«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: Η Γερμανία θα δεχθεί ασθενείς με Έμπολα! Ανησυχία για διασπορά πιθανών φορέων διεθνώς!


Ένα γερμανικό νοσοκομείο συμφώνησε να δεχθεί ασθενείς με Έμπολα, εν μέσω μεγάλων ανησυχιών για πιθανή επιδημία της θανατηφόρου νόσου στην Ευρώπη.

Πάνω από 670 άνθρωποι έχουν ήδη πεθάνει από την ασθένεια στη Δυτική Αφρική, με τους γιατρούς να αγωνίζονται για τον έλεγχο της επιδημίας.

Ένα γερμανικό νοσοκομείο στο Αμβούργο συμφώνησε να δέχεται ασθενείς μετά από αίτηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO), ανέφερε η Deutsche Welle.

Οι γιατροί διαβεβαιώσω ότι θα ληφθούν τα μέγιστα δυνατά μέτρα για να βεβαιωθούν ότι η ασθένεια δεν θα μεταδοθεί κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Οι ασθενείς θα διατηρούνται σε ένα θάλαμο απομόνωσης πίσω από αρκετά στεγανά και οι γιατροί και οι νοσοκόμες θα φορούν στολές με τις δικές τους προμήθειες οξυγόνου που θα καίγονται κάθε τρεις ώρες.

Οι γερμανικές αρχές ανέμεναν την άφιξη του Σεΐχη Umar Khan, ένός ειδικού στον Έμπολα, που κόλλησε τη νόσο ενώ περιποιούνταν ασθενεις στη Σιέρα Λεόνε, αλλά πέθανε προτού να μπορέσει να μεταφερθεί.
«Περιμέναμε την άφιξη του ασθενούς κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου», είπε ο Δρ Jonas Schmidt-Chanasit, επικεφαλής της ιικής διαγνωστικής μονάδας στο Ινστιτούτο Bernhard-Nocht του Αμβούργου, στο γερμανικό δημόσιο κανάλι NDR.
Αυτό το τελευταίο ξέσπασμα του ιού Έμπολα προήλθε από τη Γουινέα τον Φεβρουάριο και γρήγορα εξαπλώθηκε στην Λιβερία, τη Σιέρα Λεόνε και τη Νιγηρία, όπου το πρώτο κρούσμα αναφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα. Η ασθένεια έχει ήδη στοιχίσει πάνω από 650 ζωές και έχει ζητηθεί από τις αρχές της Ευρώπης να λάβουν μέτρα για την πρόληψη της μετάδοσης.
Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Philip Hammond θα προεδρεύσει σε συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου COBRA για να συζητήσουν την αντίδραση της κυβέρνησης στο ξέσπασμα της θανατηφόρου νόσου. Τη Δευτέρα, ένας άνθρωπος εξετάστηκε για τον ιό σε αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ, μετά από μια πτήση από τη Νιγηρία μέσω Παρισιού. Το Υπουργείο Υγείας επιβεβαίωσε αργότερα ότι οι εξετάσεις ήταν αρνητικές και δήλωσε ότι οι αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου ήταν προετοιμασμένες για να αντιμετωπίσουν την απειλή του ιού Έμπολα.
«Η προστασία του κοινού από μολυσματικές ασθένειες αποτελεί προτεραιότητα και ηγούμαστε σε αυτόν τον τομέα. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση ενδεχόμενων περιπτώσεων του ιού Έμπολα», δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου Υγείας.
Στο Χονγκ Κονγκ, μια γυναίκα νοσηλεύθηκε με ύποπτο κρούσμα του ιού Έμπολα. Σύμφωνα με τις αναφορές της China Daily, η γυναίκα είχε πρόσφατα επιστρέψει από ένα ταξίδι στην Αφρική.
Σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση της νόσου, ο Διεθνής Οργανισμός Πολιτικής Αεροπορίας θα έχει διαβουλεύσεις με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
«Μέχρι τώρα [ο ιός] δεν είχε επηρεάσει την εμπορική αεροπορία, αλλά τώρα το έχει κάνει», είπε ο Γενικός Γραμματέας του ΠΟΥ, Raymond Benjamin στα ΜΜΕ, αναφέροντας το θάνατο ενός 40χρονου άνδρα, ο οποίος πέθανε από Έμπολα μετά από ταξίδι με την αεροπορική εταιρεία του Τόγκο ASKY, από τη Λιβερία στη Νιγηρία μέσω της πρωτεύουσας του Τόγκο, Λομέ.
«Θα πρέπει να δράσουμε γρήγορα», δήλωσε ο Μπέντζαμιν. «Θα προβούμε σε διαβουλεύσεις με τον ΠΟΥ για να δούμε τι είδους μέτρα θα πρέπει να τεθούν σε εφαρμογή.»
Ο ιός Ebola εξαπλώνεται μέσω της άμεσης επαφής των σωματικών υγρών και είναι θανατηφόρος σε ποσοστό μέχρι 90 τοις εκατό των περιπτώσεων. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν πυρετό, εμετό και εσωτερική αιμορραγία. 

http://www.hellasforce.com/ 

σχετικό:

False Flag σημαίνει: «πλησιάζεις το θύμα σου ύπουλα, με ψεύτικη σημαία, προκειμένου να το εξαπατήσεις, να το παραπλανήσεις...να το αιφνιδιάσεις...να του κόψεις το λαιμό στον ύπνο του...και ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένει, του επιτίθεσαι και τον ξεσκίζεις»...τι να θυμίζουν άραγε αυτά;