«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014

Ο παππούς του Γ. Παπανδρέου μέγας διδάσκαλος των χιλιαστών στις ΗΠΑ;(Τώρα κατάλαβες γιατί αλωνίζουν στην κυριολεξία σήμερα οι ανθέλληνες Ιεχωβάδες στην Ελλάδα;)Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013 Ο δημοσιογράφος Γ. Τράγκας κατήγγειλε πως ο Douglas Chant, πατέρας της Μαργαρίτας Παπανδρέου ήταν μέγα στέλεχος των μαρτύρων του Ιεχωβά στην Αμερική.

Βόμβα μεγατόνων είχε εξαπολύσει ο δημοσιογράφος κ. Γ. Τράγκας από την εκπομπή στο ραδιόφωνο Real Fm.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε κάτι που ναι μεν ήταν γνωστό εδώ και πολλά χρόνια, αλλά κανείς δεν το έλεγε ή ορισμένοι δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.
«Ο παππούς του Γ. Παπανδρέου, ο πατέρας της Μαργαρίτας Παπανδρέου, ήταν ο μέγας διδάσκαλος των Χιλιαστών του Σικάγο», είπε ο Γ. Τράγκας ξεσκεπάζοντας το παρελθόν της οικογένειας.
Χιλιαστές είναι γνωστοί μάρτυρες του Ιεχωβά. Το πιο γνώριμο χαρακτηριστικό τους είναι το δημόσιο κήρυγμά τους, συνήθως από σπίτι σε σπίτι, αλλά είναι επίσης γνωστοί για την άρνηση στράτευσης και την άρνηση των μεταγγίσεων αίματος. Η βασική θεματολογία του κηρύγματός τους είναι ότι σήμερα η άδικη τάξη πραγμάτων βρίσκεται στις «έσχατες ημέρες» της, καθώς σύντομα ο Θεός θα αναλάβει δράση για να τιμωρήσει τους άδικους ανθρώπους και να δώσει αιώνια ζωή στους δίκαιους σε μια παραδεισένια γη.
Αυτά δίδασκε λοιπόν στις ΗΠΑ ο παππούς του πρώην πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου και πατέρας της Μαργαρίτας Chant, Douglas Chant, ως μέγα στέλεχος των Χιλιαστών στην Αμερική, εάν ισχύει η καταγγελία του κ. Γ. Τράγκα.

Read more: http://www.newsbomb.gr/


σχετικά:

Ιεχωβάδες:Ναι, και στρατεύονται,και όπλο παίρνουν και σκοτώνουν...αλλά υπό τις εντολές συγκεκριμένης Ηγεσίας...όχι πάντως της Ελληνικής... 

Ιεχωβάδες και Στρατιωτική Θητεία:Ναι, παίρνουν όπλο αλλά υπό τις εντολές "μιας και μόνης Κυβέρνησης"...όχι πάντως της Ελληνικής... 

Πριν μπεις ΑΕΙ γίνεσαι Αριστερός,πριν πας Στρατό "Ιεχωβάς" και με την επαγγελματική έναρξη "Ιλουμινάτι"...σωστά;