«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

ΕΝΑ «ΦΩΣ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης


 Οι περίφημοι «σωτήρες» που μας «έσωσαν», τώρα προσπαθούν να βρουν δίοδο διαφυγής για να σωθούν οι ίδιοι καθώς το καράβι βουλιάζει με όλες τις συνέπειες που θα έχει αυτή η εξέλιξη στην καθημερινότητα μας.

Η Ελλάς του 2014, μετά από τέσσερα χρόνια μαζικής λεηλασίας της κοινωνίας, καταρράκωση όλων των παραδοσιακών αξιών μας, ξεπούλημα από τους ίδιους του ποιμένες μας των ιερών και των οσίων μας, βρίσκεται πλέον στο φάσμα της ολοκληρωτής καταστροφής καθώς κανένα πρόγραμμα από αυτά που μας επέβαλαν οι ξένοι ανθέλληνες τοκογλύφοι όχι μόνο δεν διέσωσε την χώρα, αλλά επέφερε τον επιθανάτιο ρόγχο της. 
Οι φαντασιώσεις, οι ψευδαισθήσεις και οι σκοπίμως καλλιεργηθέντες αυταπάτες, ότι οι θυσίες του ελληνικού λαού  μας βγάζουν από το σκοτεινό τούνελ, τώρα που ο χρόνος τελειώνει αναγκαστικά προσγειώνονται στην σκληρή πραγματικότητα ότι τίποτα δεν έγινε για το καλό αυτού του τόπου αλλά μονό για την εξόντωση του και για τις τσέπες των δανειστών του.

Και τώρα τι γίνεται ; Πολλοί νομίζουν ότι μια εκλογική αναμέτρηση θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Αλλά σε ποια θέση ; Το ίδιο παιχνίδι με τους ίδιους παίκτες ;

Με αυτούς που συνέβαλαν στην ολοκληρωτική καταστροφή του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας ; Από την μια ένας αδίστακτος, άθεος πολιτικός, που έχει φροντίσει να αποκτήσει την εύνοια της άλλης πλευράς του Ατλαντικού καθώς θεωρείται ο καλύτερος υπηρέτης της Νέας Τάξης και από τη άλλη ένας αδίστακτος θεομπαίχτης, που αποδείχτηκε ότι είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός ψεύτης στην νεώτερη πολιτική ιστορία του τόπου.

Δίπλα σε αυτούς ένα ΚΚ, απολίθωμα και ίσως το καλύτερο στήριγμα του ληστρικού συστήματος καθώς φρόντισε τα μέγιστα για να αδρανοποιηθούν τα αντανακλαστικά αντίδρασης του λαού και πιο δίπλα κάποια άλλα «κομματάκια», που επιβιώνουν μονάχα με τους βαρύγδουπους τίτλους τους όπως, «Δημοκρατική», «Σοσιαλιστικό», «Ανεξάρτητοι» και λοιπά.

Παραδίπλα κάποιοι πιστοί υπηρέτες ταυ συστήματα που «πουλούν» ποτάμια βοθρολυμάτων, σαπισμένες ελιές και μεταξωτές κορδέλες για να σώσουν όχι τον τόπο, αλλά το σύστημα που τους έστησε από το πουθενά.

Πιο πίσω το φάντασμα της μιας Αυγής, που ποτέ δεν ανέτειλε καθώς οι δημιουργοί του, τώρα.. λεβέντες πίσω από τα σίδερα της ματαιοδοξίας τους, έπαιξαν καλά για το σύστημα τον ρόλο των προσχημάτων για την σκληρότερη καταπάτηση των συνταγματικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων του ελληνικού λαού.

Και μέσα σε όλα αυτά και μια ιεραρχία που το μόνο που την ενδιέφερε σε όλη αυτή την αντιχριστιανική  θύελλα, ήταν οι φορολογικές της απαλλαγές συναγωνιζόμενη με άριστο τρόπο τους Φαρισαίους της εποχής του Σωτήρα, ακόμα και τον ίδιο τον Ιούδα.

Κάπου ανάμεσα σε όλο αυτό το τοπίο αλήθεια που βρίσκεται ένας λαός καταρρακωμένος, ένας λαός απογοητευμένος, ένας λαός προδομένος, ένας λαός χωρίς κανένα ηθικό να σηκωθεί όρθιος και να αγωνιστεί για το μέλλον του και για το μέλλον των παιδιών του ; Αλλά είναι αυτή η μοίρα μας ;

Αυτό ακριβώς επιδίωξαν όλα αυτά τα χρόνια να μας επιβάλουν. Ότι δηλαδή ο λαός αυτός είναι ανίκανος πλέον να αντισταθεί και πως ότι και να του κάνουν θα σκύψει το κεφάλι.

Όλα αυτά τα χρόνια καλλιέργησαν την πεποίθηση ότι όλα είναι προσεκτικά και αλάθητα σχεδιασμένα και πως ότι και να κάνεις όλα είναι καθορισμένα και όλα θα γίνουν είτε το θέλουμε είτε όχι.

Όλα αυτά τα χρόνια μας εξουδετέρωναν τις δυνατότητες αντίστασης, μας έκαναν τρομερή πλύση εγκέφαλου με την καθημερινό βομβαρδισμό μιας σατανικής οθόνης για να μας κάνουν να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε, από που ερχόμαστε και που πάμε.

Όλα αυτά τα χρόνια και ακόμα πιο πίσω, πριν από δεκαετίες, μια εκστρατεία αποταύτισης, μια επιχείρηση πνευματικής υποδούλωσης, σκόπευε να σβήσει απο το μυαλό μας το παρελθόν μας και να μας κάνει απρόσωπες μονάδες στην υπηρεσία του παγκοσμίου ψυχικού ολοκαυτώματος.

Πολιτικά ερπετά, ανθρωπάρια που το μόνο που ξέρουν είναι να πατούν στα πτώματα των άλλων, ρασοφόροι υποκριτές που στενάζουν απο το βάρος των χρυσοποίκιλτων αμφίων τους, όλοι μαζί δούλεψαν για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Άραγε το επέτυχαν ; Άραγε αυτή η χώρα θα είναι πια ένα ιστορικό θλιβερό παρελθόν προς δόξα των πολιτικών προδοτών και των θρησκευτικών αποστατών ;;;

Εμείς δεν το πιστεύουμε! Δεν το δεχόμαστε! Και μόνο που υπάρχουμε και γράφουμε αυτά που γράφουμε, είναι μια μικρή, έστω ελάχιστη απόδειξη ότι αυτοί δεν πέτυχαν ολοκληρωτικά το έργο τους. Μαζί μας έρχονται όλοι αυτοί που δεν έπαψαν να είναι ευαίσθητοι στην αποστολή του Ελληνισμού και της Ορθόδοξης πίστης μας. Εμείς είμαστε εδώ και μείναμε εδώ ενώ θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να φύγουμε έξω και να κάνουμε λαμπρές καριέρες ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω μας. Θα συνεχίσουμε να ζούμε σε αυτόν τον τόπο που ο Παντοδύναμος του έδωσε τόσα πολλά προνόμια και τόσο μεγάλη γεωστρατηγική και γεωοικονομική αξία και θα αγωνιζόμαστε να τον κρατήσουμε όπως μας τον παρέδωσαν αυτοί που πριν απο εμάς αγωνιστήκαν σε πολύ πιο χειρότερες συνθήκες. Και μετά την μικρασιατική καταστροφή ο Ελληνισμός επέζησε. Γιατί, όπως είπε ο μεγάλος παππούλης του Αγίου Όρους, αυτοί έχουν τα σχέδια τους αλλά έχει και ο θεός τα δικά του! Είτε το πιστεύετε είτε όχι.
Έσεται Ήμαρ!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος 

με η.τ