«Μην ανοίγεις το στόμα σου και την καρδιά σου στον καθένα, στους χίλιους κι αν ένας καταλάβει...»

Αγ. Σεραφείμ του Σάρωφ


Σάββατο, 1 Αυγούστου 2015

Ιράν πίσω στη Λίθινη εποχή από ισραηλινά όπλα EMP…(αληθεύει πως η Ελλάδα "απειλήθηκε" με χρήση παρόμοιας ισχύος όπλων στα Ίμια;Αν αληθεύει, να υποθέσουμε πως η Τουρκία ΔΕΝ διέθετε τέτοια ισχύ;Και αν ναι, τότε από "ποιόν" απειληθήκαμε;Εάν αυτό αληθεύει, φροντίσαμε άραγε από τότε να προμηθευτούμε "αντίμετρα" από "άλλες Μεγάλες Δυνάμεις";Ή παραμένουμε "έρμαια" κάποιων "λυκοφίλων" έναντι της Τουρκίας;)


Το Ισραήλ θα μπορούσε να επαναφέρει το Ιράν στη Λίθινη εποχή, σε περίπτωση πολεμικής εμπλοκής, χρησιμοποιώντας μια ειδικά σχεδιασμένη βόμβα ηλεκτρομαγνητικού παλμού, η οποία θα κατέστρεφε το ηλεκτρικό δίκτυο της χώρας, αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Sunday Times.

Μια τέτοια βόμβα ηλεκτρομαγνητική βόμβα θα εκραγεί πάνω από το έδαφος, δημιουργώντας έναν ηλεκτρομαγνητικό παλμό που θα καταστρέψει όλες τις μηχανές, τις συσκευές και τα δίκτυα που υπάρχουν στο έδαφος, δήλωσε Αμερικανός ειδικός στη βρετανική εφημερίδα.

Η χρήση της βόμβας συνδέεται με ενδεχόμενη προσβολή των ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων από το Ισραήλ. Η βόμβα είναι μη φονική και διασπείρει ακτίνες «Γ». Η εκλυόμενη ενέργεια καταστρέφει όλες τις λειτουργούσες με ηλεκτρικό ρεύμα συσκευές και μηχανές.