«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

Ο Έμπολα πέρασε και στη Νιγηρία (όπου 40 εκ Πολίτες της αφοδεύουν δημόσια)...τι "είδους επιδημιολογική συνέχεια" άραγε έπεται (και για την Αφρική αλλά και για την Ελλάδα/Ευρώπη όπου επίμονα και μαζικά μεταναστεύουν;)

ΟΗΕ: "Ένα δις άνθρωποι αναγκάζονται να αφοδεύουν σε δημόσιους χώρους"

Ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αναγκάζονται να αφοδεύουν δημόσια, όπως  υποστηρίζουν ειδικοί των Ηνωμένων Εθνών.

Μόνο στην υποσαχάρια Αφρική, 39 εκατ. άνθρωποι δεν είχαν πρόσβαση σε τουαλέτες το 2012, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο για πολλές μολυσματικές ασθένειες.


Αν και το νούμερα έχουν μειωθεί σε σχέση με το 1990, το γεγονός ότι οι άνθρωποι αφοδεύουν σε δημόσιους χώρους παραμένει πολύ σημαντικός παράγοντας για την εξάπλωση ασθενειών.Σύμφωνα με μια νέα έρευνα του ΟΗΕ σχετικά με το πόσιμο νερό και την αποχέτευση, οι κοινότητες με ιδιαίτερα χαμηλά εισοδήματα απειλούνται από τη χολέρα, τη διάρροια, τη δυσεντερία, την ηπατίτιδα Α και τον τύφο.

Οι προσπάθειες για τη βελτίωση της υγιεινής στις φτωχές χώρες έχουν στραφεί στην κατασκευή αποχωρητηρίων, όπως λένε τα Ηνωμένα Έθνη, πολλοί άνθρωποι δε θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν.
«Με κάθε ειλικρίνεια τα αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντικά» δήλωσε ο Rolf Luyendijk της στατιστικής υπηρεσίας των Ηνωμένων Εθνών.
Σύμφωνα με τους ειδικούς «τα χρήματα θα ήταν καλύτερα να επενδύονται στην εκπαίδευση, έτσι ώστε οι άνθρωποι να αντιληφθούν τα θέματα δημόσιας υγείας. Τα δεδομένα δείχνουν ότι η αφόδευση σε δημόσιους χώρους συνεχίζει να αυξάνεται σε 26 χώρες της υποσαχάριας Αφρικής».
Για παράδειγμα, στη Νιγηρία το 2012 υπήρχαν περίπου 39 εκατ. άνθρωποι που δεν είχαν πρόσβαση σε τουαλέτες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 1990 ο αντίστοιχος αριθμός ανερχόταν στα 23 εκατ. γεγονός το οποίο πρακτικά σημαίνει ότι οι χώρες της Αφρικής -εν προκειμένω- δεν ήταν έτοιμες και δεν πρόλαβαν να φτιάξουν τις απαιτούμενες υποδομές για να αντιμετωπίσουν τη μεγάλη αύξηση των τοπικών πληθυσμών που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια.

ΠΗΓΗ 

σχετικό: 

False Flag σημαίνει: «πλησιάζεις το θύμα σου ύπουλα, με ψεύτικη σημαία, προκειμένου να το εξαπατήσεις, να το παραπλανήσεις...να το αιφνιδιάσεις...να του κόψεις το λαιμό στον ύπνο του...και ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένει, του επιτίθεσαι και τον ξεσκίζεις»...τι να θυμίζουν άραγε αυτά;