«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

25/07/14:Εξαπλώνεται ο ιός Έμπολα στην Αφρική - Αυξάνονται οι νεκροί...πόσοι απ' τους φορείς έχουν πιθανόν ήδη φτάσει στην Ελλάδα;Πόσες από τις χιλιάδες Αφρικανές πόρνες της Αθήνας ίσως μεταδίδουν ήδη τον φονικό ιό;Με τσακισμένο το σύστημα υγείας και τόσο ανεξέλεγκτη την εισβολή ισλαμιστών ασιατών και αφρικανών λαθρομεταναστών πόσο βαθιά είναι στον κίνδυνο μιας καταστροφικής θανάσιμης επιδημίας η χώρα;
Από ενημέρωση σε κατοίκους της πρωτεύουσας της Λιβερίας Μονρόβια για τον ιό Έμπολα (φώτο: ΑP)

Ο απολογισμός της επιδημίας του αιμορραγικού πυρετού που σε μεγάλο μέρος οφείλεται στον ιό Έμπολα, αυξήθηκε και πλέον φτάνει σχεδόν τα 1.100 κρούσματα και τους 660 θανάτους, εκ των οποίων οι 28 καταγράφηκαν μεταξύ της 18ης και της 20ής Ιούλη σε τρεις χώρες της δυτικής Αφρικής, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσρε ο Οργανισμός, σημειώνει ότι μεταξύ της 18ης και της 20ής Ιούλη υπήρξαν 45 νέα κρούσματα, εκ των οποίων τα 28 θανατηφόρα, 4 στη Γουινέα, 11 στη Λιβερία και 13 στη Σιέρα Λεόνε. Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, από την αρχή της επιδημίας καταγράφηκαν συνολικά 415 κρούσματα αιμορραγικού πυρετού στη Γουινέα, τα 314 εκ των οποίων ήταν θανατηφόρα. Στη Λιβερία έχουν καταγραφεί 224 κρούσματα, εκ των οποίων τα 127 ήταν θανατηφόρα, και στη Σιέρα Λεόνε 454, ανάμεσά τους 219 θανατηφόρα.
Σύμφωνα με τον Οργανισμό, το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι η έλλειψη προσωπικού, και ιδιαίτερα, εξειδικευμένου για το συγκεκριμένο ιό. «Έχουμε αρχίσει να προσφέρουμε επιπλέον υποστήριξη στα νοσοκομεία και τις κλινικές» (μέχρι στιγμής 125 ανθρώπους σε αυτές τις τρεις χώρες) και συμπλήρωσε: «Παρατηρούμε ότι πολλά από αυτά τα ιδρύματα απλώς δεν διαθέτουν αρκετό προσωπικό για να προσφέρουν το επίπεδο της απαραίτητης περίθαλψης ώστε να βοηθήσουν τους ανθρώπους που έχουν προσβληθεί».

ΠΗΓΗ 

σχετικό: 

False Flag σημαίνει: «πλησιάζεις το θύμα σου ύπουλα, με ψεύτικη σημαία, προκειμένου να το εξαπατήσεις, να το παραπλανήσεις...να το αιφνιδιάσεις...να του κόψεις το λαιμό στον ύπνο του...και ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένει, του επιτίθεσαι και τον ξεσκίζεις»...τι να θυμίζουν άραγε αυτά;