«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

Ελευθερώθηκε ο Ρούμπι - Γλύτωσε την ευθανασία


ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ


Ο πασίγνωστος -πλέον- σκύλος, ο οποίος όποτε έβλεπε τους ανθρώπους της τρόικας, πήγαινε κοντά τους και τους γάβγιζε, μετά από «σωφρονισμό» ολίγων ημερών σε κέντρο του Δήμου Αθηναίων στα Μέγαρα, αφέθηκε ελεύθερος για να επιστρέψει στην Αθήνα. Μάλιστα, υπήρξαν και καταγγελίες πολιτών που ανέφεραν ότι ο Ρούμπι γλίτωσε την ευθανασία την τελευταία στιγμή, μετά από τον θόρυβο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του.

Η είδηση ότι ο «αντι-μνημονιακός» σκύλος θα αφεθεί ελεύθερος, έγινε γνωστή και μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί η Δημαρχία της Αθήνας στο Twitter: «Σκυλιά που δαγκώνουν πρέπει να παρακολουθούνται επί δεκαπενθήμερο. Αν είναι καλά επιστρέφουν στην πόλη. Αυτό προβλέπει ο νόμος. Μετά τη σημερινή συνεδρίαση του 5μελούς συμβουλίου του προγράμματος, θα επιστρέψουν στην πόλη, όπως προβλέπεται από τον νόμο».
Να θυμίσουμε, ότι επίσημα, ο Ρούμπι είχε οδηγηθεί στον καταυλισμό αδέσποτων στα Μέγαρα, εξαιτίας καταγγελίας ενός πολίτη ότι τον δάγκωσε σε καφενείο της πλατείας Συντάγματος. Ωστόσο, σίγουρα και οι άνθρωποι της τρόικας, θα είχαν ενοχληθεί από τη συμπεριφορά του Ρούμπι, ο οποίος δεν τους υποδεχόταν και με τις καλύτερες διαθέσεις, οπώτε η καταγγελία αυτή καθίσταται ύποπτη λόγω του χρόνου εμφανίσεώς της. Αλλωστε οι περίοικοι δεν αναφέρουν ότι το σκυλάκι είχε ποτέ βίαιη συμπεριφορά.
Απλά τα ζώα καταλαβαίνουν τους "σατανικούς" ανθρώπους. Ανθρώπους που "βάφουν" τα χέρια τους με αίμα χιλιάδων ανθρώπων που αυτοκτονούν και καταστρέφονται από τις επιβαλόμενες πολιτικές τους.
Οι εχθροί του Ρούμπι ας προσέχουν. Τώρα πια ο κόσμος γνωρίζει και θα τον προστατεύει.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr