«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011

Στόχος, 29/04/10, Αξιωματικοί, σας την έχουν στημένη…(1)

Θα πληρώσετε για μια ακόμη φορά εσείς για όλα…Ξυπνήστε επιτέλους…


Το πόσο δριμεία και Σκοτεινή καταιγίδα επιτίθεται ταχύτατα στη χώρα μας είναι εμφανές ακόμη και δια γυμνού οφθαλμού πια.
Μέχρι  και στον πιο ανυποψίαστο και «αισιόδοξο» πολίτη.
Όταν η Ελλάδα σε όρους πιστοληπτικής ικανότητας βρίσκεται μόλις πάνω από την Ερυθραία και σε διαφθορά χειρότερη κι από την Μποτσουάνα, όταν εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις ετοιμάζονται για λουκέτο και εξίσου εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι - σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα – αναμένουν την απόλυσή τους, τι άλλο χρειάζεται για να συνειδητοποιήσουμε τον Τυφώνα που από μέρα σε μέρα θα πέσει στα κεφάλια μας;
Η παρούσα κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη (απέναντι στους «Μαικήνες και Χορηγούς της» κι επ’ ουδενί στο Λαό) να λάβει «συγκεκριμένα μέτρα».
Τα οποία ήδη βλέπουμε να λαμβάνονται καταιγιστικά και καθημερινώς να «ενισχύονται».
 Βεβαίως – όπως είθισται ιστορικά - αυτά στρέφονται κατά του λαουτζίκου και όχι κατ’ αυτών που «τα έφαγαν» επί δεκαετίες. Αυτοί πάντα παραμένουν «ανέγγιχτοι».
Τα μέτρα δεν είναι άλλα από αυτά που πάντα λάμβαναν ιστορικά οι άπληστες Ηγετικές Ελίτ της Πολιτείας κατά των υπηκόων τους προτού καταρρεύσουν υπό την Δαμόκλειο σπάθη της Λαϊκής Οργής αλλά και της διεγερθείσας όρεξης ξένων επίβουλων.
Μέτρα που εντός των επόμενων μηνών θ’ αφήσουν κάμποσα εκατομμύρια άνεργους κι εξαθλιωμένους.
Κι ευάλωτους σε κάθε «εξωτερικό καλοθελητή» βεβαίως.
Τα έχουμε συνειδητοποιήσει αυτά;
Να θυμηθούμε το Βυζάντιο που όταν εξόντωσε φορολογικά τους λαούς της Μικρασίας αυτοί άρχισαν σωρηδόν να προσχωρούν εθελοντικά στους Σελτζούκους;
Ορίστε μια ελάχιστη «αντίστοιχη αντιπαραβολή» του «σήμερα»:
Τα νησιά του Αιγαίου ξέμειναν εντέλει από πόσιμο νερό επειδή η Ελλαδική Πολιτεία «αρνείται πεισμόνως» να εγκαταστήσει στα νησιά τον απαραίτητο συνδυασμό εγκαταστάσεων αφαλάτωσης και υδρομαστευτικών/υδροσυλλεκτικών έργων – πχ σύστημα μικροφραγμάτων και δεξαμενών ομβρίων υδάτων - που θα έλυναν ριζικά το πρόβλημα κι επιμένει να μεταφέρει από την ενδοχώρα με εμπορικά πλοία - υδροφόρες το νερό στο επταπλάσιο κόστος – γιατί άραγε; Ποιος «κονομάει» ΚΑΙ απ’ αυτό το «καταφανές σκάνδαλο» - διαρκές εθνικό έγκλημα;). Χρήματα βεβαίως δεν υπάρχουν πια για να πληρώνονται «αδρά» πλοία για μεταφορά νερού. Συνεπώς, δε βαριέσαι, ας διψάσουν οι Έλληνες ακρίτες.
Θα μου πείτε τι σχέση έχει αυτό με το παραπάνω παράδειγμα «Βυζαντίου – Σελτζούκων»;
Έχει και παραέχει. Διότι η Τουρκία μόλις πρότεινε να παρέχει ΔΩΡΕΑΝ πόσιμο νερό στο Καστελόριζο! Και όχι μόνο.
Επανειλημμένα ζήτησε να αναλάβει την υδροδότηση, ηλεκτροδότηση και υγειονομική κάλυψη των εν λόγω νησιών μας. (Και όχι μόνο).
Τι κι αν το αρνήθηκε η Ελλάδα;
Η Τουρκία βρήκε τρόπο να «μπει σφήνα».
Απέναντι απ’ το Καστελόριζο – και όχι μόνο – υπάρχει εξαιρετικά οργανωμένη νοσηλευτική μονάδα που εξυπηρετεί ΚΑΙ τους κατοίκους του νησιού.
Μας λέει κάτι αυτό;
Για συνδυάστε το με το ότι απέναντι από τα νησιά μας λειτουργούν πάμφθηνες εμπορικές αγορές στις οποίες προστρέχουν καθημερινά οι νησιώτες μας.
Έμμεση «Νεοσελτζουκική» επιδότηση των Ελλήνων «ακριτών» δεν είναι αυτό;
Κι άλλα, κι άλλα πολλά τέτοια.
 
Η παρούσα Κυβέρνηση λοιπόν, δεν θ’ αποτελέσει εξαίρεση.
Στον δρόμο για την Εθνική μας Κόλαση, θα φτάσει ως εκεί που μπορεί να φτάσει μέχρι που θα συνειδητοποιήσει ότι είναι αδύνατον να πάει παραπέρα – λόγω της επικείμενης αναπόφευκτης Λαϊκής οργής. Όχι πολύ μακριά από τώρα.
Με κάποιον τρόπο (πχ κατάλληλη αλλαγή εκλογικού νόμου) θα μεθοδεύσει την έναρξη κυβερνήσεων συνεργασίας.
Κοινοβουλευτικές εκλογές λοιπόν το Φθινόπωρο μαζί με τις Δημοτικές. Για να μπερδευτεί ο λαός, ως συνήθως, δεν κάνουν τις «δύσκολες εποχές» ταυτόχρονες εκλογές; Πόσο μάλλον τώρα!
Η λεγόμενη Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας που θα προκύψει (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ) θα αναλάβει να πάει τα πράγματα (βλ. Λαϊκή Αφαίμαξη-εξόντωση) ακόμη παραπέρα. (Κάτι μου λέει πως για την «κορυφή» αυτού του σχήματος – ή και κάποιου εκ των παρακάτω τέλος πάντων - «προαλείφονται συστηματικά» (επικοινωνιακά)  «προσωπικότητες» τύπου «Μαρκεζίνη – Βγενόπουλου»).
Για να «καταρρεύσει» κι αυτή σύντομα υπό τις λαϊκές εξεγέρσεις οργής.
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς μάντης για να προβλέψει ότι θα έχουμε μερικές τέτοιες «εναλλαγές» συνεργατικών κυβερνητικών σχημάτων «ευρείας λαϊκής βάσης» που η κάθε μια θα προσθέτει το δύσοσμο λιθάρι της στο αντιλαϊκό νεοταξίτικο κατασκεύασμα, μέχρις ότου έρθει η ώρα (όταν θα έχουν φάει τα πάντα τα «Επιτήδεια  Πιράνχας») να περάσουμε σε κήρυξη της Πρώτης Φάσης μιας Κατάστασης εκτάκτου ανάγκης (επειδή τα «Λαϊκά πρόβατα» θα αρνούνται οργισμένα να πληρώνουν αγόγγυστα άλλο τις μίζες  των «επιτήδειων») και διορισμό πλέον διαδοχικών Τεχνοκρατικών κυβερνήσεων (εφόσον ουδείς πια πολιτικός με «στέρεες βλέψεις στο μέλλον του» θα είναι τόσο αφελής για να δεχτεί να συμμετάσχει σε κυβέρνηση τότε).
Αυτή η χρονίζουσα Πολιτειακή παθογένεια βεβαίως θα έχει και τις ανάλογες παρενέργειες στα Εθνικά μας Θέματα.
Απόντος βοσκού και σκύλου, ο λύκος βρίσκει πάντα την ευκαιρία να χαρεί.
Αναπόφευκτα, θα οδηγηθούμε σε ένταση της Κατάστασης Εκτάκτου Ανάγκης, αναγκαστική στρατιωτικοποίηση της Πολιτείας και αναπόφευκτα (συνταγματικά) θα χορηγηθούν αυξημένες εξουσίες στις Δυνάμεις Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις – οι οποίες βεβαίως «εσκεμμένα» έχουν ήδη «αποδυναμωθεί» και απονευρώνονται καθημερινά όλο και περισσότερο.
Κι αυτό θα είναι το τέρμα της Ελλάδας.
Διότι, ξαφνικά μια ρημαγμένη από τους πολιτικάντηδες και τους κοτζαμπάσηδες επαναστατημένη απ’ άκρου εις άκρον χώρα θα φορτωθεί εσπευσμένα και βεβιασμένα στους ώμους των απροετοίμαστων (κοινωνικοπολιτικά) αφελών (όπως θ’ αποδειχτούν τότε)  ένστολων για να γίνουν αυτοί το «εξιλαστήριο θύμα».
Αντικειμενικά, θα χρεωθούν αυτοί με μια χώρα που θα πνίγουν οι εξεγέρσεις μιας εκτεταμένης φτωχολογιάς που έρμαιο της πείνας και της εξαθλίωσης θα ξεσπάει καταστροφικά κι αιματηρά  με κάθε πιθανό κι απίθανο τρόπο.
Τι θα κάνουν λοιπόν για να διαχειριστούν την κατάσταση;
Το μόνο που γνωρίζουν να κάνουν. Αυτό που ρητά και στείρα ορίζουν τα Εγχειρίδια Εκτάκτου Ανάγκης.
Βία ενάντια στον ίδιο το Λαό τους.
Θα εκτελούν πχ τον εξαθλιωμένο Πολίτη που έκλεψε ένα καρβέλι ψωμί για το παιδί του (επειδή θα χαρακτηριστεί συνοπτικά «πλιάτσικο») ή που σκότωσε τον εγκληματία που διέρρηξε το σπίτι του ή που μαχαίρωσε τους ανεξέλεγκτους αλήτες των εισπρακτικών εταιρειών των τραπεζών που θα στέλνουν σωρηδόν κόσμο με έμφραγμα στον τάφο ή που τόλμησε να παραβιάσει την απαγόρευση διαδήλωσης ΕΠΕΙΔΗ πεινάει και ζητάει οργισμένος την βοήθεια της Πολιτείας, κλπ κλπ.
Και μετά, ο ένοπλος – πλέον - Λαός θα εκτελεί σε αντίποινα τον Στρατιώτη και τον Αξιωματικό του που έκαναν τα παραπάνω.
Θανάσιμη βία στη βία που θα γεννά όλο και μεγαλύτερη βία ένθεν κι ένθεν και που κυρίως θα γεννήσει απύθμενο μίσος του λαού ενάντια σε κάθε ένστολο.
Η μέγιστη ρήξη της κοινωνικής συνοχής που θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί (ή να σχεδιάσει;)  ένας νοσηρός ανθελληνικός νους!
Σε αυτή την «έντεχνα καλοστημένη παγίδα» των πονηρών πολιτικάντηδων και κοτζαμπάσηδων και των «έξωθεν πατρόνων τους» πάνε μεθοδευμένα και αφελώς να πέσουν οι «Ένστολοι» σήμερα.
Άλλος (οι πρώτοι) «κλέβει, τρώει και πίνει» δεκαετίες τώρα, άλλος τα έκανε μπάχαλο, άλλοι γέννησαν την Εθνική καταστροφή και άλλοι (Λαός και ένστολοι) θα την πληρώσουν.
Περαστικά και στους δύο αφελείς.
Και στον Λαό και στους Ένστολους.
Ή αλλιώς, «…στην υγειά του κορόϊδου…», όπως λένε πάντα οι … «επιτήδειοι» όλων των εποχών.

Αγαπητοί ένστολοι, μην νομίζετε πως καθήμενοι σαν «καλά παιδιά» σήμερα στην υπηρεσιακή σας πολυθρόνα  και αναμένοντας την σύνταξη με «ευταξία» και πειθαρχία θα κάνετε καλό στην Πατρίδα και στον εαυτό σας.

Ξαναδιαβάστε προσεκτικά τα παραπάνω για να δείτε τι σας περιμένει ως εξιλαστήρια θύματα – για πολλοστή φορά στην ιστορία του Σώματος των Αξιωματικών. Στρατού κι Αστυνομίας.
Αφού υποστείτε εσείς το θανάσιμο ξέσπασμα του λαού σας κι αφού ένεκα του αναπόφευκτου συνεπακόλουθου Εμφύλιου καταστραφεί και διαμελισθεί η χώρα, πάλι εσείς είστε που θα δικαστείτε και θα καταδικαστείτε από τους πολιτικούς οι οποίοι «εξαγνισμένοι» πια ως «Αθώες περιστερές» θα επανέλθουν από τα Παρίσια γενναιόψυχα και υπό τις εγχώριες και διεθνείς νεοταξίτικες τυμπανοκρουσίες για να ξανααναλάβουν τα ηνία της χώρας στα «έμπειρα Κοτζαμπάσικα»  χέρια τους.
Να γλιτώσουν τη χώρα από τους «Ανόσιους Σατανάδες και Φονιάδες» των Ενόπλων Δυνάμεων και των Δυνάμεων Ασφαλείας (όπως θα αποκαλείσθε τότε από τα εγκάθετα ΜΜΕ τους).
Όλα τα κακά της κοινωνίας θα επιπέσουν τότε στα αφελή κεφάλια σας.
Όπως Μαυροκορδάτοι, Κωλέττηδες και Κουντουριώτηδες τσάκισαν τους Οπλαρχηγούς του ’21, έτσι και οι άξιοι επίγονοί τους θα τσακίσουν εσάς μετά από αυτή την επικείμενη νεότερη και απόλυτη Εθνική μας Καταστροφή!
Όσοι Αξιωματικοί δεν κρεμαστούν ή τουφεκιστούν τότε, θα αποταχθούν ατιμωτικά, θα εκπέσουν του βαθμού και των συνταξιοδοτικών και υγειονομικών προνομίων τους.
(Σας θυμίζει κάτι μήπως αυτό; Επειδή ακριβώς το «αποδεχτήκατε αφελώς» τα τελευταία 35 χρόνια, ετοιμαστείτε να το υποστείτε μαζικά σε λίγο κύριοι).
Και αγόγγυστα πλέον ο λαός θα δεχτεί την «Εθνοκτονική πρόταση» των πολιτικών οι οποίοι θα εξαγγέλλουν με στόμφο από Βήματος Βουλής και «εγκάθετων ημετέρων» ΜΜΕ εν είδη Διαγγέλματος:

«…Οι Έλληνες Στρατιωτικοί αποδείχτηκαν για πολλοστή φορά ανάξιοι της εμπιστοσύνης του Έθνους, του Λαού, της Πολιτείας, αχάριστα κι επικίνδυνα τέκνα  της Μητέρας Πατρίδας. Στρεφόμενοι ενάντια στον Λαό τους αντί του ξένου εισβολέως, κατέστρεψαν τη χώρα τους αφήνοντάς την μισή και εξαθλιωμένη. Είναι υποχρέωση της Δημοκρατίας να μην τους επιτρέψει  συνεπώς να αποκτήσουν ποτέ ξανά δυναμική για ν’ απειλήσουν τη χώρα. Ο Στρατός και οι Δυνάμεις Ασφαλείας της Ελλάδας, για λόγους ακριβώς  Εθνικής Ασφάλειας θα μετατραπούν σε πολυεθνικό, ετερομισθοφορικό (ξένοι μισθοφόροι θα φυλάττουν πλέον τα Ελληνικά σύνορα και τις  Πόλεις) και πολυπολιτισμικό βεβαίως…Ως εκ τούτου, η χώρα δεν θα διατηρεί πια δικές της Ένοπλες Δυνάμεις και Υπηρεσίες Ασφαλείας. Την δε ασφάλειά της θα αναλάβει Διεθνής Δύναμη εκ της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και του ΟΗΕ αποτελουμένης…»

Καταλάβατε τώρα κύριοι Ένστολοι που οδηγείτε την Πατρίδα με την Πολιτειακή ευθυνοφοβία σας κι εντέλει με την κοινωνικοπολιτική σας αφέλεια;

Ξυπνήστε επιτέλους και συνειδητοποιείστε πως στο τέλος αυτής της Εθνικής καταστροφής, σας την έχουν στημένη οι Πολιτικοί, οι Εθνοπροδότες Μαυροκορδάτοι, οι Κοτζαμπάσηδες και τα «έξωθεν αφεντικά» τους οι οποίοι και σας περιμένουν ως πρόβατα για σφαγή.
Μαζί με σας και τον λαό σας βεβαίως. Τους γονείς σας και τα παιδιά σας.
Δεν έχετε άλλη επιλογή Αδέλφια από το να δραστηριοποιηθείτε κοινωνικοπολιτικά ΠΡΟΤΟΥ φτάσει εκείνη η Σκοτεινή Μέρα και συρθείτε να αναλάβετε εσπευσμένα να βγάλετε (αναγκαστικά άγαρμπα) τα «κάστανα από τη φωτιά» .
Ένας άλλος νέος Στρατιωτικός Σύνδεσμος ή μια άλλη Εθνική Εταιρεία είναι επιλογή Μονόδρομος και για σας και για την Πατρίδα.
Καταλάβετέ το, κατανοήστε το, εμπεδώστε το, συνειδητοποιείστε το επιτέλους.
Μέσα σε αυτές τις Δεξαμενές Εθνικής Πολιτικοστρατιωτικής Σκέψης θα πρέπει να δώσετε δίοδο να αναπτυχθεί και να ζυμωθεί – πέραν κάθε περιορισμού Ιεραρχίας - κάθε μα κάθε Εθνική Γεωστρατηγική επιχειρηματολογία χωρίς καμία «συντηρητική αυτοσυγκράτηση», όσο ακραία κι αν είναι τούτη.
Το ότι θα «ξεστομιστούν πολλά» εκεί μέσα, δεν σημαίνει κιόλας πως θα εφαρμοστούν.
Αλλά θα δώσουν τουλάχιστον την ευκαιρία στα Μυαλά των Αξιωματικών να ξαναενεργοποιηθούν πολιτικά. Και να «μπολιαστούν» με νέες σκέψεις και ιδέες. Θα ενθαρυνθούν να «πετάξουν».
Να βγουν από την «πολιτικοκοινωνική καραντίνα» που σας έχει επιβληθεί επί δεκαετίες.
Έχετε ανάγκη από αυτό το Εθνικό Γεωστρατηγικό Brainstorming κύριοι και μην φοβηθείτε τις «ιδέες» που θα φέρει τούτο στην επιφάνεια, όσο τολμηρές κι «εξω από τα συνήθη» και αν είναι.
Μόνον μέσα από μια τέτοια Ελεύθερη έκρηξη ιδεών θα εντοπίσετε το «τι δέον γενέσθαι» για την διαφύλαξη του Λαού σας από την επικείμενη καταστροφή.

Στο επόμενο άρθρο θα δείτε ένα «εσκεμμένα ακραίο» παράδειγμα «ιδιότυπης Γεωστρατηγικής επιχειρηματολογίας» για να συνειδητοποιήσετε τι τολμηρά κι «αντισυμβατικά» κανάλια και ορίζοντες ανοιχτής σκέψης και δημιουργικής γεωπολιτικής φαντασίας  απαιτούνται για να «πετάξει ο Νους» και να εντοπίσει το «απίθανο» και το «Νέο» που ταιριάζει στην δική μας εκδοχή/ιδιαιτερότητα Εθνικής Ασφάλειας.

Οπωσδήποτε το Έθνος χρειάζεται επειγόντως Γεωστρατηγικές Σκέψεις και σχεδιασμούς  μακριά και έξω από τα «συνηθισμένα».

Δώστε λοιπόν διέξοδο στην Γεωπολιτική σας σκέψη Έλληνες Αξιωματικοί. Μην καταστρέφετε το κυριότερο όπλο του Έθνους απαξιώνοντάς το.

Γεράκι του Αιγαίου