«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014

ΕΔΑΔ: Οι Λαοί της Ευρώπης μπορούν να διαφυλάξουν τον εαυτό τους από την λαθρομετανάστευση

ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ
afghaanse-man-doodt-vrouw-wegens-ongehoorzaamheid-id4775294-1000x800-n__article
Μία απόφαση σταθμό έβγαλε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σχετικά με τα δικαιώματα που έχουν οι εθνικές κυβερνήσεις, ως προς την διαφύλαξη των ίδιων των κοινωνιών τους, από την λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης.

Η απόφαση αφορούσε προσφυγή που υπήρξε στο ΕΔΑΔ εναντίον του νόμου που θέσπισε η Γαλλία, απαγορεύοντας την χρήση της μπούργκας από τους φανατικούς ισλαμιστές.


Η χρήση της μπούργκας βεβαίως πέρα από αντι – γυναικείο ισλαμικό έθιμο, είναι μία συνήθεια που πλήττει βάναυσα τις Ιδέες της Ευρώπης.Αυτό επεχείρησε να σταματήσει η Γαλλία, ωστόσο υπήρξε προσφυγή στο ΕΔΑΔ, ώστε να αποφανθεί αυτό αν, ουσιαστικά, οι Λαοί της Ευρώπης έχουν το δικαίωμα της αυτοπροστασίας ή όχι.


Το Ανώτατο αυτό Δικαστήριο, απεφάνθη ότι οι Λαοί της Ευρώπης δύνανται να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.

Το Δικαστήριο επικύρωσε τον γαλλικό νόμο με το σκεπτικό ότι «η διαφύλαξη των προϋποθέσεων για συνύπαρξη είναι θεμιτός στόχος».
Είναι, δηλαδή, θεμιτό να μην επιτραπεί στους ισλαμιστές εποίκους να φέρουν μαζί τους τα έθιμα τους, δυναμιτίζοντας το κοινωνικό σύνολο.
Αυτό ανοίγει τον δρόμο για την οποιαδήποτε κυβέρνηση θέλει να προασπίσει τα συμφέροντα του Λαού της, ενάντια στην λαθρομετανάστευση.
Θα επιτρέψει π.χ. στην ελλαδική κυβέρνηση να τερματίσει άμεσα γεγονότα, εορτές και συνήθειες των μουσουλμάνων εποίκων που ντροπιάζουν την Ελλάδα και τον Ελληνικό Πολιτισμό.
Θα προσπαθήσουν, άραγε, οι πολιτικάντηδες να τηρήσουν έστω τα προσχήματα έναντι στην επεκτατική τουρκική πολιτική που έχει ισλαμοποιήσει τα μεγάλα αστικά κέντρα;
Το ΕΔΑΔ πάντως διάνοιξε πεδίον δόξης λαμπρό.  

http://www.paratiritis.net/