«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Τρίτη, 9 Ιουλίου 2013

Ο Σαμαράς ανακάλυψε τη Λαθρουσαλήμ

 “Και ενώ έχουμε πάνω από 1,5 εκατομμύρια άνεργους, έχουμε και ένα ποτάμι παράνομων μεταναστών – περίπου 2 εκατομμύρια – που εισρέουν μέσω των συνόρων μας, κυρίως από τη Βόρεια Αφρική, καθώς και από τα ταραχώδη σημεία της Μέσης Ανατολής και τη Νοτιοανατολικής Ασίας”.
 
του Στρατή Μαζίδη
 
Τάδε έφη ο πρωθυπουργός (;) της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς.  Να λοιπόν που τα 2.000.000 δεν αποτελούν πλέον μύθο ή υπερβολές. Καλώς ήλθες στην παρέα των γραφικών κε πρωθυπουργέ μας!

Αλλά, τι έγινε Αντώνη; Σφάξανε μερικούς φουκαράδες σαν αρνιά όπως εκείνο το ζευγάρι στο Αλιβέρι και σήκωσες το θέμα;
Δηλαδή εσύ τώρα ανακάλυψες την Ιερολαθρουσαλήμ; Όταν πέρυσι το καλοκαίρι ο πρόεδρος των Πακιστανών απειλούσε με τζιχάντ μέσα στην κατάμεστη πλατεία Ομονοίας, πού ήσουν; Όταν μετά έσπαγαν βιτρίνες κι αυτοκίνητα;
Όταν πάλι άρχισαν να αυτομαστιγώνονται στον Πειραία που αποτελεί τουριστική πύλη εισόδου, δεν πήρες χαμπάρι τίποτε;
Καλά ρε Αντώνη, δεν έχεις πάει ποτέ βράδυ κάτω από την Πατησίων;
Το θέμα δεν είναι πόσα εκατομμύρια εισρέουν αλλά τι κάνουμε εμείς ως πολιτεία για να το αντιμετωπίσουμε. Αλλά κι εσύ Αντώνη που κάποτε έριξες ολόκληρη κυβέρνηση γιατί δήλωνες πατριώτης, δε σε ανησυχεί το 2.000.000 πιστοί του Αλλάχ πολλοί εκ των οποίων είναι βαρυποινίτες και όχι κτίστες, μάστορες, τεχνίτες, γιατροί, μηχανικοί, αλλά το αν αυτό θα αποτελέσει βατήρα νέας εκτόξευσης της Χρυσής Αυγής.
Σε ένα σοβαρό κράτος και σε μια κρίσιμη κατάσταση τα πράγματα είναι τόσο για την αντιμετώπιση του θέματος όσο και την αποτροπή ανόδου της Χρυσής Αυγής. Κι ενδεχομένως όπως είχε γράψει κι ο Στάθης Διομήδης πρόσφατα χρειάζεται να πάμε σε δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός αν θέλει να επιβιώσει ως έθνος.
Διότι με ένα γηράσκοντα έλληνα και έναν αυξανόμενο μουσουλμάνο, ας μη γελιόμαστε, δε θα υπάρχει Ελλάδα σε 10-15 χρόνια.
Αν λοιπόν αποφασίσουμε ότι πρέπει να πάμε παρακάτω, τότε:
- Σε κατασταλτικό επίπεδο πρέπει να βγούμε από το Δουβλίνο ΙΙ που μας έχει μετατρέψει σε απόθηκη ψυχών. Να δώσουμε ταξιδιωτικά έγγραφα σε όσους εισήλθαν παράνομα στη χώρα να πάνε όπου θέλουν ή να στείλουμε από εκεί που ήρθαν διότι δυστυχώς δεν μπορούμε να θρέψουμε τους εαυτούς μας.
- Σε προληπτικό επίπεδο όσο σκληρό κι αν ακούγεται η μόνη ασφαλής λύση είναι η τοποθέτηση ναρκοπεδίων στη συνοριογραμμή. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να διαβεί παράνομα ένα τόπο που θα έχει και ειδική σήμανση κινδύνου καθώς επίσης η ενίσχυση των μέσων του λιμενικού σώματος για αποτελεσματικότερη φύλαξη των θαλασσίων συνόρων μας.
Όταν πλέον θα περάσει το μήνυμα ότι δεν είμαστε σουρωτήρι να μπαίνει όποιος θέλει και πως είμαστε σοβαρή χώρα με νόμους που τηρούνται, τότε θα δούμε άσπρη μέρα. Επειδή δεν είμαστε, για αυτό μαζεύουμε ότι μαζεύουμε.
Μέχρι τότε μπορούμε να αφήνουμε τον κο Δένδια να μας εργάζεται με τα απαράδεκτα στρατόπεδα συγκέντρωσης ανά την επικράτεια.

http://freepen.gr/