«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Σάββατο, 16 Αυγούστου 2014

Κόκκινος συναγερμός στην Σουηδία μετα απο απειλές Μαροκινού ισλαμιστή.«Ζούμε στην Σουηδία για να κηρύξουμε τον πόλεμο στην χώρα και ολη την Ευρώπη!» (Σουηδοί προοδευτικοί είπατε τίποτα;Να σας στείλουμε και τους δικούς μας απο δω αφού γουστάρετε να τους δίνετε θάρρος;))

Πρωταγωνιστεί σε φρικτό βιντεο που αποκεφαλίζει μια γάτα, “προειδοποιώντας” τους ντόπιους…για αυτά που έρχονται....
“Το κράτος του αλλαχ ειναι σε ολη τη Γη! Ζούμε στην Σουηδία για να κηρύξουμε τον πολεμο στην χωρα και ολη την Ευρωπη!”

Αυτη η παρέμβαση ενος “οικονομικού μετανάστη” που ζει στην Σουηδία σε δημοφιλές τοκ σόου της Μαροκινης τηλεόρασης. Αφου ο ισλαμιστής επιδόθηκε σε ενα ρατσιστικό κρεσέντο μισους κατα της Ευρώπης και των “απίστων”, ο παρουσιαστής τον ρώτησε εύλογα “γιατι ζει σε μια χωρα απίστων” και δεν παει σε καποια ισλαμική.

Η απαντηση που εδωσε ο ισλαμοπαράφρονας, σήμανε συναγερμό στην αντιτρομοκρατική της Σουηδίας αφου χαρακτηρίζεται ως “πραγματικη τρομοκρατικη απειλή”.
Οι αρχές μαλιστα φοβούνται μηπως ο ισλαμιστής εμπλέκεται με σεχτα μουσουλμάνων που πρόσφατα ανήρτησαν αποκεφαλισμό μιας ανυπερασπιστης γάτας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ως “απειλή”.

Για την ιστορία, οι περισσότεροι απο αυτούς εχουν άσυλο, ενω πραγματικα θύματα γενοκτονίας σφάζονται ανηλεώς απο τους ομοϊδεάτες τους…
olympia.gr