«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014

Πολιτικός/κυβέρνηση προς Πολίτη:(1)Εγώ θα πω τι εισόδημα θα μου δηλώσεις,(2)Εγώ θα σου επιβάλλω όσο φόρο γουστάρω,(3)Θα τον πληρώσεις μπορείς δεν μπορείς,(4)Αν δεν πληρώσεις θα σου πάρω το σπίτι,(5)Μπορείς βεβαίως ν' αυτοκτονήσεις, αλλά ακόμη και τότε εγώ θα κυνηγήσω τη χήρα σου και τα παιδιά σου,(6)Τι να σου κάνω;έτσι είναι η ζωή...περαστικά σου ηλίθιε...

σχόλιο Γ.Ανεστόπουλος: και ο Πολιτικοκυβερνητικός Δήμιος συνεχίζει:

 "....και που' σαι...μην με ξεχάσεις στις εκλογές, έτσι;Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου.Απλά κάποιοι άλλοι εκεί πάνω είναι ισχυρότεροι...και ξέρεις πως πάει...αν δεν γ@(*&ω εγώ εσένα, τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου, θα γ@&^%$υν αυτοί εμένα...

Τσουχτερά πρόστιμα για όσους δεν πληρώνουν φόρους


Αντιμέτωποι με τσουχτερά πρόστιμα θα βρεθούν οι φορολογούμενοι που δεν θα μπορέσουν να πληρώσουν στην ώρα τους τον φόρο που προέκυψε με την εκκαθάριση της φετινής φορολογικής δήλωσης αλλά και τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων.


Ευδοκία Μύτιλη


Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων άρχισε ήδη να στέλνει σε περίπου 2,5 εκατομμύρια φορολογούμενους email με τα οποία τους ενημερώνει ότι έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση των δηλώσεων και μπορούν να εκτυπώσουν το εκκαθαριστικό από το Taxisnet. 

Οι φορολογούμενοι έχουν περιθώριο έως την επόμενη Πέμπτη 31 Ιουλίου να πληρώσουν την πρώτη από τις τρεις διμηνιαίες δόσεις του φόρου εισοδήματος. 
Τον Αύγουστο περίπου 5,5 εκατ. νοικοκυριά θα κληθούν να πληρώσουν και την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ.

http://sknews.gr/