«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Σάββατο, 28 Ιουνίου 2014

Ποιοί σημερινοί "πλούσιοι πολιτικοί" ήταν "φτωχοί" το 1970;(Άρα;Δεν λέω,δεν κρίνω...χαχαχα).Κι όμως,ίσως κυκλοφορεί ακόμη αυτός ο "φορολογικός (ρουφιανο)οδηγός" στα παλαιοπωλεία!!!

Απίστευτος Φορολογικός κατάλογος 1970

Κατάλογος φορολογουμένων οικονομικού έτους 1970. Περιλαμβάνει αυτούς που το 1969 δήλωσαν πάνω από 50.000 δραχμές εισόδημα Είναι δυο τόμοι 895 σελίδων ο καθένας και αφορά τους κατοίκους του νομού Αττικής.
Το περιεχόμενο του blog δεν επιτρέπει να αναρτήσουμε απίστευτα ονόματα σημερινών πολιτικών που δυστυχώς από τότε συμπεριλαμβάνονται στην λίστα των πλουσίων(μόνο Αττική). Πάντως όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω ο μισθός του ανειδίκευτου εργάτη το 1969 δεν ξεπερνούσε της 20-25 δραχμές ,και πολλών αγωνιστών και ηρώων του σήμερα ήταν πάνω από 90.000 δραχμές τότε συν αυτά που φοροδιέφευγαν. Ο κατάλογος πουλιόταν 75 δραχμές και οι δυο τόμοι Ας βγει και τώρα ένας κατάλογος να γίνει No 1 σε πωλήσεις,να εισπράξει και το δημόσιο ζεστό χρήμα . Αλλά ξέχασα τότε είχαμε χούντα και δεν προστατεύονταν τα προσωπικά δεδομένα. Να'μαστε καλά

http://syllektiko-pazari.blogspot.gr/