«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012

Ο πλανήτης ελέγχεται άπο διεθνή μαφία

Μια ενδιαφέρουσα ανάρτηση, στο πολύ καλό ''Αnalystsforchange'' του γνωστού διεθνολόγου-στρατιωτικού αναλυτή Αθανασίου Δρούγου, δείχνει την οπτική της Μόσχας σε μια σειρά κρίσιμων ζητημάτων. Ο Ρώσος στρατηγός ε.α. Κονσταντίν Πετρώφ μιλάει για σειρά θεμάτων, ανάμεσα στα οποία είναι...
το τέλος της ηγεμονίας του δολαρίου, τα κέντρα που κινούν τα νήματα πίσω από τους πολιτικούς, οι επεμβάσεις των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή και ο ερχομός -σύμφωνα με τον Ρώσο στρατηγό- της προμελετημένης κατάρρευσης των Ηνωμένων Πολιτειών...

Στρατηγός Πετρώφ:


"Για τις ΗΠΑ επιφυλάσσεται από την παγκόσμια μαφία η ίδια μοίρα που περίμενε και την ΕΣΣΔ.

Αν και οι πολίτες στις Ηνωμένες Πολιτείες και τις άλλες δυτικές χώρες παραμένουν εγκλωβισμένοι μέσα σε μια φυσαλίδα προπαγάνδας που ελέγχεται από τεράστιους ομίλους ΜΜΕ πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, επιχειρηματικά συμφέροντα και πολιτικές συμμαχίες, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Αμερικανοί δεν ελέγχουν όλο τον πλανήτη, και υπάρχουν αρκετές άλλες σχολές σκέψης σε όλο τον κόσμο. Αυτό που μπορεί να φαίνεται σαν πραγματικότητα στους λαούς της Δύσης, ίσως και να μην είναι τίποτε περισσότερο τελικά από μια ψευδαίσθηση.

Η πρόσκρουση των αεροπλάνων στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης δεν σχεδιάστηκε από τον Μπιν Λάντεν. Ο άσχετος αυτός βεδουίνος ήταν αραχτός μέσα στη σπηλιά του και δεν ήταν σε θέση να κάνει τίποτε εκτός από το να φτιάχνει ζώνες με εκρηκτικά για βομβιστές αυτοκτονίας. Η πρόσκρουση των αεροπλάνων στους ουρανοξύστες στη Νέα Υόρκη, ήταν μια επιχείρηση μεγατόνων, που ετοίμασαν οι επίλεκτες δυνάμεις της παγκόσμιας μαφίας, προκειμένου να εμπλέξουν τις ΗΠΑ σε έναν πόλεμο εναντίον του μουσουλμανικού κόσμου.

Αλλά ποιός ήταν ο σκοπός; Για παράδειγμα, πώς κατέστρεψαν την ΕΣΣΔ; Χαρακτήρισαν τη Σοβιετική Ένωση ως "φυλακή του λαού" και "αυτοκρατορία του κακού". Τα ίδια ακριβώς κάνουν σήμερα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα τις καταστρέψουν.

Όταν ο Μπιλ Κλίντον βομβάρδιζε το Βελιγράδι, οι Σέρβοι και οι υπόλοιποι Σλάβοι άρχισαν να διερωτώνται γιατί το έκανε αυτό. Γιατί μια χώρα της Βόρειας Αμερικής βομβάρδιζε την πρωτεύουσα μιας ευρωπαϊκής χώρας;

Αργότερα, οι Αμερικανοί έκαναν απόβαση στο Ιράκ, το κατέλαβαν και εγκατέστησαν δύναμη κατοχής εκεί. Κάποιοι, που δεν κατανοούσαν για ποιο λόγο συνέβαιναν όλα αυτά, νόμισαν ότι οι οι ΗΠΑ είναι αήττητες. Εντυπωσιάστηκαν από τον αμερικανικό στρατό. Κι εμείς στη σοβιετική περίοδο είχαμε κάνει απόβαση στο Αφγανιστάν. Θυμάστε τι κατάληξη είχε; Τα ίδια έπαθαν σήμερα οι Αμερικανοί και τελματώθηκαν. Δεν μπορούν να κάνουν τίποτε εκεί πέρα.
Αυτό που κατάφεραν είναι ολόκληρος ο μουσουλμανικός κόσμος σήμερα να μισεί τις ΗΠΑ. Και όταν - γιατί είναι σίγουρο- η παγκόσμια μαφία θα καταστρέψει το δολάριο, όλος ο κόσμος θα σκέφτεται ότι της άξιζε κάτι τέτοιο. Και όμως, ο δικός μας λαός δεν πρόκειται να ωφεληθεί καθόλου από αυτή την αλλαγή, και ιδιαίτερα όσοι έχουν επενδύσει κάποιες από τις οικονομίες τους σε δολάρια.

Αλλά είναι και κάτι άλλο που θα πρέπει να ληφθεί υπ' όψιν. Στις ΗΠΑ ζει το 5% του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά αυτό το 5% καταναλώνει το 50% των ενεργειακών πόρων. Για την διεθνή μαφία, αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα. Ο αμερικανικός τρόπος ζωής προπαγανδίζεται ως κάτι ιδανικό. Κάποιοι δικοί μας πολίτες που κατά τη σοβιετική περίοδο ζήτησαν άσυλο και σήμερα ζουν εκεί και τους χορηγούνται διάφορα επιδόματα, ζουν σε καλύτερες συνθήκες, ενώ είναι άνεργοι, απ' ό,τι στη Ρωσία, από ότι αν συνέχιζαν να ζουν εδώ και να εργάζονται.


Οι παγκόσμιοι ιδιοκτήτες δούλων θεωρούν ότι αυτή η κατάσταση που συνεχίζεται στις ΗΠΑ είναι απαράδεκτη, αφού ακόμα και οι δούλοι ζουν σχετικά καλά εκεί. Οπότε και οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι καταδικασμένες κατά κάποιον τρόπο.


Ακόμη και αν είσαι ηγέτης μιας ισχυρής χώρας, αν δεν έχεις βαθιά αντίληψη της διεθνούς πολιτικής και δεν κατανοείς τις μεθόδους της διεθνούς πολιτικής, εξακολουθείς να παραμένεις όμηρος της παγκόσμιας μαφίας. Η ηγεσία της ΕΣΣΔ και η ηγεσία των ΗΠΑ μπορεί να άσκησαν εσωτερική και εξωτερική πολιτική, αλλά η παγκόσμια μαφία ασκεί διεθνή πολιτική.


Η ΕΣΣΔ κατέρρευσε και η ίδια μοίρα προορίζεται και για τις ΗΠΑ. Εμείς καταστρώναμε κάποτε σχέδια με πενταετή πνοή, αλλά οι παγκοσμιοποιητές έχουν καταστρώσει σχέδια για τα επόμενα 50 ή 100 χρόνια. Οι πολίτες μας εργάζονταν για να κερδίσουν 60 ρούβλια την ημέρα και ήταν ευχαριστημένοι. Έφτιαξαν όλα εκείνα τα εργοστάσια και τους αγωγούς που ξέρουμε, αλλά ήρθε η μέρα που ανέλαβε τη χώρα η παγκόσμια μαφία και εκχωρήθηκε όλος μας ο πλούτος σε ιδιωτικές εταιρείες, χάρη στα πειθήνια πιόνια της, όπως ο Ανατόλι Τσουμπάις. Και ήρθαν οι εκπρόσωποι αυτής της παγκόσμιας μαφίας για να γίνουν ιδιοκτήτες όσων έκτισε με τα χέρια του ο λαός μας.


Σήμερα έχει ασκηθεί αγωγή κατά του Μιχαήλ Χοντορκόφσκι, του ολιγάρχη της Yukos, η υπόθεση εκδικάζεται, αλλά ο κύριος αυτός έχει τις πλάτες του βαρώνου Ρότσιλντ να τον στηρίζουν (σημ: Σήμερα ο Χοντορκόφσκι έχει κριθεί ένοχος για  υπεξαίρεση εκατομμυρίων τόνων πετρελαίου και εκτίει ποινή φυλάκισης).


Άτομα όπως οι Ρότσιλντ, οι Οπενχάιμερς και οι Μόργκανς, έχουν καταστρώσει μακρόπνοα σχέδια. Οι πολιτικοί που μας κυβερνούν και οι οικονομολόγοι είναι ερασιτέχνες, αν τους συγκρίνεις με αυτά τα άτομα"...


* Το βίντεο με την πλήρη συνέντευξη του Ρώσου στρατηγού στο ''Αnalystsforchange''.

www.elkeda.gr
 
http://epanastasi-gr.blogspot.com/2012/10/blog-post_6.html