«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

Οι κάτοικοι στα Καμένα Βούρλα συγκροτούν ομάδες περιφρούρησης - Αδυναμία δηλώνει η ΕΛ.ΑΣ (κάλιο αργά παρά ποτέ...πόσοι γέροντες πρέπει να σφαχτούν για να ξυπνήσουν οι "ήσυχοι νομοταγείς νοικοκυραίοι";συμβουλή προς "Ομάδες":βάλτε κόκκινο λάβαρο και δεν θα σας ενοχλήσει κανείς.Μακριά από Ελληνικές Σημαίες!Και να συλλαμβάνετε ΜΟΝΟ Έλληνες κλεφτρόνια.Προσοχή!Όχι/ΟΧΙ/ΟΧΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!!!)....Αυτά...και...καλή τύχη στην στρατολόγηση, εκπαίδευση και οργάνωση των τεμπέληδων,των (εκ)φοβισμένων και των βολεψάκηδων που μονίμως θα "στρίβουν"...


«Δεν πάει άλλο. Πρέπει να προστατέψουμε τις οικογένειές μας και τις περιουσίες μας...», δηλώνει o πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας των Καμένων Βούρλων Δημήτρης Καραμανώλης, καθώς τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί δραματικά στην περιοχή.

Προχθές τα ξημερώματα «ρήμαξαν», για άλλη μια φορά, ένα από τα κεντρικά περίπτερα. Την ίδια νύχτα προξένησαν ζημιές σε ένα αυτοκίνητο για να το κλέψουν, ενώ έκαναν δυο ακόμη απόπειρες, σε άλλα αυτοκίνητα.


Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το Α.Τ. Καμένων Βούρλων καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες, αλλά δεν μπορεί να αστυνομεύσει την περιοχή, αφού είναι αποδεκατισμένο. Όπως δηλώνει στην ιστοσελίδα o πρόεδρος της Τ.Κ. των Καμένων Βούρλων το αστυνομικό τμήμα έχει το μισό προσωπικό από αυτό που προβλέπεται και από αυτό στέλνουν για να καλύψουν ανάγκες στην εξωτερική φύλαξη των φυλακών Δομοκού ή αλλού.

«Πώς να βγουν οι υπηρεσίες όταν δεν υπάρχουν αστυνομικοί; Μπορεί τη νύχτα να κάνει βάρδια και να αστυνομεύει όλη την περιοχή ένας αστυνομικός; Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν πάει άλλο. Η μόνη λύση που έχουμε είναι να συγκροτήσουμε άμεσα ομάδες περιφρούρησης για να προστατέψουμε τις οικογένειες μας και τις περιουσίες μας και αυτό σκοπεύω να κάνω...», σημειώνει ο κ. Καραμανώλης.


http://www.defencenet.gr/