«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

Τα απάνθρωπα αίσχη συνεχίζονται στο Ισλάμ.... Ο βιαστής μικρού παιδιού θέλει να το παντρευτεί και οι γονείς του να το σκοτώσουν!!

Ο όρος “Μουλλάχ”, ο τίτλος, που δίνεται στον ισλαμικό κλήρο, προέρχεται από την αραβική λέξη “Mawla”, που σημαίνει «κύριος» και «κηδεμόνας.” 
‘Ενας μουλλάχ στο Αφγανιστάν βίασε ένα κοριτσάκι ηλικίας 10 χρονών, ισχυριζόμενος ότι επρόκειτο για συνουσία ΜΕ την συναίνεση του παιδιού. Τώρα η οικογένεια του κοριτσιού θέλει να το δολοφονήσει στα πλαίσια των “εγκλημάτων τιμής”.

Ο βιασμός έλαβε χώρα στην ιερότητα του τεμένους και ο κατηγορούμενος που ήταν ένας αξιοσέβαστος μουσουλμάνος σύμφωνα με τα κριτήρια του Ισλάμ, επέμενε πως επρόκειτο για συναινετικό σεξ. 
Όμως, το θύμα ήταν μόνο 10 ετών. Και μια ακόμη πληροφορία: Οι αρχές ανέφεραν ότι μέλη της οικογένειας του παιδιού σχεδίαζαν φανερά να διαπράξουν έγκλημα τιμής κατά της νεαρής κοπέλας. Με αυτή τη δικαιολογία ο βιαστής του παιδιού προσφέρθηκε να παντρευτεί το θύμα του για να το “σώσει”! 
Αυτή την τελευταία εβδομάδα, το απίστευτο αυτό θέμα έγινε ακόμη χειρότερο. Την Τρίτη, οι τοπικές αστυνομικές αρχές πήραν τη νεαρή ανήλικη από το καταφύγιο που της είχε δοθεί και την επέστρεψαν στην οικογένειά της, παρά τις ενστάσεις από διάφορα σωματεία γυναικών ότι ήταν πιθανό να σκοτωθεί. 
Η υπόθεση πήρε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις. Η επικεφαλής των Γυναικείων Σωματείων του Αφγανιστάν που είχε προσφέρει κατάλυμα στο κορίτσι, η Δρ Hassina Sarwari, αναγκάστηκε να κρυφτεί εφόσον η οικογένεια του θύματος και άλλοι μουλλάχ, απειλούσαν ότι θα την δολοφονήσουν. Επίσης οι συγγενείς της κοπέλας προσπάθησαν να υποβαθμίσουν την σοβαρότητα του εγκλήματος υποστηρίζοντας ότι το θύμα ήταν πολύ μεγαλύτερο από 10 ετών. Η γιατρός που προστάτευε το παιδί είπε ότι ήθελε να φύγει από το Αφγανιστάν φοβούμενη για την σωματική της ακεραιότητα. 
Ο επικεφαλής του γραφείου των γυναικών που χειρίζεται τέτοιου είδους υποθέσεις, ο Nederah Geyah, ο οποίος αγωνίστηκε ενεργά για να είναι ασφαλές το νεαρό κορίτσι και μακριά από την οικογένειά του, παραιτήθηκε στις 21 Μαΐου και μεταφέρθηκε σε άλλο μέρος της χώρας. 
Δυστυχώς το συγκεκριμένο κρούσμα βίας δεν αποτελεί απλά μια παρεκκλίνουσα θηριωδία, αλλά ένα περιστατικό από τα πολλά που συμβαίνουν καθημερινά στο Αφγανιστάν. Ίσως τελικά “η θρησκεία της ειρήνης” να μην λειτουργεί με τόσο ειρηνικό τρόπο αλλά το αντίθετο… 
Πηγή: Rightwing News το είδαμε ΕΔΩ
ΣΧΟΛΙΟ Θάνου


Οταν στην χώρα επικρατήσει το ισλάμ θα γίνει της ανωμαλίας....   Δεν υπάρχει έλεος για την ανθρώπινη ζωή... Μιλάμε ολόκληρη η ιστορία είναι να τρελένεσαι... Ο τύπος (σεβαστός μουσουλμάνος) βίασε το μικρό κοριτσάκι... Αλλα ισχυρίζεται ότι έγινε με την συναίνεσή του!!! Λες και το μικρό κορίτσι έχει επίγνωση της κατάστασης... Η οικογένεια αντί να θέλει να σφάξει τον βιαστή- παιδεραστή θέλει να σφάξει το ανήλικο παιδί της!!!!!! Μετά ο παιδο-βιαστής μας βγήκε σωτήρας του παιδιού και ζητάει να το παντρευθεί για να το σώσει από τα νύχια της οικογένειάς του και να το "απολαμβάνει" όποτε του αρέσει...
Και θα μου πείτε καλά όλα αυτά αλλά τουλάχιστον το κράτος λογικά θα έχει τους δικούς του νόμους και θα προστατεύει την ζωή του μικρού παιδιού... Αμ δε... Εδώ έχουμε να κάνουμε με ισλαμικά κράτη... Το μικρό κορίτσι παραδόθηκε από την αστυνομία στην οικογένειά του για τα περαιτέρω... Δηλαδή ή παντρεύεσαι από 10 ετών των βιαστή σου ή σε καθαρίζουμε...  

http://koukfamily.blogspot.gr