«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

Κρήτη: Τετραπληγική γυναίκα πέθανε όταν η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα λόγω χρεών!!! Η Πολιτεία των Πολιτικών του Καθεστώτος εξακολουθεί να σκοτώνει αδίστακτα τους φτωχούς και άρρωστους Πολίτες της.Η Δικαιοσύνη αρνείται επίμονα και συστηματικά να δει το κατά συρροήν έγκλημα.Το άρθρο 120 του Συντάγματος τι προβλέπει γι' αυτές τις περιπτώσεις;

Μία τετραπληγική γυναίκα έχασε χθες το μεσημέρι την ζωή της επειδή η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα. Το τραγικό αυτό γεγονός εκτυλίχθηκε στα Χανιά και συγκεκριμένα στην περιοχή των Νέων Χανίων.
Η Ευτυχία Ποποδάκη εδώ και 15 χρόνια ήταν τετραπληγική και υποστηριζόταν μηχανικά.

Όταν ο ΔΕΔΔΗΕ «έκοψε» το ρεύμα στο σπίτι της εξαιτίας χρεών της άτυχης γυναίκας, τα μηχανήματα που την στήριζαν στην ζωή σταμάτησαν να δουλεύουν με αποτέλεσμα η Ευτυχία Ποποδάκη να πεθάνει.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Χανιώτικα Νέα» οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας φανερά οργισμένοι έσπευσαν στο αστυνομικό μέγαρο των Χανίων και υπέβαλαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου. 

ΣΧΟΛΙΟ ΘΑΝΟΣ

Οταν λέμε ότι είναι φονιάδες και εκτελούν εθνοκτονία δεν είναι κάτι αόριστο και συνομωσιολογικό....
Είναι εγκληματίες, γενοκτόνοι.....  

Κι όταν αυτό το κάνει η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ φανταστείτε τι θα κάνει η ιδιωτική "μικρή" ΔΕΗ.....

Για λόγους δικαιοσύνης παραθέτω και την απάντηση της ΔΕΗ: 
Ήταν πρακτικά αδύνατο για τη ΔΕΗ να γνωρίζει την κατάσταση της υγείας 56χρονης τετραπληγικής γυναίκας, η οποία πέθανε σήμερα στα Χανιά μετά τη διακοπή της ηλεκτροδότησης του σπιτιού της.
Αυτό ανέφεραν απόψε πηγές της επιχείρησης, διευκρινίζοντας ότι δεν είχε δηλωθεί στη ΔΕΗ ότι η θανούσα χρειαζόταν μηχανική υποστήριξη όλο το 24ωρο. Οι περιπτώσεις αυτές ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες καταναλωτών, στις οποίες δεν γίνεται διακοπή της ηλεκτροδότησης ανεξαρτήτως οφειλών.
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ο μετρητής κατανάλωσης («ρολόι») ήταν δηλωμένος σε διαφορετικό όνομα, καθώς και ότι δεν είχε γίνει αίτηση για ένταξη στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο στο οποίο επίσης εντάσσονται, με οικονομικά κριτήρια, άτομα που έχουν ανάγκη μηχανικής υποστήριξης με χρήση ιατρικών συσκευών.
Νομίζω ότι τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη....