«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

Πονηριές του MEGA...τι καινούριο "στήνουν πάλι";


του Γιώργου Ανεστόπουλου

Στις 22/03/13, το MEGA μετέδωσε στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων των 20.00 μμ τμήμα μιας παλιάς (13/03/12) συνέντευξής μου στο ραδιοσταθμό του Βήμα FM περί «Πατριωτικής Πολιτοφυλακής». Ταυτόχρονα ανέφερε το όνομά μου με έναν «τίτλο» δίπλα του...
Επικεφαλής Πατριωτικής Πολιτοφυλακής.
Πράγμα που δεν αποτελεί πραγματικότητα βεβαίως, καθώς από εκείνες τις ημέρες (26/03/12) διαχωρίστηκαν κάθετα κι εξ’ ολοκλήρου οι πορείες μας και δεν υφίσταται – εδώ κι ενάμισυ χρόνο – ουδεμία σχέση με την εν λόγω Ομάδα.

Παρ’ ότι το τμήμα ειδήσεων του Mega θα όφειλε να έχει ζητήσει ενημέρωση προηγουμένως για το αν υφίσταται κάτι τέτοιο προτού προβεί σε μετάδοση, δεν το έκανε.
Παρ’ ότι το καλοκαίρι δημοσιογράφοι του ΔΟΛ ήρθαν σ’ επαφή μαζί μου ζητώντας τη θέση μου γι’ αυτό το θέμα κι εγώ αρνήθηκα την οποιαδήποτε συμμετοχή μου σε κάτι τέτοιο και τους ενημέρωσα πως δεν υφίσταται πλέον κανενός είδους σχέση με την εν λόγω ομάδα και επιθυμώ έτσι να παραμείνει και σε επίπεδο δημοσιότητας εξ’ ου και δεν θέλησα να δώσω σχόλια και θέσεις για το ρεπορτάζ της εφημερίδας τους, το βράδυ της 22/09/13 στο δελτίο ειδήσεων, παρ’ ότι δηλαδή ΓΝΩΡΙΖΑΝ πως δεν έχω καμία σχέση πλέον μ’ αυτό το ζήτημα, το αγνόησαν και έστησαν την παραπάνω «παραπληροφόρηση».
Παρ’ ότι τους έστειλα κατόπιν email με την παραπάνω διευκρίνηση και το αίτημα να προβούν σε «σχετική διόρθωση», δεν το έπραξαν....
Παρ’ ότι υπήρξε διάψευση του ρεπορτάζ τους και από την εν λόγω ομάδα (στην ιστοσελίδα τους) το αγνόησαν και αυτό.

Γιατί άραγε όλα αυτά;
Τι είδους σχεδιασμοί υπάρχουν;
«Κάποιοι πάνε να στήσουν κάτι»;