«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011

Στόχος, 28/01/10


Πολιτοφυλακή: Από Κρήτη σε Θράκη


Στην Θράκη, πυκνώνουν οι ενδείξεις ότι οργανώνονται και εξοπλίζονται οι επίδοξοι (αυτοαποκαλούμενοι) Τούρκοι αυτονομιστές.
Το μοντέλο της Κύπρου, της Βοσνίας και του Κοσσόβου επαναλαμβάνεται με περισσό θράσος και στον τόπο μας.
Μόλις (και όταν) μάλιστα ψηφιστεί και η ελεύθερη απόδοση Ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες, τότε θ’ ανοίξει διάπλατα ο δρόμος σ’ αυτή την Κοσσοβοποίηση της Ελληνικής Επικράτειας.
Τόσο εδώ όσο και στη Ν. Βουλγαρία που αντιμετωπίζει, όχι απλώς ανάλογο, αλλά ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα – και που φυσικά θα επηρεάσει άκρως αρνητικά και τα του οίκου μας.
Είναι πασιφανής πλέον η ανάγκη να πυκνώσουν οι τάξεις των Ελλήνων Πατριωτών σε τούτη την ζωτική Ελληνική Μεθόριο.
Η Πολιτεία πρέπει να αναζητήσει τρόπους για να επιτευχθεί τούτο. Αλλά και οι Έλληνες Πατριώτες από την άλλη, δεν θα πρέπει να περιμένουν και πολλά από την – ως συνήθως - συστηματικά ραγιάδικη και εθελόδουλη συμπεριφορά των εθνοπροδοτών Ελλήνων Πολιτικών.
Θα πρέπει να το πάρουν απόφαση και να «αυτενεργήσουν» παίρνοντας πρωτοβουλίες.
Χρειάζεται εκτεταμένη Πολιτοφυλακή/Εθνοφυλακή και χρειάζεται τώρα.
Κι εκ των πραγμάτων, η Κρήτη φαντάζει ως το ιδανικό τμήμα της Ελλάδας όπου θα μπορούσε να ξεκινήσει η γέννηση της Πολιτοφυλακής.

Το Κρητικό Μοντέλο της «Ένοπλης Κοινωνίας των Πολιτών»

Μόνον ατσαλωμένη κοινωνία μπορεί να γεννήσει ατσαλωμένο στρατό.

Περί τούτου, αξίζει να δούμε τα «συμπεράσματα» ενός άσπονδου πρώην υποστηρικτή και κατοπινού πολέμιου της Ελληνικής «Φυλετικής Υπόστασης» :

 του Φαλμεράιερ


“…Εδώ βρίσκεται το μυστικό της νίκης της ημισελήνου πάνω στο χριστιανισμό της Ανατολής. Ο Έλληνας είχε ξεχάσει τελείως την πολεμική τέχνη. Και ο αγροίκος Τούρκος, όταν ξεσπάθωσε να κατακτήσει την κληρονομιά των Παλαιολόγων και των Κομνηνών, βρήκε μπροστά του έναν τρέμοντα, αλλά ελπίζοντα σε μια από θαύμα σωτηρία φοβισμένο αντίπαλο. Στο πέρασμα του χρόνου τα πράγματα είχαν αλλάξει τόσο πολύ, που οι εγγονοί των αρχαίων εκείνων ανδρών, οι οποίοι κάποτε στις Πλαταιές και στη Σαλαμίνα διαπληκτίζονταν ποιοι θα πρωτοπολεμήσουν για την ελευθερία του ανθρώπινου γένους, τώρα είχαν καταντήσει να πιστεύουν ότι θα σπιλωθούν αν έπιαναν τα όπλα για να επιδιώξουν να υπερασπιστούν μ’ αυτά την πατρίδα ενάντια στους βαρβάρους…”

Ιδιαιτέρως δε εύστοχα σχολιάζει η διαχείριση της ανωτέρω ιστοσελίδας επ’ αυτού :

«…Κάθε λέξη αυτής της παραγράφου μπορεί να προσδιορίσει την ολέθρια μετάλλαξη που οδήγησε στις σφαγές και τους εξανδραποδισμούς δεκάδων εκατομμυρίων γηγενών της Ανατολής από την μισάνθρωπη λαίλαπα. Ένα πέπλο λήθης και αυτοκαταστροφής έπεσε πάνω σε ελεύθερους ανθρώπους, μετατρέποντας τους σε “ποίμνιο” έτοιμο για σφαγή. Οι λατρευτικές συνήθειες έγιναν άκρατος μεσσιανισμός και η αυτοδύναμη, ορθολογική ύπαρξη έγινε “μετά θάνατον σωτηρία” καθιστώντας εύκολο το έργο των σφαγέων....

Κοινώς, «…σφάξε με αγά μου ν’ αγιάσω…»

(Ειρήσθω εν παρόδω, ο Φαλμεράιερ, από φανατικός υποστηρικτής της «φυλετικής καθαρότητας και γενεαλογικής συνέχειας των Ελλήνων» το 1827 – στο έργο του «Η Αυτοκρατορία της Τραπεζούντας» -  μετατράπηκε το 1830 σε φανατικό πολέμιο ανθέλληνα – είναι πολλά τα «γρόσια» Άρη!).

Η «κοινωνία μήτρα» του Στρατεύματος πρέπει να έχει ήδη προετοιμάσει τα μέλη της στην σκληραγωγία και τα όπλα προτού αυτά επανδρώσουν το Στρατό - για να κατακτήσει εκεί η Στρατιωτική ικανότητά τους ακόμη υψηλότερα επίπεδα απόδοσης.
Μια κοινωνία «Δάντηδων» είναι εκ προοιμίου αδύνατον να γεννήσει «Ατσαλένιο Στράτευμα».
Είναι καταδικασμένη να υποστεί αυτά που παραπάνω περιγράφει ο Φαλμεράιερ.
Στον δρόμο συνεπώς για την «στρατιωτικοποίηση» της Ελληνικής Κοινωνίας οφείλουμε να αναζητήσουμε τις ήδη υπάρχουσες «Στρατιωτικοποιημένες Νησίδες» της και χρησιμοποιώντας τις ως «βάσεις εκκίνησης» να επεκτείνουμε την Στρατιωτικοποίηση σε όλη την Ελληνική κοινωνία.
Πολλά έχει να καταμαρτυρήσει η δήθεν νεο(ψευδο)προοδευτική κοινωνία μας κατά του ένοπλου τρόπου ζωής των Κρητικών.
Να όμως που αυτός ο τρόπος ζωής είναι ότι πλησιέστερο διαθέτει σήμερα εν ζωή η Ελληνική κοινωνία από τον αρχαίο πολεμικό εαυτό της.
Και να που αυτός ακριβώς ο «Πολεμικός Εαυτός» του Γένους είναι που κατόρθωσε να μας φέρει σώους ως Έθνος μέχρι σήμερα.
Γι’ αυτό και είναι πολύτιμο στοιχείο που θα πρέπει να το περιφρουρήσουμε με νύχια και με δόντια – αντί να το διώκουμε αλόγιστα.
Θα πρέπει να ευλογούμε την τύχη μας ως Λαός που οι Κρητικοί – κυρίως, γιατί ευτυχώς και πολλές άλλες «κοινωνίες», έστω και σε μικρότερο βαθμό, ανά τη χώρα - κατόρθωσαν με θαυμαστό και αξιοζήλευτο πραγματικά πείσμα να διατηρήσουν αυτό τον τρόπο ζωής. Επίμονα κι ενάντια σε κάθε αντίθετη Πολιτειακή πίεση.
Σαφώς και είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες μετά βδελυγμίας οι ένοπλες επιθέσεις εμπόρων ναρκωτικών κατά των Δυνάμεων Ασφαλείας.
Άλλο αυτό όμως και άλλο να ισοπεδώσουμε τα πάντα και να αφαιρεθεί συνολικά ο οπλισμός από την Κρήτη.
Αντιθέτως, το Κρητικό Κοινωνικό Μοντέλο που έχει την συμβίωση με τα όπλα ως αναπόσπαστο στοιχείο του τρόπου ζωής τους θα πρέπει να «μπολιάσει ανάλογα» και την υπόλοιπη Ελληνική κοινωνία.
Για να επιβιώσει η χώρα από τις βιβλικής καταστροφικότητας εισβολές που την περιμένουν θα πρέπει να στρατιωτικοποιηθεί απ’ άκρου εις άκρον. (Αφομοιώνοντας φυσικά και την «αντίστοιχη στρατιωτική πειθαρχία που πρέπει να συνοδεύει μια τέτοια «οπλοφορία της Στρατιωτικοποιημένης Κοινωνίας»).
Και το πλησιέστερο «κοινωνικό  σημείο εκκίνησης» που διαθέτουμε είναι η σχέση των Κρητών με τα όπλα.

Η «Κρητική Εν όπλοις κοινωνία»

Από την μεριά τους όμως οι Κρητικοί συνέλληνες θα πρέπει να χαράξουν αυτοί – εφόσον προηγούνται εμπειρικά σ’ αυτό το Κοινωνικό Μοντέλο – τις «Οργανωτικές κοινωνικοστρατιωτικές διαδρομές» που έχει να βαδίσει και η υπόλοιπη χώρα.

Εξίσου σημαντικό «πρόβλημα» που οφείλουν να λύσουν άμεσα οι Κρητικοί είναι οι προδότες που τολμούν να θέσουν προβοκατόρικα ζητήματα αυτονομίας της Κρήτης. Ετούτοι θα πρέπει να τιμωρηθούν άμεσα, δραστικά και παραδειγματικά. Η κοινωνία της Κρήτης θα πρέπει να ξεκαθαρίσει, να ξεριζώσει αυτό το καρκίνωμα με δικά της μέσα, ως το ιδανικό πρόπλασμα μιας «Ευνομούμενης Στρατιωτικοποιημένης Κοινωνίας» που ξέρει να «αυτοσυντηρείται» και να στέλνει τα «κατάλληλα μηνύματα» προς «πάσα κατεύθυνση». Μια και καλή. Άπαξ και δια παντός. Ουδείς δεν πρέπει να ξανατολμήσει να εγείρει ανάλογο ζήτημα – απόσπασης εθνικών εδαφών  - στο μέλλον.

Αυτό το «έργο Τιμής»  και αυτή η «Υποχρέωση Κάθαρσης» είναι εφάμιλλα «γδικιωμού» και ο νοών νοείτω.

Η Κρήτη δεν πρέπει να αφοπλιστεί. Αντιθέτως, πρέπει να γίνει ο «Οδικός Χάρτης» για τον πλήρη εξοπλισμό και στρατιωτικοποίηση όλης της χώρας. Όλων των Ελλήνων (Πατριωτών) πολιτών.
Τα όπλα των Κρητών θα πρέπει να νομιμοποιηθούν και να συγκροτήσουν όλοι τους εκτεταμένους σχηματισμούς ένοπλης Πολιτοφυλακής – Εθνοφυλακής που θα είναι γνωστοί στην Πολιτεία και από την οποία θα «άρχονται».

Η Κρήτη πρέπει να μετατραπεί στο «ιδανικό κοινωνικό εργαστήριο» όπου θα επεξεργαστούμε τη φόρμουλα μιας Νέας ισχυρής στρατιωτικοποιημένης Ελληνικής κοινωνίας.
Μιας «Νέας Σπάρτης» μπολιασμένης από μια «Νέα Αθήνα», μια «Νέα Μακεδονία», μια «Νέα Ιωνία».
Κι εδώ αξίζει να θυμόμαστε πως οι Κρητικοί αναγκάστηκαν να αντιμετωπίσουν «άοπλοι» (κι εν πολλοίς αποτελεσματικά) την Γερμανική εναέρια απόβαση το ’40 επειδή οι πολιτικοί των Αθηνών της εποχής, έτσι αλόγιστα αποφάσισαν.
(Καλός ο Μεταξάς και το εθνοσωτήριο έργο του επί της έγκαιρης στρατιωτικοποίησης της χώρας  αλλά να αναγνωρίζουμε και τα λάθη).
Αρκετά πια όμως.
Ας μην επιτρέψουμε να ξανασυμβεί τέτοια Φονική Απόβαση σε κανένα «μη εξοπλισμένο» σημείο της χώρας.
Και δυστυχώς, οι Πολιτικοί αυτό επιδιώκουν.
Τον αφοπλισμό της Μεθορίου και κατόπιν όλης της χώρας.
Οι Ελεύθεροι Έλληνες Πολίτες Πατριώτες ας μην το επιτρέψουν.

 Με «κάθε τρόπο».

Το μοντέλο του ένοπλου πληθυσμού της Κρήτης θα πρέπει να επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα.
Αυτό θα είναι ένα σημαντικό βήμα προς την απαραίτητη «Στρατιωτικοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας».
Εκεί λοιπόν, στην ηρωϊκή πολεμική Κρήτη θα πρέπει με «κάποιον τρόπο», από «κάποιους» να οργανωθούν υποδομές εκπαίδευσης. Εκεί θα πρέπει να συρρεύσουν οργανωμένα οι Έλληνες πατριώτες.
Από την άλλη, το «ένοπλο Κρητικό κοινωνικό μοντέλο» θα πρέπει να «αποκαθαρθεί» από τα «αγκάθια» του.
Είναι απαράδεκτες οι επιθέσεις ενάντια στις Δυνάμεις Ασφαλείας. Αυτό είναι ένα στοίχημα που οι ίδιοι οι Κρητικοί θα πρέπει να κερδίσουν με «κάποιον τρόπο». 
Ακόμη και με απόδοση «λαϊκής Έσχατης δικαιοσύνης» προς όποιον «άγγιξε Εθνικές Πολιτειακές Ένοπλες Δυνάμεις».
Η ελεύθερη οπλοφορία θα πρέπει να συμβαδίζει με την συνεργασία με τις Δυνάμεις Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Θα πρέπει να υποτάσσεται πειθήνια στις εντολές τους και να μην σηκώνει «Μπαϊράκια».
Εάν κερδηθεί αυτό το στοίχημα, τότε ο δρόμος είναι ανοιχτός για την ίδρυση στην Κρήτη των πρώτων οργανωμένων Δυνάμεων Πολιτοφυλακής/εθνοφυλακής.
Και μετά, σε όλη την Ελλάδα.
Η εκτεταμένη αυτή δύναμη Πολιτοφυλακής θα πρέπει κατόπιν να λάβει (σοβαρά) οικονομικά κίνητρα για να εγκατασταθεί μόνιμα  στην Μεθόριο. Στα νησιά του Αιγαίου και στην Θράκη.
Ως νέοι Ακρίτες, αυτοί και ο οπλισμός τους.
Με πλούσια κίνητρα εκ της Πολιτείας.

Διώξτε τους επιτέλους…

Η «επίσημη» Πολιτεία των εθνοπροδοτών πολιτικών αρνείται να απελάσει τους Ισλαμιστές που στην Θράκη ενεργούν ενάντια στην Ελλάδα και την εδαφική της ακεραιότητα.
Ως εκ τούτου, η ευθύνη πέφτει στους ώμους των πολιτών για μια ακόμη φορά να περιφρουρήσουν τα Εθνικά μας Συμφέροντα.
Έλληνες Πατριώτες θα πρέπει να σύρουν στα Ελληνικά Δικαστήρια αυτούς τους Ισλαμιστές που αυτοαποκαλούνται Τούρκοι και λειτουργούν ως Ξένη Πέμπτη Φάλαγγα, με το ερώτημα της στέρησης των Πολιτικών τους Δικαιωμάτων και της απέλασής τους από τη χώρα.
Ξανά και ξανά και ξανά….και όσο χρειαστεί απανωτά…
Οι Έλληνες Δικαστές θα πρέπει να αρθούν στο ύψος των Εθνικών τους υποχρεώσεων και να καλύψουν με τις θαρραλέες καταδικαστικές αποφάσεις τους  αυτό το εγκληματικό κενό της αντεθνικής δράσης των κατά συρροήν εγκληματούντων Ελλήνων (;) πολιτικών.

Κι ενόψει του …. «Νεοταξίτικου Καλλικράτη»…

Αναρωτιέμαι…

Μήπως θα έπρεπε αυτά τα δύο «ζωτικά Κάστρα» της Ελλάδας, την Θράκη και την Κρήτη να τα έχουν πάση θυσία στα χέρια τους οι Έλληνες Πατριώτες;

Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να μεταφέρουμε όλοι μας τα πολιτικά μας δικαιώματα «εκεί» προκειμένου να εκλέξουμε Εθνικιστές Περιφερειάρχες και Δημοτικούς Άρχοντες;

Ο νέος εκλογικός Νόμος, ο Νέος νεοταξίτικος Καποδίστριας ουσιαστικά ορίζει μικρούς «Πρωθυπουργούς ανά την χώρα».

Μήπως θα πρέπει οι Πατριώτες – με κάποιον τρόπο – να εξασφαλίσουν την εκλογική κατάκτηση των παραπάνω Εθνικών Προπυργίων;

Κι από την άλλη…

Δεν μπορείς να μην σκεφτείς…

Μήπως κι αυτό είναι ένας από τους «παράπλευρους στόχους» τους; (Η «εκλογική αποδυνάμωση» των Πατριωτών στις υπόλοιπες εκλογικές περιφέρειες;)

Αλλά…

Μήπως εν τέλει είναι η «μόνη διέξοδος»;

Είναι δελεαστικό….Διότι, από μια «Εθνικιστική (και στρατιωτικοποιημένη) Θράκη και Κρήτη» …..

«Πολλά θα μπορούσαν να ξεκινήσουν»….

Γεράκι του Αιγαίου