«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011

Στόχος, 6/05/10, Αξιωματικοί, σας την έχουν στημένη…(2)

Θα πληρώσετε για μια ακόμη φορά εσείς για όλα…Ξυπνήστε επιτέλους…


Στρατιωτικοποίηση άνευ όρων και προσεκτικής προετοιμασίας ίσον Εθνική Καταστροφή

Ότι θα μεταστραφεί η Ελληνική Πολιτεία/κοινωνία σε «Στρατιωτικοποιημένο μοντέλο», ναι, αναπόφευκτα θα γίνει τούτο.
Κι έτσι πρέπει, προκειμένου να διαφυλαχθεί η Εθνική της Ασφάλεια.
Άραγε όμως, είναι αρκετό να αναμένουν κάποιοι αφελείς ένστολοι να … «ωριμάσει το φρούτο και να πέσει από το δέντρο»;
Άντε κι έπεσε. Μετά; Τι σχέδιο έχουν για να αντεπεξέλθουν στις κοινωνικοπολιτικές ανάγκες του τόπου οι Στρατηγοί μας;
Διότι «στρατιωτικοποίηση» δεν σημαίνει να γίνει ο τόπος – έτσι απλά - ένα απέραντο στρατόπεδο.
Άσχετα εάν χρησιμοποιούμε – ποιητική αδεία – ενίοτε τέτοια σχήματα λόγου.
Ναι, όταν – σύντομα - τα πάντα θα διαλύονται γύρω μας και η Πολιτεία θα μεταπέσει αναπόφευκτα σε Κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης και Πολιορκίας, η «Αρχή» θα περάσει εκ των πραγμάτων στα χέρια των Δυνάμεων Εθνικής Ασφάλειας.
Και λοιπόν;
Είναι αρκετή αυτή η προοπτική για να επαναπαύονται κάποιοι;
Φυσικά και δεν είναι.

Κύριοι Αξιωματικοί, νομίζετε πως οι Πολιτικοί δεν το γνωρίζουν αυτό; Δεν το βλέπουν να «έρχεται»; Γιατί λέτε πως «δεν ανησυχούν» διόλου για «επικείμενα Γουδή» όπου αυτοί θα απειλούνται με κρέμασμα; Δεν σας φαίνεται καθόλου «ύποπτο»; Από πού λέτε να αντλούν όλη αυτή την «σιγουριά» κι «αυτοπεποίθηση»;

Η χώρα θα είναι διαλυμένη όταν συμβεί τούτο κύριοι. Και η «Οργή Λαού» δεν είναι καλή «βάση» για να στηριχτεί μια εσπευσμένη, συρθείσα «απροετοίμαστη Στρατιωτικοποιημένη κοινωνική εξέλιξη».
Το ότι αυτή η «προετοιμασία» ίσως συμβαίνει στα μυαλά κάποιων Αξιωματούχων αυτού του τόπου εν είδη ασκήσεων επί χάρτου και κυρίως εν κρυπτώ, ουδεμία υγιή εξασφάλιση παρέχει για το ευοίωνο μέλλον αυτού του Έθνους.
Η προετοιμασία θα έπρεπε να είναι «λεπτομερής» και «εκτενής». Να εξαπλώνεται παντού σε κάθε Πολιτειακή Αρχή και κυρίως να εδράζεται στον ίδιο το Λαό και να ανατροφοδοτείται ασταμάτητα απ’ αυτόν.
Συμβαίνει μήπως κάτι τέτοιο;
Φυσικά και όχι.
Παρατηρεί μήπως κανείς γύρω του, στον άμεσο Πατριωτικό του περίγυρο κάτι τέτοιο; Έστω κάτι που να μας βάζει απλές υποψίες πως κάτι τέτοιο «προετοιμάζεται»;
Βεβαίως και όχι.
Πατριωτική αγανάκτηση μόνο και οργή.
ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Αυτοί που μπορούν να ξεκινήσουν μια τέτοια «υγιή προετοιμασία», δεν κάνουν τίποτα.
Ένας απέραντος ωχαδερφισμός και ραστώνη έχουν πλήξει τα πάντα. Δυστυχώς, ακόμη και την πλειοψηφία των πατριωτών.
Ακόμη χειρότερα, η ραστώνη δεν έχει χτυπήσει μόνον τον «απλό λαό».
Έχει χτυπήσει τους πάντες.
Ο φτωχός πολίτης βεβαίως κι έχει την (βάσιμη) δικαιολογία ότι παλεύει μεροδούλι μεροφάι. Συνεπώς, δεν έχει την πολυτέλεια ούτε του ελεύθερου χρόνου, ούτε της ψυχοπνευματικής διαύγειας για να δραστηριοποιηθεί στον Εθνικό Αγώνα. Κι αυτό μπορεί να το κατανοήσει επαρκώς μόνον όποιος έχει βιώσει στο πετσί του τη φτώχεια και ουδείς άλλος.
Οι υπόλοιποι όμως, τι δικαιολογία έχουν άραγε;
Η μεγάλη μάζα των «περιβόητων Μεσαίων», τι δικαιολογία έχει; Βολεμένοι προφανώς. Κι ο «βολεμένος» δεν γουστάρει καμία «κοινωνική αλλαγή» που ίσως θέσει την «βόλεψή» του «εν αμφιβόλω».
Πολλώ δε μάλλον, ο «κοινωνικοοικονομικά επιτυχημένος» φαντάσου πόσο ασπάζεται το παραπάνω δόγμα «κοινωνικής στάσης/ωχαδερφισμού».
Σε αυτούς βεβαίως ανήκουν και οι «αγαπητοί μας ένστολοι». Οι Αξιωματικοί. Τόσο οι εν ενεργεία όσο και οι εν αποστρατεία.


Κι όμως. Έξι θα ήταν αρκετοί…

Θα αρκούσε ένας Εθνικά ευαισθητοποιημένος και αποφασισμένος Έλληνας Μεγιστάνας και Πέντε Αξιωματικοί για ν’ αλλάξουν τη χώρα.

(Και βγάλτε από το νου σας - οι «καλοθελητές»-  τις «Ιστορίες Στρατιωτικών Κινημάτων» τύπου «Η Τέχνη του Πραξικοπήματος», Gurzio Malaparte).

Τηρώντας την υπόσχεση που σας έδωσα στο προηγούμενο άρθρο να ξεφύγω από την θεωρία, σας εκθέτω μια «ακραία εκδοχή» αυτού του «αντισυμβατικού» Εθνικού Γεωστρατηγικού Brainstorming που σας πρότεινα.

Θα ήταν αρκετό λοιπόν, αυτές τις Μέρες της Κρίσης τα παραπάνω «έξι άξια τέκνα της Πατρίδος» να ιδρύσουν έναν Ιδιωτικό Διεθνή Αμυντικό Οργανισμό (Μισθοφορικό Στρατό) με έδρα την Ν. Αφρική.
Γιατί εκεί; Διότι οι σφαγές των Λευκών από τους Μαύρους έχουν ενταθεί σε τέτοιο βαθμό  που αναπόφευκτα οδεύουν για εμφύλιο και οι Λευκοί – αναγκαστικά κι εκ των πραγμάτων - θα απαιτήσουν διχοτόμηση και ίδρυση της δικής τους «Λευκής Ν. Αφρικής». Ενόψει λοιπόν αυτής της επικείμενης διχοτόμησης η Λευκή Κοινότητα διψάει τόσο πολύ για Λευκούς έποικους όσο και για Δυνάμεις εκατοντάδων χιλιάδων Λευκών Μισθοφόρων που όχι μόνον θα επιθυμούσαν αλλά και θα «βοηθούσαν» σφόδρα αυτές τις Δυνάμεις να «εδρεύσουν/σταθμεύσουν» στο έδαφός της.
Γνωρίζετε ότι τα τελευταία είκοσι χρόνια (μετά την πτώση του Απαρτχάιντ) η Ελληνική κοινότητα από 100,000 έπεσε στους 50,000 και πως ανάμεσα στους σφαγιασθέντες λευκούς είναι και 100 Έλληνες;
Πιστεύετε επίσης, πως αυτή την «κατάσταση» δεν την έχουν «εντοπίσει» άλλες χώρες του Βορρά; Ή πως δεν προετοιμάζουν ήδη αυτόν τον «Εποικισμό»;


Προφανώς και δυστυχώς όμως, ούτε αυτοί οι «6 Έλληνες» δεν υπάρχουν.


Μια βολή, πολλοί γεωστρατηγικοί στόχοι

Τι θα εξυπηρετούσε άραγε η παραπάνω «ακραία πρόταση» και πως συνδέεται με τα όσα ειπώθηκαν μέχρι τώρα;
Ας το δούμε.
Η Ελλάδα χρειάζεται άμεσα έναν ισχυρό εμπειροπόλεμο στρατό, τουλάχιστον 500,000 ανδρών προκειμένου σύντομα να προασπίσει τα γεωπολιτικά της συμφέροντα έναντι της Τουρκίας και άλλων «γειτόνων» - και μη.
Ταυτόχρονα, χρειαζόμαστε την σθεναρή στήριξη – επιτέλους - των Ευρωατλαντικών συμμάχων μας.
Ή τουλάχιστον, μια «σαφή ανοχή» και απόσταση από «δικές μας αποφάσεις κι ενέργειες στρατιωτικού τύπου» που αναγκαστικά θα προβούμε στο άμεσο μέλλον.
Αυτά τα δύο θα μπορούσαν να επιτευχθούν μόνον μέσω μιας εκτεταμένης Ελληνικής συμμετοχής στην Πρώτη Γραμμή του ΝΑΤΟ.
Η Ελλάδα όμως ποτέ σαν Πολιτεία των Πολιτικών δεν θα δώσει τον παραπάνω γιγάντιο στρατό στο ΝΑΤΟ, ποτέ δεν θα δεχτεί σαν Πολιτεία να στείλει Ελληνικό Στρατό σε ξένα Μέτωπα, άρα ποτέ δεν θα αναβαθμιστεί η παρουσία της στην Συμμαχία και βεβαίως δεν θα αποκτήσει (αν όχι ποτέ, τουλάχιστον όχι έγκαιρα) τον τόσο αναγκαίο μεγάλο και εμπειροπόλεμο στρατό που χρειάζεται.
Και το κυριότερο, δεν θα εξασφαλίσει την ανοχή της Συμμαχίας σε μια μελλοντική επιθετική Ελληνική στάση κατά των «επίβουλων γειτόνων» της.

Να όμως που η μεγάλη κοινωνικοοικονομική Κρίση δημιουργεί και παράθυρα ευκαιρίας.

Ένα τμήμα της - δυστυχώς αναμενόμενης τεράστιας - πληθυσμιακής μας διαρροής, πρέπει να κατευθυνθεί προς τη Ν. Αφρική – και για να μην διασκορπισθεί «ανεξέλεγκτα» σε όλη την υφήλιο (εθνικά επιζήμιο και μη αξιοποιήσιμο) αλλά και προκειμένου να διεκδικήσει ο Ελληνορθόδοξος παράγοντας πρωτεύοντα ρόλο στην Αφρική μέσω της ισχυρής παρουσίας του Ελληνικού στοιχείου.
Γιατί στην Αφρική; Μα…γιατί είναι το «μαλακό γεωπολιτικό υπογάστριο» της Ελλάδας. (Αλλά και για έναν άλλον «πρακτικό λόγο» που θα διαφανεί ξεκάθαρα παρακάτω).
Ποτέ όμως η Ελλάδα των Πολιτικών και της Οχλοκρατίας δεν θα επιλέξει να δημιουργήσει κάτι που θα χαρακτηριστεί ως «Ελληνική Αποικία».
Μπορεί όμως να τα πράξει αυτά ένας «Ιδιωτικός Διεθνής Αμυντικός Οργανισμός» Ελληνικών Επιχειρηματικών συμφερόντων.
Γιατί ειδικά στην Αφρική;
Επιχειρηματικά μιλώντας πια, διότι εκεί είναι το «Βασίλειο των Πολέμων». Άρα, εκεί υπάρχει «αντικείμενο δράσης», συνεπώς «κίνητρο για τους μεγαλοχρηματοδότες ενός τέτοιου γιγάντιου εγχειρήματος.
Επίσης, διότι εκεί είναι ακόμη «ρευστά» τα πράγματα και επιτρέπουν τέτοια «περίπλοκα εγχειρήματα».
Και διότι, εκεί, στην Ν. Αφρική υπάρχουν οι πολιτικοκοινωνικές προϋποθέσεις ασφαλούς εγκατάστασης και ανάπτυξης του project (βλ. Επικείμενη αν όχι εν εξελίξει Διχοτόμηση).
Δηλαδή, την ίδρυση ενός Ελληνικού Ιδιωτικού Μισθοφορικού Στρατού που θα επιλέξει ως έδρα του τη Ν. Αφρική και που με υψηλούς μισθούς θα αναλάβει να φέρει εκεί μερικές εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες να δραστηριοποιηθούν ως Διεθνείς Μισθοφόροι.
Το ερώτημα/αντίλογος τίθεται αβίαστα:
Και που θα βρεθούν όλοι αυτοί οι Έλληνες που θα δεχτούν να γίνουν Μισθοφόροι;
Όταν ήδη έχουν φύγει μισό εκατομμύριο Έλληνες στο εξωτερικό τα τελευταία δέκα χρόνια και αναμένονται ΑΜΕΣΑ να εμφανισθούν κάμποσα εκατομμύρια άνεργοι στη χώρα μας, πιστεύει κανείς πως οι μισθοί αρκετών χιλιάδων ευρώ το μήνα για υπηρεσία σε ένα διεθνές ΕΛΛΗΝΙΚΟ Στρατιωτικό Σώμα δεν θα έλξουν κάμποσες εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων;
Όταν δεν υπάρχουν δουλειές πλέον ούτε εντός, ούτε εκτός Ελλάδας, τότε ναι, οι άνεργοι Πολίτες είναι έτοιμοι να εξετάσουν πολύ σοβαρά μια τέτοια «αντισυμβατική προοπτική».
Κάτι που άλλωστε υπάρχει ήδη μέσα στα γονίδιά τους όντες απόγονοι των κατ’ εξοχήν Μισθοφόρων της ευρύτερης περιοχής επί σειρά αιώνων.
Γι’ αυτό και αυτή η «Κρίση» μπορεί να μετατραπεί σε μοναδικό «Παράθυρο Εθνικής Ευκαιρίας».
Καμία Ελληνική Πολιτεία δεν θα μπορέσει να παρέμβει σε κάτι τέτοιο εφόσον πρώτον θα αποτελεί επιχειρηματικό εγχείρημα σε ξένη χώρα και δεύτερον, το εγχείρημα θα «αγκαλιαστεί» και θα «στηριχτεί» προφανώς από «πανίσχυρες διεθνείς δυνάμεις» (πχ Λευκοί Ν.Αφρικής, «Μισθοφορική Διεθνής», ΝΑΤΟ, Αγγλοσαξονικό Μπλοκ, κλπ).
Ο Ιδιωτικός αυτός Οργανισμός θα αναλάβει να «μπολιάσει» δραστικά (ουσιαστικά να «γεννήσει») την Νέα Εθνική Πολιτική της χώρας. Θα μετατραπεί στην Μεγαλύτερη Δεξαμενή Εθνικής Σκέψης.
Έμμεσα και μέσω αυτού οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα μετατραπούν στην δεύτερη μάχιμη Δύναμη του ΝΑΤΟ και ταυτόχρονα σε μια από τις μεγαλύτερες και πιο οργανωμένες πολεμικές δυνάμεις στην Αφρική. Θα μετατραπούν στην – μετά τις ΗΠΑ – μεγαλύτερη Εθνική Στρατιωτική Δύναμη με παρουσία στην Πρώτη Γραμμή, παγκοσμίως.
Αναπόφευκτα αυτοί οι πολεμιστές θα φέρουν μαζί τους στη Ν.Αφρική συν τω χρόνω τουλάχιστον άλλους τόσους Έλληνες του οικείου τους περιβάλλοντος.
Ο στόχος μιας ισχυρής Παροικίας πεντακοσίων χιλιάδων Ελλήνων λοιπόν στο νευραλγικότερο σημείο της Αφρικής και στην παρούσα (και μόνον ίσως) «ευνοϊκή» χρονική στιγμή γίνεται εφικτός.
Αυτή η Ελληνική Μισθοφορική Δύναμη σε δεύτερη συμπληρωματική φάση, θα μπορούσε να έλξει κι άλλες «Δυνάμεις» (πχ Σλάβους Ορθόδοξους) και να ανέλθει έτσι σε μια πανίσχυρη δύναμη αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ανδρών.
Και το κυριότερο: που θα διοικείται από Έλληνες Στρατηγούς και Αξιωματικούς – οι οποίοι για ευνόητους γεωστρατηγικούς λόγους θα πρέπει πάση θυσία να στηρίξουν και να ενισχύσουν αυτό το εγχείρημα.
Με παρουσία σε όλη την Αφρική - και όχι μόνον – εύκολα μπορούμε να φανταστούμε την κοινωνικοπολιτική (αλλά και οικονομική) εξέλιξη των Στρατηγών μας στα Μέτωπα και στις τοπικές κοινωνίες που θα δραστηριοποιηθούν.
Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα μπορεί να αποκτήσει πανίσχυρη θέση στα Αφρικανικά κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά Δρώμενα.
Και φυσικά, η Αφρικανική Παροικία, η Αφρικανική Ελληνική Στρατιωτική Δύναμη θα είναι η «Ισχυρά Εφεδρεία» για την Ελλαδική Άμυνα. Συν τω χρόνω – και δη ταχύτατα – θα γεμίσουν οι δεξαμενές της Ελλαδικής Μητρόπολης από εμπειροπόλεμους βετεράνους που ενταγμένοι σε οργανωμένες Εθνοφυλακές θα είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να ενταχθούν οργανικά στον Ελληνικό Στρατό.
Αναπόφευκτα η «Αφρικανική Ελληνική Παροικία» θα μετατραπεί στην Νέα Μεγάλη Ελλάδα που νομοτελειακά, ως άλλη «Σικελία – Συρακούσες» θα καθορίσει την Νέα Πολιτική, Πολιτειακή, Στρατιωτική κι εν τέλει Εθνική πραγματικότητα στην Μητρόπολη/Ελλάδα .
Με μια κίνηση «ιδιωτικής επιχειρηματικής πρωτοβουλίας» βρίσκουν τον ευοίωνο δρόμο τους γεωπολιτικά Ελληνικά προβλήματα δεκαετιών, αν όχι αιώνων.
Η εξ ανάγκης, από γεννησιμιού της, λόγω περιβάλλοντος και καθήκοντος και συνεπώς από φύσεως «στρατιωτικοποιημένη αυτή ισχυρή Ελληνική Παροικία» θα γίνει «φυτώριο της Νέας Στρατιωτικά Ισχυρής Ελλάδας» και ως εκ τούτου το Νέο Διεθνές Κέντρο εκπόρευσης της Ελληνικής Εξωτερικής,  Εσωτερικής και Αμυντικής Πολιτικής.
Χωρίς να απαιτείται καμία «εγχώρια πολιτική υπέρβαση» και καμία πολιτική πρωτοβουλία εθνοπροδοτών Μαυροκορδάτων.
Απλά και μόνον μερικοί – ακόμη κι ένας – Εθνικά ευαισθητοποιημένος Έλληνας Μεγιστάνας να χρηματοδοτήσει και να στηρίξει το εγχείρημα.
Το εγχείρημα της Κτήσης μιας Κοινωνίας Πολεμιστών στην καρδιά των Πολέμων.
Στην Αφρική.
Κι επειδή, business is business, δεν πιστεύω να νομίζει κανένας από τους πιθανούς υποψήφιους «χρηματοδότες» ότι θα χάσει τα λεφτά του από ένα τέτοιο εγχείρημα;
Ποιος έχασε ποτέ χρήματα από επιχειρηματική εμπλοκή τέτοιου είδους σε Πολέμους;
Αν δεν το κάνει από Πατριωτισμό λοιπόν, ας το κάνει για τον προσωπικό Θεό του: το Χρήμα.
Το αποτέλεσμα ενδιαφέρει.
Όσο για τους Έλληνες Αξιωματικούς, η «επιθυμητή αύξηση της Δυναμικής» τους δεν υπάρχει περίπτωση να λάβει χώρα – και δη ραγδαία και απρόσκοπτα «εντός (και μόνον) των τειχών».
Πάντα και με το παραμικρό, οι Μαυροκορδάτοι και οι Κοτζαμπάσηδες θα τους «ψαλιδίζουν» τα φτερά και θα τους κόβουν εξαρχής τη «φόρα».
Η «Δύναμή» τους θα αναπτυχθεί μόνον μέσα από «Γεωστρατηγικές φόρμουλες» εκτός χώρας.
Σαν την παραπάνω.
Τολμήστε επιτέλους.
Αλλιώς, ετοιμαστείτε σε ένα δύο χρόνια από τώρα να δείτε ΟΛΟΝ τον λαό σας πεινασμένο απέναντί σας να σας θεωρεί υπαίτιους για όλα τα θανάσιμα δεινά που θα πλήττουν σαν τις πληγές του Φαραώ αυτόν τον τόπο.
Διότι ξέρετε καλά πως η Μάζα έχει «κοντή μνήμη». Ως υπαίτιο δε για όλα τα δεινά της θεωρεί πάντα τον τελευταίο Κυβερνήτη, στον οποίο και «ξεσπάει», τον οποίο και «τιμωρεί» με ανείπωτη λύσα.
Κι όταν κηρυχτεί η χώρα – σύντομα – σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, τελευταίοι κυβερνήτες θα αναδειχτούν εκ του Συντάγματος και με τις ευλογίες των Πολιτικών οι Ένοπλες Δυνάμεις και οι Δυνάμεις Ασφαλείας κύριοι. Όπως το αναμένετε άλλωστε.
Ετοιμαστείτε σ’ εκείνη τη φάση λοιπόν να σκοτώνετε Έλληνες αντί για ξένους εισβολείς κι ετοιμαστείτε Έλληνες πολιτικοί να σας περάσουν την θηλιά στο λαιμό κατόπιν χαρακτηρίζοντάς σας ως εγκληματίες και φονιάδες του Λαού.
Αλλιώς γίνονται πλέον τα «Εθνικά Κινήματα» κύριοι. Όχι κατεβάζοντας τα τανκς στους δρόμους όπως θα ΔΙΑΤΑΧΤΕΙΤΕ σύντομα  απλώς για να φορτωθείτε εσείς τις ευθύνες της εθνικής καταστροφής.
Σκεφτείτε «αντισυμβατικά» κάνοντας «μεγάλους κι έξω από τα συνηθισμένα» σχεδιασμούς.
Ξεκλειδώστε τη δημιουργική σας φαντασία και το φυλακισμένο Πολιτικό Ηγετικό σας ένστικτο.
Και δράστε «ασύμμετρα».
Δεν έμεινε πολύς χρόνος.

Γεράκι του Αιγαίου