Αρκεί να θυμηθούμε ότι προ δύο ετών η Ταϊβάν κατήγγειλε δημόσια πως ο SARS είναι τεχνητά κατασκευασμένος ιός που ξέφυγε από τα βιολογικά στρατιωτικά εργαστήρια της Κίνας. Εάν είναι αλήθεια κάτι τέτοιο, τότε σημαίνει πως κάποιος επιστήμονας του εργαστηρίου ίσως ενήργησε αυτόβουλα και δη εγκληματικά.


Το Τρίτο Σύνδρομο….
Ο Βάτραχος και το …καυτό νερό


Όλα αυτά μας φέρνουν εκ των πραγμάτων στο Τρίτο Σύνδρομο:
Το Σύνδρομο του Βατράχου και του Καυτού Νερού.
Εάν ρίξεις έναν βάτραχο κατευθείαν μέσα σε καυτό νερό αυτός ανακλαστικά θα προσπαθήσει με αγωνία και με όλες του τις δυνάμεις να βγει έξω από το καυτό νερό.
Εάν αντιθέτως, βάλεις τον βάτραχο σε ένα δοχείο με κρύο νερό και αρχίσεις να ανεβάζεις σταδιακά την θερμοκρασία τότε ο βάτραχος θα «αποπροσανατολιστεί», θα «βραχυκυκλωθεί» δε το ένστικτο αυτοσυντήρησής του με αποτέλεσμα να παραμείνει μέσα στο νερό και να βράσει μέχρι θανάτου.
Αυτό ακριβώς το Σύνδρομο βιώνει – με δική του ευθύνη - ο άνθρωπος αυτή την στιγμή.
Και την λύση δυστυχώς την δίνει ο πλανήτης από μόνος του….
Η εν εξελίξει κλιματική κατάρρευση σημαίνει καταστροφή των Οικοσυστημάτων…εξαφάνιση πόρων απαραίτητων για την επιβίωση των ανθρώπων….πείνα, δίψα, εξαθλίωση, πανδημίες, πόλεμοι, θάνατος…..
…Μείωση του Υπερπληθυσμού και αποκατάσταση της Ισορροπίας των Γήινων Συστημάτων για μια ακόμη φορά με τις «επώδυνες για τον άνθρωπο Αυτορυθμιστικές Μεθόδους της Γης»….
Για να αρχίσουν μετά όσοι επιβιώσουν για μια ακόμη φορά από την αρχή….
Άραγε το Ελληνικό Έθνος θα καταφέρει να είναι μέσα σ’ αυτούς που θα «επιβιώσουν»;


Η Γη των 500 εκ

Όσοι διαβαίνουν τα ποικίλα σκοτεινά μονοπάτια της «αντιπληροφόρησης» θα έχουν διαπιστώσει πως τα πολύ τελευταία χρόνια κάνει διαρκώς την εμφάνισή της η «Θεωρία των 500 εκ». Τι είναι αυτό;
Πολύ απλά, οι «Σχεδιασμοί κάποιων απροσδιόριστων Ομάδων Ισχύος» να επιβιώσουν μόνον 500 εκ κάτοικοι σ’ αυτόν τον πλανήτη.
Ή μ’ άλλα λόγια

«…αφού ο πλανήτης δεν αντέχει τόσο υπερπληθυσμό και άρχισε να λυγίζει, προτού μας καταστρέψει όλους, να εξολοθρευτούν κάμποσα δις υπερπληθυσμού και να επιτραπεί να επιβιώσουν μόνον αυτά τα 500 εκ ανθρώπων…»

Βεβαίως και το κεντρικό ερώτημα εδώ είναι:

«ποιες άραγε «Ομάδες Δύναμης» είναι ανακατεμένες σ’ αυτό»;

Συνωμοσιολογία;
Αρκεί να ξαναδούμε τα παραπάνω για να συνειδητοποιήσουμε πως κάθε άλλο παρά θεωρία συνωμοσίας είναι.
Ο πλανήτης όντως δεν αντέχει άλλο αυτή την αλόγιστη υπεργεννητικότητα του ανθρώπου. Κι αυτό είναι γεγονός αναμφισβήτητο. Κάποιοι προφανώς αποφάσισαν να πάρουν την τύχη του στα χέρια τους προτού το κάνει μόνος του ο ίδιος ο πλανήτης.
Το ερώτημα λοιπόν που λογικά ανακύπτει είναι :

«και ποια θα είναι η αναλογία του κάθε λαού μέσα σ’ αυτά τα 500 εκ»;

Και ποιος θα κρίνει και με τι κριτήρια – και βεβαίως θα εφαρμόσει - αυτή την αναλογία;
Και με τι μέσα και μεθόδους τάχα θα την εφαρμόσει; Προφανώς εξαιρετικά βίαια.
Κι ένας λαός των 10 μόλις εκ άραγε – ναι, εμείς οι Έλληνες – τι κάνει για να εξασφαλίσει την βιωσιμότητά του σαν Έθνος και στο μέλλον;
Αυτοί που έχουν στα χέρια τους την Εθνική Ασφάλεια του Έθνους δεν βλέπουν τον  παραπάνω κίνδυνο;
Δεν αντιλαμβάνονται ότι πρέπει ΑΜΕΣΑ, ΤΩΡΑ να ταρακουνήσουν την Ελληνική κοινωνία, να την ξυπνήσουν ώστε να κάνει τάχιστα τις κατάλληλες γεωστρατηγικές επιλογές που θα την θωρακίσουν από τους ασυνήθους και απίστευτης δριμύτητας κινδύνους που την απειλούν;
Ο εφιάλτης έχει ήδη αρχίσει. Το ζούμε καθημερινά.

Και σε τέτοιες ακραίες καταστάσεις η λύση ιστορικά ήταν πάντα η «ανακλαστική στρατιωτικοποίηση» της Ελληνικής κοινωνίας.

Η αφορμή γι’ αυτή την Γεωστρατηγική Εθνική Επιλογή ήταν πάντα το αδικοχαμένο Ελληνικό αίμα.

Αλλά σήμερα το έχουν προβλέψει προφανώς «κάποιοι» και φροντίζουν να μην δοθεί στο Ελληνικό Έθνος αυτή η «αφορμή» που θα το «ξυπνήσει».

Ποια θα είναι άραγε η «επόμενη Πράξη του Έργου»;

Γεράκι του Αιγαίου