«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

Μήπως στη Συρία δεν έπεσαν χημικά, αλλά "βρώμικη βόμβα" (πυρηνικά);

Αυτός είναι ο ορθολογισμός της Δύσης…

Αφού δεν ήταν χημικά, τότε τι ήταν; Θα μας αφήσουν να μάθουμε ποτέ;

Σας άρεσε το επεισόδιο στον Κόλπο του Τόνκιν και ο πόλεμος του Βιετνάμ; Οι θερμοκοιτίδες του Κουβέιτ και ο Α’ Πόλεμος του Κόλπου; Η σφαγή στο Ρατσάκ και ο πόλεμος στο Κοσσυφοπέδιο; Τα όπλα μαζικής καταστροφής του Ιράκ και ο Β’ Πόλεμος του Κόλπου; Η τρομοκρατική δράση στη Βεγγάζη και ο πόλεμος της Λιβύης; 

Τότε σίγουρα θα λατρέψετε τον θάνατο των αμάχων στην Γκούτα με χημικά αέρια και τον βομβαρδισμό της Συρίας...

Του Thierry Meyssan 
Voltaire Network
14 Σεπτεμβρίου 2013 
Απόδοση: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος, ο διευθυντής της Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ James Clapper ανέφερε ότι 1.429 πολίτες σκοτώθηκαν σε μια μαζική χημική επίθεση σε δέκα χωριά στα προάστια της Δαμασκού, στις 21 Αυγούστου του 2013 [1].

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες δεν ήταν σε θέση να προβούν σε επί τόπου καταμέτρηση των θυμάτων, σύμφωνα με τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα του συντονιστή της υπηρεσίας πληροφοριών Alain Zebulun [2]. Και όμως, παρακολούθησαν σε βίντεο το τραγικό τέλος περίπου 281 θυμάτων, ενώ η γαλλική «μη κυβερνητική» οργάνωση «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», καταμέτρησε την εισαγωγή 355 πολιτών σε νοσοκομεία.

Οι μυστικές υπηρεσίες όλων των «συμμαχικών» χωρών ανεξαιρέτως κάνουν αναφορές σε διάφορα βίντεο. Έτσι, οι Αμερικανοί έχουν συλλέξει εκατοντάδες στο YouTube, ενώ οι Γάλλοι έχουν βρει μόνο 47. Η Ουάσιγκτον και το Παρίσι θεωρούν όλο αυτό το οπτικοακουστικό υλικό αυθεντικό. Ωστόσο, κάποια από αυτά τα βίντεο ανέβηκαν στην ιστοσελίδα στις 7:00 π.μ. ώρα Δαμασκού (γεγονός που εξηγεί γιατί φέρουν ημερομηνία 20 Αυγούστου στο YouTube, του οποίου η «βάση» είναι στην Καλιφόρνια), αλλά με έναν καυτό μεσημεριανό ήλιο, πράγμα που σημαίνει ότι γυρίστηκαν εκ των προτέρων! [3 ].

Όλοι οι παρατηρητές έχουν επισημάνει το υψηλό ποσοστό παιδιών μεταξύ των θυμάτων. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν καταμετρήσει 426, δηλαδή πάνω από το 1/3 των θυμάτων. Ορισμένοι παρατηρητές, στους οποίους, όλως περιέργως, δεν συμπεριλαμβάνονται ούτε Αμερικανοί ούτε Γάλλοι, προβληματίστηκαν όταν ανακάλυψαν ότι τα θύματα ήταν σχεδόν όλα της ίδιας ηλικίας και δεν υπήρχαν συγγενείς για να τα κλάψουν. Το πιο παράξενο απ’ όλα, ωστόσο, ήταν ότι το χημικό αυτό αέριο έμελλε να σκοτώσει παιδιά και ενήλικες άνδρες, αλλά όχι γυναίκες.

Η ευρεία κυκλοφορία δορυφορικών εικόνων των θυμάτων μέσω τηλεοπτικών σταθμών επέτρεψε σε κάποιες οικογένειες των Αλεβιτών κοντά στην Λατάκεια να αναγνωρίσουν τα παιδιά τους που είχαν απαχθεί δύο εβδομάδες νωρίτερα από τους «αντάρτες». Αλλά η αναγνώριση αυτή άργησε να πραγματοποιηθεί, επειδή υπάρχουν ελάχιστοι επιζώντες της σφαγής από τους συμμάχους των Ηνωμένων Πολιτειών, της Βρετανίας και της Γαλλίας σε χωριά των οποίων οι κάτοικοι στηρίζουν τον πρόεδρο της χώρας τους, και όπου περισσότερα από χίλια πτώματα αμάχων ανακαλύφθηκαν σε μαζικούς τάφους.

Αμερικανοί, Βρετανοί και Γάλλοι συμφωνούν ότι τα θύματα σκοτώθηκαν από φονικό αέριο νεύρων, το οποίο ενδέχεται ή να ήταν το σαρίν ή να περιείχε σαρίν. Ισχυρίζονται ότι βασίζουν τα συμπεράσματά τους σε δικές τους αναλύσεις, οι οποίες έγιναν σε δικά τους εργαστήρια, με βάση δείγματα που συλλέχθηκαν από τις αντίστοιχες μυστικές υπηρεσίες τους. Ωστόσο, οι επιθεωρητές του ΟΗΕ, οι οποίοι κατέφθασαν στην περιοχή για να συλλέξουν και άλλα δείγματα, αναμένεται να ανακοινώσουν την ετυμηγορία τους σε δώδεκα ημέρες. Ας σημειωθεί ότι, οι μέθοδοι των αναλύσεων που πραγματοποιήθηκαν από τους Αμερικανούς, τους Βρετανούς και τους Γάλλους παραμένουν άγνωστες στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, κατά την δεοντολογία της οποίας η καλλιέργεια δειγμάτων από ιστούς απαιτεί πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Αν και είναι σαφές ότι τα παιδιά πέθαναν από χημική δηλητηρίαση, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι αυτή προήλθε από αέρια. Τα βίντεο δείχνουν ότι ο θάνατος επήλθε ταυτόχρονα με την παραγωγή ενός λευκόχρωμου αφρού, ενώ το σαρίν προκαλεί την έκκριση κίτρινου αφρού.

Οι τρεις Δυτικές δυνάμεις συμφώνησαν επίσης να αποδοθεί η ευθύνη για το συμβάν αυτό, σε διάφορες διαβαθμίσεις, στον Συριακό Στρατό. Ο διευθυντής της Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ αναφέρει ότι η υπηρεσία του διαπίστωσε ότι ο Συριακός Στρατός είχε επιδοθεί σε ανάμιξη χημικών ουσιών κατά τις προηγούμενες τέσσερις ημέρες. Ο πρόεδρος της Βρετανικής Επιτροπής των Υπηρεσιών Πληροφοριών, Jon Day, διαβεβαιώνει ότι για τον Συριακό Στρατό δεν ήταν αυτή η πρώτη του προσπάθεια, αλλά έχει κάνει χρήση χημικών όπλων 14 φορές από το 2012 [4], δηλαδή υπήρξαν τόσες περιπτώσεις χρήσης χημικών όπλων όσα ήταν και τα δημοσιεύματα από τις Ηνωμένες Πολιτείες για χρήση χημικών όπλων κατά τη διάρκεια του Β’ Πολέμου του Κόλπου.

Οι αποκαλύψεις των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, της Βρετανίας και της Γαλλίας επιβεβαιώθηκαν από μια υποκλοπή τηλεφωνικής συνδιάλεξης. Σύμφωνα με αυτή τη συνομιλία, ένας ανώτερος υπάλληλος των Ενόπλων Δυνάμεων της Συρίας έκανε πανικόβλητος μια επείγουσα κλήση προς τον επικεφαλής της μονάδας ελέγχου χημικών αερίων και τον ενημέρωσε για τη σφαγή. Ωστόσο, η υποκλοπή εκείνη δεν έγινε από τους Αμερικανούς, τους Βρετανούς ή τους Γάλλους, αλλά από τη Μονάδα 8200 της ισραηλινής Μοσάντ [5].

Το ζήτημα παραμένει ότι οι αμερικανικές, βρετανικές και γαλλικές μυστικές υπηρεσίες είναι 100% βέβαιες ότι ο Συριακός Στρατός σκότωσε με χημικά αέρια έναν άγνωστο αριθμό αμάχων.

- 1. Για το σκοπό αυτό υποτίθεται ότι χρησιμοποιήθηκε ένα νέο είδος …παλιού αερίου σαρίν, το οποίο, κατά ένα μυστηριώδη τρόπο, δεν επιδρά στον γυναικείο πληθυσμό. 

- 2. Επί τέσσερις ημέρες, οι Ηνωμένες Πολιτείες παρακολουθούσαν την προετοιμασία του εγκλήματος χωρίς να παρεμβαίνουν. 

- 3. Μια μέρα ακριβώς πριν από τη χρήση του, η «μαγεία» του αερίου αυτού σκότωσε τα παιδιά που είχαν απαχθεί από «μαχητές» της Τζιχάντ δύο εβδομάδες νωρίτερα, πάνω από 320 χλμ μακριά. 

- 4. Τα γεγονότα αυτά έγιναν γνωστά μέσα από αυθεντικό οπτικοακουστικό υλικό που γυρίστηκε και κάποιες φορές αναρτήθηκε στο YouTube …πριν καν συμβούν τα γεγονότα αυτά. 

- 5. Τα γεγονότα επιβεβαιώθηκαν μέσω μιας υποκλοπής τηλεφωνικών συνδιαλέξεων που πραγματοποίησε η εχθρική προς τη Συρία χώρα του Ισραήλ. 

- 6. Οι μυστικές υπηρεσίες των Δυτικών διαθέτουν μια μυστική μέθοδο για τον εντοπισμό αερίου σαρίν, η οποία δεν προαπαιτεί την καλλιέργεια ανθρώπινου ιστού. 

- 7. Δεδομένου ότι πρόκειται για την 15η επιχείρηση του είδους, το «καθεστώς» ξεπέρασε το όριο της «κόκκινης γραμμής» και τώρα θα πρέπει να «τιμωρηθεί» με βομβαρδισμούς, οι οποίοι θα του καταστρέψουν εντελώς τα μέσα άμυνας που διαθέτει.

Σε εμάς δεν απομένει παρά να υπενθμίσουμε ένα πράγμα:
Σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, ο πόλεμος προπαγάνδας είναι το μέγιστο έγκλημα, αφού επιτρέπει να διαπραχθούν όλα τα άλλα εγκλήματα.

Thierry Meyssan

Δαμασκός, 7 Σεπτεμβρίου 2013

[1] "Εκτιμήσεις της κυβέρνησης των ΗΠΑ για τη χρήση χημικών όπλων από την κυβέρνηση της Συρίας στις 21 Αυγούστου 2013 " , Voltaire Network, 30 Αυγούστου 2013.

[2] "Σύνοψη των πληροφοριών των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών γύρω από τη χημική επίθεση της 21ης Αυγούστου 2013 " , Voltaire Network, 2 Σεπτεμβρίου 2013.

[3] "Σχετικά με το οπτικοακουστικό υλικό της σφαγής της 21ης Αυγούστου" , Voltaire Network, 30 Αυγούστου 2013 .

[4] "Επιστολή του προέδρου της μικτής επιτροπής της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Βρετανίας αναφορικά με τη Συρία" , Voltaire Network, 29 Aυγούστου 2013.

[5] “Ο ρόλος του Ισραήλ στην διαδικασία της ανακοίνωσης που αφορούσε στην επίθεση εναντίον της Συρίας” , Μετάφραση της Alizée Ville, Voltaire Network, 1 Σεπτεμβρίου 2013.


Πηγή: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους