«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011

Στόχος, 31/12/09


Η Κρίσιμη Μάζα του Αίματος


"Η Τουρκία αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την Ελλάδα και την ανεξαρτησία της".

Πολλοί το λέμε, αλλά να δούμε πότε θα γίνει συνείδηση απο τους πολιτικούς μας ηγέτες και (δήθεν) πατέρες του Έθνους.
Γιατί μόνον απο τη στιγμή που θα γίνει συνείδηση απο αυτούς θα δούμε την χώρα μας να ακολουθεί τις μόνες ενδεδειγμένες επιλογές για την αυτοπροστασία της.
Και δη, την εξής πρωτεύουσα ιστορικά "ζωτική επιλογή" :

την "Στρατιωτικοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας".

(πχ αύξηση επαγγελματικού στρατού, ένταση εξοπλισμών και γενικότερα σοβαρή ενίσχυση του ΕΣ αλλά και της ΕΥΠ, χρονική αύξηση και κανονική αμοιβή της θητείας, θητεία γυναικών, εκτεταμένη πολιτοφυλακή/εθνοφυλακή, στρατιωτική μέση εκπαίδευση (σχολεία), βασική οπλική εκπαίδευση σε όλα τα σχολεία, νόμιμη ανάμειξη του Στρατού στο Δημόσιο Λόγο, συμμετοχή του ΕΣ σε όλα τα μέτωπα του ΝΑΤΟ και δη στην πρώτη γραμμή για αποκόμιση γνώσεων πραγματικού πολέμου, παρασκηνιακή συμμαχία – Μη επίσημη – με τη Ρωσία μέσω μιας Διεθνούς Ορθόδοξης Ταξιαρχίας – που θα πολεμάει στα αντάρτικα μέτωπα – όπως το Κουρδικό, ανάπτυξη πυρηνικών και σύγχρονων όπλων, ενίσχυση Κουρδικού, χτύπημα της λαθρομετανάστευσης με στρατιωτικούς όρους κι εντός της Τουρκίας, ευρεία στρατιωτικοποίηση του Αιγαίου, ισχυρές πυραυλικές συστοιχίες στη Θράκη στοχεύουσες την Κωνσταντινούπολη, κλπ κλπ)

ώστε να καταστούν εφικτά εν συντόμω

1) η επέκταση στα 12 νμ

και

2) η εκμετάλλευση των πετρελαίων (και όχι μόνο ) του Αιγαίου

Ότι θα γίνει θα γίνει - εφόσον η Στρατιωτικοποίησή της είναι η μόνη (ιστορικά βεβαιωμένη κατ' επανάληψη) επιλογή της Ελλάδας προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τουρκία επιτυχώς.
Το αν θα γίνει με τον εύκολο ή με τον δύσκολο τρόπο είναι κάτι που – για την ώρα – είναι στα χέρια των πολιτικών.
Ο δύσκολος τρόπος είναι ο πατροπαράδοτος, ο "Τρόπος του Αίματος".
Το μόνο που λείπει για να γίνει αυτό είναι «Αίμα Ελληνικό» χυμένο από «Τούρκους».
Για την ακρίβεια μια «κρίσιμη μάζα αίματος».
Εκ του αποτελέσματος συμπεραίνουμε πως ένας και δυό και πέντε και δέκα Έλληνες πιλότοι νεκροί δεν είναι αρκετοί για να πυροδοτήσουν τα «Πατριωτικά ανακλαστικά» του Ελληνικού λαού βγάζοντάς τον από την ακραιφνή αυτοκτονική «ειρηνίζουσα» ραστώνη  (βλ. αδιαφορία για την επιβίωσή του ως έθνος) στην οποία επιμόνως παραμένει.
Συνεπώς, αναμένουμε «κάτι άλλο».
Κάτι βαρύ. Κάτι που θα σταθεί ικανό να ξεσηκώσει θύελλες αντιτουρκικής οργής στην ψυχή του Ελληνικού λαού.
Πχ Κάποια «ασύμμετρη τρομοκρατική επίθεση» σε Ελληνικό αστικό κέντρο που θα κοστίσει πλειάδα θυμάτων πολιτών και θα  «(αυτο)καταλογιστεί» - μέσω "ανάληψης της ευθύνης" - σε κάποια Τουρκική εθνικιστική τρομοκρατική οργάνωση (πιθανότατα ανύπαρκτη).
(ας φανταστούμε πχ τα εκατό κιλά εκρηκτικά της Citibank - με C4 αντί ANFO - να τοποθετούνται στο μετρό του Συντάγματος ενισχυμένα με αέριο Σαρίν και ραδιενεργά υλικά και ας το ονομάσουμε "Σενάριο Σύνταγμα").
Μια επίθεση, που θα συνοδευτεί – λογικά - και από αντίστοιχη στο Τουρκικό αστικό περιβάλλον και θα «καταλογιστεί» σε κάποια Ελληνική εθνικιστική τρομοκρατική οργάνωση (επίσης πιθανότατα ανύπαρκτη).
Όσο και αν οι Πολιτειακές Ηγεσίες και των δύο χωρών – και όχι μόνο – θα έχουν βάλει τα δυνατά τους να πείσουν τους λαούς των δύο χωρών πως τα «περιστατικά» είναι «προβοκάτσια», είναι αδύνατον να μην λειτουργήσουν όπως τα Σεπτεμβριανά του ’55 μετά την υποτιθέμενη ανατίναξη της κατοικίας του Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη.
Θα ακολουθήσουν λαϊκά πογκρόμ και στις δύο χώρες κατά στόχων συμφερόντων (και πολιτών) της άλλης χώρας.
Αυτό που θα λείπει για να ολοκληρωθεί η «συνάρτηση» – και πιθανότατα θα δούμε στη συνέχεια – είναι «ανταπαντητικά ασύμμετρα χτυπήματα» εξίσου καταστροφικών αποτελεσμάτων σε ανθρώπινες ζωές και στις δύο χώρες.
Το φυτίλι θα έχει ανάψει.
Η Ελληνική κοινωνία θα είναι πια έτοιμη να βαδίσει εθελοντικά τον δρόμο της Στρατιωτικοποίησής της. Μιας ευρείας στρατιωτικοποίησης σχεδόν κάθε πτυχής της καθημερινότητάς της, μια Ισραηλοποίηση της χώρας προκειμένου από τη μια να εξοιξονομήσει πόρους και από την άλλη να ισχυροποιηθεί στρατιωτικά αποσκοπώντας σε μια ολοκληρωτική αντιπαράθεση με την Τουρκία που θα την υποχρεώσει να πάψει μια και καλή την επιθετικότητά της προς την Ελλάδα.
Ποιος πολιτικός μπορεί να εγγυηθεί πως δεν θα συμβεί το παραπάνω σενάριο;
Κανείς.
Ο Τουρκικός κίνδυνος είναι υπαρκτός. Περισσότερο ίσως από κάθε άλλη φορά. Οπωσδήποτε η Τουρκία είναι πιο εξοπλισμένη κι επικίνδυνη απ’ ότι τριάντα χρόνια πριν. Τριάντα δε, εκατομμύρια περισσότεροι από τότε (Και παρ’ όλα αυτά, κατέλαβε την Βόρεια Κύπρο).
Και οπωσδήποτε θα είναι ακόμη πιο εξοπλισμένη, ισχυρή και επικίνδυνη (πυρηνική δύναμη γαρ) δεκαπέντε χρόνια μετά. Και ομοίως, τριάντα εκατομμύρια περισσότεροι από σήμερα.
Όλα ωθούν λοιπόν προς μια "Ολική αντιπαράθεση τώρα" με την Τουρκία.
Η μόνη δε οδός για αποτελεσματική αντιμετώπισή της είναι η ευρεία στρατιωτικοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας. Τρυφηλή κοινωνία ποτέ δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει στρατιωτικοποιημένο αντίπαλο.
Το αν θα γίνει με τον δύσκολο τρόπο – δηλαδή, με το παραπάνω σενάριο ή κάτι παρόμοιο – ή αν θα γίνει με τον "Εύκολο", δηλαδή «ιδία βουλήσει» και δη μέσω της έγκαιρης συνειδητοποίησης και παραδοχής του μεγέθους του "προβλήματος Τουρκία" από τους Πολιτικούς και την Πολιτεία  ώστε να ξεκινήσουν με όρους ευρείας κοινοβουλευτικής συναίνεσης αυτή την στρατιωτικοποίηση είναι για την ώρα στα χέρια των πολιτικών.
Όχι για πολύ όμως.
Θα είναι μέχρι να «χυθεί το παραπάνω αίμα». Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει αυτή η «αιματηρή διαδικασία» η κατάσταση θα ξεφύγει από τα χέρια των πολιτικών και της δημοκρατίας. Η στρατιωτικοποίηση και πάλι θα γίνει, αλλά προφανώς με άλλους Πολιτειακούς όρους αυτή τη φορά.
Προκειμένου δε, να προληφθεί κάτι τέτοιο, υπάρχουν ξεκάθαρα «ύποπτα συμφέροντα» που προάγουν περιστατικά τύπου «Δεκεμβριανών ‘08» και «…χειροβομβίδας στα Εξάρχεια 24/02/09».
 Ενώ το "Σενάριο Σύνταγμα" θα αποσκοπούσε σε μια ανεξέλεγκτη "ριζοσπαστική πατριωτικοποίηση" της κοινωνίας και μια «Εξέγερση/επίθεση προς τα έξω», τα «άλλα» (Σενάριο Δεκεμβριανών ή/και Χειροβομβίδας κατά Μεταναστών ή Αριστεράς) θα ωθούσαν τις μάζες προς μια  «Εξέγερση προς τα μέσα», μια «Εσωτερική/Εμφύλια σύρραξη» ουσιαστικά που θα αποδυνάμωνε ακόμη περισσότερο την χώρα αμυντικά και δη προς τα έξω.
Ακόμη δε και αν με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγούσαν επίσης προς μια Στρατιωτικοποίηση της κοινωνίας (οπότε κάποιος της "Παλιάς Σχολής" - Gladio - θα τα θεωρούσε ίσως "οιονεί επιθυμητά") αυτό θα συνέβαινε χωρίς την ευρεία κοινωνική συναίνεση. Ανιθέτως, θα είχε μια μεγάλη μερίδα της κοινής γνώμης έναντίον της - και μάλιστα σφόδρα κι ενεργά - αυτή η Νομοτελειακή εξέλιξη/αναδόμηση του χαρακτήρα της Ελληνικής κοινωνίας.
Ταυτόχρονα, ένας τέτοιος «Εθνικός Διχασμός» της Κοινής Γνώμης θα οδηγούσε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις που θα απομάκρυναν κατά πολύ την πιθανότητα «Πατριωτικοποίησης» της κοινωνίας και συναίνεσής της σε τόσο μεγάλες αλλαγές της καθημερινότητάς της.
Άρα, κάτι σαν το παραπάνω «Σενάριο Σύνταγμα» θα πρέπει λογικά να το περιμένουμε πριν από τα «επόμενα Δεκεμβριανά» ή την «επόμενη προβοκάτσια χειροβομβίδας».
Τουτέστιν και πιθανότατα, σύντομα.
Πολιτικοί και Πολιτεία σαφέστατα δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους για να οδηγήσουν με ομαλό τρόπο την Ελληνική κοινωνία προς μια έγκαιρη Στρατιωτικοποίησή της ως μόνη επιλογή αυτοπροστασίας της (με αξιώσεις) απέναντι στην Τουρκία.

Άλλωστε, είναι πολλοί αυτοί που θα ήθελαν μια "πολεμική εμπλοκή Ελλάδας - Τουρκίας" και θα φρόντιζαν να πραγματοποιήσουν το "Σενάριο Σύνταγμα".

Τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.
Την εξέλιξη αυτή λοιπόν, όσο και αν το επιθυμούν, δεν έχουν την δύναμη να την «ανακόψουν» οι εθελο-ετερόδουλοι  Έλληνες πολιτικοί.
Για να βοηθηθούν στους «υπολογισμούς» τους όμως, αξίζει να αναρωτηθούν κάτι ακόμη.
Πως θα αντιμετώπιζαν άραγε εκείνοι οι «Πολιτικοί Απότοκοι της τότε Στρατιωτικοποιημένης/πολεμικής Ελληνικής Κοινωνίας» τους «παλαιοκομματικούς πολιτικούς» που εξ’αιτίας τους θα έχει αργήσει η «Πολεμική προετοιμασία» του Έθνους για τον αναπόφευκτο πόλεμο;
Πιθανότατα θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για όλες τις χιλιάδες χαμένες ελληνικές ζωές από τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις, όπως και για τους αμέτρητους νεκρούς Έλληνες φαντάρους του Ελληνοτουρκικού Μετώπου που θα έχουν πιαστεί «στον ύπνο».
Ποια ποινή άραγε πιστεύουν πως θα τους επιβληθεί;
Κάτι μου λέει μάλιστα πως επειδή τότε θα «αλλάξουν τα πράγματα» αναγκαστικά και για λόγους «Εθνικής Ανάγκης» προς το «Στρατιωτικό Κοινωνικό Μοντέλο», πολλοί τότε (με υψηλή πολιτειακή και πολιτικοκοινωνική εξουσία) θα «θυμηθούν» τις «Πολιτειακά επικίνδυνες κοινοβουλευτικές ακροβασίες» κάποιων «Δημοκρατών Κοινοβουλευτικών», που με «αναδρομικά αντισυνταγματικά ψηφίσματα» καταδίκασαν σε ισόβια κυβερνήσεις που «δημιούργησαν δίκαιο» και είχαν «αμνηστευθεί».
 Τους Στρατηγούς πολεμιστές του Έθνους τους τιμούμε κύριοι. Δεν τους αποτάσσουμε. Δεν τους στερούμε βαθμούς, παράσημα και σύνταξη.
Στα «Πολιτειακά Καθεστώτα» πρέπει να υπάρχει «συνέχεια» για να μην γεννώνται Εθνικοί Διχασμοί.
Και όχι «Ρήξη» που θα φέρει «εν ευθέτω χρόνω» την «αντίδραση».
Γι’ αυτό και καθιερώθηκε ιστορικά :

 «…Όταν λέμε Αμνηστία, εννοούμε Αμνηστία…»

Εάν μόνο μπορούσατε να δείτε λίγα, ελάχιστα χρόνια μπροστά σας…
Εάν μόνο αγαπούσατε λίγο την Πατρίδα σας…
Έτσι δεν σας έμαθε όλους ο Δάσκαλός σας να τη λέτε;
ΠΑΤΡΙΔΑ!!!         
Σήμερα, με τη στάση σας τον κατηγορείτε ως κατάπτυστο μέλος των ….(δήθεν) «Άκρων της Ελληνικής Κοινωνίας»…
Αξίζει να θυμηθείτε κύριοι για μια ακόμη φορά τα… «δύο Γουδί»….το «1909» αλλά και τη «Δίκη των 6» το ‘22…

Έχετε ίσως ακόμη λίγο καιρό να «συνειδητοποιήσετε τον σοβαρό κίνδυνο Εθνικής καταστροφής αυτής της Πατρίδας και να κάνετε – ιδία βουλήσει - τις αναγκαίες «Εθνικοπατριωτικές διορθώσεις» της πολιτικής σας προετοιμάζοντας το πεδίο για τους μόνους ικανούς να φέρουν εις πέρας τις Πολεμικές Αποστολές του Έθνους…


Γεράκι του Αιγαίου