«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Κυριακή, 5 Απριλίου 2015

Πώς δούλευαν οι φούρνοι της ακολασίας


Τα ραντεβού, τα όργια, οι εικονικοί γάμοι και τα πλοκάμια στην επαρχία

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία  για το κύκλωμα σωματεμπορίας, με φερόμενο ως εγκέφαλο ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας φούρνων, αποκαλύπτει βούλευμα-φωτιά με το οποίο 20 πρόσωπα οδηγούνται τον ερχόμενο Σεπτέμβριο σε νέα δίκη, ανεξάρτητη με αυτή που βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη.

Το κύκλωμα δρούσε και εκτός Αθηνών και συγκεκριμένα σε μαγαζιά strip show σε Λάρισα, Καρδίτσα, Φλώρινα και Πέλλα, όπου κοπέλες από τη Μολδαβία, τη Ρωσία και τη Βουλγαρία εξαναγκάζονταν σε σεξ επί σκηνής, ακόμη και με πρόσωπα του ίδιου φύλου σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.Οι σύγχρονες σκλάβες του σεξ είχαν για τους κατηγορούμενους «όριο απόδοσης όπως τα άλογα κούρσας», συνευρίσκονταν ερωτικά με δεκάδες άνδρες για να ξεπληρώσουν τη δήθεν οφειλή τους προς το κύκλωμα, εξαναγκάζονταν σε εικονικούς γάμους με Έλληνες για νόμιμη παραμονή στη χώρα και ζούσαν κλειδωμένες σε πνιγηρά διαμερίσματα.

Στο βούλευμα γίνεται αναφορά σε συνομιλίες όπου οι πρωταγωνιστές ακούγονται να διαπραγματεύονται την αγοραπωλησία γυναικών για 4.700 ευρώ την κάθε μία και να μιλούν για αποστολή κοριτσιών από τη Ρωσία στην Ελλάδα «που κάνουν κόλπα τρελά και σπαγκάτες ιστορίες».

Σύμφωνα με τους δικαστές οι κατηγορούμενοι ανάγκαζαν τα κορίτσια να προβαίνουν σε live ετεροφυλικές και ομοφυλοφιλικές ερωτικές πράξεις επί σκηνής με χρήση ερωτικών βοηθημάτων.

Οι δράστες δεν επέτρεπαν στις κοπέλες να κυκλοφορούν μόνες τους, παρά μόνο συνοδευόμενες από μέλη της οργάνωσης και μόνο για να μεταβούν στον τόπο εργασίας τους ή να επιστρέψουν στον τόπο διαμονής τους.

Οι Αρχές επιφυλάσσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον ιδιοκτήτη της αλυσίδας των φούρνων, τον οποίο οι συγκατηγορούμενοί του τον αποκαλούσαν με δέος «Μεγάλος Α» ή «Μεγάλος». Ο «Μεγάλος» ενημερώνονταν για όλα τα θέματα όπως τις εισπράξεις, τη συμπεριφορά των γυναικών, τις αποδόσεις τους, τα ωράρια, τα προγράμματα.

http://www.newsbeast.gr/

σχετικά:

Οι φούρνοι της ντροπής: Γνωστή αλυσίδα λειτουργούσε ως βιτρίνα κυκλώματος σωματεμπορίας

Νοέμβριος 2014:Αλβανός φούρναρης σε Ελληνίδα άνεργη που του ζήτησε δουλειά: «Στο μαγαζί μου παίρνω ΜΟΝΟΝ Αλβανίδες»!

Μια και μιλάμε για "Αλβανούς φουρναρέους" που θέλουν ΜΟΝΟΝ "αλβανικό προσωπικό" να θυμηθούμε πως η Αλβανική Μαφία ελέγχει την πορνεία στην Ελλάδα;Συνδέονται άραγε αυτά τα δύο; Κι αν ναι, πως;Δείτε το παρακάτω άρθρο, συνδυάστε το με το "προηγούμενο" και..."φαντασιωθείτε ελεύθερα"...τζάμπα είναι...η...φαντασίωση...ακόμη τουλάχιστον...

Στην Ελλάδα ζουν 20.000 σκλάβες του σεξ (Προφανώς εσύ δεν έχεις δει ούτε μία)