«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014

Πριν μπεις ΑΕΙ γίνεσαι Αριστερός,πριν πας Στρατό "Ιεχωβάς" και με την επαγγελματική έναρξη "Ιλουμινάτι"...σωστά;


27/01/2010: (από το kookfamily μέρες που είναι) Κάνουμε και ευκολίες σε μάρτυρες του Ιεχωβά...Να φυλάνε τα Ελληνόπουλα τα σύνορα της Ελλάδας, για να περνάνε οι ανθέλληνες ζωή χαρισάμενη!!!


(το Ελληνόπουλο κάθεται και μας φυλάει μέσα στο κρύο για να πίνει το βρωμόσκυλο ο αντιρρησίας το φραπεδάκι του στα μπαράκια της "κοινωνικής υπηρεσίας")

Να υπενθυμίσουμε στους μάρτυρες του Ιεχωβά, ότι εν καιρώ ειρήνης η εφεδρεία καλύπτεται από το άθρησκο κράτος δικαίου, αλλά εν καιρό πολέμου, βάση του στρατιωτικού νόμου, οι αντιρρησίες εκτελούνται, για ψαχτείτε λίγο περισσότερo...ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΑ ΝΕΑ


Απόφαση ΣτΕ για στρατιωτική θητεία αντιρρησία συνειδήσεως Και στην εφεδρεία ισχύει η εναλλακτική θητεία για τους ενταγμένους στην Εκκλησία των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά.
Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας με την υπ΄ αριθμ. 170/2010 απόφασή της έκρινε ότι οι αντιρρησίες συνείδησης οι οποίοι υπηρέτησαν κανονικά την στρατιωτική τους θητεία, σε περίπτωση που κληθούν για μετεκπαίδευση εφεδρείας και έχουν ενταχθεί σε δόγματα που δεν δέχονται την ένοπλή στρατιωτική θητεία μπορούν να επικαλεστούν τις διατάξεις περί αντιρρησιών συνείδησης για εκπλήρωση εναλλακτικής πολιτικής κοινωνικής υπηρεσίας.

Ειδικότερα, πολίτης ο οποίος το 1994 -1996 είχε κανονικά εκπληρώσει τη στρατιωτικό θητεία του το 2003 κλήθηκε για μετεκπαίδευση εφεδρείας.
Στο Στρατολογικό Γραφείο Βόλου κατέθεσε αίτηση και ζήτησε να εκπληρώσει εναλλακτική πολιτική κοινωνική υπηρεσία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2510/1997, ως αντιρρησίας συνειδήσεως, προσκομίζοντας παράλληλα πιστοποιητικό της Κεντρικής Εκκλησίας των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά Ελλάδος, το οποίο ανέφερε ότι από 8.9.2003 ανήκει στο δόγμα αυτό.
Στο Στρατολογικό Γραφείο απέρριψε το αίτημα με την αιτιολογία ότι ήδη έχει υπηρετήσει ενόπλως στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Ο εν λόγω πολίτης δεν εμφανίστηκε για την εκπλήρωση της εφεδρείας και εκηρύχθη ανυπότακτος εσωτερικού σε καιρό ειρήνης και του επιβλήθηκε εξάμηνη πρόσθετη στρατιωτική θητεία.
Η Ολομέλεια του ΣτΕ έκρινε μη νόμιμη την αιτιολογία με την οποία απέρριψε το Στρατολογικό γραφείο το αίτημά του πολίτη. Ειδικότερα, αναφέρεται στην απόφαση ότι σύμφωνα με τις συνταγματικές επιταγές, την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για την Προστασία των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) και τη νομοθεσία, «εφόσον ο αιτών μετάβαλε θρησκευτικές απόψεις, ενστερνιζόμενος το δόγμα της Κεντρικής Εκκλησίας των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά, μετά την εκπλήρωση ένοπλής στρατιωτικής υπηρεσίας, διατελών στην κατάσταση της εφεδρείας, η μεταβολή αυτή δεν αποτελούσε λόγο αποκλεισμού του από την υπαγωγή στις διατάξεις του Ν. 2510/1997 περί αντιρρησιών συνειδήσεως, προκειμένου υπό την εν λόγω στρατιωτική κατάσταση να εκπληρώσει εναλλακτική πολιτική κοινωνική υπηρεσία».

Καθημερινή
από το ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΟΛΙΟ
Η σωστότερη αντιμετώπιση για τους μάρτυρες του Ιεχωβά, εφόσον αρνούνται (όπως είναι γνωστό) την έννοια της πατρίδας, την σημαία, την ένοπλη υπηρεσία κλπ. η πλήρης αδιαφορία από όλα τα όργανα του κράτους.
Εφόσον σε καιρό πολέμου ο μάρτυρας του Ιεχωβά δεν θα έρθει μαζί μας για να προστατέψει την οικογένεια μου όπως και την δική του άλλωστε, τότε με ποιό δικαίωμα έχει απαίτηση από εμένα τον πυροσβέστη να διακινδυνέυσω την ζωή μου για να σώσω το σπίτι του που καίγεται; Με ποιό δικαίωμα έχει την απαίτηση εγώ ο αστυνομικός να διακινδυνεύσω την ζωή μου και το μέλλον της οικογένειάς μου για να τον σώσω από τον ληστή ή τον δολοφόνο που του επιτίθεται;
Αφού δεν δίνει αίμα να σώσει όχι τα δικά μου παιδιά αλλά ούτε καν τα δικά του γιατί εγώ ο δημόσιος γιατρός που με πληρώνει το ελληνικό κράτος να σώζω τις ζωές των Ελλήνων πολιτών να τον σώσω;
Αρα όλα αυτά τα ρεμάλια της εταιρείας "ΣΚΟΠΙΑ" υπάρχουν γιατί εμείς ως καλοί Χριστιανοί Ορθόδοξοι κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στον οποιονδήποτε συνάνθρωπό μας χωρίς να εξετάζουμε το ποιός είναι ή τι πιστεύει...

Αυτό λοιπόν οφείλουν να το σέβονται και να ευχαριστούν τον Θεό που γεννήθηκαν στην Ελλάδα. Μήπως έχουν αναρωτηθεί ποτέ που είναι οι μάρτυρες του Ιεχωβά στην Τουρκία;.........

Ερώτημα ρητορικό.........

Δεν θα ξεχάσω ποτέ το περιστατικό που είχα ζήσει με τα ίδια μου τα μάτια επί Σημίτη.
Επισκέφθηκε στρατιωτικό νοσοκομείο ο τότε Υπουργός Αμύνης στο οποίο νοσηλεύονταν σε κάποιον θάλαμο μερικοί στρατιώτες που έιχαν τραυματιστεί από ατύχημα σε πεδίο βολής. Σε διπλανό θάλαμο υπήρχε απεργός πείνας αντιρρησίας συνείδησης....και ο Υπουργός αγνοώντας επιδεικτικά τους στρατιώτες επισκέφθηκε τον απεργό πείνας για συμπαράσταση!!!!!!

Οπως βλέπετε στο σημερινό αίσχος φτάσαμε ύστερα από μακρύ και επώδυνο δρόμο κατά τον οποίο η προδοσία φούντωνε.........Τώρα έχει φουντώσει τόσο που τους δικαιώνουν και τα δικαστήρια!!!!

Μάλλον πλέον δεν μαζεύεται με ήπια και νόμιμα μέσα......... 

koukfamily.blogspot.gr/ 

σχετικά:

Ιεχωβάδες:Ναι, και στρατεύονται,και όπλο παίρνουν και σκοτώνουν...αλλά υπό τις εντολές συγκεκριμένης Ηγεσίας...όχι πάντως της Ελληνικής...

Ιεχωβάδες και Στρατιωτική Θητεία:Ναι, παίρνουν όπλο αλλά υπό τις εντολές "μιας και μόνης Κυβέρνησης"...όχι πάντως της Ελληνικής...