«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014

Τσακίστε τις ΔΟΥ/ΔΗΜΙΟΥΣ και την εγκληματική φορολογία στις "Προσφυγές" (2)

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ BOMBA: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΕΛΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. ..η μάχη συνεχίζεται…

Στις 31/7/14, έλαβα μια ατομική ειδοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών μου προς την εφορία, προερχόμενων από φορολογικές επιβαρύνσεις του κράτους που δεν προκύπτουν από το εισόδημα, που δεν συμφωνούν με το Σύνταγμα και υπερβαίνουν τη φοροδοτική μου ικανότητα. ΕΕΤΗΔΕ, ΕΕΤΑ, ΕΝΦΙΑ, τέλος επιτηδεύματος, τέλη κυκλοφορίας, έκτακτη εισφορά σε αντικειμενικές δαπάνες, ειδική εισφορά αλληλεγγύης, φόρος πολυτελούς διαβίωσης λόγω κατοχής αυτοκινήτου, φόρος αξιοπρεπούς διαβίωσης, φόρος αναπνοής και φόρος ύπαρξης.Η ειδοποίηση απειλούσε με κατάσχεση, κινητής και ακίνητης περιουσίας, που λόγω του μικρού μεγέθους της, ισοδυναμεί με ολική δήμευση, ενώ έδινε την εναλλακτική λύση της ρύθμισης και πληρωμής με δόσεις. Για να επιτευχθεί η ρύθμιση, έπρεπε να υπογράψω ψευδώς και γνωρίζοντας τις συνέπειες του νόμου, ότι το εισόδημά μου επαρκεί για την αξιοπρεπή μου διαβίωση και ότι περισσεύει ένα μέρος, για την αποπληρωμή των εν λόγω φόρων, κάτι δηλαδή που δεν ευσταθεί.

Στις 30/9/14, ξεκίνησε η Δίκη του Κάφκα με πραγματικά πλέον γεγονότα, δια της κατάθεσης μιας Ανακοπής-προσφυγής 250 σελίδων, που απογυμνώνει πλήρως τις προθέσεις της εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας, αποκαλύπτοντας ότι στην Ελλάδα έχουν απενεργοποιηθεί σχεδόν στο σύνολό τους τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα, όπως αυτά ορίζονται από το Σύνταγμά μας και το Διεθνές Δίκαιο. 
 
Ότι επιχειρείται η δήμευση της περιουσίας των Ελλήνων, με αντισυνταγματικές διατάξεις νόμων, ότι επιχειρείται ο περιορισμός του δικαιώματος δικαστικής προστασίας, ο περιορισμός του δικαιώματος της ζωής μας, της ελευθερίας και της περιουσίας, και ότι εν τέλει, επιχειρείται η κατάλυση του Συντάγματος με τη βία, ενεργοποιώντας το θεμελιώδες δικαίωμα και τη θεμελιώδη υποχρέωση της αντίδρασής μας με κάθε μέσο. 
 
Ότι η οριζόμενη δια του άρθρου 120 παρ.2 και 4 ως θεμελιώδης νομική υποχρέωση, όλων των ελλήνων που διαθέτουν πατριωτισμό, αποτελεί μια υποχρέωση ενάσκησης καθήκοντος μέχρι αυτοθυσίας, για την προστασία του Συντάγματος, του δημοκρατικού πολιτεύματος, της πατρίδας και της ελευθερίας.
 
 Μια υποχρέωση με αυξημένη νομική ισχύ, που δεν μπορεί να ανακοπεί από καμιά μορφή εξουσίας και καμία διάταξη νόμου.

niki_ΚΑΠΑ

Θέτοντας έτσι τα πράγματα, το πρώτο στάδιο της «Δίκης του Κάφκα με πραγματικά γεγονότα», της δίκης με την οποία προκαλώ σε μονομαχία ως διάδικο το Κράτος, προκειμένου να σχίσω την δημοκρατική του επικάλυψη ανεξαρτήτως του αν κερδίσω ή χάσω, ξεκίνησε καλά. Στις 10/10/14, κέρδισα την προσωρινή διαταγή δια της οποίας η Δικαιοσύνη προστάτευσε την ακίνητή μου περιουσία στο σύνολό της, διέταξε την αναστολή εκτέλεσης όλων των προσβαλλόμενων πράξεων, ούτε μιας ούτε δύο αλλά δέκα, και υποχρέωσε το Υπουργείο Οικονομικών να μου εκδώσει φορολογική ενημερότητα, για κάθε ενδεχόμενη χρήση, κυρίως για λόγους τιμής. Πλέον είμαστε φορολογικά ενήμεροι, εγώ και η εφορία, ως προς το γεγονός ότι η μάχη άρχισε, και ότι το πρώτο δηλητηριώδες βέλος μου χτύπησε τη Λερναία Ύδρα κατ’ ευθείαν στην καρδιά.

Η αναμονή, που ομολογουμένως θα μας ταλαιπωρήσει, αυξάνοντας όμως σταδιακά τη γοητεία της Νίκης, θα διαρκέσει όσο διαρκούν τα σπαρταρίσματα. 
 
Προς το παρόν είμαστε λίγοι, ο εμψυχωτής Αλκαίος Ιωάννης, οι νομικοί, Θανάσης Αλαμπάσης, Γεώργιος Κόκκας, Μαριέλλα Κοσμίδου, η Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών Αγρινίου, η Ελένη Βνάτσιου, ο Σωτήρης Τηγανίτας, ο σκόρπιος Λαός που οι σκοτεινές δυνάμεις του έκλεισαν το στόμα, αλλά σύντομα θα γίνουμε πολλοί, για να απολαύσουμε την αποξήλωση του γόρδιου δεσμού με τον οποίον η εξουσία νόμισε ότι θα μας δέσει.

arxi-egrafou


aitima
telos-egrafou


Ιωάννης Αλκαίοςκ.α.π.α.
____________________________
http://anasfalistoi-oaee.gr/?p=360 
http://oaeevictims.blogspot.gr/2014/10/bomba.html
http://wp.me/p1QIo0-79S Για όποιον δεν κατάλαβε τι έγινε, εξηγώ με λίγα λόγια: 

Χρωστάς χρήματα στο κράτος  όχι γιατί καρπώθηκες κάποιο αγαθό ή κάποια υπηρεσία που ζήτησες και άρα πρέπει να την εξοφλήσεις, αλλά γιατί έτσι αποφάσισε κάποιος / κάποιοι.
Έγραψε λοιπόν ένα χαρτί με το οποίο σου ζητά να πληρώσεις ένα χρηματικό ποσό, του κοπάνησε και μία σφραγίδα, και έτσι εσύ αμέσως έγινες χρεοφειλέτης, άσχετα αν έχεις ή δεν έχεις να πληρώσεις. Να κόψεις το λαιμό σου!

Από εκεί και πέρα έρχεσαι αντιμέτωπος με τον μηχανισμό της δικαιοσύνης λες και είσαι κακοποιός.  Σε απειλούν πότε με τον ένα και πότε με τον άλλο τρόπο, ποντάροντας στην ψυχολογία σου και στην άγνοια των δικαιωμάτων σου τα οποία δεν ενδιαφέρθηκες να μάθεις,  θεωρώντας καλόπιστα από συνήθεια ότι αυτά που σου ζητούν οφείλεις ηθικά και νομικά να τα πληρώσεις.

Αυτή η κίνηση που έγινε από την ομάδα κ.α.π.α. ανέστειλε τις εχθρικές διαδικασίες του κράτους εναντίον  (εκείνου) του πολίτη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. 

Τι σημαίνει αυτό;    
Ότι αν το εισόδημά σου είναι κάτω από 7.000€ κατ άτομο στην οικογένεια (28.000 για 4μελή οικογένεια) και κάνεις αίτηση αναστολής εκτέλεσης, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση (3-4 χρόνια), δεν χρωστάς τίποτα στο κράτος από ΕΕΤΗΔΕ, ΕΕΤΑ, ΕΝΦΙΑ, τέλος επιτηδεύματος, τέλη κυκλοφορίας, έκτακτη εισφορά σε αντικειμενικές δαπάνες, ειδική εισφορά αλληλεγγύης, φόρος πολυτελούς διαβίωσης λόγω κατοχής αυτοκινήτου, φόρος αξιοπρεπούς διαβίωσης …
Αυτομάτως δικαιούσαι φορολογική ενημερότητα …   Το ‘πιασες ή όχι ακόμα;
 
Την αίτηση αναστολής πρέπει να την κάνουν όλοι όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με το κράτος, δηλαδή δεν τους δίδει ενημερότητες, τους απειλεί με κατασχέσεις κλπ…   Η νομοθεσία σε προστατεύει,  αρκεί να ξέρεις πώς θα το ζητήσεις από την δικαιοσύνη.  Το ‘πιασες  κι αυτό  ή όχι;

Τα δικαιολογητικά / προϋποθέσεις για την ανακοπή θα ανακοινωθούν σε λίγες μέρες. Επίσης γίνονται προσπάθεια από την ομάδα  κ.α.π.α. να ελαχιστοποιηθούν τα έξοδα (παράβολα και  αμοιβή δικηγόρου) για να μην είναι έρμαιο ο κάθε φουκαράς στα δόντια κακόβουλων δικηγόρων.  Περισσότερα σε λίγες μέρες.  Πηγή