«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014

ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ "ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ" ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ...

1του Γιάννη Κανελλάκη
Τελειωμό δεν έχουν τα σκάνδαλα και οι αποκαλύψεις για διαφθορά, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, για μίζες, για παράνομο πλουτισμό από κρατικούς λειτουργούς, δημάρχους, γιατρούς, πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες  και πολλούς άλλους.
Σχεδόν, κάθε μέρα αυτός ο λαός δηλητηριάζεται από την μπόχα, την σήψη και την δυσοσμία που αναδύονται μέσα από τον βούρκο των σκανδάλων σε βάρος του κράτους και των ελλήνων φορολογούμενων.


Μέσα από τις ίδιες τις αποκαλύψεις αποδεικνύεται ότι οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι στα σκάνδαλα, την διαφθορά και την διακίνηση μαύρου χρήματος, αλλά και την φοροδιαφυγή, είναι άτομα γύρω από την αυλή πρωθυπουργών και κολλητοί υμετέρων. Αποδεικνύεται, δηλαδή και ακούγεται καθημερινά και από το στόμα πολιτών, ότι «αυτοί που τρώνε τα λεφτά και πλουτίζουν παράνομα, έχουν υπηρετήσει ή υπηρετούν σε κρατικές θέσεις ή έχουν πελατειακές σχέσεις με κρατικούς λειτουργούς» κι έτσι «οργανώνονται οι καλές δουλειές πολλών εκατομμυρίων ευρώ τα οποία μπαίνουν στις τσέπες των πονηρών και επιτηδείων».

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, «κάτω από την μύτη πρωθυπουργών, υπουργών και άλλων κρατικών υπευθύνων» από την άλλη οι ίδιοι κυβερνώντες οι οποίοι δεν έχουν την βούληση ή την ικανότητα  να «πατάξουν την διαφθορά», αποφασίζουν και παίρνουν τέτοια οικονομικά μέτρα, που εξοντώνουν και εξαθλιώνουν καθημερινά τον ελληνικό λαό. Ένα λαό, ο οποίος δεν ευθύνεται για τις «μαύρες τρύπες, την χρεοκοπία, τα σκάνδαλα, το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, τις μίζες από τα εξοπλιστικά και άλλα προγράμματα, τα επισφαλή δάνεια σε κολλητούς και ημέτερους και πολλά άλλα».

Πρέπει, λοιπόν, να σταματήσει «το ξεζούμισμα» του έλληνα πολίτη, με τα «βάρβαρα και αιματηρά οικονομικά μέτρα σε βάρος του» και η κάθε κυβέρνηση, που προκύπτει μέσα από τον ίδιο τον λαό, «να εξαπολύει άγριο κυνηγητό, όπως απαιτεί ο έλληνας φορολογούμενος, για την σύλληψη, την τιμωρία, την επιστροφή των κλεμμένων χρημάτων και φυλάκιση των απατεώνων».
Οι έλληνες πολίτες «ζητούν και απαιτούν» όπως λένε, να γίνει αυτό «για να παταχθεί η φοροδιαφυγή, η διαφθορά και να γίνει, επιτέλους κάθαρση σ΄αυτό τον τόπο και σ΄αυτή την κοινωνία, που όλο και σαπίζει υπό το βάρος των σκανδάλων».


http://www.agioritikovima.gr/