«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011

Στόχος, 30/04/09


«Πανδημία Ιών» κατά Ελλάδας…

«…Ελλάδα είναι οι Πατριώτες της και όχι οι προδότες της…»


''Την χώρα αν την κάψετε, οι πρόγονοι μας την έφκειασαν, και πάλι την φκειάνουμε, εμείς όμως θα σας περάσουμε όλους από το σπαθί''

(Από τα απομνημονεύματα του Ηγέτη της Επανάστασης Αρχιστράτηγου Θεόδωρου Κολοκοτρώνη)


Η από 12 Απριλίου ‘09 επίθεση της Πεμπτοφαλαγγίτικης «Προφυλακής Προγραφών» της Ελληνικής Αναρχοαριστεράς με το όνομα «Ιός» δεν μπορεί να πει κανείς πως ήταν κεραυνός εν αιθρία.
Αυτή είναι η δουλειά που τους έχει ανατεθεί, αυτό κάνουν.
Για «καλά» δεν ξέρω, πάντως «επίμονα» το κάνουν σίγουρα.
Πώς να ξεχάσει κανείς ότι περί το 2005 επιτέθηκαν αδίστακτα και άδικα σε κείνους τους δύο καταδρομείς μας που απλώς έκαναν άριστα τη δουλειά τους ως «Ακρίτες Φρουροί» στο Φαρμακονήσι;
Αντιμετώπιζαν διαρκώς λαθρομετανάστες σε «στρατιωτική περιοχή» (Φαρμακονήσι) με έλειψη επαρκών δυνάμεων και υπό αντίξοες συνθήκες.
Τους κατηγόρησαν (πονηρά και αδίκως) για «βία εναντίον τους» κατά τη σύλληψή τους.
Πίεσαν δε οι «Ιοί» τόσο πολύ το ΓΕΕΘΑ (πολιτική και φυσική ηγεσία) που «τσάκισε» πραγματικά τα δύο φτωχά παιδιά (αντί να τα «προστατέψει» όπως οφείλουν να προστατεύουν οι Στρατηγοί τους στρατιώτες/παιδιά  τους από ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΟ).
Οι δύο στρατιώτες όμως, ως γνήσιοι Έλληνες μαχητές επέμειναν δικαστικά και στο τέλος νίκησαν. Δικαιώθηκαν.
Φυσικά, όπως κάθε Πολιτειακός υπεύθυνος εκείνου του άδικου διασυρμού των στρατιωτών, έτσι και ο «Ιός» έμεινε αλώβητος. Έχει βλέπεις «ισχυρές πλάτες».
(Κι είχαν το θράσος το Σάββατο 18 Απριλίου ’09 να κάνουν και αφιέρωμα για το διογκωμένο λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα σε Αγαθονήσι – Φαρμακονήσι – τη στιγμή που αυτοί οι ίδιοι συνέβαλλαν τα μέγιστα σε τούτο το πρόβλημα).
Συνολικά, όποτε και αν οι «Ιοί» έβαλαν στο στόχαστρο Πατριώτες «έχασαν».
Τώρα αποφάσισαν («ποιος άραγε» είναι ο «εντολέας τους» εκ του «Βαθέος Αριστερού Κράτους»;) να τα βάλουν με το «Στόχο» και έναν από τους συνεργάτες του, τον Aigean Hawk (τον υπογράφοντα).
Με τις τόσες αρνητικές δικαστικές στατιστικές που έχουν συγκεντρώσει στο ενεργητικό τους αναρωτιέμαι τι ακριβώς εντέλει έχουν στο νου τους.
Αφού και τώρα, άλλα θέλουν να πετύχουν και άλλα θα πετύχουν «επικοινωνιακά» - όπως γίνεται πάντα όταν τα βάζουν με το Εθνικό Πατριωτικό Μέτωπο.
Με τις επιθέσεις τους απλά βοηθάνε την Μεγάλη Εθνική Υπόθεση.
Δημιουργούν (ταΐζουν άθελά τους) «Σύμβολα» και «Πατριωτικά Ορόσημα».
Μας βοηθούν να «συσπειρωθούμε» και να «συνειδητοποιήσουμε τη δύναμή μας».
Σε σημείο να αναρωτιέμαι,

 «…ρε μήπως τους πληρώνει κανένας κρυφός υποστηρικτής του Πατριωτικού Μετώπου να μας
επιτίθενται για να ενισχυόμαστε;..»

(Αφού όταν «εκλείψουν» θα αναρωτιέμαι «…Και τώρα; Τι θα κάνουμε χωρίς Βάρβαρους;…»)


Δώσε βόλια στον εχθρό…για να’ χει ενδιαφέρον…

Μάλιστα σκέφτομαι να τους βοηθήσω κιόλας.
Σκέφτομαι να μην αντιδράσω καθόλου.
Σκέφτομαι να συγκεντρώσω όλα τα κείμενά μου σε έντυπα και διαδίκτυο, να τα πετσοκόψω μόνος μου (για να τους βγάλω από τον κόπο να το κάνουν αυτοί και μάλιστα άγαρμπα όπως έκαναν στο περί «πολιτοφυλακών» απόσπασμα) έτσι που να στοιχειοθετούν εύκολα κατηγορίες εις βάρος μου, μπας και κερδίσουν καμιά δίκη και αναπτερωθεί το αξιόμαχό τους.
Έτσι άλλωστε θα είναι και πιο δίκαιη η αντιπαράθεση που ξεκίνησαν.
Τους προειδοποιώ μόνο για ένα πράγμα.
Έτσι και πειραχτεί μια τρίχα των ανθρώπων μου (κοινωνικού, πολιτικού ή επαγγελματικού κύκλου μου), γνωρίζουν πολύ καλά από τώρα «τι θα συμβεί».
Ας παίξουν τίμια και να μην τολμήσουν να στείλουν είτε στον Στόχο είτε σε μένα είτε στους ανθρώπους μου (με τις γνωστές (έμμεσες) πράξεις και παραινέσεις τους) τίποτα Παιδιά με κουκούλες, σίδερα και μολότωφ.
Πολύ απλά θα «θεωρηθούν υπεύθυνοι».
Τους το ξαναλέω για μια ακόμη φορά.
Δεν θα επιτραπεί να ξανακαεί πατριωτικό βιβλιοπωλείο ή κατάστημα ή Εκκλησία ή να χτυπηθεί  Πατριώτης από κανένα θρασύδειλο εγκάθετο εθνοπροδότη κουκουλοφόρο.
Θα πρέπει να είναι ενήμεροι τόσο οι εντολοδότες όσο και τα όργανά τους για τις δριμείες συνέπειες που θα υπάρξουν πλέον και που τις αφήνω στην φαντασία του κάθε ενδιαφερόμενου.
Η «παθητική ανοχή» τελειώνει εδώ:
Στις πρόσφατα βεβηλωμένες Εικόνες και Εκκλησίες που θα είναι και οι τελευταίες που επλήγησαν από εθνοπροδότες εγκληματίες.
Οι (ΌΠΟΙΕΣ) κατά τόπους Ομάδες Εθνικής Άμυνας φαντάζομαι πως θα βρούν σίγουρα και σύντομα τον τρόπο να «αποδοθεί δικαιοσύνη» γι’ αυτό το Ιερόσυλο έγκλημα που διέπραξαν οι «οιονεί προστατευόμενοί» σας.


Μάλλον τέλειωσαν οι αναπάντητες επιθέσεις…

Θα πρέπει επίσης κάθε επίδοξος αναρχοαριστερός Πεμπτοφαλαγγίτης να έχει καλά στο νού του, το Δόγμα του Ισραήλ :

«…Κάθε επίθεση σε Ισραηλινό στόχο θα απαντάται στο πολλαπλάσιο…».

Ας αναρωτηθούν λοιπόν όσοι  νόμισαν πως ήρθε ο καιρός να κάνουν την Μεγάλη Αναρχοαριστερή Εξέγερση κατά του Έθνους καταστρέφοντας αλόγιστα το μόχθο των πολιτών και προετοιμάζοντας το διαμελισμό της Ελλάδας :

 «…Μήπως εξαιτίας τους αναπτύχθηκαν ήδη κάποιες δυνάμεις που προειδοποιούν ότι πχ για κάθε Πατριώτη, Ιερό Ναό, Αστυνομικό ή Δικαστή που θα «πέφτει» από αναρχοαριστερά πυρά η «αντίδραση» (από αυτές τις «αδιευκρίνιστες Δυνάμεις») θα είναι πολλαπλάσιας ισχύος;..»

Και μην αρχίσετε πάλι τα περί «…να, να, κυρία κυρία ο Aigean Hawk κάτι θα ξέρει για να το λέει και να μας απειλεί με εξαπόλυση αντιποίνων…»
Δεν απειλώ καμία θρασσύδειλη οχιά…Υποθέσεις κάνω και σενάρια…Εικασίες και απόπειρες ερμηνείας της πραγματικότητας γύρω μας…
Η σκέψη μου ξεκινάει από το ότι συνήθως , όπως στρώνουμε κοιμόμαστε…έτσι;
Άλλωστε, όταν ξεκινάς μια (εθνοπροδοτική) εξέγερση και αρχίζεις τα πογκρόμ και τις εκτελέσεις των αντιπάλων σου (Πατριώτες, Ναούς, Ιερείς και Όργανα Ασφαλείας και Δικαιοσύνης), γνωρίζεις πως κάποια στιγμή θα «έλθει και η (πιθανόν αντίστοιχη) αντίδραση από τα θύματά σου».
Πολλώ δε μάλλον που  η «κατάσταση κοινωνικής αυτοδικίας» είναι μια κατάσταση που από όλους ανεξαιρέτως αναμένεται.
Και ως γνωστόν, όταν αυτή ξεσπάει, ξεσπάει σαν κύμα…Χτυπάει εξίσου και συνολικά όλη την παραλία…
Είναι κρίμα για δέκα αλήτες που καταστρέφουν ένα Πατριωτικό βιβλιοπωλείο να την πληρώνουν με «τυφλό χτύπημα» εκατό άλλοι – που ίσως και να μην συμμετείχαν (στο συγκεκριμένο τουλάχιστον χτύπημα)…
Αλλά από την στιγμή που θα ξεκινήσει η (αναμενόμενη) «Αυτόνομη αντίδραση Αυτοάμυνας των πολιτών» ποτέ και κανείς δεν γνωρίζει που θα οδηγήσει…
Καλό θα είναι λοιπόν, οι διάφοροι «Ιοί», τα «blogs» και όποιο άλλο «κέντρο» κατευθύνει τέτοιες «δράσεις κουκουλοφόρων» να τις σταματήσουν ΤΩΡΑ με το «μαχαίρι».
Ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία προτού ανοίξει η πόρτα του φρενοκομείου και αρχίσουν να πληρώνουν ιδιαιτέρως πολλαπλάσιο τίμημα για τις ανομίες τους.
Γιατί μπροστά τους στην επόμενη επίθεση, την επόμενη φορά, ίσως βρουν «αντίδραση». Και δη, «αγνώστου εντάσεως και βεληνεκούς».
(Επαναλαμβάνω…Εικασίες και πιθανολογίες κάνω…σε ελεύθερη χώρα ζούμε, έτσι;)

Περί Ορθογραφίας και …sub-communication

Όσον αφορά το ψευδώνυμό μου και την …ορθογραφία του, γέλασα πολύ είναι αλήθεια με τις ερασιτεχνικές απόπειρές σας γελοιοποίησης του «στόχου» σας. Να διδάξετε στον εκπαιδευόμενό σας πως δεν είναι λογικό να συνυπάρχει «ανορθόγραφο ψευδώνυμο» κάτω από κείμενο χωρίς το παραμικρό ορθογραφικό ή συντακτικό λάθος. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, ένας έμπειρος συντάκτης-ερευνητής αντιλαμβάνεται πως είναι «επιεικώς ύποπτο» - και αποφεύγει την… «λούμπα».
Για να τελειώνουμε με τα ψευτοχτυπηματάκια σας τα (δήθεν) κάτω από τη ζώνη, τιμώ την Ελληνική γλώσσα αλλά κανείς δεν με υποχρεώνει να τιμώ εξίσου την γλώσσα του καταστροφέα του Έθνους μου, των Αγγλοσαξόνων.
Παρεμπιπτόντως, διδάξτε στα μέλη σας μερικά όπλα-εργαλεία της «έμμεσης υπο-επικοινωνίας». Όπως πχ την εσκεμμένη χρήση μιας «ορθογραφικής παρατυπίας» και «τι» είναι αυτό που μπορεί να «επιδιώκει επικοινωνιακά» ο χρήστης της. Όπως επίσης και το πώς θα «διευκολύνει» την «αναζήτηση» του ψευδώνυμού του στις Μηχανές Αναζήτησης παίζοντας με παρατυπίες. Τα υπόλοιπα θα αφήσω να τα ανακαλύψει μόνος του. Έτσι, για να έχετε κάτι να τον τιμωρήσετε για την «γκάφα» του που εξέθεσε τον (όποιον) επαγγελματισμό της ακριβοπληρωμένης ομάδας σας (τρομάρα σας!).
Ευκαιρίας δοθείσης κι  εφόσον το Αγγλικό ψευδώνυμο εξυπηρέτησε πια επαρκώς τον σκοπό του (την διευκόλυνση του φακελώματός μου από τις ενδιαφερόμενες διεθνείς υπηρεσίες πληροφοριών και τα διάφορα αλλοεθνή ανθελληνικά λόμπι με ένα «διεθνές» όνομα κατανοητό από αυτούς που θα τους έδινε να καταλάβουν πως στην Ελλάδα υπάρχουν και «Γεράκια του Αιγαίου» και όχι μόνον «Δειλές κότες») είναι η κατάλληλη ώρα να μπει στο αρχείο.
Από σήμερα θα υπογράφω λοιπόν με το Ελληνικότατο «Γεράκι του Αιγαίου» και σας το αφιερώνω κύριοι του Ιού μια και ήσασταν η κατάλληλη αφορμή για τούτο.
Σας εγγυώμαι δε, πως σύντομα τα «Γεράκια του Αιγαίου» θα είναι πολύ περισσότερα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας απ’ ότι φαντάζεστε κι απ’ όσους  μπορείτε να φοβίσετε με τις αστείες επιθέσεις σας.


Περί Πολιτοφυλακής…

Όσον αφορά στις Ομάδες Εθνικής Άμυνας, την Πολιτοφυλακή που τόσο πολύ σας φόβισε (προφανώς για κάποιον λόγο νοιώθετε ένοχοι για κάτι και φοβάστε τυχόν «απρόβλεπτες συνέπειες». Τι άραγε;) έχει δύο σκέλη που αν και τα αντιληφθήκατε, «επιμελώς τα μπουρδουκλώσατε» ώστε να βγάζουν προς τα έξω «άλλ’ αντ’ άλλων εικόνες».
Η γενική ιστορική αναφορά σε ένοπλες ομάδες Πολιτοφυλακής – Εθνοφυλακής – Ιδιωτικών Στρατών καθώς και η αναφορά στις αντίστοιχες ξένες ένοπλες ομάδες έθεσαν απλώς το απαραίτητο Ιστορικό και Γεωστρατηγικό πλαίσιο του θέματος για να συνεπαχθεί κατόπιν το «δια ταύτα».
Η «επίμαχη προτροπή» αφορά στην Οργάνωση άοπλων ομάδων αυτοάμυνας των πολιτών με σκοπό την αυτοπροστασία τους από τις όλο και πιο συχνές, όλο και πιο επικίνδυνες επιθέσεις των κουκουλοφόρων εγκάθετων της Αναρχοαριστεράς .
(Τις οποίες γνωρίζετε μήπως ποιος τις «κατευθύνει»; Καλά, δεν είναι ανάγκη να απαντήσετε, όλοι ξέρουν ή φαντάζονται. Όπως και τις «προγραφές» σας και τις «έμμεσες ή άμεσες στοχοποιήσεις» που κάνετε εσείς και κάποια blogs).
Ποιος είναι ο στόχος σας κύριοι;
Να συνεχίσουν να καίγονται ελεύθερα τα Πατριωτικά βιβλιοπωλεία και  Έντυπα καθώς και να χτυπιούνται ανενόχλητα οι πατριώτες φοιτητές στις σχολές ή να λυντσάρονται ελεύθερα πότε πατριώτες, πότε απλοί πολίτες, πότε αστυνομικοί, πότε δικαστές και ιερείς, ακόμη και εκκλησίες;
Και απαιτείτε από τα θύματα να μην αντιδρούν;
Μα τόσο απύθμενο θράσος εντέλει!!!
Σας ενοχλεί που κάποιοι Πατριώτες ίσως αποφασίσουν να «αυτοοργανωθούν» σε Ομάδες Αυτοάμυνας;
Γιατί άραγε;
Εάν τις ονομάσουμε «Ομάδες Περιφρούρησης» όπως αυτές που διαθέτουν όλα τα κόμματα (κυρίως δε οι Πάτρωνές σας της Αριστεράς) επί δεκαετίες, σας είναι μήπως πιο «εύπεπτο»; Πιο αποδεκτό;


Ένοπλος χαρακτήρας

Δεύτερον και όσον αφορά στον επίμαχο «Ένοπλο χαρακτήρα».
Ένοπλος σαφώς και θα γίνει ο χαρακτήρας τους εάν και όταν θα μετατραπούν σε «Επίσημη Εθνοφυλακή» τιθέμενες αυστηρά υπό τις εντολές της Ιεραρχίας του Στρατεύματος και της Πολιτείας και μόνον εφόσον αποφασίσει κάτι τέτοιο η ίδια η Πολιτεία.
Το ότι θα αποτελούνται από Εθελοντές είναι εγγύηση καλής (μάχιμης) ποιότητας αυτής της μελλοντικής Εθνοφυλακής.
Το ότι θα αναγκαστεί δε η Πολιτεία να ιδρύσει εκτεταμένα Τάγματα Εθνοφυλακής σύντομα  για να ενισχύσει την Εσωτερική και την Εξωτερική της Ασφάλεια είναι εκ των ων ουκ άνευ. Και το «προαπαιτούμενο» στάδιο μιας τέτοιας εξέλιξης είναι ένα «Πρόδρομο Σχήμα Πολιτοφυλακών».
(Όποιος όμως πολιτικός ή Πολιτειακός Παράγοντας τολμήσει να εισηγηθεί δημόσια κάτι τέτοιο θα υποστεί «τεράστιο πολιτικό κόστος» από τις έντεχνες, κατευθυνόμενες και αναμφίβολα ισχυρές επιθέσεις των αντεθνικών ΜΜΕ και θα εξαφανιστεί πολιτικά. Γι’ αυτό και ουδείς θέτει ευθέως προς τα έξω τέτοια ζητήματα «Σοβαρών κινδύνων Εθνικής Ασφάλειας». Συνεπώς, το βάρος για μια ακόμη ιστορική φορά πέφτει στους ώμους του Πατριωτικού Κινήματος να «αυτενεργήσει» με ιδία πρωτοβουλία. Και ακριβώς αυτό γίνεται τούτη τη στιγμή. Κι αυτό θα συνεχίσει να γίνεται ακόμη και αν εγώ ή όποιος άλλος  Συμμαχητής χτυπηθεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο από τα ύπουλα βέλη σας. Διότι η «Αναγκαιότητα Πατριωτικής Συσπείρωσης και Αυτοάμυνας» διαπιστώθηκε, το «Μήνυμα Αυτοοργάνωσης» ήδη πέρασε και θα συνεχίσει να «περνάει» είτε έτσι είτε αλλιώς, όσα θύματα και αν προκαλέσετε).
Το να κάνει όμως η Πολιτεία τελευταία στιγμή εσπευσμένη και βεβιασμένη στρατολόγηση Εθνοφυλακής δεν θα της δώσει ούτε το περιθώριο να στρατολογήσει την υψηλότερη ποιότητα μάχιμων (και με «θετική διάθεση») πολιτών, ούτε θα έχει το χρόνο να τους εκπαιδεύσει ως «Δεμένη Ομάδα» (προ-οπλικό στάδιο). Θα τους οπλίσει και θα τους ρίξει ανεκπαίδευτους στη φωτιά ως τροφή στα κανόνια και στις κάνες των εκπαιδευμένων εχθρών). ΚΑΙ προκειμένου λοιπόν να αποφευχθεί ετούτο το «μελλοντικό έγκλημα», οι Έλληνες Πατριώτες θα προβούν στην έγκαιρη «αυτοοργάνωση» θέτοντας ουσιαστικά τους εαυτούς τους ανά πάσα στιγμή στη διάθεση της Πατρίδας, των Δυνάμεων Ασφαλείας και του Στρατεύματος για να τους εντάξει οργανικά όπου χρειαστεί.
Ακόμη και αν δεν θέλετε να το δείτε, βαδίζουμε προς μια εξαιρετικά έκρυθμη κατάσταση ασύμμετρων απειλών και επιβουλών κατά της εδαφικής μας ακεραιότητας.
(Αν κι έχω την αίσθηση πως όχι μόνον το «διακρίνετε» αλλά το βλέπετε και ως θετικό κάτι τέτοιο. Σε λίγο θα πάρετε υπό την αιγίδα σας ακόμη και την Τουρκική Οργάνωση για την Ανεξαρτησία της Θράκης, τους Ψευτομακεδόνες, τους Αλβανοτσάμηδες, το ψευτοαυτονομιστές της Κρήτης και της Κέρκυρας και ποιος ξέρει ποιόν άλλον εσω-εξωτερικό επιβουλέα της Εθνικής μας ακεραιότητας!!!).
Συνεπώς, οι Δυνάμεις Ασφαλείας όπως και οι Ένοπλες Δυνάμεις θα χρειαστούν  σύντομα σοβαρές ενισχύσεις. Οι οποίες φυσικά θα προέλθουν από τον ίδιο το Λαό.
(Κάτι που επίσης θα είναι υπέρ κάτι φυγόστρατων και αντιρρησιών αρνησιπάτριδων που ούτως ή άλλως ευκαιρία ψάχνουν να μην στρατευθούν. Οπότε γιατί διαμαρτύρεστε; Αφού κέρδος θα έχετε σε τελική ανάλυση. Για μια ακόμη φορά άλλοι θα σκοτωθούν (ΚΑΙ) στον επόμενο πόλεμο για να είστε εσείς και οι όμοιοί σας ελεύθεροι να κατακυριαρχήσετε και στην επόμενη μεταπολεμική εποχή για να συνεχίσετε να έχετε ελευθερία να λέτε και να κάνετε πάλι τα ίδια εθνοπροδοτικά αίσχη).
Η εθελοντική προσφορά του αίματός τους προς την Πατρίδα είναι κάτι που οι Ομάδες Αυτοάμυνας (άντε «Περιφρούρησης») των Πατριωτών από την φύση τους πάντα ήταν έτοιμες να πράξουν την κρίσιμη στιγμή που το Έθνος τους χρειαζόταν  – εν αντιθέσει με τις αντίστοιχες ομάδες της Αριστεράς που πάντα σαμποτάριζαν οποιαδήποτε ανάλογη Εθνική δράση . (Βρείτε μου έναν πόλεμο του σύγχρονου Έθνους μας που η Αριστερά δεν σαμποτάρισε από τα μετόπισθεν ως Πέμπτη Φάλαγγα).


Η Τέχνη της Αλλοίωσης Νοήματος

Επιπροσθέτως:

Η ακριβής φράση που χρησιμοποιήθηκε στο επίμαχο κείμενο είναι «…ή να στελεχώσουν τις ΌΠΟΙΕΣ ήδη υπάρχουσες…» και όχι «…τις ήδη υπάρχουσες…» όπως «πονηρά» εσείς μεταφέρετε «κουτσουρεμένη» τη φράση.

Διευκρινίζω λοιπόν πως η φράση αφήνει απλώς την πιθανότητα να υφίστανται τυχόν ήδη υπάρχουσες «Ομάδες Περιφρούρησης».
Που είναι δηλαδή το παράδοξο;
Κανείς δεν προστάτευσε τα Πατριωτικά βιβλιοπωλεία και τις Εφημερίδες όταν καίγονταν δεκάδες φορές το καθένα.
Καμία «προοδευτική φυλλάδα» ούτε καν διαμαρτυρήθηκε γι’ αυτό.
Κανένα Σωματείο Βιβλιοπωλών και εκδοτών δεν έβγαλε μια ανακοίνωση.
Ποιος θα απαγορεύσει λοιπόν σε εθελοντές να αποφασίσουν να προστατεύσουν μόνοι τους πια αυτά που κάποιοι σαν «εσάς» «στοχοποιούν», κάποιοι κουκουλοφόροι «καίνε» και κάποιοι άλλοι κάνουν πως δεν βλέπουν;
Όχι κύριοι. Την «Περιφρούρηση» την καθιέρωσε και την έκανε «Οιονεί Θεσμό» η ίδια η Αριστερά σε τούτο τον τόπο.
(Την «εσωτερική Περιφρούρηση» του Περισσού, των εκδηλώσεων και των διαδηλώσεών του από μέλη του ΚΚΕ θα την….κατηγορήσετε άραγε κι αυτή; Την οργάνωση των κουκουλοφόρων σε «βάση ένοπλου Αντάρτικου Πόλεων» με φονικές μολότωφ, πέτρες, ξύλα, σίδερα, κράνη κλπ κλπ θα την κατηγορήσετε καμιά φορά;)
Είναι καιρός την «Αυτοπεριφρούρηση» να την χρησιμοποιήσει πια και το Πατριωτικό Κίνημα για να αυτοπροστατευθεί.
Κι έτσι θα γίνει.
Το ξέρουμε πως θα χτυπηθεί από εσάς και τους ομοίους σας και αυτή η Εθνική Πατριωτική προσπάθεια.
Και καλώς να ορίσει και η επίθεσή σας και αυτή των «Κουκουλοφόρων».
Γιατί μέσα από αυτές τις επιθέσεις θα ανδρωθεί αυτό ακριβώς που φοβάστε και προσπαθείτε να πλήξετε.
Ένα Ενιαίο Μεγάλο Εθνικό Πατριωτικό Μέτωπο.
Εσείς οι ίδιοι με τις επιθέσεις σας θα δημιουργήσετε τους ίδιους τους Ηγέτες αυτού του Κινήματος. Εσείς οι ίδιοι θα συμβάλλετε στη γέννηση των Ηρώων που χρειάζεται ένα Κίνημα για να ισχυροποιηθεί.

Να αδιαφορήσετε;
Δεν το μπορείτε πλέον. Το ξεπεράσατε αυτό το στάδιο.
Θέλετε δεν θέλετε είναι μονόδρομος η επίθεσή σας. Και καταδικασμένη να αποτύχει.
Θα σας θυμίσω τα λόγια κάποιου που συχνά καπηλεύεστε. Του Μαχάτμα Γκάντι:

«…Πρώτα σε αγνοούν, μετά γελάνε μαζί σου, ύστερα σε πολεμούν, έπειτα νικάς…»

Είστε ήδη στο «Τρίτο Στάδιο» κύριοι…
Απομένει το τελευταίο…
Η Νίκη των Πατριωτών…


…Όχι άλλη Υποχώρηση…
                                          ...Τώρα Προέλαση…

Οι Πατριώτες σάς περιμένουν κύριοι της Αναρχοαριστεράς, των Ιώσεων και των Κουκουλοφόρων.
Μόνο που πλέον, ακόμη και όταν θα νομίζετε πως κάτι ή κάποιος «Πατριωτικός Στόχος» είναι «αφύλαχτος», ίσως να ….μην είναι.
Δεν θα ξέρετε επίσης ποια θα είναι η «αντίδραση» της «Περιφρούρησής» του.
Αλλά και να διαφύγετε της «άμεσης αντίδρασης» δεν θα γνωρίζετε ποτέ που μπορεί να «ξεσπάσει» ως αλυσιδωτή αντίδραση η «επίθεση που ξεκινήσατε».
Εδώ θα δείξετε πια πόσο «γενναίοι» είστε.
Όσο για τους ανά την Ελλάδα Πατριώτες, κατάλαβαν πολύ καλά πλέον «τι να πράξουν».
Ας ξεπεράσουν τις όποιες διαφορές τους κι ας ιδρύσουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας Ομάδες Εθνικής Άμυνας.
Και με κάθε αφορμή ας αναζητούν τοπικά τον τρόπο «αποφασιστικής και αποτελεσματικής αντίδρασης».
Ας κάνουν εμφανή την παρουσία τους στις τοπικές κοινωνίες και τις γειτονιές όπως οι Ήρωες Συμμαχητές στο Ρέθυμνο, στην Κομοτηνή και στην Πάτρα.
Ας προστατέψουν με το αίμα τους αν χρειαστεί όποιον Πατριώτη (ή πολίτη) δεχτεί επίθεση από την Αναρχοαριστερά (κι εφόσον τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει η δυνατότητα να επιληφθούν άμεσα Δυνάμεις Ασφαλείας της Πολιτείας).
Ας θέσουν σε μόνιμο κλοιό προστασίας τους πλέον σημαντικούς Πατριωτικούς στόχους.
Ας θυμούνται τους ήρωες Συμμαχητές των Ιωαννίνων που αν και μόλις δέκα άτομα αντιμετώπισαν και έτρεψαν σε άτακτη φυγή διακόσιους αναρχοθρασσύδειλους που τους επιτέθηκαν.
Ας κάνουν επίσης αισθητή την παρουσία τους στο διαδίκτυο.
Είθε σύντομα όλες οι Ομάδες των Συμμαχητών να βρεθούν πανέτοιμες και μάχιμες και είθε η Πρώτη Πανελλαδική συγκέντρωση να έλθει σύντομα και να είναι στο Αγαθονήσι, ανάμεσα στους Ακρίτες μας για να δοθεί παντού το κατάλληλο μήνυμα.

«…Ελλάδα είναι οι Πατριώτες της και όχι οι Προδότες της…Και οι Έλληνες Πατριώτες, όπως ακριβώς οι πρόγονοί τους, είναι κι αυτοί έτοιμοι να πολεμήσουν…Όποιος κι αν είναι ο εχθρός…»

Κάθε γειτονιά και μια Ομάδα Εθνικής Άμυνας.
Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ας κυριαρχήσουν τα «Γεράκια του Αιγαίου» ενάντια στις θρασσύδειλες οχιές.
Έλληνες Πατριώτες, Σύρατε Σπάθην.

Γεράκι του Αιγαίου