«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014

Ρεπούσ(τ)η (μου και ΠΑΛΙ) κατά της παρέλασης: Φαντάσου όταν γίνουν κυβέρνηση τι έχουν να κάνουν στο Στρατό!!!


Υπερ ευαίσθητη η Ρεπούση σε ιστορικά θέματα (που αφορούν - και "θίγουν" - τους Τούρκους.!!!)
Ιδού τα "ειρωνικά αντεθνικά καρφιά" της στο twitter...(ήθελα νά'ξερα, αν ήταν στην Τουρκία αυτές τις μέρες που ΔΕΝ ΕΧΕΙ twitter - τό' κοψε ο "ήρωάς της" ο Ερντογάν - από που θα τα' γραφε αυτά;)

«Μηχανοκίνητα άρματα και μαχητικά αεροπλάνα επιστρέφουν μετά από 4 χρόνια στις εθνικές παρελάσεις. Δεξιά και πάσης Ελλάδος, υπεράνω κόστους».

Με αυτό το σχόλιό της στο Twitter, η βουλευτής Α' Πειραιά και φερόμενη ως επικρατέστερη υποψήφια της ΔΗΜΑΡ για τη δημαρχία του Πειραιά, Μαρία Ρεπούση, προκαλεί και πάλι ποικίλα σχόλια, ταυτίζοντας, ουσιαστικά, το θεσμό της παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου με την κυβερνητική παράταξη.

Γνωστή για τη θέση της επί σειράς ζητημάτων που άπτονται της ελληνικής Ιστορίας ειδικά σε θέματα που αφορούν Τούρκους, όπως ο «συνωστισμός» στο λιμάνι της Σμύρνης κατά τη Μικρασιατική Καταστροφή, η κυρία Ρεπούση τη φορά αυτή εκφράζει την αντίθεσή της με την στρατιωτική παρέλαση που τιμά την ελληνική επανάσταση του 1821, την οποία ταυτίζει με μικροκομματικά συμφέροντα της Δεξιάς.