«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Ισραηλινές Υπηρεσίες: Ενδεχόμενες επιθέσεις Ισλαμιστών σε Ελλάδα και Βουλγαρία


Φεβρουάριος 24, 2013.

Οι Ισραηλινές υπηρεσίες ασφαλείας συνεργάζονται με συναδέλφους τους σε γειτονικές χώρες με σκοπό την πρόληψη τρομοκρατικών πράξεων,  σε ενδεχόμενες  επιθέσεις της ‘Χεζμπολάχ’ κατά τη διάρκεια  του επερχόμενου Πάσχα.


Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στα θέρετρα στην Ελλάδα και στη Βουλγαρία. Το ισραηλινό κανάλι 10, αναφέρθηκε ήδη,  στην αναγνώριση του Λιβανέζου Χοσάμ Τελεμπα Γιακούμπ που παρακολουθούσε τους Ισραηλινούς πολίτες και αξιωματούχους στην Κύπρο, με στόχο να προετοιμάσει μια τρομοκρατική επίθεση.
Το Ισραηλινό κανάλι ισχυρίζεται ότι  η Χεζμπολάχ είχε  επιτυχία στην επίθεση στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας τον περασμένο Ιούλιο  και τώρα ετοιμάζει νέες επιθέσεις του ιδίου είδους στο μέλλον.

Σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ, η Χεζμπολάχ έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο τρομοκρατικών πυρήνων στην Κύπρο, στην Ελλάδα και στη Βουλγαρία και συγκεντρώνει πληροφορίες για την προετοιμασία των τρομοκρατικών επιθέσεων.

Η σχετική αναφορά του «Chanel 10» αναφέρει ότι  η περαιτέρω ενέργειες υπόκεινται στο Ισραήλ: να συναντηθεί με τις αστυνομικές αρχές των χωρών αυτών, να δημιουργήσουν  ένα σχεδιάγραμμα της τρομοκρατικής απειλής και να συλλέξουν  πληροφορίες, δίνοντας συγχρόνως το παρόν τους στις χώρες αυτές.

Συνιστάται επίσης στους Ισραηλινούς να μην ταξιδεύσουν την περίοδο αυτήν, γράφει το δημοσίευμα στη ρωσική γλώσσα.

The Hellenic Information Team

 http://www.echedoros-a.gr/2013/02/blog-post_4411.html#more